Exkluzív Villa 6 méterre a Balaton hullámaitól! Balatonlelle kistérség, Balatonboglár

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

415.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Balatonboglár
Ház típusa:
Villa/Kastély
Alapterület(m2):
670
Telek terül.(m2):
903
Szobák száma:
18
Félszobák száma:
3
Fűtés típusa:
Nincs fűtés

 Leírás:

Nem túlzás: ilyen ajánlatot nem talál többet a Balatonnál! 4 lakószint, + tetőterasz elképesztő körpanorámával, saját udvarral, saját kocsibeállókkal. Mindez szinte a vízben áll!
Aki szereti a Balatont, és annak pompás, mindig változó látványát, aki értékeli, hogy egy speciális, egyedi ingatlan tulajdonosa legyen: nos, annak ez az ingatlan egy igazi kincs.
Az impozáns épület egy a Balatonba benyúló földnyelven található, zsákutcában, ez az utolsó épület. Ami nagyon lényeges: teljesen legálisan kerültek a ház falai 6 méterre a Balatontól. Most már ilyet nem tudna megtenni.
A Villában 3 különálló lakrész került kialakításra. Minden lakrészhez elkülönített pici kert, 3 gépkocsis parkírozó, és tetőtéri terasz is tartozik!
Természetesen a közművek is külön mérőórákkal vannak ellátva.
Lévén, hogy az ingatlan emelt szerkezetkész, még a belső kiképzése változtatható: akár az önálló lakrészek helyiségeiben, akár ha egyben kíván megvásárolni 2 lakrészt, vagy egyben mind a 3 lakrészt.
Külsőleg teljesen kész az ingatlan, be van hőszigetelve az egész épület.
Az egyes lakrészek kulcsrakész befejezését már az új tulajdonos fogja elvégezni, elvégeztetni a saját ízlésének megfelelően. Az építtető, - lévén, hogy építési vállalkozó -, be is fejezi, ha Ön is úgy akarja. Természetesen ez külön megállapodást igényel.. A befejezési költség 100 e Ft/nm körül állna meg, persze ezen lehet spórolni is, no meg alkudni is. Az árból és a befejezési összegből is.
Az alaprajzokon megjelenő helyiségeken még lehet változtatni. Lakhatási engedéllyel rendelkezik már az ingatlan.
Tekintettel arra, hogy az ingatlan 5 szinttel rendelkezik, liftet is beterveztek az épületbe.
Teljes közművel rendelkezik.
Lehetetlen mindent leírni. Akinek sikerült felkeltenem a figyelmét, - és megteheti, hogy egy ilyen ingatlan megvásárlásáról gondolkodjon -, kérem hívjon. Nem fog csalódni, ilyen nincs több az egész Balatonon!!!
Az árról: mintha egy nagyobb méretű lakást, vagy egy penthause lakást vásárolna. De micsoda különbség! Ezt tapasztalni fogja!
A 3 lakrész külön-külön is megvásárolható, vagy az egész egyben.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.


Only 6 meters from the waves of the Lake Balaton! No more of these!

No exaggeration: you won’t find more offer like this on the Balaton area! Four residential levels, plus roof terrace with amazing panoramic view, private patio, own parking spaces. All of this stands almost in the water!
Anyone who loves the Lake Balaton and its glorious, ever-changing spectacle, who appreciates to become a specific, unique property owner: well, for them this property is a true treasure.
The imposing building located on one of the isthmus which reaching the Lake Balaton, in a dead-end. This is the last building. What is very important: the walls of the house were completely legally built 6 meters from the lake. You can’t do that anymore.
3 separate apartments constructed in the Villa. For every apartment belongs to a separate little garden, car park of three cars and a rooftop terrace!
The utilities are also equipped with special meter clocks of course.
Because the property is raised structure, the interior shaping can be variable: even in the premises of a separate apartment, even if you wish to buy two apartments together or together all the three apartments.
The property is completely finished externally, fully insulated.
The new owner's task the apartments of turnkey completion according to his own taste. The builder - being that he is a building contractor - may also finish if you wish. This requires a separate agreement of course… The end cost would be around 100,000 HUF/sqm, you can also save money on this of course and you can bargain from the price of the property and the amount of ending too.
You can still change the premises which shown on the floor map. The real estate has a residence permit already.
Given that the property has 5 floors the elevator had been planned in the building.
All utilities are available.
It is impossible to describe it all. If I aroused your attention-and if you can afford to buy this property-please contact me. You won't be disappointed! You won’t find more of these in the whole Balaton area!!!
About the price: it’s like if you buy a large apartment or a Penthouse condo. But what a difference! You will discover!

The apartments can be bought separately or all together!

Description of the area
This wonderful favored Villa located in a peninsula in one of the most beautiful part of Balatonboglár with an amazing panorama to the Lake Balaton and to the surrounding area. The Lake Balaton is only from 6 meters!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Újépítésű
Az építés ideje:
2005
Parkolás:
Parkolás az udvaron
Kilátás:
Panorámás

Extrák:

Autóbeálló
Csendes környék
Erkély
Nappali
Terasz

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

70/773-7935
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 1895
IB azonosító: 8498058

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező