Ingatlan, eladó ház, 250 m2, 45.000.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Balatonföldvár

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

45.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Balatonföldvár
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
250
Telek terül.(m2):
1080
Szobák száma:
7
Félszobák száma:
0
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Balatonföldváron a 7-es főút Balaton felőli oldalán kínálom eladásra ezt a minden tekintetben tökéletes ingatlant. Az ingatlanhoz tartozó 1080 m2-es telek méreteiből adódóan kényelmes használatot biztosít a tulajdonosnak. Kialakításának köszönhetően a jelenlegi építési jogszabályok szerint, akár még egy lakóház is megépíthető a jelenlegi épület mellé. A tulajdonosok a kertet intimitást biztosító növényzettel ültették körbe, ennek megfelelően az udvar, mint egy védett környezetben van a külső zajok és egyéb kellemetlenségek ellen.
Az 1970-ben, egyedi stílusiban épült épület felmenő szerkezetei téglából készültek, vasbeton födémmel. A lakás minden szegletén látszik építészmérnök építtetőjének a keze munkája. Megnyilvánul ez a funkcionális és tágas tereken, valamint magán a szerkezeti állapoton is. Ami az épület korának ellenére ugyanis szinte szokatlan, hogy sem az oldalfalakon, sem a födémeken még hajszálrepedések sem láthatók, de ugyanez elmondható a külső (eredeti) lábazati és egyéb részletekre is, ami azt bizonyítja, hogy az építéskor minden részletre ügyeltek, és a megfelelő építési technológiát alkalmazták. A jelenlegi tulajdonos ráadásul az idejétmúlt nyílászárókat kicserélte és a homlokzat hőszigetelését is megoldotta. Így egy igazán impozáns és kiváló állapotú lakóház lett a végeredmény.
Maga a lakás a két szinten kb. 280 m2 hasznos lakóterülettel rendelkezik. Mind a két szinten vannak hálószobák, fürdők és egy-egy nappali. Az ízléses és tágas konyha-étkező a földszinten került kialakításra. Igény szerint az épület két generáció vagy két család állandó tartózkodását vagy nyaralását is kényelmesen kiszolgálja. Annál is inkább, mert a pár éve teljesen felújított gépészeti rendszer is a két külön lakószintnek megfelelően lett kialakítva. Természetesen nem hiányozhat a részben fedett terasz és az emeleti erkély sem. A kiszolgáló helyiségek, mint a garázs, nyári konyha, műhely külön épületben kapott helyet.
Az épület lakóterülete első hallásra riasztó lehet, de a házba belépve ez az érzés teljesen elmúlik. Köszönhető ez a kitűnő tervezésnek és a stílusos berendezésnek, amelynek egyes, stílusos darabjai még az eladás részét is képezheti.
Összegezve az ingatlan azon kevés értékesítésre váró kínálatba tartozik, amelyek eldási ára a reális érték közelében mozog. Ennélfogva befektetésnek és használatra is kimondottan ajánlom.

Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és Weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 45 M Ft Érd: 82/414-110, 70/9494-501 http://www.genius99.hu/csaladi-haz-balatonfoldvar-belterulet-elado/3354 Azonosító: 56077

A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható !!

Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Újszerű

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 82 414-110
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 102900573
IB azonosító: 9300430

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező