Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Válon, 1655 nm-es telken,kiváló állapotban lévő,3 szintes, szintenként 160 nm-es,villaépület,eladó vagy kiadó,Iár: 43 MFt. ill. 150 eFt /hó,Tel: 30/4912-665, www.varkorutingatlan.comA HÁZ MŰSZAKI PARAMÉTEREI:1600 m2 nagyságú telken található a szuterén, földszint, emelet – tetőtér beépíthető – elrendezésű, szintenként 160 m2-es önálló családi ház.Szintek beosztása:Szuterén: 3 hidegburkolatú helyiség, zuhanyzók, wc, teakonyha,lépcső házról és közvetlen az udvarról is megközelíthető, a szint fali gázkazánról külön fűthető a nyár folyamán új készülék került beépítésre -. Meleg víz villanybojlerből.Padozat: olasz járólapFöldszint: utcafontra néző nappali, terasszal és amerikai konyha, étkezővel, gardrop helyiség,udvarra, kertre néző szoba, fürdőszoba, kis nappali szoba kis terasszal,közlekedő, végében éléskamra.Fűtése: külön fali gázkazán a fürdőszobában, most újra cseréltüka konyhában hatalmas cserépkályha, beépített sparhelt – sütő, főző felület -, szinte az egész szintet befűti, radiátorok és padlófűtés is biztosítja a meleget.Padozat: olasz járólap és laminált padlóEmelet: utcára néző nappali bár résszel, saját terasszal,hálószoba, lambéria mennyezeti burkolattal, hozzá külön fürdőszoba és wc, cirkót a nyár folyamán újra cseréltükplafonig érő beépített gárdrop szekrénysor,udvarra néző szoba, terasszal, saját fürdőszobával benne wc-velvendégszoba.Padozata járólap és laminált padló.Fűtése: külön fali kombi gázkazán mely biztosítja két szint meleg víz ellátását is.Tetőtérben három szoba,fürdő és egy amerikai konyha kialakítható.Lépcsőház: burkolata olasz járólap, korlát modern fémcső, a tetőtérbe a mennyezet lambéria.A ház falazata: tégla 10 cm-es hőszigetelő vakolattal borított. A homlokzat és a csatorna lindab műanyag anyagból készült, ezáltal festést nem igényel, időtálló.Udvar, kert: az utcáról térkő vezet a két kocsi beálló fedett részhez, valamint egy mediterrán kis udvarrészhez. Saját ásott kút található az udvaron. A kert rendezett, dísznövények és gyümölcsfák találhatók benne. A ház előtt 5 m-es előkert van.Elrendezéséből adódóan sok mindenre hasznosítható!

Családi ház, panzió vagy mindkettő egyszerre Vendégfogadásra és nagyobb család életvitelére egyaránt alkalmas, jelenleg családi házként bejegyzett 2003-ban épült 3 szintes ingatlan. A ház tégla falazatú, hőszigetelt, karbantartott, jó állapotú.Az épületben szálláshelyként a tetőtérben 3 szoba (8-10 vendég), 1 nagy nappali, és alsó szinten 2 nagy közösségi (turista) háló (15-20 vendég) és fürdőszobák vannak kialakítva. A középső szinten, melyet a tulajdonosok saját lakórészként használnak 2 szoba, fürdő, konyha-étkező, nappali van kialakítva. Az ingatlanon víz, villany (380v), gáz, csatorna közművekkel ellátott, központi fűtéses ( szintenként önálló kombi gázkazánról működik), a középső szinten egy nagy cserépkályha is található. Épületben jelenleg közétkeztetésre alkalmas konyha nincs, viszont a középső szinten kialakítható, étkezővel együtt, de a településen és a környező településeken található melegkonyhás éttermekből is megoldható a vendégek étkeztetése.Udvar rendezett, jelenleg 5-6 autó parkolása oldható meg kényelmesen, de több parkoló is kialakítható. Az udvaron saját kút is található, mellyel a rendezett, parkosított udvar öntözés is megoldható.Ingatlan alkalmas a hagyományos panzió és vendégház funkció mellett oktatási és rendezvény központnak (egy cég részére),meetingek, kiscsoportos tréningek helyszínének. Jelenlegi állapotában is egy család megélhetését biztosítja.A Váli-völgy a Dunántúl része, Budapesttől mintegy 40-50 km-re helyezkedik el, ezért mindazok, akik Budapest környékén keresnek pihenő, kiránduló helyet, szívesen jönnek ide. A festői szépségű völgy a csendet, nyugalmat kedvelők közkedvelt helye. Itt mindazok, akik a kerékpározást, túrázást, lovaglást szeretik megtalálják, amit keresnek. A közelben még golfozási lehetőség is van. A völgy több lovardája a lovasoknak nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Az alcsútdobozi arborétum is programlehetőséget jelent az ide látogatóknak. A közeli Vértes hegységben pedig a túrázni vágyók járhatják az ösvényeket.•ingatlanközvetítés •értékbecslések készítése•díjmentes hitelügyintézés - (nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra)•Energetikai tanúsítvány készítés - (nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra)•ügyvédi közreműködés megszervezéseEk-Ingatlan - Székesfehérvár Károly J u. 45.

Eladóvá vált ez az otthonos családi ház. Az ingatlan Vál-on, az új területen található. Az M7-es autópálya Váli-völgyi lejárójától nem messze. Budapesttől 30 km-re. Autópályán 20-30 perc alatt be lehet érni Budapestre.A ház egy 1100 négyzetméter körüli telken áll. A ház mellett egy szerkezetkész garázs épület is található.A házban három szint van. Pince, földszint és emelet. A pince és a földszint padlófűtéssel van ellátva, míg az emeleten radiátorok találhatóak meg. A ház rendelkezik riasztóval is.A házban három fürdőszoba található. Minden emeleten egy. A pincében zuhanyzó van, míg a földszinten és az emeleten fürdőkád. Az összes fürdőszobában toalett is van.A pincében van egy mosókonyha, ahol a kazán is megtalálható, illetve lépcsőn kijárat van a teraszra. Az összes fürdőszobából ide érkezik a szennyes egy szennyesledobón keresztűl.A pincében van egy „mozi” szoba, vagy második nappali is, ahol társasági eseményeket lehet tartani (pl.: film nézés, biliárd … stb.)A pince 73,5 nm, a földszint 67,3 nm és az emelet 42,8 nm (190 cm magasságban) Összesen kb.: 183,6 nm.A földszinten levő hálószoba alkalmas a szülők közös területének, míg az emeleten levő két szoba a „gyerek” szobák. Ez utóbbiakból az egyik könnyen tovább osztható két kisebb részre.A ház nagyon világos a sok ablak miatt és alkalmas egy kisgyerekes család számára. A konyha és a fürdőszoba méretre készült beépített bútorokat tartalmaz, melyek természetesen a ház részét képezik.A kertben termő gyümölcsfák találhatóak (alma, cseresznye, barack, szilva, dió, meggy)

Családi ház több lehetőséggel…..Panziónak vagy több generációs család életvitelére alkalmas, háromszintes ingatlant ajánlok. 2003-ban épült ház POROTHERM 38-as tégla falazatú, 8 cm-es szigetelés, BRAMAC tetőfedés, LINDAB csatorna, fa ablakok hőszigetelt üvegezéssel. Kiváló állapotú épület.A ház jelenleg panzióként is üzemel, a tetőtérben 3 szoba (8-10 fő részére), nagy nappali. A szuterénben 2 nagyobb háló (15-20 fő részére) és fürdőszobák vannak kialakítva.A középső szinten, melyet a tulajdonosok saját lakórészként használnak 2 szoba, fürdő, konyha-étkező, nappali van kialakítva. Összközműves ingatlan. Központi fűtéses (szintenként önálló kombi gázkazánról működik), a középső szinten egy nagyon szépen megmunkált cserépkályha is található.Udvar rendezett, parkosított, jelenleg 5-6 autó parkolása lehetséges. Ásott kút, ipari áram.Ha panzióként üzemel az ingatlan, akkor a tetőtér igény szerint még beépíthető.Bármilyen rendezvényre, továbbképzésre, tréningek megtartására is alkalmas.Nyugdíjas otthonnak is átalakítható.A Váli-völgy a Dunántúl része, Budapesttől mintegy 40-50 km-re helyezkedik el, ezért mindazok, akik Budapest környékén keresnek pihenő, kiránduló helyet, szívesen jönnek ide. A festői szépségű völgy a csendet, nyugalmat kedvelők közkedvelt helye. Itt mindazok, akik a kerékpározást, túrázást, lovaglást szeretik megtalálják, amit keresnek. A közelben még golfozási lehetőség is van. A völgy több lovardája a lovasoknak nyújt kikapcsolódási lehetőséget.Az Alcsútdobozi arborétum is programlehetőséget jelent az ide látogatóknak. A közeli Vértes hegységben pedig a túrázni vágyók járhatják az ösvényeket.I.ár: 38 m FtÉrd: 20/323-0220Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek :ingyenes hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében, ügyvédi közreműködésben.Nézze meg további kínálatunkat : www.feherhazingatlan.hu web oldalunkon.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: