Ingatlan, eladó telek, 440 m2, 4.000.000 Ft Balatonlelle kistérség, Balatonboglár

Ár:
4.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Telek
Elhelyezkedés:
Balatonboglár
Alapterület(m2):
440
Telek típusa:
Egyéb telek

 Leírás:

ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK BALATONBOGLÁRON ! Strandok 3-500 méterre!

A telek pontosan:   443 m2 alapterületű, „kivett beépítetlen terület”. A telken lévő házalap, mely értéke kb 2,5 Mft. Így Önnek ezt a teleket már ajándék áron ajánlom. A telekre minden közmű beköthető. Vízóra akna telken belül, a többi közmű telekhatáron.

KIZÁRÓLAG A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE INGATLANIRODÁTÓL!

VEGYEN 2 TELKET ÉS GYÖNYÖRŰ EGYSZINTES HÁZA LEHET....  Ennek a teleknek a párja is még eladó! Közművek telekhatáron, építéshez betonalap a telken előkészítve. Kívánság szerint építési terveket tulajdonos grátisz átadja.,

 KÖZEL  a vasútállomás, buszmegálló, hajóját ha boglári kikötőben tartja 10 perc sétával elérheti. Választhat, hogy a 4 különféle jellegű szabad strandból, melyik legyen kedvenc helye. 

ÉRDEKLŐDNI: +36 70 418 3401  OPENHOUSE BALATONBOGLÁR 

Balatonboglár a Balaton déli partján fekvő város. A nyári fürdés, teniszezés, vitorlázás, túrázás, borkóstolás és fesztiválok élvezetének színtere is. Ezen kívül bölcsőde, óvoda, általános iskola, középiskola található a gyermekek részére. A Magyar Kézilabda Akadémia is ebben a városban neveli a fiatal tehetséges generációt. Élményfürdő, uszoda, nyári szabadtéri előadások, kiállítások, kalandpark és vízparti buborékfürdő is várja az itt élőket

INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE:

KEDVEZMÉNYES ÜGYVÉDI KÖLTSÉG, INGYENES TANÁCSADÁS, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, ENERGETIKAI tanúsítvány elkészíttetése!
HITELFELVÉTELI és BIZTOSÍTÁSI lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az OPENHOUSE  ügyfelei számára! Iroda: 8630 Balatonboglár Dózsa György u 9. Várjuk ügyfeleinket előzetesen egyeztetett időpontban.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-418-34-01
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 88514
IB azonosító: 9358417

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező