Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Kizárólagos megbízás csak nálunk!Kehidakustányban kínálom Önöknek ezt az Alpes stílusjegyeket viselő,prémiumkategóriás családi házat.- csendes környezet a golfpályától és a fürdőtől 2 percre- kétgenerációs kialakítás- igényes anyagok minden szinten- tölgyfa ablakok, thermopán üveggel, tölgyfa zsaluk és beltéri ajtók- Minden hálóhoz külön fürdő- a ház melegéről cserépkályhák ill minden helyiségben elektromos kályhák gondoskodnak- algsorában nagyméretü garázs,tároló,borozó,fürdő-wc- azonnal költözhető, teljes bútorzattal- jogviszonyok rendezettek Kiváló befektetés, akár lakóháznak, akár vendégháznak is használható! Egyedülálló befektetési lehetőség ebben az üdülőparadicsomban ! A környéken még vadászati lehetőség, kávézó, orvosi ellátás, étterem is található. Kehidakustány a Zala folyó völgyében fekszik, ahol a zalai dombság festői, nyugodt környezete, kellemes klímája, a Balatonhoz, a hévízi-tóhoz és az autópályához való közelsége, és elsősorban a föld mélyéről érkező 43 C fokos termál vize, amely olyan adottság, amely ezrével vonzza évente a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. Gyógyvize mozgásszervi panaszokra kiváló, fürdő télen nyáron üzemel. Külön érdekesség, hogy a közeli Hévíz, a növekvő árairól egyre ismertebb a magyar és sok esetben a külföldi vendégek között, miközben Kehidakustány évről-évre egyre növekvő számú vendéget fogad. A forró termálvizének, barátságos árainak, a sok beltéri és kültéri medencéjének és modern élményfürdőjének köszönhetően, egész évben pezseg az élet a fürdőben. A 43 C fokos víznek köszönhetően a településnek, télen is nagyon magas az idegenforgalma. Szinte az egész község az idegenforgalomból él, lakóinak szorgalmát mi sem jellemezhetné jobban, mint a település tisztasága és szépsége. A közelben minden megtalálható, ami akár az aktív- vagy a passzív pihenést is szolgálja. Friss tiszta levegő, csend, erdei kiránduló helyek. A Zalacsányi horgásztó és szabadidőközpont csupán 3,5 km. Ha lovagolni támad kedvük, erre is lehetőségünk van a közelben található lovardában. Az országban egyedülálló beruházás keretében – az épülettől csupán 2 km-re - 160 hektáros golfpálya építése tart befejezés előtt, melynek területén golffalu is helyet kap a Zala Springs projektben. A nyárra készen lehet a pálya, a teljes beruházás átadását 2016-ra tervezik. A Balaton 12 km-re, Hévíz 13 km-re, Zalaegerszeg 24 km-re található. Ha felkeltette érdeklődését kérem hívjon.

+36704619Mutat

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!Kehidakustány "kertvárosában", Barátszigeten, erdei környezetben ajánlom figyelmébe ezt a cserépfedéses, 3 nagyméretű szobával rendelkező, korábbi svájci tulajdonos által 2000-ben teljes felújítás alatt átesett ingatlant. A 2000 nm-es, tujasorral szegélyezett, hatalmas cseresznyefával, fügebokorral, diófával, meggyfával, málnával beültetett, füvesített, rendezett telek megfelelő életteret biztosít a kényelmes pihenéshez, feltöltődéshez. A cseresznyefa lombja alatt kút biztosít lehetőséget a kert öntözéséhez. A korábbi 65 nm-es pajtát 2 autó beállására alkalmas garázzsá, illetve egy 22 nm-es szórakozás céljára kialakított helyiséggé alakították át, ahol a házban pihenőket kímélve lehetőség van kiereszteni a fáradt gőzt. A nagyméretű fedett teraszon természetközeli környezetben költheti el reggelijét, ebédjét vagy egy-egy pohár finom bor mellett folytathat "világmegváltó" beszélgetéseket esténként családjával, barátaival. A 60 cm-es kőfalazat a nyári kánikulában is kellemes hőmérsékletet biztosít.Ha "bevásárló központ, mozi 20 méterre található" zajos helyet keres, itt semmiképpen nem fogja jól érezni Magát. Ám ha nyugalomra, csendre, békére, feltöltődésre, madárcsicsergős reggelire, élettérre vágyik paradicsomi körülmények között, akkor VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:Oláh László Tanácsadó A hét minden napján 9-20 óra között.

+36703886Mutat

Eladásra kínálom ezt a 105 nm-es nappali 3 szobás ingatlant Kehidakustányba 1020nm-es területen. A ház elrendezése kiváló, minden szoba külön nyílik. Gáz kivételével minden közmű be van kötve. A ház melegét fakazánnal oldják meg a ház lakói. A ház alsó szintjén található két nagy garázs amit szerelő műhelyként használtak. Kiváló befektetés, akár lakóház, akár bérbe adás szempontjából !Kehidakustány a Zala folyó völgyében fekszik, ahol a zalai dombság festői, nyugodt környezete, kellemes klímája, a Balatonhoz, a hévízi-tóhoz és az autópályához való közelsége, és elsősorban a föld mélyéről érkező 43 C fokos termál vize, amely olyan adottság, amely ezrével vonzza évente a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. Gyógyvize mozgásszervi panaszokra kiváló, fürdő télen nyáron üzemel.Külön érdekesség, hogy a közeli Hévíz, a növekvő árairól egyre ismertebb a magyar és sok esetben a külföldi vendégek között, miközben Kehidakustány évről-évre egyre növekvő számú vendéget fogad. A forró termálvizének, barátságos árainak, a sok beltéri és kültéri medencéjének és modern élményfürdőjének köszönhetően, egész évben pezseg az élet a fürdőben. A Zalacsányi horgásztó és szabadidőközpont csupán 3,5 km. Az országban egyedülálló beruházás keretében – az épülettől csupán 2 km-re - 160 hektáros golfpálya építése tart befejezés előtt, melynek területén golffalu is helyet kap.A Balaton 12 km-re, Hévíz 13 km-re, Zalaegerszeg 24 km-re található.Amennyiben elnyerte tetszését, kérem hívjon. Ügyfeleink részére minden szolgáltatás díjmentes.Kiss Erika 06704540452

Kallósd a Zalai dombság különösen szép részén terül el. Tereplovaglásra kiválóan alkalmas, nagy területeket lehet bejárni autóút keresztezése nélkül. Hévíz 19 km, Keszthely és a Balaton 25 km, a Kehidakustányi gyógy- és élményfürdő 5 km-re van.A ház téglából épült. 2010-ben teljesen fel lett újítva: födémcsere, tetőcsere, tetőtérbeépítés, külső és belső nyílászárók cseréje, elektromos- és vízvezetékek cseréje, központifűtés kiépítése, boltívek, faburkolatú betonlépcső, terasz kialakítása.Helyiségek: előtér, nappali + 2 és fél szoba, fürdőszoba WC-vel, külön WC, konyha, a tetőtérben egy nagy szoba (összesen 4 és fél szoba). A ház hasznos alapterülete 176 négyzetméter.Melléképületek:- egy téglából épült 12x4 méteres zabtárolásra, fatárolásra alkalmas épület- egy laposkőből épült 8,5x6,5 méteres istálló, benne fából kialakított 4 boksz- egy vályogból épült 11x6 méteres istálló, benne fából kialakított 3 nagy boksz- egy 10x4 méteres lábaspajta, tégla oszlopokkal, fa deszka oldalakkal, cserép tetővelAz istállók felújításra szorulnak.Az istállók közelében egy bevizsgált, nagyon jó vízű és bővízű fúrt kút van.A ház körüli terület parkosított: vetett pázsittal, rózsákkal, kb. 15 különböző dísztujával, kecskerágókkal és virágzó dísznövényekkel, a kerítésre clematiszok és lioncerák futnak fel.Néhány gyümölcsfa is van: szilva, füge, barack, meggy, cseresznye.A melléképületek mögött van még széna, szalma tárolására alkalmas terület, ezután következik egy kb. 1000 négyzetméteres karám. Idáig tart a belterület: 2600 négyzetméter. Mögötte terül el a 11800 négyzetméteres külterületi rész, szántó, 4 éve lovak számára összeállított fűmag keverékkel lett bevetve, kaszálónak vagy legelőnek használható. A belterület és a külterület összesen: 14400 négyzetméter.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!