Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Zalaegerszegen kínálom megvételre 3 szobás sorházi lakást udvarral és kerttel. Az ingatlan kedvelt Landorhegy közelségében helyezkedik el, megközelítése tömegközlekedéssel is lehetséges, de akár még a városközpontba biciklivel is be lehet gurulni, mivel egyenes aszfaltozott úton és járdán lehet eljutni az ingatlanhoz.Az ingatlan 4 lakásos sorház, amely csendes, nyugodt helyen helyezkedik el, családi házas övezetben. A lakás középső, két oldalról fűtött, falazata tégla, 2 éve 5 cm-es szigetelést kapott, emellett tetőcsere is volt amely folytán új Bramac cserép került a tetőre, természetesen beton a födém. Két szintes, alsó szint 50 m2 ahol előtér, konyha, étkező, nappali, kamra, wc, 1 nagy szoba és erkély található, a felső szint 48 m2-es ott található előszoba, 1 nagy szoba erkéllyel, 1 szoba, fürdőkádas fürdő wc-vel. A ház alatt egy kisebb pince van, meg az udvaron egy különálló garázs + tároló van. A lakás egyedi központi fűtésű, új Cirkó turbó gázkazánnal, ami a meleg víz ellátást is biztosítja. A lakásban az áramvezetékek ki lettek cserélve, a nyílászáró ablakok műanyagok és redőnnyel felszereltek, bejárati ajtó műanyag ami szintén cserélve lett. A lakás belső felújításra szorul, amely az új tulajdonos elképzelésének megfelelően valósítható meg. A lakáshoz még udvar és saját kb: 8 x 30 m -es kert is tartozik. A lakás teljesen önálló vízórával, villanyórával és gázórával rendelkezik. Összegezve, nagyon jó elosztású, tágas, 3 nagy szobás ingatlan, kertészkedésre alkalmas kis kerttel, nyugodt otthon lehet a rohanó hétköznapok alatt. Ajánlom minden kedves otthont kereső ügyfeleknek, ha vételi szándékból szeretné megtekinteni az ingatlant keressen elérhetőségeimen, szívesen segítek. (További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

+36 (70) 385-7Mutat

Zalaegerszegen belváros közeli egyszintes 116 m2-es családi ház különálló 62 m2-es lakrésszel eladó. Az ingatlan Zalaegerszeg Landorhegyi részén található, nagyon közel a belvároshoz, szinte gyalogosan minden elérhető. Környéken iskolák, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár, közintézmények, boltok, vendéglátó és kereskedelmi helyek találhatók. A terület 1200 m2-es enyhén emelkedik, körbekerített, aszfaltozott útról megközelíthető, elektromos kapubejáróval és 2 gépjármű bejárati kapuval. A családi ház két lakrészből áll, mindkettő két külön bejárattal rendelkezik, de igény esetén össze is nyitható. A ház első részben található, előszoba, pincelejáró, 2 nagyszoba, konyha étkezővel, fürdőkádas zuhanyzós dupla mosdós fürdő bidével és különálló wc, egy hatalmas 34 m2-es nappali, amelynek csaknem a fele galériás, itt további szobák is kialakíthatóak, üveges télikert, kinti terasz. Majd tovább haladva a ház hátsó része teljesen külön bejárató, de az első résszel is összenyitható lakrészben nagy előszoba, konyha étkezővel, egy nagy szoba, zuhanyzós fürdő és külön wc található. A ház első része alatt 36 m2-es pince található, mely kívülről és belülről is megközelíthető. A ház melegét cirkó gázkazán biztosítja, amelyről a meleg víz ellátás is megoldott, és a galériás nappaliban található fatüzelésű kandalló további melegséget ad a téli napokon. A ház hátsó lakrészében külön éjszakai áramról működő hőtárolós villanybojler adja a meleg vizet, a fűtése itt is központi fűtésű. Az ingatlan kívül és belül teljesen felújított, új villamos hálózattal, és ipari árammal rendelkezik, műanyag redőnyös ablakokkal és külső 6 cm-es hőszigeteléssel. A területen két darab használható fúrt kút van betongyűrűvel, amely a gondozott parkosított udvar öntözését teszi gazdaságossá. Az udvarban található még dupla egylégterű téglagarázs két elektromos garázskapuval. Ha további kérdése lenne vagy felkeltette az ingatlan az érdeklődését, esetleg vásárlási szándékkal megtekintené, keressen elérhetőségeimen, szívesen segítek. (További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Zalaegerszegen a Göcseji úton családi ház dupla garázzsal eladó!Az épület 1200 m2 területen helyezkedik el. A lakótér egy szintes, alaksorában 35 m2 pince és tároló található. A ház három bejáratból is nyílik. Így akár egy nagy családi házat, vagy két lakórészt vásárolhat. A nagy nappaliból a galériába lehet jutni, mely háló helyiségként is funkcionálhat. Innen egyik irányba a konyha, két szoba, előtér, fürdő és wc található, míg a másik irányba egy szoba, konyha, előtér, fürdő és wc.A ház 1995-ben a tartófalakig lett lebontva, ekkor teljes felújításon esett át. A falak belső szigetelése: gyapot, hungarocell és gipszkarton. A szobák burkolata hajópadló, a többi helyiségé mázas kerámia. A fűtést a gáz-cirkó mellett fatüzelésű kandalló biztosítja. A télikert pedig a növények melegháza. 2004-ben az épület külseje is megújult új szigeteléssel, vakolással. A ház szigetelésének és az örökzöld növényzetnek köszönhetően egy nyugodt, csendes otthonra lelhet a városban.Az irányár a két beállásos garázst is magában foglalja, melynek tetőtere kiváló tárolási lehetőséget biztosít.A közelben üzletek, buszmegálló, gyógyszertár, óvoda, bölcsőde, iskola, vendéglátó egység található.Az ingatlan irodaként, orvosi létesítményként, vagy egyéb üzleti célra is hasznosítható!Vásárlás esetén balatoni nyaraló beszámítható!Kivitelezők részére új építésű lakásokhoz a 2000 m2 terület ideális helynek bizonyul.Referencia szám: HK-2226631

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: