Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

MFt

Királyerdőben, jó állapotú és jó elosztású ikerház eladó. A ház statikailag kiváló, 2008 és 2010 között több felújítást végeztek rajta, a lapos tető kiváló állapotú. A ház 1984-ben épült, szigetelt (8 cm), téglaépítésű (Porotherm), minden szintjén betonfödémes. Az ikerházaknak önálló az egymással érintkező fala, így áthallás szinte nincs. 2008-ban kerültek beépítésre az új nyílászárók, rézre cserélték a vízvezetékeket, teljes átvizsgálásra került a villanyhálózat (nem igényel cserét). 2010-ben szigetelték a tetőt. A kapu és a garázsajtó is elektromos, kényelmessé és gyorssá téve az utcáról történő beállást. A házban kombi, zárt égésterű kondenzációs gázkazánról üzemel a radiátoros fűtés és a meleg víz ellátás, ezen kívül a földszinti nappaliban fatüzeléses kis kályha is használatban van. Van még egy bélelt kémény a házban (jelenleg abba nincs bekötés). A földszinten jobbára köves burkolat van, a félszobában parketta, az emeleti szobák faparkettásak, a vizes helyiségek kövezettek. A nyílászárók hőszigetelt műanyagból készültek, redőnnyel, és helyiségenként legalább egy felületen rolós szúnyoghálóval is ellátottak. Pinceszint (50 nm): aknás garázs (34), kazánház (3), két tároló (9) és a kert felől megközelíthető (4). Tiszta, száraz, jól használható terekkel, ipari árammal, kézmosóval és wc-vel. Földszint (46 nm): teraszok fogják szinte körbe a házat (elülső 8, kert felőli 6, bejárati 4). A kertbe a bejárati teraszról és a hátsó, kert felőliről is lehet menni. Előszoba (3), félszoba (8), nappali (22), mely egybekapcsolt az étkezővel és a konyhával (10), ahonnan közvetlenül jutunk ki a hátsó teraszra. Önálló wc, és kamra egészíti ki még ezt a szintet. Tetőtér: háló (14), hozzá kapcsolódó terasszal (5), két szoba (11 és 10), tusolós, bidés fürdőszoba (5), és önálló wc. A kert igényes, karbantartott, gazdag növényzettel, kis kerti tóval ? öntözés fúrt kútról megoldott. Az ingatlan tehermentes, ügyvédileg megosztott. A házban maradnak: konyhabútor, klíma, kazán, kályha, kamerával ellátott, távolból weben keresztül is megfigyelhető rendszerű riasztó, karnisok. Ingyenes hitelügyintézés, tanácsadásadás és értékmeghatározás.Ügyvédi munkadíj 0,5%-tól,Energetikai tanúsítvány 12.000,- Forinttól.

LUXUS VILLA MODERN KÖNTÖSBE bújtatva páratlan SZÍN - és FORMAVILÁGGAL!..nem utolsó sorban energiatudatosság szempontjából is megfelel a kor építészeti kihívásainak, amelyek az itt lakók életét abszolút pozitívan befolyásolják.=======IDEI (2015) teljes körű FELÚJÍTÁSOKNAK köszönhetően, mára egy elképesztő személyiségű, dinamikus, egyben elegáns vonalvezetésű exkluzív családi ház tárul elénk kifogástalan minőségben.====================================================A háromszintes családi ház szintenként a következő helyiségkapcsolatokkal rendelkezik:1)pince2 gépkocsi beálló (ide akár 3 autó is elfér)fűtési helyiség, gépház (gázüzemű kombi fűtőkészülék, pellet kazán)finn szaunakonditerem vagy tároló helyiségközlekedőfürdőszoba2) földszint:nappaliétkező, konyhadolgozó szoba, ennek folytatásában egy különálló fürdő szobaközlekedőtároló helyiségszobafürdőszobagardrób2 terasz medence+ téglaépítésű tároló3) tetőtérközlekedő2 szobafürdőszobateraszKANDALLÓVAL dísztett tágas, VILÁGOS nappali a hazaérkezés maximális kényelmét nyújtja, a berendezés stílusa pedig kiválóan tükrözi a lakás kifinomult jellegét.Az oldalkertre tájolt konyha kialakításánál egyedi hangulatra törekedtek, ami árnyaltan összekapcsolódik természettel, és a medence mellett területtel.Modern, élénk formavilág, extravagáns bútorokkal ötvözve.Érdekességként a belső falakra kültéri vakolatot vittek fel, így gyorsan eltávolítható minden szennyeződés.A HÁZ könnyen áttekinthető, szerkezetileg jól körülhatárolt szekciókban a családtagok bármely napszakban egymás zavarása nélkül félrevonulhatnak, de a közösségi élet színterei is adottak ebben a nagy légterű NAPPALIBAN vagy akár kültéren a HATALMAS FEDETT TERASZON.Teraszok mérete: 1) 17,4 nm2) 26,4 nm3) 16 nmMűszaki leírást email-ben, kérésre továbbítok.IDEÁLIS választás családosoknak, biztonságos, CSENDES környezet az exkluzív életérzés jegyében.LOKÁCIÓ: Budapest agglomerációjához közel, alig 20 percre.További kérdés esetén várom szíves megkeresését.

Eladó Csepelen Királyerőben, a Szent István út belváros felé eső részénél, egy csendes mellékutcában, 529 nm-es összközműves telken, egy 160 nm-es, kétgenerációs, külön bejáratú, dupla komfortos, felújítandó családi ház. A telken található egy 30 nm-es garázs, itt kap helyet a gázkazán is. Ipari árammal is fűthető a ház. A földszinti lakrész, mely 1960-ban épült, két és fél szobás. Külön található a fürdőszoba, wc. A konyhából nyílik egy tágas kamra is. A felső szintet , amit 1990-ben építettek saját lépcsőházzal lehet megközelíteni, ahol egy nappali + 3 háló található. A szobák az előszobára nyílnak, és háromnak a teraszra is van kijárata.Közlekedés szempontjából is kiváló választás, mert közel van a buszmegálló, a 148-as busszal gyorsan el lehet érni a HÉV-et, illetve Csepel központját. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon! Az otpip . hu portálon található valamennyi ingatlannal kapcsolatosan kérem, hívjon fel bizalommal akár hétvégén is, és bővebb tájékoztatást adok a megtekintés előtt. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében. M101252Referencia szám: M101252

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!