Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Szegedtől 17 km-re találjuk Zsombót, mely Kiskundorozsmán keresztül közelíthető meg. Egy igen pici, kedves kis település. A ház egyedi, csodálatos zöldövezeti környezetben található.Az épület pár évvel ezelőtt épült, minőségi anyagokból. A ház aljában dupla garázs található, de autóval a ház előtt és az udvarban is lehetséges parkolni. Az épület 38-as téglából épült, műszakilag és esztétikailag kiváló állapotban van. Nyílászárói hőszigetelt, hangszigetelt műanyagok. A földszinten található egy igazán exkluzív, ízléses, hatalmas, teli nyílászárókkal kialakított amerikai-konyhás nappali. A nappalit és a konyhát egy nagyméretű étkező választja el, mely helyiségből kijutunk a fedett, 50 m2-es teraszra. A terasz mérete és kialakítása miatt nagyméretű kerti ülőgarnitúra helyezhető el rajta. Ez a terasz az egész házat körbeöleli. Ezen a szinten található még a konyhához tartozó kamra, tusolós fürdőszoba valamint egy hálószoba is. A nappali mellett található egy elegáns, fából készült lépcső, mely felvezet az emeletre. Ott egy nagy előtér fogad, melyből nyílik a többi helyiség. Az emeleten 3 hálószoba található, melyek mind erkéllyel ellátottak. Itt található a másik fürdőszoba, mely kádas, hatalmas méretű. A tulajdonos kialakított ezen a szinten egy praktikus gardrób szobát is. Az ingatlan fűtése padlófűtés, illetve radiátoros fűtés. A házban kombi kazán található. A meleg hónapokban 3 db klíma berendezés gondoskodik a lakás megfelelő hőmérsékletéről.A ház burkolatai, kialakítása kiváló, mind esztétikailag mind műszakilag kifogástalan állapotban vannak.A kert egyedi, parkosított, különleges szépsége magával ragadja az embert. Itt kellemes, fából készült kiülő, szanetli nyújt pihenést az itt lakóknak.

70/967-6Mutat

Eladó családi ház Zsombón, közvetlen Kiskundorozsma után, Szegedtől 17 km távolságra található, ez az exkluzív kivitelezésű, kétszintes, tetőtér beépítésű, nappali + 4 szobás, 50 nm-s terasszal. A 220 nm-s családi ház, gyönyörű parkosított udvarral és kerttel rendelkezik. A telek 1200nm-s.A ház egyedi, csodálatos zöldövezeti környezetben található. Az épület 8 évvel ezelőtt épült, minőségi anyagokból. A ház aljában duplagarázs épült, de autóval a ház előtt és az udvarban is lehet parkolni.Az épület 38-s téglából épült, műszakilag és esztétikailag kiváló állapotban van. Nyílászárói hőszigetelt, hangszigetelt műanyagok.A földszinten található egy igazán exkluzív, ízléses, hatalmas, teli nyílászárókkal az amerikai konyhás nappali. A nappalit és a konyhát egy nagyméretű étkező választja el, mely helyiségből kijutunk a fedett 50 nm-s teraszra. A terasz mérete és kialakítása miatt nagyméretű kerti ülőgarnitúra helyezhető el rajta. Ez a terasz az egész házat körbeöleli. Ezen a szinten található még a konyhához tartozó kamra, tusolós fürdőszoba, valamint egy hálószoba is.A nappali mellett található egy elegáns, fából készült lépcső, mely felvezet az emeletre. Ott egy nagy előtér fogad, melyből nyílik a többi helyiség. Az emeletem 3 hálószoba található, melyek mind erkéllyel ellátottak. Itt található a másik fürdőszoba, mely kádas, hatalmas méretű. A tulajdonos kialakított ezen a szinten egy praktikus gardrób szobát is.Az ingatlan fűtése padlófűtés illetve radiátor fűtés. A házban kombi kazán található. A meleg hónapokban 3 db klíma berendezés gondoskodik a lakás megfelelő hőmérsékletéről.A ház burkolatai, kialakítása kiváló, mind esztétikailag kifogástalan állapotban van.A kert egyedi parkosított, különleges szépsége magával ragadja az embert. Itt kellemes, fából készült kiülő és hintaágy nyújt pihenést az itt lakóknak.

Zsombón, a Kodály Zoltán utcában kínálom eladásra ezt a nettó 240 m2, bruttó 360 m2-es családi házat. A 980 m2-es, parkosított telken, 2000-ben épült családi ház kétszintes, nagy terekkel rendelkezik. A földszinten egy nagy nappalit találunk, ami egy légtérben van, de némiképp szeparáltan kapcsolódik a konyhához és az étkezőhöz. A fából készült, minőségi, L-alakú konyhabútor a beépített gépekkel a lakásban marad. Ezen a szinten még két nagy szobát, egy sarokkádas, és tuskabinos fürdőt, valamint egy WC-t is alakítottak ki itt. A tágas közlekedőben beépített szekrények segítik a pakolást. Innen stabil, kényelmes lépcső vezet fel az emeletre, ahol szintén 3 tágas szoba, sarokkádas fürdőszoba, szeparált WC, és egy mosókonyha található. Az emeleten mindhárom szobából ki lehet menni az erkélyekre. A közel 50 m2-es dupla garázs felett, a tetőtérben külön bejáratú hobbiszobát alakítottak ki, amit jelenleg konditeremként használnak. A garázs mellett találunk még egy helyiséget, ahol a vegyes tüzelésű kombikazán kapott helyet. A ház fűtése radiátoros, a hidegburkalatos helyiségekben padlófűtés ad meleget. A házat kívülről 8 cm-es hőszigeteléssel látták el. A kert locsolását automata öntözőrendszerrel, fúrt kútról lehet megoldani. A riasztó, a 6 db klíma mind az ingatlanban marad. Az egész ház miliőjére a sok természetes anyag használata miatt a harmónia, melegség a jellemző. Nagyobb családoknak, vagy bármilyen korosztálynak tökéletes választás. Akár vállalkozás céljára is alkalmas, mert a háznak két bejárata van.

Zsombón 102 m2-es 1982-ben téglából épült, részben felújított családi ház 3000m2 -es telken, egy 86 m2 -es vályogból épült régi parasztházzal, és 1,2 Ha szántóval eladó. A szántó igény esetén külön is értékesíthető megbeszélés alapján. A felújítás során új külső és belső nyílászárókat cseréltek. Teljes belső festést kapott, a külső homlokzat teljes renoválása megtörtént. A terasz is újra épült, ahogy a kettő féltető is.A főépület helységei:- előszoba / 12,6 m2 /- konyha+ étkező / 17 m2 /- kamra / 8 m2 /- nappali / 21,5 m2 /- külön fürdőszoba + Wc / 9 m2 + 1,5 m2 /- szoba / 13,1 m2 /- szoba / 16,2 m2 /Belső szintes , az alsó részen padlófűtés található, míg a felső részen radiátoros fűtés egyedi gázzal.A konyha+ étkező résznél egy hangulatos kemence is kiegészítheti még a fűtést.Az ingatlanhoz tartozik egy 48 m2- es pince, és még az udvarban is van egy másik,melynek mérete 44 m2.A régi ház felújításra szorul,de így akár a kettő ingatlan egy kétgenerációs család számára is jó választás lehet. A fűtés itt is gázzal történik, konvektor hőleadókkal.Az épület helységei:- előszoba / 14 m2 /- kamra / 8 m2 /-fürdőszoba / 6 m2 /-étkező + konyha / 21 m2 /- szoba / 20 m2 /- szoba / 17 m2 /Aszfaltos úttól kb. 60 méterre fekszik az ingatlan.Buszmegálló kb. 350 m.A vezetékes víz bekötése folyamatban van.A 3 fázis megtalálható.Bővebb információért hívjon bizalommal!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

A Szegedhez közeli Zsombón, egyik közkedvelt utcájában eladóvá vált egy 150 nm-es két szintes családi ház. A telek 1189 nm, és részét képezi egy 31 nm-es pince is, melyben 4 helyiség van, külön mosókonyhával. A földszint 80 nm, itt találhatóak meg: amerikai konyha, nappali, hálószoba, fürdőszoba, kamra. A tetőtér 39 nm, 2 hálószoba, gardrób, fürdőszoba, infra szaunával. A parkolást biztosítja a 15 nm-es garázs, ahol szerelő akna és padlás található, mindezt elektromos Hörmann kapu zárja. A családi ház 38 cm-es téglából épült 1988-ban. 2010-ben teljesen korszerűsítve lett. Külső szigetelés ( 4 cm Nikecell ), nyílászárók, csere hő és hangszigetelt. 2014-ben napelem lett kiépítve ( 20 év garancia ) infrapanelekkel, amely gazdaságossá tette a ház energia ellátását, áramszünet alatt is teljesen zavartalanul használható a ház. A fűtés több alternatívával oldható meg: a teljes ház padlófűtéssel (gázcirkó) és kandalló között választhatunk. A telken több mellék épület, kutya kennel, fúrt kút, örökzöldek, gyümölcs fák, egy óriási diófák vannak.Irányár: 19,8 Millió Ft.Ajánlom olyan családoknak akik Szegedhez közel, de csendes családi házban képzelik el az új otthonukat.Amennyiben további kérdései merülnek fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné megtekinteni azt, kérem, forduljon hozzám bizalommal és hívjon a megadott telefonszámon!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Zsombón az új osztásban eladó egy 125 m2-es, kétszintes fiatalos, igényes téglából épült magánház.Az ingatlan 1200 m2-es telken helyezkedik el ,mely automata öntözőrendszerrel van ellátva, és fúrt kútról üzemel.Építési éve 1988. de a tulajdonosok több lépésben újították fel, a képek és a látvány magáért beszél. A 125 m2- en a következő helységeket találjuk:- előszoba- konyha, melyből nyílik a kamra- egy különálló wc a földszinten- háztartási helység, melybe az udvarról is bejuthatunk- étkező, ahonnan kijutunk az udvarra néző teraszra- nappali, ahonnan az emeletre jutunkAz emeleten ezek a helységek fogadnak:- egy közlekedő- 3 különnyíló szoba- fürdőszoba+ wc egybenA szobák szalagparkettásak, a többi helység hidegburkolatú, kivéve az emeleti közlekedőt, az parafa burkolatot kapott.A nyílászárókon alumínium redőny és szúnyogháló található.A ház klimatizált, három helységben is megtaláljuk. / 2 szoba, étkező /A vezetékeket kicserélték, a 3 fázist bevezették.Az ingatlan gáz cirkó fűtésű, radiátor hőleadókkal, de a nappaliban lehetőség van kandalló vagy cserépkályha építésére.A felújítások során külső hőszigetelést is kapott a ház.Az udvarban találunk egy melléképületet, mely 3 helységből áll, / 35 m2, / alatta pincével. / 15 m2 /.Az utca felől külön gépkocsibehajtón keresztül jutunk be a fűthető 15 m2- es garázsba, elektromos garázskapun,de ez mellett még udvari gépkocsibeálló is van, egy másik autó számára.A ház riasztóval felszerelt.Nagyon jó az ingatlan fekvése, a nap körbejárja a házat, kellemes szép otthona lehet új tulajdonosának.Bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, nyugodtan keressen akár hétvégén is!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Szegedtől néhány kilométerre,Zsombón,igazán gondosan,igényesen felépített,folyamatosan rendben tartott családi ház eladó.A földszinten található egy nagy,tágas,különlegesen kialakított nappali,valamint a konyha-étkező(beépített konyhagépek),spájz,fürdőszoba,wc.A nappaliból a teraszra,és a kertre nyílik kilátás. A földszinten,és az emeleten összesen 2db nagyobb,illetve 4db kisebb szoba található.Az emeleti részen még egy fürdőszoba-wc kapott helyet.Az ingatlan YTONG téglából épült.A szobák laminált padlóval,a többi helyiség járólappal borítottak.A terasz,méreténél fogva kiválóan alkalmas nagyobb családi,baráti találkozók megtartására is.A kert szép, gondozott..A telken a főépülettől független melléképület,garázs is található.A ház helyiségeinek elhelyezkedése,elosztása, nagyon alapos tervezést mutat.(alaprajz).A földszintet az emelettel összekötő lépcső zárt,gyermekek számára is biztonságos.A  ház 2005-ben épült. Falusi környezet,csendes környék,igényes otthon!!További jellemzők:Lakótér:főépület170nm,Telek:900nm.Terasz:16nm.Szobák száma:6db,a szobák külön bejáratúak.További helyiségek:amerikai stílusú konyha-étkező-nappali,2db fürdőszoba,2db wc,spájz,előszoba.Klíma: van.Építés módja:téglaFűtés:cirkó,padlófűtés,radiátor,kandalló.Nyílászárók:műanyag,színezett üveg.Tető:cserép,a tető dupla szigetelést kapott.Fúrt kút:igenAz automata öntözőrendszer kialakítása folyamatban van.Irányár:28 490 000Ft                       Home & People Ingatlanazonosító:6709 Bővebb információkért hívjanak bizalommal:Szabó Tamás 70/8827915,30/8527915http://m.portfolio.hu/finanszirozas/hitel/ezen_a_7_ponton_valtozik_a_csok.225845.htmlA kínálatában található összes ingatlannal kapcsolatban tudok felvilágosítást nyújtani a Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt.  Szolgáltatásaink vevőink részére díjmentesek. Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztő részlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk! 

KORSZERŰ OTTHON IDILLI KÖRNYEZETBEN SZUPER ÁRON ELADÓ!!! H&P azonosító: 5304 150 nm-es tégla családi ház eladó Zsombón.1990-ben épült ,de 2010.-ban teljesen korszerűsítve lett.Külső( 4 cm Nikecell ) belső szigetelés, nyílászáró csere (Sofa hő és hangszigetelt), napelem telepítés(2014.-ben 20 év garanciával)amely teljesen ingyenessé teszi a ház energia ellátását, illetve áramszünet alatt is teljesen zavartalanul használható a ház.4 hálószobával 2 fürdőszobával, étkező konyhával, kamrával, gardróbbal(Ajándék infra szaunával),és lakó pincével rendelkezik .A fűtés több alternatívával oldható meg: a teljes ház padlófűtéssel (gázcirkó) rendelkezik ,infrapanelek az ingyenes villamos energiához, és egy fatüzeléses kályha között választhatunk.Így a ház rezsije rendkívül alacsony.Parkolás 25nm-es garázsban ahol szerelő akna és padlás található, mindezt elektromos Hörmann kapu zárja. A kertben fúrt kút, örökzöldek, gyümölcs fák, egy óriási diófa (bőséges őszi terméssel),házi állatok tartására alkalmas épület (családi ellátásra vagy kereset kiegészítésre) , kutya kennel van.a telek területe: 1189 m2 Irányár: 19,49 mFt   Hívjon bizalommal. Simon Barbara +3670 396 93 24H&P azonosító: 5304Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a 06-30-470-90-40es telefonszámon vagy érdeklődjön az Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt.Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

                 - - - Csak Nálunk! - - -                               Árcsökkentés!!!Régi ár:  22.000.000 Ft            Új ár: 19.490.000 Ft Zsombón eladóvá vált egy vállalkozásra is alkalmas családi ház, mellék épületekkel, két utcát összekötő telken!Maga a ház 138 négyzetméterével és 5 szobájával, 2 fürdő szobájával, télikertjével, igen méretes és így akár egy nagyobb család számára is ideális lehet.Az épület fűtését jelenleg egy vegyes tüzelésű kazán látja el, de ki van alakítva a gázkazán helye is.A mellék épületekben helyet kapott egy dupla beállású garázs illetve 3 nagyobb helyiség, melyből az egyik korábban hűtő raktárkén üzemelt,valamint egy iroda helyiség, amely egy garzonlakásnak lett kialakítva.A terület teljes vízellátásának költségét megspórolhatja, ha kihasználja a 30 m mélységbe lefúrt saját kútját.A mélységéből adódóan, kellemes és hűs, iható vizet szolgáltat teljesen ingyen.Maga a telek 1348 nm, bejárata az Andrási útról nyílik.Ezért vállalkozások számára is remek elhelyezkedésű.A busz mindössze 1 perc sétára van a telek bejáratától, illetve a hátsó részénél jelenleg földút húzódik.Ezt lebetonozva akár átmenő teherforgalmat is bonyolíthat vállalkozása számára.A három raktár és az iroda kb. 200 nm alapterületű. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.Tel.: +36709074299  Zeleznik IstvánHome&People azonosító: #4527Irányár: 19,49 M Ft Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a +36709074299-es telefonszámot vagy érdeklődjön a Home and People Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt. Home and People akciós forint HITELEK:1 Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

Zsombó, 480 m2-es, 6 szoba + nappalis, étkezőkonyhás, szolár + gázcirkó fűtéses, kétszintes, téglaépítésű, szép állapotú luxus családi ház, medencével, dupla garázzsal, 4939 m2-es telken eladó. A családi ház 1997-ben épült, és az alábbi helyiségek találhatóak benne: a földszinten 3 szoba + nappali, étkező, konyha, 2 fürdőszoba + WC, egy külön WC, egy tároló és a terasz (20 m2). Az emeleten: galéria, 2 szoba, fürdőszoba + WC és erkély. Az alagsorban 6 helyiség a dupla garázson kívül: konyha, zöldségtároló, fitnesz szoba, tárolók, műhely. Fűtését és használati meleg vizét egy nagy teljesítményű VIESSMANN kombinált (szolár+gáz) kazán biztosítja. A házban padlófűtés van alapvetően (nappali, konyha, fürdőszoba, előszoba, folyosó) a lakószobákban és az alagsorban (kivéve garázs és zöldségtároló) pedig radiátorok találhatóak. A ház többirányú kertkapcsolattal, örökzöldekkel gazdagon beültetett, 18 zónás automata öntözőrendszerrel ellátott kerttel rendelkezik. Az épület mellett egy 52 m3-es úszómedence, kiépített grillező és fűthető kerti tároló is található. Az épület rengeteg extrával felszerelt (napkollektor, jakuzzi, gőzkabin, kandalló, fúrt kutak, riasztó, stb.). Az ingatlan kialakításából adódóan kiválóan alkalmas orvosi rendelő, magánklinika és iroda kialakítására is.Amennyiben további kérdései merülnek fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné megtekinteni azt, kérem forduljon hozzám bizalommal és hívjon a megadott telefonszámon!Egyéb szolgáltatásaink kedvező feltételekkel:- Ügyvédi ügyintézés - Energetikai tanúsítvány- Hitelügyintézés- Lakásbiztosítás

Zsombón Zöldövezetben gyönyörű környezetben 130 nm 1+4 szobás Gerenda Ház eladó !Szegedtől 9 kmre egy Gerenda ház(Makovecz Imre által tervezett)  egyedi kivitelezésben, az országban 2 db van ilyen.Az egész ház alatt egy kövezett pince és egy közel 40 nm es garázs található ,mely fűthető és szigetelt.Az ingatlan két utcára néz,mivel sarki telekre épült, az egyik utca felöl a garázs bejárat mely a képen is látszik, egy gyönyörűen megépített mélygarázsbamegy le, a másik utca felöl pedig az inagatlan bejárata található!Fűtése : Egyedi építésű cserépkályha, mely az egész házat befűti!A fölszinten található még egy konyha, fürdőszoba,nappali,háló, az emeleten egy nappali 2 szoba ,fürdő van kiépítve!Ha álmai otthona felkeltette érdeklődését hívjon ! Home&People azonosító:3296Hívjon bizalommal.                 IÁr:15.990.000.-Mft 06703900022 Soós IstvánHa további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a /saját telefonszám / vagy érdeklődjön az Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt. Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk! 

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!