Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 235 m2, 89.000.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Balatonszárszó

Ár:
89.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Balatonszárszó
Üzleti ingatlan típusa:
Vendéglátóhely
Alapterület(m2):
235
Ingatlan állapot:

 Leírás:

A siófoki OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja ezt a BALATONSZÁRSZÓI SZABAD-STRANDON ELHELYEZKEDŐ 3 ÜZLETHELYISÉGET !

Befektetőknek vállalkozóknak ajánljuk ezt a rendkívüli lehetőséget!! Balatonszárszó egyik legforgalmasabb szabad-strandján kínáljuk ezt a három különálló épületből álló 4 üzlethelyiséget. Minden egység külön bejáratú, így akár egyenként bérbe is adható, de ha mindegyiket üzemelteti akkor konkurenciamentes helyzete van a strandon!  

Jelenleg az egyik épület egy önálló étterem mely 83nm-es. Ez tartalmaz egy teljesen felszerelt konyhát, szeparált előkészítőkkel és italpulttal és egy kb 20 nm-es raktárral, ami rossz idő esetén akár a vendégek fogadására is alkalmas. Az étterem előtt egy nagyjából 70nm-es fedett terasz található. Ez az épület 2008-ban lett teljesen felújítva

A másik épület 40nm-es. Ez a sportszer kölcsönző és ajándék-játék-strandszer üzlet. Ehhez van még a Balatonba elhelyezhető stég 5 vízibiciklivel. Ebben az helyiségeben van még egy hűtőkamra is, és a tetőtér is még beépíthető. A kölcsönző 2000-ben épült.

A harmadik épületben két vendéglátó egység kapott helyet. Van bent egy fagylaltozó és egy étterem. Mindkettő külön bejáratú és szintén teljes felszereléssel ellátott. A strand felől az épület előtt itt is van egy közel 50nm-es fedett terasz. Ennek az épületnek a tetőre be van építve. Ide is külön bejáraton jutunk fel. Az emelet jelenleg személyzeti szállásként funkcionál, de kis ráfordítással egy kellemes tágas nyaraló alakítható ki, mely akár saját célra, akár kiadásra is alkalmas. Itt két hálószoba, két zuhanyzó, két külön wc, egy kis teakonyha és előtér található. Ez az épület 1996-ban épült.

 

Várom hívását. +36-70-703-8450 -es telefonszámot!

További ajánlataink pedig a WWW.SIOFOK.OH.HU  weboldalon megtekinthetőek! 

Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!

Várjuk szeretettel irodánkban!
Nálunk Ön az első!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-703-84-50
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 83059
IB azonosító: 8755845

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező