Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

HÚSFELDOGOZÓ ÜZEM,FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ ÉS ÖNÁLLÁTÓ GAZDÁLKODÁS EGY HELYEN!!!VALKÓ Központjában fóútvonalon kínáljuk eladásra ezt a 2008-ban igényesen felújított földszintes 115 nm-es parasztházat.60 cm döngölt agyag falak, lélegző vakolatok és festés, hőszigetelt fa nyílászárók, I. osztályú burkolatok. Padlófűtés a nappaliban, konyhában és fürdőben, radiátorok a hálószobákban, melyet üzemeltethet gázról illetve a nappaliban épített egyedi kályháról, mely a skandináv tömegkályha és a hagyományos füstjáratos kályha 5 tonnás keveréke, beépített sütővel.A konyhában tömör fa frontos konyhabútor 5 cm vastag bükk munkalappal, beépített Whirlpool gépekkel. Fürdőszobában minőségi szaniterek és 3 személyes medence található, ezen kívül külön wc. 1928-ban készült fafödém restaurálva a fürdő és a hálószobák kivételével. Belülről a ház: modern egybenyitott teret kapott a nappali -konyha -étkező, míg a fürdő és hálószobák a ház hátsó részében lettek kialakítva, megőrizve az intimitást a vendégek előtt. Hátsó teraszról nyílik egy század eleji borospince, mely korhű egyedi bejáratot kapott. Ezen felül az első telken található még egy két beállós garázs, konyhakert és játszótér. Utcafronti kerítés régi téglából és 5 cm-es padlóból készült. A kertben és veteményesben öntözőrendszer szolgálja a locsolás kényelmét.A Farm:Engedéllyel rendelkező húsfeldolgozó, 8 m3-es statikus hűtőkamra 1 éves garanciális gépészettel, digitális vezérléssel, rozsdamentes bútorok, ipari húsdaráló és töltő.Egyedi külső kamrás hidegfüstölő. 110 nm-es hizlalda téglából.(80-100 sertés vagy 150-200 bárány befogadására alkalmas), fából készült 60nm-es istáló, kétoldali közvetlen karámmal (eredetileg mangalica fiaztató, 6 kocának) alkalmas hodálynak, illetve jelenleg is pónitartásra van berendezve. 30 nm-es 3 oldalról zárt istálló és 48 nm-es szintén 3 oldalról zárt bikaistálló, melyből 3 angol box kialakítható. A terület 2 m-es vadhálóval és villanypásztorral kerítve. Karámok, baromfiólak. Fúrt kút vízművel, -20 celsius fokig fűtött csappal.HÍVJON A RÉSZLETEK ÉS A MEGTEKINTÉS MIATT BIZALOMMAL,IDŐSEKNEK ÉS FITALOKNAK EGYARÁNT TUDOM AJÁNLANI EZT AZ INGATLANT!!!I.ÁRA: 29,9 MFT.A Főútvonalon a háztól pár percre található a buszmegálló,amelly Gödöllőre és közvetlenűl az autópályán a Népstadionig közlekedik!A területhez tartozó legelő és kaszáló a szomszédokkal külön megegyezés után használható.Nem utolsó sorban emeli az ingatlan árát a segítőkész, egymást ismerő, állatszerető magyar szomszédok és a csodálatos panoráma.A faluban található tanya istállóival alkalmas sertés, juh, szarvasmarha (tehén, bika), baromfi illetve kecske és ló tartásra.A telek 2900 nm, a ház 115nm, 2 hálószoba, nappali, étkező-konyha, wc, fürdőszoba wc-vel.Valkó gazdag vadállománnyal rendelkezik, ezen felül horgászati lehetőség van a helyi víztározón.

06 20 544 4Mutat

Eladó Valkó központjához közeli helyen, mégis csendes, aszfaltos utcában egy 92 nm nagyságú családi ház. A háznak két bejárata van. Mindkét bejáratnál belül folyosó található. A házban három hálószoba (20, 18,5 és 13 nm) került kialakításra, melyek mindegyike külön nyíló. A házban ezenfelül helyet kapott egy tágas étkezős konyha, kádas fürdőszoba, és külön WC, valamint kamra.A konyhában kandalló lett építve, mely méretéből és elhelyezkedéséből adódóan az egész házat be tudja fűteni.A fűtés jelenleg vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, de a fűtési rendszerre gáz cirkó is rá van kötve. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja éjszakai árammal.A ház alatt két helyiségből álló összesen mintegy 40 nm nagyságú pince van.Az épület villanyvezetékei 7 éve át lettek vezetékezve.Ezenfelül a telken melléképület is található.A közelben óvoda, iskola takarékszövetkezet orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek és buszmegálló megtalálható.Az ingatlan felújítást nem igényel, egy tisztasági festés után költözhető.Ha kedveli a csendes, nyugodt környéket, a friss, tiszta levegőt, akkor az Önnek való családi házat megtalálta.Valkó Gödöllőtől 14, míg Budapesttől 44 km távolságra a Gödöllői-dombság keleti felén fekvő, sűrű tölgyerdőkkel övezett 2300 lakosú nagyközség.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az ingatlan bemutatást illetően várom megtisztelő hívását.

Eladó Valkón egy 205 nm nagyságú családi ház 2194 nm nagyságú telken.A ház hoz 2011-ben hozzá lett építve egy 50 nm nagyságú épület, melyben amerikai konyhás nappali és fürdőszoba wc-vel került kialakításra. Ebben a házrészben padlófűtés van kialakítva, mely szerkezetileg kész, csak a fűtés rendszerre rá kell kötni.Az eredeti házban 4 szoba, előszoba, kamra, étkezős konyha, fürdőszoba és külön wc helyiségek találhatóak.A házhoz tartozik még pince is.A ház szerkezetileg jó állapotban van a tetőtér beépíthető.A régebbi házrész belülről fel lett újítva, egyik falrésze részben be lett hőszigetelve. A hozzáépített házrész egyik fala szintén dryvitozva lett.A ház méretéből adódóan, valamint, hogy a régi ház, valamint a hozzáépített rész külön bejárattal rendelkezik, így az akár vállalkozás vagy két generáció lakhatására kiválóan alkalmas.Valkó Pest-megyében, a Gödöllői-dombság keleti felén fekvő, sűrű tölgyerdőkkel övezett 2300 lakosú nagyközség. A 3-as főútról Gödöllőnél letérve 14 kilométer után érhetjük el legkönnyebben.A közelben bevásárlási lehetőségek, iskola, orvosi rendelő megtalálhatóak.Ha csendes helyen, nyugodt körülmények között, jó levegőn, a természethez közel képzelte el otthonát, akkor ez Ön számára az ideális választás.Ha felkeltettem érdeklődését, az ingatlan megtekintését illetően várom megtisztelő hívását.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!