Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Közel a parthoz, Zamárdiban új építésű társasházi lakások eladók! Most bevezető áron! CSOK-kal is!Siófoki Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínál Zamárdi üdülőövezetében, a Balaton közelében, 11 lakásos társasházban egy első emeleti, 68 nm-es, nappali + 2 hálószobás, külön WC-s, teraszos lakást.A házban átadásra kerülnek 1 szobás, kisebb lakások és nappali + 2 szobás, külön WC-s, nagy alapterületű, nagy teraszos penthouse lakások is.A lakásméretek 36,54 nm-től a 114,85 nm-ig alakulnak. A lakások kiválóan megfelelnek állandó otthonnak, de nyaralónak és nyaraltatásra is szuperek.A 60 nm-nél nagyobb lakásoknál a CSOK is igénybe vehető!Rövid műszaki leírás, szerkezetek: Leier falazóblokk falazat, vasbeton közbenső födémek, a tetőhéjazat korcolt lemezfedés, homlokzaton Dryvit rendszerű hőszigetelő rendszer, homlokzati nyílászárók fehér műanyag szerkezetek 1K értékű üvegezéssel szerelve, dekorfóliás belső ajtók, lakásonkénti kondenzációs gázkazán a fűtéshez és a meleg víz ellátáshoz. A belső minőségben, kialakításban egyedi igények is érvényesíthetők előzetes egyeztetés esetén!Külön kérésre részletes műszaki leírással is tudunk szolgálni!Minden lakáshoz zárt tároló és egy gépkocsi beálló hely is tartozik, a hirdetett kulcsrakész árakban ezek benne vannak. A tervezett átadás 2017. júniusa. Most még választhat! Két lakás már eladásra került!Fizetés ütemezve, a készültségnek megfelelően történik. A kivitelező az építőiparban több évtizede jelen lévő, számos referenciával rendelkező vállalkozás.  Amennyiben a hirdetett lakás, vagy a projektben még eladó további lakások felkeltették érdeklődését, várom hívását a 06 70 639 8624 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete! Kollégám teljes körű, Önnek ingyenes banki tanácsadással és hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Ez a legjobb! Zamárdiban új építésű társasházi lakások eladók! Most bevezető áron! CSOK-kal is!Siófoki Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínál Zamárdi üdülőövezetében, a Balaton közelében, 11 lakásos társasházban egy második emeleti, 115 nm-es, nappali + 2 hálószobás, külön WC-s penthouse lakást, összességében 76 nm panorámás terasszal.A házban átadásra kerülnek 1 szobás, kisebb lakások és nappali + 2 szobás, külön WC-s, nagy alapterületű, nagy teraszos penthouse lakások is.A lakásméretek 36,54 nm-től a 114,85 nm-ig alakulnak. A lakások kiválóan megfelelnek állandó otthonnak, de nyaralónak és nyaraltatásra is szuperek.A 60 nm-nél nagyobb lakásoknál a CSOK is igénybe vehető!Rövid műszaki leírás, szerkezetek: Leier falazóblokk falazat, vasbeton közbenső födémek, a tetőhéjazat korcolt lemezfedés, homlokzaton Dryvit rendszerű hőszigetelő rendszer, homlokzati nyílászárók fehér műanyag szerkezetek 1K értékű üvegezéssel szerelve, dekorfóliás belső ajtók, lakásonkénti kondenzációs gázkazán a fűtéshez és a meleg víz ellátáshoz. A belső minőségben, kialakításban egyedi igények is érvényesíthetők előzetes egyeztetés esetén!Külön kérésre részletes műszaki leírással is tudunk szolgálni!Minden lakáshoz zárt tároló és egy gépkocsi beálló hely is tartozik, a hirdetett kulcsrakész árakban ezek benne vannak. A tervezett átadás 2017. júniusa. Most még választhat! Két lakás már eladásra került!Fizetés ütemezve, a készültségnek megfelelően történik. A kivitelező az építőiparban több évtizede jelen lévő, számos referenciával rendelkező vállalkozás.  Amennyiben a hirdetett lakás, vagy a projektben még eladó további lakások felkeltették érdeklődését, várom hívását a 06 70 639 8624 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete! Kollégám teljes körű, Önnek ingyenes banki tanácsadással és hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Szinte már a Balaton habjaiban... Zamárdin! Most csapjon le rá, óriási árzuhanás!!! Zamárdin, a Balatontól mindössze 7 ház távolságra, vételre kínáljuk egy kedves kis nyaraló emeleti lakrészét, ami szoba, konyha, fürdő, wc, nappali és az abból leválasztott hálófülkéből áll, amely igény esetén bármikor visszaalakítható, ezzel növelve a nappali méretét. Remek elosztásának köszönhetően, akár kisgyermekes családok is kényelmesen nyaralhatnak itt. A nyaraló padlózata korszerű műgyanta borítású, ami könnyen takarítható, meleg érzetű, és esztétikus kivitelezésű. Hűvösebb napokon a házban jelenleg elektromos fűtéssel lehet fűteni, de a gáz is a telken található, így igény szerint akár a téli hidegben is megoldható a nyaraló használata.A nyári lakhoz tartozik még egy nyitott terasz is, amely keleti tájolásának köszönhetően remek helyszín lehet a reggeli kávé elfogyasztásához, a délutáni melegben pedig kellemes árnyékos pihenőhelyet biztosít. A tetőtér is beépíthető, ahonnét csodálatos panorámát kaphatunk a Balatonra. Az utca végében lévő fürdőzési lehetőséget csak az utca lakói használják, így néhány lépésre nyaralójától hűsölhet a magyar tenger hullámaiban.A kert teljesen különszeparáltan elválasztható, használati megosztással önálló értékű kertként használható. Elfér itt több autó is parkolásra, jut hely egy kültéri kemencének és bográcsozásra is, de akár gyerekek játszóterének is. A Balaton közelsége igazán kecsegtető, hiszen még biciklire sem kell ülni, hogy lejussunk a legközelebbi strandig. A jó közlekedés is fontos, hiszen Zamárdi központja, így a vasútállomás, és a bevásárlási lehetőségek is könnyen elérhető távolságra vannak. A nyaraló minimális határidővel birtokba vehető, jelenlegi 1/1 tulajdonossal, tehermentesen várja az új tulajdonost, hogy már az idei nyarat a magyar tenger partján tölthesse!Kérem érdeklődjön bizalommal, ha felkeltettem érdeklődését! Várom jelentkezését!Referencia szám: LK379461

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!