Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A siófoki Lido Home Ingatlaniroda eladásra kínál  3065 számú, Zamárdi-felsőn egy vízközeli építési nyaralótelket! Az ELADÓ NYARALÓTELEK jellemzői:-528m2 nagyságú, jelenleg egy kis kb 30m2 -es nyaraló van a telken ( 13,5m x 39m)-Üh-2 övezet nyaraló építésére alkalmas, 20%-a beépíthető, szabadonálló-4,5-6m az épületmagasság-előkert 5m, oldalkert 3-3m, hátsókert 6m-víz, villany, csatorna a telken beül-A Balaton, illetve a szabad strand 250m-re van a nyaralótelektől! Hétvégiházas üdülőövezet (Üh) általános előírások :a) A terület legfeljebb két üdülőegységes üdülési célokat szolgáló építmények elhelyezésére szolgál.b) Az övezetben a megengedett két rendeltetési egységet nem meghaladóan a terület rendeltetéséhez köthető, azt nem zavaró egyéb építmények is elhelyezhetők.(4) Hétvégiházas üdülőövezet (Üh) általános építési feltételeka) Újonnan épületek az övezeti jelnek megfelelő beépítési mód szerinti építési helyen belül helyezhetők elb) Újonnan az előkert legalább 5,0 m legyen, de kialakult, ettől kisebb szomszédos telek elő- kertméretéhez illeszkedő előkert engedélyezhető.c) Az övezetben az újonnan kialakítható építési telek legkisebb 9 ca) területe az övezeti előírás szerinti, cb) mélysége 30 m,cc) szélessége 16 m,d) a beépítettség legnagyobb értéke az övezeti előírás szerinti,e) a zöldfelületi fedettség legkisebb értéke az övezeti előírás szerinti,f) az épületek építménymagasságának felső értéke az övezeti előírás szerinti lehet.g) - (A 20/2008. (IX.12.) sz. Ör. hatályon kívül helyezte.)h) Az övezetben az építés feltétele a részleges közművesítettség és a közüzemi szennyvízelvezetés.i) A gépjármű-elhelyezési igény 100%-át saját építési telken belül kell kielégíteni.j) A melléképítmények közül a rendeltetésszerű használathoz szükséges építmények elhelyezhetők.(5) A hétvégi házas üdülőövezet részletes építési feltételeit az 1. sz. melléklet(6) táblázata tartalmazza. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a vízközeli ELADÓ NYARALÓTELEK ZAMÁRDIBAN hívjon bizalommal!LIDOHOME A Balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 1919-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró TELKÉTAz eladó telek jellemzői:-1459m2 összközműves építési telek-Lf 2 övezeti besorolás 30%-a beépíthető, minimum telek nagyság 1000m2, megengedett legnagyobb építménymagasság 4,5m-zöldterület 60%-a telekre oldalhatáron álló házat lehet építeni A falusias lakóövezet általános előírásai:a) A terület jellemzően alacsony laksűrűségű, összefüggő, nagy kertes, legfeljebb három önálló rendeltetési egységet magába foglaló, jellemzően lakóépületek elhelyezésére szolgál. Állattartó épület építése csak a helyi állattartási rendelet szerint engedélyezhető,b) A területen lakóépület, mező- és erdőgazdasági (üzemi) építmény, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, szálláshely, szolgáltató épület, kézműipari építmény, helyi, igazgatási, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, sportépítmény, helyezhetők el.(2) A falusias lakóövezet általános építési feltételeia) Újonnan épületek csak oldalhatáron álló beépítési mód szerinti építési helyen belül helyezhetők el. A beépíthető oldalhatárt a telektömbben kialakult beépítés szerint kell meghatározni.b) Újonnan az előkert legfeljebb 1,5 m-rel több mint a szomszédos építési telek kialakult elő- kertje, de legfeljebb 5.0 m.c) Az övezetben az újonnan kialakítható építési telekca) legkisebb területe az övezeti előírás szerinti;cb) legkisebb mélysége 50 m;cc) legkisebb/legnagyobb szélessége – az Lf-1* és Lf-2* jelű építési övezetek kivételével - 16 m és 28 m között alakítható.d) Az övezeti előírásnál nagyobb területű telken épületenként 350 m2-nél nagyobb beépített terület akkor sem engedélyezhető, ha a beépítési % ezt lehetővé tenné.e) A zöldfelületi fedettség legkisebb értéke az övezeti előírás szerinti, Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!Amennyiben a 1919-Es számú a LIDO HOME által kínált TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A siófoki LIDO HOME Ingatlaniroda eladásra kínál 02923 számmal, Zamárdiban vízközeli összközműves építési telket! Az ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:-598m2-teljes közművel, vízórával rendelkezik-övezeti besorolása Lke-4, szabadonálló, ikerházas beépítés-25%-a beépíthető, 6,5m az épületmagasság-az építési telek ára: 15.500.000Ft+Áfa KERTVÁROSIAS LAKÓÖVEZET (Lke) 5. § (1) A kertvárosias lakóövezet általános előírásai a) A terület jellemzően alacsony laksűrűségű, összefüggő, nagykertes, épületenként legfeljebb három önálló rendeltetési egységet magába foglaló, jellemzően lakóépületek elhelyezésére szolgál. A telekméretet többszörösen meghaladó esetben a lakásegységek is többszörözhetők, b) A területen lakóépület, valamint a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, szálláshely, szolgáltató épület, igazgatási, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, sportépítmény, helyezhetők el. (2) A kertvárosias lakóövezet általános építési feltételei a) Újonnan épületek az építési övezetben meghatározott beépítési mód szerinti építési helyen belül helyezhetők el. A telekszélesség függvényében építhető ikerházas beépítés építési feltételei problémás esetben helyi építészeti-műszaki tervtanácsi véleményeztetés lefolytatását követően pontosítandók. b) Az övezetben az újonnan kialakítható építési telek legkisebb területe az övezeti előírás szerinti; bb) legkisebb mélysége 30 m; bc) legkisebb szélessége - az Lke-4* és a Lke-5* jelű építési övezetek kivételével - 16 m (Lke-3 övezetnél 10 m) lehet. c) Az övezeti előírásnál nagyobb területű telken épületenként 350 m2-nél nagyobb beépített terület akkor sem engedélyezhető, ha a beépítési % ezt lehetővé tenné. d) A zöldfelületi fedettség legkisebb értéke az övezeti előírás szerinti. e) - (20/2008. (IX.12.) Ör. hatályon kívül helyezte) f) Az övezetben az építés feltétele a részleges közművesítettség és a közüzemi szennyvízelvezetés. g) Új építés esetén az országos előírások szerinti gépjármű-elhelyezési igény 100%-át a saját építési telken belül kell kielégíteni. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a vízközeli  ÉPÍTÉSI TELEK ZAMÁRDIBAN, hívjon a megadott elérhetőségemen!  LIDO HOME -A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!