Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A legideálisabb környezetben, olcsó, világos, tágas otthon.Várpalotán, a Tési-dombon, háromemeletes, tégla épület 1. emeletén, kétszobás, erkélyes, 60 m2 hasznos lakóterű, NY-i tájolású, részben felújított, alacsony rezsijű, egyedi fűtésű, saját tárolóval rendelkező lakás eladó.A két és félszobán kívül a lakás tartalmaz egy tágas konyha-étkezőt, fürdőszobát, mellékhelyiséget, tárolót és egy nagy, Ny-i tájolású erkélyt. Az étkezőt a félszobából alakították ki ezzel egy világos, tágas konyha-étkezőt nyertek .A szobák ablakai zöld övezetre néznek,a konyha ablakai az utcára.A három emeletes, tégla épület külső szigetelése még nem történt meg, de az épület karbantartott.A lakás nyílászárói a beépített erkély kivételével még nem lettek kicserélve. A hőleadást radiátoros gázfűtés biztosítja a lakok számára.A közös költség havi 9000 Ft. Néhány éve a tulajdonos a lakást esztétikailag felújította. A konyhába új konyhabútort épített be, a fürdőszobát és mellékhelyiséget is új burkolattal látta el. A szobákban parketta, a többi helyiségben ,ízléses járólap lett beépítve.Csendes, társasházas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek a háztól gyalogosan mind pár perc alatt elérhető. Jó lakókörnyezet, olcsó fenntartás, világos otthon. Jó döntés kényelmes, meleg otthonra vágyóknak.Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

CasaNetWork 0422Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja Várpalota kedvelt családias, kellemes,nyugodt városrészében  található  jó elosztású, új építésű korszerű szigeteléssel készült társasházi projektet. Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően néhány perc sétával a városközpont is elérhető. CSOK kedvezmény igénybe vehető.A lakás 87 m2 alapterületű, összesen 30.32 m2 erkéllyel.- dél-délkeleti tájolású, modern külsővel és belsővel készült- egyedi fűtéssel,saját gázkazánnal- Nappali 22m2- Amerikai konyha-étkező 24m2- 3 fél szoba,kettő 9,5m2,egy 8m2- fürdő, wc külön helységben lett kialakítva A lakás ára magában foglal egy standard, elektromos tűzhellyel, sütővel és elszívóval felszerelt konyhabútort. A lakópark saját játszótérrel rendelkezik, így a gyermekek ingatlanon belül biztonságban játszhatnak.Minden lakáshoz opcionálisan biztosított az ingatlanon belül garázs, vagy kültéri parkoló. Az autóval való könnyed mozgást távirányítóval működtethető automata úszókapu biztosítja. A garázs ára: 1.610.000 Ft. A kocsibeálló ára:517.500 Ft.A lakás teljes mértékben tehermentes, és azonnal költözhető!Amennyiben a  CasaNetWork által kínáltvárpalotai társasházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található lakás, családi ház, telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.Eckert Eleonóra+36-20/334-0399Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére! 

Várpalotán, a Tési dombon 2 szintes , tégla épület 2. emeletén, jól karbantartott, 2+1 szobás,erkélyes,62 m2 hasznos lakóterű K-i tájolású,felújított, alacsony rezsijű, középső elhelyezkedésű lakás , 6 m2-es saját tárolóval Eladó!A három szobán kívül, az 62 m2-en a lakás magában foglal egy tágas előszoba-közlekedőt, egy nagy konyha-étkezőt, , egy fürdőszobát, egy mellékhelyiséget és egy méretes, loggia típusú erkélyt.2 emeletes, jól karbantartott, épület a korszerűsítésen már átesett: külső hőszigetelés, nyílászárók cseréje, fűtéskorszerűsítés megtörtént.Három évvel ezelőtt a tulajdonos a lakást műszakilag és esztétikailag is teljesen felújította. Megtörtént a víz, villany és szennyvíz vezetékek cseréje, a konyhába új beépített konyhabútor, a fürdőszobába és a mellékhelyiségbe új szaniterek és fali- és padlóburkolatok kerültek. A konyhába ízléses járólap, a szobákba gyönyörű laminált padló került beépítésre. A fűtést gázcirkó kazán, a meleg vizet villanybojler biztosítja.Kedvelt, csendes, társasházas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek, a háztól gyalogosan mind pár perc alatt elérhető. Ne hagyja ki, valóban egyedi lehetőség! Hívjon!Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

CasaNetWork 0421Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja Várpalota kedvelt családias, kellemes,nyugodt városrészében  található  jó elosztású, új építésű társasházi projektet. Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően néhány perc sétával a városközpont is elérhető. CSOK kedvezmény igénybe vehető.- A tetőtéri lakás 97 m2 alapterületű- korszerű szigeteléssel,modern külsővel és belsővel készült- egyedi fűtéssel,saját gázkazánnal- Nappali 19,5m2- Amerikai konyha-étkező 19,5m2- 4 fél szoba- kettő fürdő, kettő wc külön helységben lett kialakítva A lakás ára magában foglal egy standard, elektromos tűzhellyel, sütővel és elszívóval felszerelt konyhabútort.AKCIÓ! Amennyiben 2017.12.31-ig a foglaló megfizetésre kerül,az ingatlan mellé költségmentesen 1 db kocsibeálló biztosított! A lakópark saját játszótérrel rendelkezik, így a gyermekek ingatlanon belül biztonságban játszhatnak.Minden lakáshoz opcionálisan biztosított az ingatlanon belül garázs, vagy kültéri parkoló. Az autóval való könnyed mozgást távirányítóval működtethető automata úszókapu biztosítja. A garázs ára: 1.610.000 Ft. A kocsibeálló ára:517.500 Ft.A lakás teljes mértékben tehermentes, és azonnal költözhető! Amennyiben a  CasaNetWork által kínált várpalotai társasházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található lakás, családi ház, telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.Eckert Eleonóra+36-20/334-0399Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére! 

Eladásra kínáljuk Várpalota közkedvelt, csendes részén ezt az első emeleti téglalakást. A ház három emeletes, az 1950-es években épült, mely 2018-ban egy felújítási program keretében külső hőszigetelést kap, viszont a tulajdonos a lakást egyénileg kívülről már leszigetelte. A lakásban egy szoba, konyha, előszoba, kamra, zuhanyfülke, WC található. A szoba parketta burkolású, a többi helyiség járólapos. Műanyag külső nyílászárói szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. Fűtése gázkonvektorral megoldott. A szobához tartozik egy erkély, mely újonnan járólapozott. Az erkélyről szép kilátás nyílik.A lakás állapota megfelelő, egy tisztasági festést követően beköltözhető. A lakás közelében iskola, óvoda, helyi járat buszmegálló, orvosi rendelő, posta, üzletek találhatóak. A város központja 5 perc sétával elérhető. Eladásra kínáljuk Várpalota közkedvelt, csendes részén ezt az első emeleti téglalakást. A ház három emeletes, az 1950-es években épült, mely 2018-ban egy felújítási program keretében külső hőszigetelést kap, viszont a tulajdonos a lakást egyénileg kívülről már leszigetelte. A lakásban egy szoba, konyha, előszoba, kamra, zuhanyfülke, WC található. A szoba parketta burkolású, a többi helyiség járólapos. Műanyag külső nyílászárói szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. Fűtése gázkonvektorral megoldott. A szobához tartozik egy erkély, mely újonnan járólapozott. Az erkélyről szép kilátás nyílik. A lakás állapota megfelelő, egy tisztasági festést követően beköltözhető. A lakás közelében iskola, óvoda, helyi járat buszmegálló, orvosi rendelő, posta, üzletek találhatóak. A város központja 5 perc sétával elérhető.

CasaNetWork 0425Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja Várpalota kedvelt családias, kellemes,nyugodt városrészében  található  jó elosztású, új építésű társasházi projektet 3 szinten 19 lakással. Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően néhány perc sétával a városközpont is elérhető. CSOK kedvezmény igénybe vehető. Brutto 260.000 Ft m2 ár.Az új, tégla építésű lakás modern külsővel és belsővel készült, egyedi fűtéssel, korszerű hőszigeteléssel, ennek köszönhetően alacsony energia költségű. A földszinti lakás 54 m2 alapterületű, tartozik hozzá 40m2 kertrész. A lakótérben nappali-konyha, 2 szoba, közlekedő, fürdő, wc külön helységben lett kialakítva. A lakás ára magában foglal egy standard, elektromos tűzhellyel, sütővel és elszívóval felszerelt konyhabútort.A lakópark saját játszótérrel rendelkezik, így a gyermekek ingatlanon belül biztonságban játszhatnak.Minden lakáshoz opcionálisan biztosított az ingatlanon belül garázs, vagy kültéri parkoló. Az autóval való könnyed mozgást távirányítóval működtethető automata úszókapu biztosítja. A garázs ára: 1.610.000 Ft. A kocsibeálló ára:517.500 Ft.A lakás teljes mértékben tehermentes és azonnal költözhető!Amennyiben a  CasaNetWork által kínáltvárpalotai társasházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található társasház, családi ház felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.Eckert Eleonóra+36-20/334-0399Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére!

Modern , fiatalos otthont kedvelőknek.Kiváló adottságokkal rendelkező , részben felújított, modern , kényelmes lakás.Várpalotán, a Tési-dombon, belvároshoz közel, négyemeletes, jól karbantartott panelépület 3. emeletén, kétszobásból , három szobássá alakított, 53 m2 hasznos lakóterű (bruttó 58 m2), NY-i tájolású, kitűnő állapotú, alacsony rezsijű, középső elhelyezkedésű lakás eladó.A két szobán kívül a 53 m2-en a lakás magában foglal egy tágas előszoba-közlekedőből kialakított konyhát, egy konyha-étkezőből kialakított szobát, egy fürdőszobát, egy mellékhelyiséget és egy hall-t, lakás ablakai kis parkra néznek.A ház külső hőszigetelése megtörtént, az ablakok cseréje még nem...Közös költség 16000 Ft., Néhány éve a tulajdonos a lakást esztétikailag és műszakilag teljes egészében felújította, a szobákba laminált parkettát . a többi helységben járólapot épített be. A fürdőszobába ízléses burkolatok kerültek az új szaniterek köré. A konyhabútor egyedi igény szerint készült, ezzel még otthonosabbá téve a szép lakást. Csendes, társasházas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek a háztól gyalogosan mind 1 perc alatt elérhetők. A lakás elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető.Hívjon, nézze meg!Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Várpalotán, a Tési-domb közkedvelt városrészében, 6 emeletes panelépület 2. emeletén, három szoba hallos, erkélyes lakás eladó. A 64m2-es, középső elhelyezkedésű lakás NY-i tájolású, jó állapotú szépen felújított A lakásban a három szobán kívül egy előszoba-közlekedő, egy konyha-étkező, egy nappalihoz csatlakozó hall, fürdőszoba, mellékhelyiség, valamint egy méretes beépített erkély található.A 6 emeletes, jól karbantartott, lifttel ellátott, távfűtött panelépület a panelprogramon már átesett. Megtörtént a ház külső hőszigetelése a nyílászárók cseréje, illetve a fűtéskorszerűsítés is. Ennek költségeit 2020-ig a lakók fizetik. 2006-tól kezdve a tulajdonos a lakást műszakilag és esztétikailag folyamatosan felújította. Megtörtént a vízvezetékek cseréje, a villanyvezetékek nagyrészt szintén cserélve lettek, a konyhába új beépített konyhabútor, a fürdőszobába és a mellékhelyiségbe új szaniterek, fali- és padlóburkolatok kerültek. A konyhában és a közlekedőben ízléses járólap, a szobákban laminált padló burkolat található. A felújítás során az ablakokra redőny és szúnyogháló került. Az alagsorban található a lakáshoz tartozó, közös használatú pincerész.A közös költség 12400 Ft. A kellemes társasházas övezet, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, madárfüttyös játszótér orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek, a háztól gyalogosan mind pár perc alatt elérhető.A lakás elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető autóbusszal és autóval is.Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

CasaNetWork 0423Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja Várpalota kedvelt családias, kellemes,nyugodt városrészében  található  jó elosztású, új építésű társasházi projektet 3 szinten 19 lakással. Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően néhány perc sétával a városközpont is elérhető. CSOK kedvezmény igénybe vehető. Brutto 260.000 Ft m2 ár.Az új, tégla építésű lakás dél-délkeleti tájolású, modern külsővel és belsővel készült, egyedi fűtéssel, korszerű hőszigeteléssel, ennek köszönhetően alacsony energia költségű. A lakás 54 m2 alapterületű, 67.80 m2 terasz tartozik hozzá. A lakótér rendkívül jó elosztású, nappali-konyha, 2 szoba.közlekedő, fürdő, wc külön helységben lett kialakítva.A lakás ára magában foglal egy standard, elektromos tűzhellyel, sütővel és elszívóval felszerelt konyhabútort.A lakópark saját játszótérrel rendelkezik, így a gyermekek ingatlanon belül biztonságban játszhatnak.Minden lakáshoz opcionálisan biztosított az ingatlanon belül garázs, vagy kültéri parkoló. Az autóval való könnyed mozgást távirányítóval működtethető automata úszókapu biztosítja. A garázs ára: 1.610.000 Ft. A kocsibeálló ára:517.500 Ft.A lakás teljes mértékben tehermentes és azonnal költözhető!Amennyiben a  CasaNetWork által kínáltvárpalotai társasházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található lakás, családi ház, telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.Eckert Eleonóra+36-20/334-0399Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére!

CasaNetWork 0424Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja Várpalota kedvelt családias, kellemes,nyugodt városrészében  található  jó elosztású, új építésű társasházi projektet 3 szinten 19 lakással. Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően néhány perc sétával a városközpont is elérhető. CSOK kedvezmény igénybe vehető. Brutto 260.000 Ft m2 ár.Az új, tégla építésű lakás dél-délkeleti tájolású, modern külsővel és belsővel készült, egyedi fűtéssel, korszerű hőszigeteléssel, ennek köszönhetően alacsony energia költségű. A lakás 54 m2 alapterületű, 62.68m2 terasz tartozik hozzá. A lakótérben nappali-konyha,2 szoba, közlekedő, fürdő, wc külön helységben lett kialakítva.A lakás ára magában foglal egy standard, elektromos tűzhellyel, sütővel és elszívóval felszerelt konyhabútort.A lakópark saját játszótérrel rendelkezik, így a gyermekek ingatlanon belül biztonságban játszhatnak.Minden lakáshoz opcionálisan biztosított az ingatlanon belül garázs, vagy kültéri parkoló. Az autóval való könnyed mozgást távirányítóval működtethető automata úszókapu biztosítja. A garázs ára: 1.610.000 Ft. A kocsibeálló ára:517.500 Ft.A lakás teljes mértékben tehermentes és azonnal költözhető!Amennyiben a  CasaNetWork által kínáltvárpalotai társasházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található lakás, családi ház,telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.Eckert Eleonóra+36-20/334-0399Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!