Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Zalaegerszeg belvárosi 2. emeleti 1+2 fél szobás erkélyes 60 m2-es lakást kínálok megvételre. A lakás egy négyemeletes társasházban található, aminek egyedi előnye, hogy lift is van a házban. További előnye még, hogy mivel belvárosi az ingatlan, közlekedés szempontjából minden megoldható, illetve gyalogosan a közelben minden megtalálható. A lakásba dupla bejárati ajtón keresztül léphetünk be, majd jobbról konyha-étkező, szemből egy nagy erkélyes szoba található, majd balra tovább haladva az előszoba végén a fürdőkádas fürdő és a külön wc helyezkedik el, jobbról és balról meg a két kisebb szobát találhatjuk. Az előszobában beépített szekrények vannak két helyen is és mindkettő alul és felül is kétajtós, amely nagy helyet biztosít a tárolásra. Szobákban laminált parketta, a többi helyiségben műanyag padló található. Ablakok fa, melyek redőnnyel felszereltek. A lakás fűtése gázkonvektoros, meleg víz ellátás villanybojlerről megoldott. Tároló a lépcsőház földszintjén található. A társasház külső hőszigetelése megtörtént, ennek köszönhetően a lakás fenntartása alacsony. Parkolás a ház mögött a lakók részére fenntartott parkolóban lehetséges, amelyet kedvezményes bérlet vásárlása esetén vehető igénybe, további parkolás még az utcán is lehetséges. Összegezve, nagyon jó elosztású és azonnal költözhető lakás, nyilván részben felújításra szoruló. Ha érdekli a lakás és szeretné megtekinteni vásárlás céljából, keressen elérhetőségeimen, szívesen segítek. (További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

+36 (70) 385-7Mutat

--------------- ÚJ ÉPÍTÉS!!!! ------------ Belvárosi 32 lakásos Társasház! ------ Új lakónegyed, új építésű, LIFTES lakások!Color-Park II.- Belvárosi, új építésű, 32 lakásos, liftes társasházban!Zalaegerszegen, a belváros szívében, új lakónegyed épül, aminek a másodi ütemében kerül felépítésre ez a 32 lakásos társasház, amelynek két lépcsőháza van.Tervezett átadási ideje: 2018 május.A lakások praktikusak, élhetőek lesznek, nagy családi közös térrel, amerikai konyhás nappalival rendelkeznek és minden lakásnak lesz saját erkélye illetve terasza.Gyalogosan a városban minden kényelmesen elérhető, kiterjedt infrastruktúrával illetve szolgáltatóval rendelkezik a környék, iskolák, óvodák, boltok, orvosi, fogorvosi- rendelők, üzletek, posta, hivatalok csak pár perc sétával. Ezért szinte mindenkinek ideális választása lehet a Color-Park II…Időseknek, fiataloknak, egyedülállóknak, kis családosoknak, nagy családosoknak, vállalkozóknak, befektetőknek stb.Az ingatlan belvárosi elhelyezkedése rengeteg előnnyel és lehetőséggel kecsegtet, illetve a lakások a nappali + 1 szobástól, egészen a nappali + 4 szobásig megtalálhatóak, minek következtében nem kényszerülünk kompromisszumra. A lakóépület a legújabb előírásoknak és követelményeknek megfelelően épül, amely bizalmat szül és biztonságot nyújt.Az ingatlanban lesz egy A illetve egy B lépcsőház, és minden lépcsőháznak lesz külön liftje. Földszint + 3 emeletes lesz az épület és szintenként 8 lakás lett kialakítva.(4 lakás az A lépcsőházban és 4 lakás a B lépcsőházban)Parkolási lehetőségek az alábbiak szerint alakultak:- 23 db. garázsból illetve - 9 db. felszíni parkolóból lehet választani.A vásárláshoz igényelhető a CSOK 10+10 lakásépítési kedvezmény.

A Kerámia II. lakópark "B" tömbjében, eladó ez a magasföldszinti, nyugati fekvésű, 58 m2-es (54,32 m2 + 7,4 m2 erkély), nappali plusz egy szobás, erkélyes lakás.Műszaki jellemzői:- energia hatékonyság, "AA" energetikai besorolás- szerkezet 44 cm-es falazóblokk külső hőszigeteléssel- 5 légkamrás, 3 rétegű hőszigetelő üvegezésű külső nyílászárók- MABISZ által minősített "vasalt" bejárati ajtók, fa szerkezetű fóliázott beltéri ajtók- egyénileg mért víz és hőenergia fogyasztás, épületenkénti kondenzációs kazánnal- a fűtést egyéni, önállóan vezérelhető lakástermosztát szabályozza- 3x20 Amper villamosenergia méretezés- lift és teraszA lakás megvásárlásához igénybe vehető az új építésű ingatlanokra vonatkozó CSOK.Zalaegerszeg szívében, pár percnyire a város központjától, áruházaktól, bevásárló központoktól, kulturális intézményektől, mégis csendes és nyugodt helyen a "Vizsla park" szomszédságában, a már eddig is rendkívül kedvelt és értékálló "Kerámia lakópark" következő üteme kerül kialakításra. A Kerámia II. lakópark két liftes tömbjében, 4 szinten, szintenként 4, az az kétszer 16 db, változatos méretű és elosztású, 50 és 108 m2 közötti lakás kerül kialakításra, melyek közös jellemzője a nagyméretű terasz illetve erkély és a magas minőségű műszaki tartalom. Az épületek alatt teremgarázs, a zárt belső udvaron, a bőséges zöldfelület mellett gépkocsi beállóhelyek épülnek, melyek külön megvásárolhatóak.AZ ÁTADÁS TERVEZETT IDŐPONTJA: 2018. NYÁR VÉGEAmennyiben ez az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését, további információért - kötelezettségek nélkül - forduljon hozzám (Bencsik Tamás 30/533 3249) vagy az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlanirodához, zalaegerszeg@oh.hu , az alábbi referencia számra hivatkozva: 122646Amennyiben nem saját honlapunkon találta hirdetésünket, az alábbi linken bővebb információkat talál:https://oh.hu/ingatlanok/reszletek/122646-zalaegerszeg-elado-tarsashazi-lakasBízza profikra ingatlanügyeit!

Projekt bemutatásaDél Hercegnője végre társat kap, elindul a KisHerceg Társasház projektZalaegerszeg belvárosában, régi hiányt pótló exkluzív társasház épül, 21 lakással, üzlettel, 23 zárt garázzsal, és 4 felszíni parkolóval.Az első, második és harmadik emeleten 6, míg a negyedik emeleten 3 db lakás kerül kialakításra. A lakások változatos alapterületűek, 53-105 m2-ig. Az igényesen megtervezett ingatlanok minőségi anyagokkal és körültekintő szakipari munkával lesznek megépítve. A mai kor követelményeinek megfelelően minden lakás terasszal épül, és lift szolgálja a bentlakók kényelmét. A tervezett társasházban központi fűtés kerül kialakításra, a földszinten központi kazánházzal, 2 db kondenzációs kazánnal, lakásonként egyedi méréssel. A lakások ablakai, teraszajtók 3 rétegű hőszigetelő üvegezésű, műanyag nyílászárók, redőnnyel ellátottak. A ház külső szigetelése biztosítja a megfelelő energiafelvétel hatékonyságát.Igény esetén 3D látványtervet készítünk, illetve segítséget nyújtunk a lakberendezésben ügyfeleinknek!Négyzetméter árak:I. emelet: 390.000.- Ft/ m2-400.000.- Ft/m2-igII. emelet: 395.000.- Ft/ m2-405.000.- Ft/m2-igIII. emelet: 400.000.- Ft/ m2-410.000.- Ft/m2-ig IV. emelet: 410.000.- Ft/m2 CSOK - Családok Otthonteremtési Kedvezménye – igényelhető, több bank lakáshitele választható és egyéb ügyintézésben is segítünk.A projekt finanszírozója az OTP Bank Zrt.

<<<ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK!! --------- BODZA VILLAPARK-------AZ OTTHON ÉS A TERMÉSZET TALÁLKOZÁSA!! >>>>> A Kertvárosban épülő társasházas villapark prémium minőségű új lakásokat kínál Zalaegerszeg egyedülálló zöldövezeti részén, minden lakásból pazar kilátással a környező dombokra és erdőkre. A különleges, 2018-ban megvalósuló beruházás egy több, mint 10.000 m2-es telken valósul meg, a Nemzetőr utca utolsó, beépítetlen telkén. A környékbeli utcák csendesek, újszerű, színvonalas lakóépületekkel. Az új építésű modern, kiemelkedő minőségű, minden igényt kielégítő Bodza Villapark egyedisége a minden lakás teraszáról élvezhető, örök és káprázatos panoráma és a nagyméretű zöldfelület. A természet közelsége garantálja a friss levegőt, csendet és nyugalmat, ugyanakkor az Alsóerdő számtalan sportolási, kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget is nyújt az ott lakók számára.A több mint 1 hektáros területen, 3 szabadonálló épületben, épületenként 9 db (70, 90 és 100 m2-es) magas színvonalú lakás épül, minden lakáshoz nagyméretű saját terasz is tartozik. A lakások nappali + 1,2,3 és nappali + 4 szobás kialakítással is választhatók. A lakások magas műszaki minőségben épülnek, az alkalmazott szerkezetek többsége megfelel a 2020-tól érvényes "közel nulla energiaigényű épületek" követelményinek, így méltón kijelenthetjük, hogy a lakások környezettudatos értéket képviselnek és a beruházók a későbbi fejlesztésekre is gondoltak. Tágas és funkcionális életterek jellemzik a lakásokat, mely a mindennapokban is kényelmessé és élhetővé teszik azokat. Az ingatlanokat az építtető rugalmasan, az egyedi igényeknek, személyre szabottan újra tudja gondolni a vevők kérésére. Nagyszerű elrendezésű és alaprajzú, kényelmes otthonok alakulhatnak ki, a leendő tulajdonos egyedi igényei szerint. Így a lakás Önnek, Önöknek épül, az Ön igényei szerint az egyedi igények maximális figyelembe vétele mellett. A lakásokhoz vásárolható parkoló és/vagy garázs, saját tároló, közös kerékpártároló használat is. Keressen minket és kérjen bővebb információt. Bodza Villapark – az otthon és a természet találkozásaLK417195

<<<ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK!! --------- BODZA VILLAPARK------ AZ OTTHON ÉS A TERMÉSZET TALÁLKOZÁSA!! >>>>> A Kertvárosban épülő társasházas villapark prémium minőségű új lakásokat kínál Zalaegerszeg egyedülálló zöldövezeti részén, minden lakásból pazar kilátással a környező dombokra és erdőkre. A különleges, 2018-ban megvalósuló beruházás egy több, mint 10.000 m2-es telken valósul meg, a Nemzetőr utca utolsó, beépítetlen telkén. A környékbeli utcák csendesek, újszerű, színvonalas lakóépületekkel. Az új építésű modern, kiemelkedő minőségű, minden igényt kielégítő Bodza Villapark egyedisége a minden lakás teraszáról élvezhető, örök és káprázatos panoráma és a nagyméretű zöldfelület. A természet közelsége garantálja a friss levegőt, csendet és nyugalmat, ugyanakkor az Alsóerdő számtalan sportolási, kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget is nyújt az ott lakók számára.A több mint 1 hektáros területen, 3 szabadonálló épületben, épületenként 9 db (70, 90 és 100 m2-es) magas színvonalú lakás épül, minden lakáshoz nagyméretű saját terasz is tartozik. A lakások nappali + 1,2,3 és nappali + 4 szobás kialakítással is választhatók. A lakások magas műszaki minőségben épülnek, az alkalmazott szerkezetek többsége megfelel a 2020-tól érvényes "közel nulla energiaigényű épületek" követelményinek, így méltón kijelenthetjük, hogy a lakások környezettudatos értéket képviselnek és a beruházók a későbbi fejlesztésekre is gondoltak. Tágas és funkcionális életterek jellemzik a lakásokat, mely a mindennapokban is kényelmessé és élhetővé teszik azokat. Az ingatlanokat az építtető rugalmasan, az egyedi igényeknek, személyre szabottan újra tudja gondolni a vevők kérésére. Nagyszerű elrendezésű és alaprajzú, kényelmes otthonok alakulhatnak ki, a leendő tulajdonos egyedi igényei szerint. Így a lakás Önnek, Önöknek épül, az Ön igényei szerint az egyedi igények maximális figyelembe vétele mellett. A lakásokhoz vásárolható parkoló és/vagy garázs, saját tároló, közös kerékpártároló használat is. Keressen minket és kérjen bővebb információt. Bodza Villapark – az otthon és a természet találkozásaLK417129

A Kerámia II. lakópark &quot;B&quot; tömbjében, eladó ez az második emeleti, déli fekvésű, 79 m2-es (75,71 m2 + 6,82 m2 erkély, nappali plusz három szobás, erkélyes lakás.Műszaki jellemzői:- energia hatékonyság, &quot;AA&quot; energetikai besorolás- szerkezet 44 cm-es falazóblokk külső hőszigeteléssel- 5 légkamrás, 3 rétegű hőszigetelő üvegezésű külső nyílászárók- MABISZ által minősített &quot;vasalt&quot; bejárati ajtók, fa szerkezetű fóliázott beltéri ajtók- egyénileg mért víz és hőenergia fogyasztás, épületenkénti kondenzációs kazánnal- a fűtést egyéni, önállóan vezérelhető lakástermosztát szabályozza- 3x20 Amper villamosenergia méretezés- lift és teraszA lakás megvásárlásához igénybe vehető az új építésű ingatlanokra vonatkozó CSOK.Zalaegerszeg szívében, pár percnyire a város központjától, áruházaktól, bevásárló központoktól, kulturális intézményektől, mégis csendes és nyugodt helyen a &quot;Vizsla park&quot; szomszédságában, a már eddig is rendkívül kedvelt és értékálló &quot;Kerámia lakópark&quot; következő üteme kerül kialakításra. A Kerámia II. lakópark két, liftes tömbjében, 4 szinten, szintenként 4, az az kétszer 16 db, változatos méretű és elosztású, 50 és 108 m2 közötti lakás kerül kialakításra, melyek közös jellemzője a nagyméretű terasz illetve erkély és a magas minőségű műszaki tartalom. Az épületek alatt teremgarázs, a zárt belső udvaron, a bőséges zöldfelület mellett gépkocsi beállóhelyek épülnek, melyek külön megvásárolhatóak.AZ ÁTADÁS TERVEZETT IDŐPONTJA: 2018. NYÁR VÉGEAmennyiben ez az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését, további információért - kötelezettségek nélkül - forduljon hozzám (Bencsik Tamás 30/533 3249) vagy az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlanirodához, zalaegerszeg@oh.hu , az alábbi referencia számra hivatkozva: 122681Amennyiben nem saját honlapunkon találta hirdetésünket, az alábbi linken bővebb információkat talál:https://oh.hu/ingatlanok/reszletek/122681-zalaegerszeg-elado-tarsashazi-lakasBízza profikra ingatlanügyeit!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!