Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladóvá vált ez az otthonos családi ház. Az ingatlan Vál-on, az új területen található. Az M7-es autópálya Váli-völgyi lejárójától nem messze. Budapesttől 30 km-re. Autópályán 20-30 perc alatt be lehet érni Budapestre.A ház egy 1100 négyzetméter körüli telken áll. A ház mellett egy szerkezetkész garázs épület is található.A házban három szint van. Pince, földszint és emelet. A pince és a földszint padlófűtéssel van ellátva, míg az emeleten radiátorok találhatóak meg. A ház rendelkezik riasztóval is.A házban három fürdőszoba található. Minden emeleten egy. A pincében zuhanyzó van, míg a földszinten és az emeleten fürdőkád. Az összes fürdőszobában toalett is van.A pincében van egy mosókonyha, ahol a kazán is megtalálható, illetve lépcsőn kijárat van a teraszra. Az összes fürdőszobából ide érkezik a szennyes egy szennyesledobón keresztűl.A pincében van egy „mozi” szoba, vagy második nappali is, ahol társasági eseményeket lehet tartani (pl.: film nézés, biliárd … stb.)A pince 73,5 nm, a földszint 67,3 nm és az emelet 42,8 nm (190 cm magasságban) Összesen kb.: 183,6 nm.A földszinten levő hálószoba alkalmas a szülők közös területének, míg az emeleten levő két szoba a „gyerek” szobák. Ez utóbbiakból az egyik könnyen tovább osztható két kisebb részre.A ház nagyon világos a sok ablak miatt és alkalmas egy kisgyerekes család számára. A konyha és a fürdőszoba méretre készült beépített bútorokat tartalmaz, melyek természetesen a ház részét képezik.A kertben termő gyümölcsfák találhatóak (alma, cseresznye, barack, szilva, dió, meggy)

Válon eladó egy 1978-ban épült 120 nm-s, (+40 nm) 2+2 szobás, tégla falazatú, földszintes családi ház 1101 nm, gazdálkodásra is alkalmas rendezett telekkel. A házhoz tartozik két kisebb méretű műhely, raktár, pince, garázs, nyári konyha és egy különálló szoba. A gondozott kertben van egy halastó, több pihenőhellyel, terasszal, szaletli - stabil kerti ülőbútorokkal, ahonnan kiváló kilátás van a Váli-völgyre, a templomra és a környező panorámára. Az udvar térkővel burkolt. A ház alatt egy pince is van, műhelynek berendezve. Az utcáról, mivel a ház saroktelken van, kettő kapubejárón keresztül közlekedhetünk, gépkocsival is. Az udvarban, vagy a felső beállón több gépkocsi is elfér.A nagyon jó hangulattal rendelkező, jó állapotban lévő ház most igazán kedvező áron vásárolható meg. A beköltözés rövid időn belül lehetséges.Az ár tartalmazza a 3 db klíma berendezést, a hálószobában lévő beépített tolóajtós gardróbszekrényt, illetve a fürdőszobában lévő beépített szekrényt és a szaletliben lévő kerti bútorokat. 1978-ban épült, tégla falazatú családi házhoz 2000-ben további helyiségek épültek, az épület nyílászárói műanyagból vannak. Fűtését gáz cirkó biztosítja, de van lehetőség a vegyes tüzelésű kazán, valamint a több helyiség fűtését biztosító cserépkályha igénybevételére is. Az épület gazdaságos üzemelését a meglévő napelemek üzembe helyezésével lehet fokozni. A rendelkezésre álló elektromos energia ipari tevékenység folytatását is lehetővé teszi. A nyári melegben a megfelelő hőérzet kialakításáról a meglévő 3 db klímaberendezés gondoskodik. A szobákban laminált padló van lefektetve, míg a közösségi helyiségeket kerámia burkolat borítja.Ha szeretne hitelt felvenni az alábbi ingatlan vásárlásához,ebben is szívesen állunk rendelkezésére, kiváló hiteltanácsadó kollégánk az összes bankkal áll szerződésben, és minden lehetőséget tud ismertetni Önnel!Referencia szám: SZ020220

Válon, 1655 nm-es telken,kiváló állapotban lévő,3 szintes, szintenként 160 nm-es,villaépület,eladó vagy kiadó,Iár: 43 MFt. ill. 150 eFt /hó,Tel: 30/4912-665, www.varkorutingatlan.comA HÁZ MŰSZAKI PARAMÉTEREI:1600 m2 nagyságú telken található a szuterén, földszint, emelet – tetőtér beépíthető – elrendezésű, szintenként 160 m2-es önálló családi ház.Szintek beosztása:Szuterén: 3 hidegburkolatú helyiség, zuhanyzók, wc, teakonyha,lépcső házról és közvetlen az udvarról is megközelíthető, a szint fali gázkazánról külön fűthető a nyár folyamán új készülék került beépítésre -. Meleg víz villanybojlerből.Padozat: olasz járólapFöldszint: utcafontra néző nappali, terasszal és amerikai konyha, étkezővel, gardrop helyiség,udvarra, kertre néző szoba, fürdőszoba, kis nappali szoba kis terasszal,közlekedő, végében éléskamra.Fűtése: külön fali gázkazán a fürdőszobában, most újra cseréltüka konyhában hatalmas cserépkályha, beépített sparhelt – sütő, főző felület -, szinte az egész szintet befűti, radiátorok és padlófűtés is biztosítja a meleget.Padozat: olasz járólap és laminált padlóEmelet: utcára néző nappali bár résszel, saját terasszal,hálószoba, lambéria mennyezeti burkolattal, hozzá külön fürdőszoba és wc, cirkót a nyár folyamán újra cseréltükplafonig érő beépített gárdrop szekrénysor,udvarra néző szoba, terasszal, saját fürdőszobával benne wc-velvendégszoba.Padozata járólap és laminált padló.Fűtése: külön fali kombi gázkazán mely biztosítja két szint meleg víz ellátását is.Tetőtérben három szoba,fürdő és egy amerikai konyha kialakítható.Lépcsőház: burkolata olasz járólap, korlát modern fémcső, a tetőtérbe a mennyezet lambéria.A ház falazata: tégla 10 cm-es hőszigetelő vakolattal borított. A homlokzat és a csatorna lindab műanyag anyagból készült, ezáltal festést nem igényel, időtálló.Udvar, kert: az utcáról térkő vezet a két kocsi beálló fedett részhez, valamint egy mediterrán kis udvarrészhez. Saját ásott kút található az udvaron. A kert rendezett, dísznövények és gyümölcsfák találhatók benne. A ház előtt 5 m-es előkert van.Elrendezéséből adódóan sok mindenre hasznosítható!

Családi ház, panzió vagy mindkettő egyszerre Vendégfogadásra és nagyobb család életvitelére egyaránt alkalmas, jelenleg családi házként bejegyzett 2003-ban épült 3 szintes ingatlan. A ház tégla falazatú, hőszigetelt, karbantartott, jó állapotú.Az épületben szálláshelyként a tetőtérben 3 szoba (8-10 vendég), 1 nagy nappali, és alsó szinten 2 nagy közösségi (turista) háló (15-20 vendég) és fürdőszobák vannak kialakítva. A középső szinten, melyet a tulajdonosok saját lakórészként használnak 2 szoba, fürdő, konyha-étkező, nappali van kialakítva. Az ingatlanon víz, villany (380v), gáz, csatorna közművekkel ellátott, központi fűtéses ( szintenként önálló kombi gázkazánról működik), a középső szinten egy nagy cserépkályha is található. Épületben jelenleg közétkeztetésre alkalmas konyha nincs, viszont a középső szinten kialakítható, étkezővel együtt, de a településen és a környező településeken található melegkonyhás éttermekből is megoldható a vendégek étkeztetése.Udvar rendezett, jelenleg 5-6 autó parkolása oldható meg kényelmesen, de több parkoló is kialakítható. Az udvaron saját kút is található, mellyel a rendezett, parkosított udvar öntözés is megoldható.Ingatlan alkalmas a hagyományos panzió és vendégház funkció mellett oktatási és rendezvény központnak (egy cég részére),meetingek, kiscsoportos tréningek helyszínének. Jelenlegi állapotában is egy család megélhetését biztosítja.A Váli-völgy a Dunántúl része, Budapesttől mintegy 40-50 km-re helyezkedik el, ezért mindazok, akik Budapest környékén keresnek pihenő, kiránduló helyet, szívesen jönnek ide. A festői szépségű völgy a csendet, nyugalmat kedvelők közkedvelt helye. Itt mindazok, akik a kerékpározást, túrázást, lovaglást szeretik megtalálják, amit keresnek. A közelben még golfozási lehetőség is van. A völgy több lovardája a lovasoknak nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Az alcsútdobozi arborétum is programlehetőséget jelent az ide látogatóknak. A közeli Vértes hegységben pedig a túrázni vágyók járhatják az ösvényeket.•ingatlanközvetítés •értékbecslések készítése•díjmentes hitelügyintézés - (nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra)•Energetikai tanúsítvány készítés - (nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra)•ügyvédi közreműködés megszervezéseEk-Ingatlan - Székesfehérvár Károly J u. 45.

Családi ház több lehetőséggel…..Panziónak vagy több generációs család életvitelére alkalmas, háromszintes ingatlant ajánlok. 2003-ban épült ház POROTHERM 38-as tégla falazatú, 8 cm-es szigetelés, BRAMAC tetőfedés, LINDAB csatorna, fa ablakok hőszigetelt üvegezéssel. Kiváló állapotú épület.A ház jelenleg panzióként is üzemel, a tetőtérben 3 szoba (8-10 fő részére), nagy nappali. A szuterénben 2 nagyobb háló (15-20 fő részére) és fürdőszobák vannak kialakítva.A középső szinten, melyet a tulajdonosok saját lakórészként használnak 2 szoba, fürdő, konyha-étkező, nappali van kialakítva. Összközműves ingatlan. Központi fűtéses (szintenként önálló kombi gázkazánról működik), a középső szinten egy nagyon szépen megmunkált cserépkályha is található.Udvar rendezett, parkosított, jelenleg 5-6 autó parkolása lehetséges. Ásott kút, ipari áram.Ha panzióként üzemel az ingatlan, akkor a tetőtér igény szerint még beépíthető.Bármilyen rendezvényre, továbbképzésre, tréningek megtartására is alkalmas.Nyugdíjas otthonnak is átalakítható.A Váli-völgy a Dunántúl része, Budapesttől mintegy 40-50 km-re helyezkedik el, ezért mindazok, akik Budapest környékén keresnek pihenő, kiránduló helyet, szívesen jönnek ide. A festői szépségű völgy a csendet, nyugalmat kedvelők közkedvelt helye. Itt mindazok, akik a kerékpározást, túrázást, lovaglást szeretik megtalálják, amit keresnek. A közelben még golfozási lehetőség is van. A völgy több lovardája a lovasoknak nyújt kikapcsolódási lehetőséget.Az Alcsútdobozi arborétum is programlehetőséget jelent az ide látogatóknak. A közeli Vértes hegységben pedig a túrázni vágyók járhatják az ösvényeket.I.ár: 38 m FtÉrd: 20/323-0220Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek :ingyenes hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében, ügyvédi közreműködésben.Nézze meg további kínálatunkat : www.feherhazingatlan.hu web oldalunkon.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: