Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Várpalotán, 824 m2-es gyönyörű, összközműves telekre, egyszintes, nappali kétszobás, 95 m2 hasznos lakóterű, (bruttó 130 m2), D-i tájolású családi ház, nagy terasszal, pincével, garázzsal, műhellyel eladó. Az utcáról az udvaron át megközelíthető házba az előtérbe lépünk, melyből a kamra, nappali, egy szoba és a fürdőszoba-wc érhető el. Az előszobából továbbhaladva a közlekedőből a második szoba, és a konyha-étkező nyílik. Innen közelíthető meg a nagyméretű hátsó terasz. A hátsó terasznál egy kisebb kerti tó található.A ház beton sávalapra, tégla építéssel, mely 5 cm vastagon hőszigetelt, felülről gomba- és tűzgátló anyaggal kezelt hőszigetelt fa gerendás födémmel épült, melyet felülről 15 cm kőzetgyapot szigeteléssel láttak el.A hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók, esztétikus, beltéri ajtók, cserép fedés teszi még vonzóbbá a házat.A radiátoros fűtést minden helyiségben cirkó gázkazán, valamint vegyes tüzelésű kazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.A szobákban a laminált parketta és szőnyegpadló, a többi helyiségben a járólapok találhatóak.A házhoz egy szerelőaknás garázs, egy műhely, mely nyári konyhává alakítható, valamint kerti medence tartozik. KörnyékCsendes, családi házas övezet, központhoz, autóbuszmegállóhoz közel.MegközelíthetőségTömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, valamint személygépjárművel.Ne hagyja ki, valóban egyedi lehetőség! Hívjon!Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Referens: LLFE/60481Eladó Várpalota csendes, nyugalmas részén egy 84 nm-es sorházi lakás. A lakáshoz 180 nm-es kert tartozik.Az udvarból néhány lépcsőn keresztül érünk az előszobába. Az előszobából nyílik a praktikusan berendezett konyha étkezővel és egy kis kamrával. A bejárattal szemben a nappali kapott helyet melyből elérhetjük a tágas fürdőszobát, valamint egy kisebb közlekedőt, ami a hálószobákhoz vezet. Az előszobából nyílik a pincelejáró, valamint a padlásfeljáró. A padlásrész jelenleg nincs használva, de igény szerint tetőtér beépítéssel bővíthető a lakás. Az udvaron a bejárati lépcső mellett még található egy szerszámos kamra, ami a kerti gépeknek/szerszámoknak ideális tárolást biztosít. A szerszámos kamrában található a kerti locsoló is, amihez külön kerti vízóra tartozik.A hálószobák és a nappali laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A konyhabútor, valamint a fürdőszobabútor tartozék.Az ingatlan két éve felújításon esett át így a kornak megfelelő gépészeti és elektromos rendszerrel lett ellátva. A felújítás kiterjedt a tetőrészre és a burkolatokra valamint a nyílászárók hőszigetelt műanyag ablakaira. Az épület külső homlokzati szigetelése és színezése 2011 novemberében készült el, valamint a teljes tetőburkolat cserépborítást kapott. A műanyag nyílászárók teljes cseréje szintén ekkor készült el, a cserével járó belső helyreállítás is elkészült, kivéve a javított falfelület festését – ez a képeken látható. A fűtést és a meleg vizet egy szintén új, még garanciális Ariston gáz cirkó kazán biztosítja. A lakásban található egy Aereco párátlanító rendszer is, ami állandó páratartalmat biztosít a lakásban, így nincs a lakáson belül páralecsapódás illetve penészesedés.Amennyiben a fenti ingatlan felkeltette az érdeklődését, a részletekért hívjon bizalommal.

Várpalotán , Inotán nyugodt, csendes környezetben szépen felújított családi ház eladó!A 2934 m2-es telken, 100 m2-es , 2,5 szobás,, gázcirkó fűtéssel ellátott , tágas és világos ház ideális választás mindenki számra , aki a nyugalmat és a kényelmet kedveli , de nem mondana le a város közelségéről sem.A házba egy kis teraszról léphetünk a közlekedőbe, ami egyben nappali-étkezőnek lett kialakítva. Innen nyílnak a helységek , konyha, a szobák , fürdőszoba, és a hatalmas kamra.A nagyobb szobák ablakai É-i fekvésűek, a konyha és a félszoba ablakai D-re néznek.Minden nyílászárót és a bejárati ajtót, korszerű műanyagra cseréltette a tulajdonos. Szobákban szőnyegpadló, a közlekedő és a konyha műpadló burkolatot kapott. Az épület hőleadását kettős fűtés rendszer biztosítja a tulajdonosok számára, cirkó gáz kazán és a vegyes tüzelésű kazán.A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az épület szigetelése megtörtént. Az É-i oldal 4 cm-es hungarocell borítást kapott , A többi oldalon a szigetelést belülről oldották meg a tulajdonosok. Az épület 1964-ben épült betonsáv alapra, A falazat téglából készült, beton födémmel. A tetőt pala borítja Nem ázik , a felújítása megtörtént.Csodálatos nagy kertben gyümölcsfák találhatóak .Buszmegálló néhány perc sétával megközelíthető. Várpalotai nagy bevásárló központok könnyen elérhetőek.Gyorsan hívjon, míg meg van!Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!