Ingatlan, eladó ház, 200 m2, 32.900.000 Ft Szombathely környéke, Balogunyom

Ár:
32.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Balogunyom
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
200
Telek terül.(m2):
3633
Emeletek száma:
2
Szobák száma:
7
Félszobák száma:
0

 Leírás:

Szombathely közvetlen szomszédságában, Balogunyom csendes részén ajánlok megvételre egy igazán egyedi családi házat.
A 2000-ben épült, K-Ny-i tájolású ingatlant tulajdonosa úgy álmodta és építette meg, hogy az magán hordozza a paraszt barokk jegyeit. A 38-as Porotherm téglából épült házba minőségi, fa nyílászárók kerültek beépítésre. A falat kívülről hőszigetelő vakolat védi, a ház teteje cseréppel fedett.
Az ingatlanba egy 25 nm-es, fedett, fagyálló padlólappal burkolt tornácon keresztül juthatunk be.
Balra a 2 hálószoba található. Mellette egy külön WC, és a fürdőszoba, amely kádat és zuhanyzót, valamint egy WC-t és bidét tartalmaz. Az előszobából jobbra nyílik egy rendkívül tágas nappali és étkező. A konyhából a kamrába és a háztartási helyiségbe jutunk. A háztartási helyiségben található a gázkazán, továbbá ezen keresztül közelíthető meg a 40 nm-es, dupla garázs.
A ház gáz központi fűtésű. A 2 hálószobában radiátor, a többi helyiségben padlófűtés van. A nappaliban lévő fa tüzelésű cserépkályha nem csak hangulati elem, de rendkívül jól befűti a teret.
Az előszobából lépcső vezet fel a tetőtérbe, ahol újabb lakótér kialakítására van lehetőség. A mostani tulajdonos ennek kétféle funkciót is álmodott. Nagyobb család esetén egy külön lakás alakítható ki, de akár falusi turizmus céljára is kitűnő. A tetőtérbe már beépítésre kerültek az ablakok és felvezetésre kerültek a szükséges csövek és vezetékek. A terek elosztása viszont már az új tulajdonosra vár. Így a két szint teljes területe kb. 200 nm lesz.
A ház biztonságáról riasztó gondoskodik, a padlóba beépítésre került a központi porszívó csőhálózata.
Már az utcáról is látható a gondozott, parkosított kert egy része, de teljes látványát csak belül mutatja meg. A 3633 nm-es kert igazi botanikai arzenál. Az előkertben virágok és évelő növények, a ház mellett szőlő, mögötte konyhakert. A pihenőkert ligetes, díszbokros, számos fenyő és tujafélével beültetett. A telek hátsó felében bőségesen termő gyümölcsfák állnak. A kert egy másik nagy ékessége a 200 nm-es kerti tó. Vízét kút adja, de a ház esővize is ide van belevezetve. A tó koi pontyok és apróbb halak lakóhelye. Nyáron tavirózsa pompázik a víz felszínén.
A pihenőkertben piknikezési lehetőség biztosított. A gyerekek saját épített homokozóban játszhatnak, de még a házi kedvenc kutyusnak is saját birodalma van.
Ha Ön is ilyen idilli otthonról álmodik, akkor hívjon!

HZ304183

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Fűtés típusa:
Gázfűtés
Ingatlan állapot:
Az építés ideje:
2000

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30/633-5086
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: HZ304183
IB azonosító: 8650739

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező