Ingatlan, eladó telek, 2.000 m2, 16.900.000 Ft Keszthely kistérség, Balatongyörök

Ár:
16.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Telek
Elhelyezkedés:
Balatongyörök
Alapterület(m2):
2000
Telek típusa:
Egyéb telek

 Leírás:

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

BALATONI PANORÁMÁS balatongyöröki telket áll módomban figyelmükbe ajánlani!
A Bece-hegyi hegyoldal kiváló elhelyezkedési pontján található ez a beépítésre váró külterületi ingatlan.

Mérete ideális nyaraló, vagy akár hobbi borászat kialakítására is. Beépíthetőség 3%-ék,és emelett is lehetőség van egy 60 nm-es alapterületű ingatlan kivitelezésére is ! Pince, lakrész, tetőtér építési lehetőséggel akár 3X 60 nm kialakítható!! Egy ügyes építész kihasználva a jogszabály adta lehetőségeket a pincerészt jelentősen ( 10%-ra) megnövelheti. A szintkülönbség biztosíték arra, hogy szomszédjainknak esélye sincs beleépíteni a Balatoni panorámába. Közművek közül a villany, víz már a telken belül, van , gáz pedig az utcán van.
A balatongyöröki strand, hajókikötő és parti sétány kb.1.5 km távolságra található, ahol nyáridőben hetente követik egymást a sör és borfesztiválok, valamint egyéb kulturális rendezvények.

. A környék bemutatása: BALATONGYÖRÖK a Balaton észak-nyugati részén, a Keszthelyi-hegység lábánál fekszik Balatonedericcsel, Vonyarcvasheggyel szinte összefonódva. Balatongyörök, Bece-hegy híres kivételes panorámájáról, nemcsak a Balaton, de SzentGyörgy-hegy, Szigliget, Badacsony, a déli parton Fonyód is jól látható. KESZTHELY a Balaton fővárosa, a régió kulturális, kereskedelmi és bevásárló központja 8 kilométerre található. HÉVÍZ, Magyarország egyik legjelentősebb gyógy- és idegenforgalmi központja 12 kilométerre fekszik, de Szigliget (3 Km), Tapolca (10Km), Badacsony (8Km) is a közelben találhatók.
VÁROM HÍVÁSÁT.

HARSÁNY ERNŐ
0670 454-0460

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36704693121
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: T016686
IB azonosító: 9184977

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező