Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ZIRC KÖZPONTI, DE CSENDES RÉSZÉN ELADÓ IGÉNYES CSALÁDI HÁZ!Központhoz és intézményeihez közel eladó Zircen ez a különlegesen igényesen, magas költségekkel felújított 3 szintes családi ház várja új tulajdonosát! Az előkertes, kb. 800 nm-es füves, örökzöldes, rendezett telken lévő épület 100 nm-es alapterületű.Az alsó szinten garázs van, automata, fa garázs ajtóval, melyből egy kis tároló nyílik és a kazánház, amelyben vegyes tüzelésű és gáz fűtésre is van lehetőség. Innen, illetve a ház főbejáratából is bejuthatunk egy 16 nm-es előszobába, ahonnan faragott fa lépcső vezet a középső szintre, ahol az étkezőbe érkezünk. Ezen a szinten található még a tágas, 20 nm-es nappali. A ház egészére jellemző hangulatot ad a rusztikus bútorzat és a hozzá illő minta a falakon.Az étkezőből a konyhába érünk, ahol egyedi gyártású fa konyhabútort találunk, gránit munkalappal, mellette kis kamrával. Ezen a szinten található továbbá egy hálószoba, teljes tükörfalas beépített szekrénnyel és egy szép fürdőszoba masszázs zuhanykabinnal, sarokkáddal és külön WC, ill. egy déli tájolású 12 nm-es erkély.A legfelső szinten lévő előszobából szintén egy szép erkélyre és további 2 hálószobába juthatunk. Ezen az emeleten is van zuhanyzós fürdő, WC-vel. Mindezek fölött még padlás is található a tetőtérben.A szintek közötti szép lépcső kőris fából készült, mint ahogy a modern, igényes hajópadló is fából van a lakóhelyiségekben. A nyílászárók tölgyfából készültek, melyeken rolettás napellenzőkkel vannak felszerelve. A bútorok egy része megállapodás tárgyát képezheti.Ajánlom azok figyelmébe, akik a Bakony közelségére, tiszta levegőre vágynak, de nem szeretnének építkezni. Igényes kivitelezésű házat szeretnének, amibe szinte csak költözni kell!Irodai referenciaszám: Sd 116 ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 115907

ZIRC egyik nyugodt mellékutcájában kínálom Önnek ezt a remek adottságú, 86 négyzetméteres lakrésszel, beépíthető tetőtérrel, és zöldségtermesztésre tökéletes kiskerttel rendelkező TÉGLÁ ból épült CSALÁDI HÁZ at. Az ingatlan 1976-n épült, ám a tulajdonosok remekül gondoskodtak róla, s folyamatos felújításokat eszközöltek. 2005-ben a palatető kapott zsindelyborítást, 2007-ben pedig műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, valamint a fürdőszoba kapott teljesen új burkolatot, s ezzel egy időben a vízvezeték cseréje is megtörtént. A tetőtér még beépítésre vár, kiváló lehetőség a lakótér megnövelésére. A pincében modern gázkazán biztosítja a ház melegét, de ha valakinek szimpatikusabb a fával való fűtés, úgy a vegyes tüzelésű kazán, valamint az előszobában található kandalló megléte erre is lehetőséget ad. Az 1017 négyzetméteres, osztható telek házi gazdálkodásra is alkalmas, krumpli, káposzta, paprika vidáman megterem az erre kialakított részen. S mivel a házhoz garázs is tartozik, az új tulajdonos gépjárművének sem kell az utcán árválkodnia. Amennyiben ez az ingatlan hirdetés felkeltette érdeklődését, kérjük, keresse az OPENHOUSE Veszprém Ingatlaniroda munkatársát és hivatkozzon a következő irodai referencia számra: 41585 Használt ingatlanra és felújításra igényelhető kamattámogatott hitellehetőségekkel kapcsolatban kérjük, keresse az OPENHOUSE Veszprém Ingatlaniroda hitelreferensét vagy tegye fel kérdéseit e-mailben!  www.openhouse.veszprem.hu Bízza profikra ingatlanügyeit! 

Egyszeri és megismételhetetlen ajánlat. Teljes összhangban a természettel, festői környezetben, erdőkkel, mezőkkel, tóval határolt vidéki telken újszerű családi házat kínálok a tökéletes csend és nyugalom jegyében, mely nem csupán lakóingatlanként, de vállalkozás, beruházás céljára is tökéletesen hasznosítható, köszönhetően sokrétű kihasználhatóságot biztosító melléképületeinek is. A 310 nm-s, két szintes családi ház számos lehetőséget rejt magában: könnyedén vendégházzá, panzióvá alakítható, rendezvények lebonyolítására is alkalmas, egyedi kivitelezésű nappalija és kertje helyszíne lehet esküvőknek, vadásztalálkozóknak és más ünnepi alkalmaknak, raktárépülete műhelyként is funkcionálhat, 3000 nm-t is meghaladó telke hobbiállatok tartására, vagy tenyésztésére is kiválóan alkalmas.  A ház kellemes, nyugalmat árasztó hangulatára segít rá a fűthető télikert, mely éke mindkét szint nappalijának és a hátsó kertnek egyaránt. Nyugati és keleti irányba egyaránt találunk tágas teraszt, páratlan kilátással az erdőre és a távoli hegyvonulatokra. Nappaliját hatalmas belmagassága teszi vonzóan egyedivé, melynek varázsát egy megfelelő méretű kandalló elhelyezésével tehetjük szinte fokozhatatlanná. A 2004-ben téglából épült lakóház a tájhoz igazodva kapott külső kő illetve fa burkolást. Minőségi tölgyfa külső és belső nyílászárók szúnyoghálókkal, méretre szabott igényes textíliákkal, tömör tölgyfa konyhabútor, lépcső és beépített szekrények, Tondach agyagcseréppel héjalt tetőszerkezet kiváló hőszigeteléssel ellátva, külön szakaszolható és beállítható, padlófűtéssel és lapradiátorokkal kiépített cirkó fűtésrendszer, faelgázosító vegyes tüzelésű kazánnal kiegészítve. Minden szobában külön kiépített telefon és internet csatlakozási lehetőség, dupla garázs.A ház biztonságosságára segít rá a közvetlen szomszédságban található panzió kamerarendszere.  Amennyiben ez az ingatlan hirdetés felkeltette érdeklődését, kérjük, keresse az Openhouse Veszprém Ingatlanirodát és hivatkozzon a következő irodai referencia számra: 27141 www.veszprem.oh.hu Bízza profikra ingatlanügyeit! 

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: