Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE INGATLANIRODA KÍNÁLJA ELADÁSRA A # 96972-ES AZONOSÍTÓ SZÁMÚ, VONYARCVASHEGYI TÁRSASHÁZBAN LÉVŐ, 141 M2- ES SZERKEZETKÉSZ LAKÁST.A Vonyarcvashegyi 141 M2-ES SZERKEZETKÉSZ TÁRSASHÁZI LAKÁS lakás főbb jellemzői:- A lakás szerkezetkész állapotú, előnye, hogy az új tulajdonosra vár a lakásbelső megtervezése, beépítése: saját ízlésének és igényének megfelelően alakíthatja ki otthonát, vagy nyaralóját.- Kiemelkedően kedvező irányár, jóval a jelenlegi piaci ár alatt vásárolható meg a szerkezetkész lakás.- A lakáshoz ideális méretű, tetőtéri TERASZ tartozik, gyönyörű BALATONI ÖRÖK PANORÁMÁVAL .-  gáz-cirkó fűtési rendszer,  kandalló beépíthetőségi lehetőség, egyéb fűtési rendszer is kiépíthető.-  A lakáshoz belső udvari kocsibeálló tartozik, fedett kocsibeálló kiépíthető.-  Központi elhelyezkedés: település központja, Keszthely közelsége, közintézmények, bevásárló központok könnyen elérhetők.  - Külső lépcsőfeljárón át juthatunk a lakás helyiségeibe, melyben az eredetileg tervezett helyiség kiosztás a mellékelt alaprajzon látható: az új tulajdonos egyedi igényei szerint átalakíthatja, módosíthatja ezt az elosztást.-  A lakásban a tágas tereknek, a megfelelő méretű, élhető helyiségeknek köszönhetően ideális élettér alakítható ki akár nagyobb család számára is. Az ingatlant kitűnő megközelíthetősége, Keszthely közvetlen közelsége, a nyugodt, csendes, természetközeli környezet és az ideális élettér teszi igazán vonzóvá. Közvetlen közelében számos ismert túraútvonal, kiépített kerékpárút, kilátók találhatók, mely aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára.AJÁNLOM FIGYELMÉBE! ELSŐ LAKÁSVÁSÁRLÁS ESETÉN SZOCPOL IGÉNYELHETŐ, ÍGY JELENTŐS KEDVEZMÉNNYEL, ILLETÉKMENTESEN TEHETNEK SZERT A LAKÁSRA ELSŐ TULAJDONOSAI. NE VÁRJON, NE SZALASSZA EL EZT A KIVÉTELES LEHETŐSÉGET!CSALÁDI OTTHON KEDVEZMÉNY (CSOK) SZINTÉN IGÉNYELHETŐ! AMENNYIBEN A 96972-ES SZÁMÚ , SZERKEZETKÉSZ TÁRSASHÁZI LAKÁS ELNYERTE TETSZÉSÉT,VAGY EGYÉB, HASONLÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ, VAGY HASZNÁLT LAKÁS ÉRDEKLI, BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT KÉREM HÍVJON BIZALOMMAL: 06/70 6000-847Ingatlan vásárlása esetén irodáinkban az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadóórái, energetikai tanúsítvány elkészíttetése. Hitelfelvételi és biztosítási lehetőségek, kedvezményes konstrukciókkal, személyre szabott, egyedi ajánlattal, kizárólag az Openhouse ügyfelei számára!Irodánkban hétvégén is teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére! NÁLUNK MINDIG ÖN AZ ELSŐ!

A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE INGATLANIRODA KÍNÁLJA ELADÁSRA A # 96577-ES AZONOSÍTÓ SZÁMÚ, VONYARCVASHEGYI HANGULATOS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÓPARKBAN LÉVŐ 72 M2- ES, ELSŐ EMELETI , SZERKEZETKÉSZ TÁRSASHÁZI LAKÁST.A Vonyarcvashegyi lakóparki lakás főbb jellemzői: - Az új építésű lakópark teljesen zárt, parkosított, csak az ott lakók részére biztosított a bejárás- Zárt lépcsőház, saját fedett belső udvari kocsibeálló - A szerkezetkész állapot előnye, hogy az új tulajdonosra vár a lakásbelső megtervezése, beépítése: saját ízlésének és igényének megfelelően alakíthatja ki otthonát, vagy nyaralóját- A lakásokhoz ideális méretű terasz, illetve erkély tartozik- Kis rezsiköltséggel fenntartható lakások, kiépített gáz-cirkó fűtési rendszerrel, illetve bizonyos lakásoknál kandalló beépíthetőségi lehetőséggel - A belső  lépcsőházból egy előtéren át juthatunk a lakás helyiségeibe, melyben nappali - étkező, konyha, két szoba, fürdőszoba, WC került kialakításra.-  A lakás a jó elosztásnak, a megfelelő méretű, élhető helyiségeknek köszönhetően ideális élettér a nagyobb családok számára is. Az ingatlant kitűnő megközelíthetősége, Keszthely közvetlen közelsége, a nyugodt, csendes, természetközeli környezet és az ideális élettér teszi igazán vonzóvá. Közvetlen közelében számos ismert túraútvonal, kiépített kerékpárút, kilátók találhatók, mely aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára.AJÁNLOM FIGYELMÉBE! ELSŐ LAKÁSVÁSÁRLÁS ESETÉN SZOCPOL IGÉNYELHETŐ, ÍGY JELENTŐS KEDVEZMÉNNYEL, ILLETÉKMENTESEN TEHETNEK SZERT A LAKÁSRA ELSŐ TULAJDONOSAI. NE VÁRJON, NE SZALASSZA EL EZT A KIVÉTELES LEHETŐSÉGET!CSALÁDI OTTHON KEDVEZMÉNY (CSOK) SZINTÉN IGÉNYELHETŐ! AMENNYIBEN A 96577-ES SZÁMÚ TÁRSASHÁZI LAKÁS ELNYERTE TETSZÉSÉT,VAGY EGYÉB, HASONLÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ, VAGY HASZNÁLT LAKÁS ÉRDEKLI, BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT KÉREM HÍVJON BIZALOMMAL: 06/70 6000-847Ingatlan vásárlása esetén irodáinkban az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadóórái, energetikai tanúsítvány elkészíttetése. Hitelfelvételi és biztosítási lehetőségek, kedvezményes konstrukciókkal, személyre szabott, egyedi ajánlattal, kizárólag az Openhouse ügyfelei számára!Irodánkban hétvégén is teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére! NÁLUNK MINDIG ÖN AZ ELSŐ!

A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE INGATLANIRODA KÍNÁLATÁBAN:Keszthellyel szomszédos településen, VONYARCVASHEGYEN HANGULATOS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÓPARKBAN, 80 M2- ES, ELSŐ EMELETI , SZERKEZETKÉSZ TÁRSASHÁZI LAKÁST kínálunk eladásra. Zárt lépcsőházból egy előtéren át juthatunk a lakás helyiségeibe, ahol nappali - étkező, konyha, három szoba, fürdőszoba, illetve külön mellékhelyiség található. A nappaliból udvarra néző kilátással fedett terasz nyílik. A lakás kialakítását tekintve szerkezetkész, az új tulajdonos előtt áll a lehetőség, hogy elképzeléseinek megfelelően megtervezze, és meg is valósíthatja otthonát! Igény esetén, -  előzetes egyeztetést követően - egyedi ajánlat alapján a jelenlegi tulajdonos vállalja a munkálatok kivitelezését. A lakás a jó elosztásnak, a megfelelő méretű, élhető helyiségeknek köszönhetően ideális élettér a nagyobb családok számára is. A megfelelő komfort érzetet kondenzációs gáz - fűtési rendszer biztosítja.  A parkolást egyszemélyes udvari beálló szolgálja, a lakópark területe zárt, kizárólag a lakások tulajdonosai számára biztosított a szabad bejárás. A belső udvar térkövezése, parkoló beállók kiépítése, és az udvar parkosítása jelenleg is folyamatban van. A zárt lakóparkba elektromos kapun juthatunk.Az ingatlant kitűnő megközelíthetősége, Keszthely közvetlen közelsége, a nyugodt, csendes, természetközeli környezet és az ideális élettér teszi igazán vonzóvá. Közvetlen közelében számos ismert túraútvonal, kiépített kerékpárút, kilátók találhatók, mely aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára.AJÁNLOM FIGYELMÉBE! ELSŐ LAKÁSVÁSÁRLÁS ESETÉN SZOCPOL IGÉNYELHETŐ, ÍGY JELENTŐS KEDVEZMÉNNYEL, ILLETÉKMENTESEN TEHETNEK SZERT A LAKÁSRA ELSŐ TULAJDONOSAI. NE VÁRJON, NE SZALASSZA EL EZT A KIVÉTELES LEHETŐSÉGET!CSALÁDI OTTHON KEDVEZMÉNY SZINTÉN IGÉNYELHETŐ! AMENNYIBEN AZ INGATLAN ELNYERTE TETSZÉSÉT, BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT KÉREM HÍVJON BIZALOMMAL: 06/70 6000-847Ingatlan vásárlása esetén irodáinkban az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadóórái, energetikai tanúsítvány elkészíttetése. Hitelfelvételi és biztosítási lehetőségek, kedvezményes konstrukciókkal, személyre szabott, egyedi ajánlattal, kizárólag az Openhouse ügyfelei számára!Irodánkban hétvégén is teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk mindig Ön az első!

A balatonboglári Openhouse Ingatlaniroda kínálatában:Keszthellyel szomszédos településen, Vonyarcvashegyen hangulatos, új építésű lakóparkban, 69 m2- es, első emeleti társasházi lakást kínálunk eladásra. Zárt lépcsőházból egy előtéren át juthatunk a lakás helyiségeibe, ahol nappali - étkező, konyha, két szoba és fürdőszoba, illetve külön mellékhelyiség található. A lakás kialakítását tekintve szerkezetkész, az új tulajdonos előtt áll a lehetőség, hogy megtervezze, és meg is valósíthatja otthonát!Igény esetén, -  előzetes egyeztetést követően -  a jelenlegi tulajdonos vállalja a munkálatok kivitelezését. A lakás a jó elosztásnak, a megfelelő méretű helyiségeknek köszönhetően ideális élettér egy négy tagú család számára is. A megfelelő komfort érzetet gáz - cirkó fűtési rendszer biztosítja.  A parkolást egyszemélyes udvari beálló szolgálja, a lakópark területe zárt, kizárólag a lakások tulajdonosai számára biztosított a szabad bejárás. A belső udvar térkövezése, parkoló beállók kiépítése, és az udvar parkosítása jelenleg is folyamatban van. Az ingatlant kitűnő megközelíthetősége, Keszthely közvetlen közelsége, a nyugodt, csendes, természetközeli környezet és az ideális élettér teszi vonzóvá.Ajánlom figyelmébe!Első lakásvásárlás esetén szocpol igényelhető, így jelentős kedvezménnyel tehetnek szert a lakásra első tulajdonosai. Ne várjon, ne szalassza el ezt a kivételes lehetőséget!Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését, bővebb információért kérem hívjon bizalommal:06/70 6000-847Ingatlan vásárlása esetén irodáinkban az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadóórái, energetikai tanúsítvány elkészíttetése. Hitelfelvételi és biztosítási lehetőségek, kedvezményes konstrukciókkal, személyre szabott, egyedi ajánlattal, kizárólag az Openhouse ügyfelei számára!Irodánkban hétvégén is teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére! NÁLUNK MINDIG ÖN AZ ELSŐ!  

A balatonboglári Openhouse Ingatlaniroda kínálatában:Keszthellyel szomszédos településen, Vonyarcvashegyen hangulatos, új építésű lakóparkban, 69 m2- es, első emeleti társasházi lakást kínálunk eladásra. Zárt lépcsőházból egy előtéren át juthatunk a lakás helyiségeibe, ahol nappali - étkező, konyha, két szoba és fürdőszoba, illetve külön mellékhelyiség található. A lakás kialakítását tekintve szerkezetkész, az új tulajdonos előtt áll a lehetőség, hogy megtervezze, és meg is valósíthatja otthonát!Igény esetén, -  előzetes egyeztetést követően -  a jelenlegi tulajdonos vállalja a munkálatok kivitelezését. A lakás a jó elosztásnak, a megfelelő méretű helyiségeknek köszönhetően ideális élettér egy négy tagú család számára is. A megfelelő komfort érzetet gáz - cirkó fűtési rendszer biztosítja.  A parkolást egyszemélyes udvari beálló szolgálja, a lakópark területe zárt, kizárólag a lakások tulajdonosai számára biztosított a szabad bejárás. A belső udvar térkövezése, parkoló beállók kiépítése, és az udvar parkosítása jelenleg is folyamatban van. Az ingatlant kitűnő megközelíthetősége, Keszthely közvetlen közelsége, a nyugodt, csendes, természetközeli környezet és az ideális élettér teszi vonzóvá.Ajánlom figyelmébe!Első lakásvásárlás esetén szocpol igényelhető, így jelentős kedvezménnyel tehetnek szert a lakásra első tulajdonosai. Ne várjon, ne szalassza el ezt a kivételes lehetőséget! CSOK kedvezmény igényelhető!Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését, bővebb információért kérem hívjon bizalommal:06/70 6000-847Ingatlan vásárlása esetén irodáinkban az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadóórái, energetikai tanúsítvány elkészíttetése. Hitelfelvételi és biztosítási lehetőségek, kedvezményes konstrukciókkal, személyre szabott, egyedi ajánlattal, kizárólag az Openhouse ügyfelei számára!Irodánkban hétvégén is teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére! NÁLUNK MINDIG ÖN AZ ELSŐ!  

A balatonboglári Openhouse Ingatlaniroda kínálatában:Keszthellyel szomszédos településen, Vonyarcvashegyen hangulatos, új építésű lakóparkban, 66 m2- es, első emeleti társasházi lakást kínálunk eladásra. Zárt lépcsőházból egy előtéren át juthatunk a lakás helyiségeibe, ahol nappali - étkező, konyha, két szoba és fürdőszoba, illetve külön mellékhelyiség található. A lakás kialakítását tekintve szerkezetkész, az új tulajdonos előtt áll a lehetőség, hogy megtervezze, és meg is valósíthatja otthonát! Igény esetén, -  előzetes egyeztetést követően -  a jelenlegi tulajdonos vállalja a munkálatok kivitelezését. A lakás a jó elosztásnak, a megfelelő méretű helyiségeknek köszönhetően ideális élettér egy négy tagú család számára is. A megfelelő komfort érzetet gáz - cirkó fűtési rendszer biztosítja.  A parkolást egyszemélyes udvari beálló szolgálja, a lakópark területe zárt, kizárólag a lakások tulajdonosai számára biztosított a szabad bejárás. A belső udvar térkövezése, parkoló beállók kiépítése, és az udvar parkosítása jelenleg is folyamatban van. Az ingatlant kitűnő megközelíthetősége, Keszthely közvetlen közelsége, a nyugodt, csendes, természetközeli környezet és az ideális élettér teszi vonzóvá.Ajánlom figyelmébe!Első lakásvásárlás esetén szocpol igényelhető, így jelentős kedvezménnyel tehetnek szert a lakásra első tulajdonosai. Ne várjon, ne szalassza el ezt a kivételes lehetőséget!Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését, bővebb információért kérem hívjon bizalommal:06/70 6000-847Ingatlan vásárlása esetén irodáinkban az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadóórái, energetikai tanúsítvány elkészíttetése. Hitelfelvételi és biztosítási lehetőségek, kedvezményes konstrukciókkal, személyre szabott, egyedi ajánlattal, kizárólag az Openhouse ügyfelei számára!Irodánkban hétvégén is teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére! NÁLUNK MINDIG ÖN AZ ELSŐ!  

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: