Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ERDEI ÉLETET KEDVELŐK FIGYELEM! Üdüljön vagy pihenjen a Börzsönyben Kismaroson!Kedves kis erdei nyaralóház eladó a Dunakanyar egyik közkedvelt településén, Kismaroson. A nyaralóház 40 nm-es Erdért típusú faház, erdei, fás, kicsit elszeparáltabb, nomádabb környezetben található belterületen, Börzsönyligeten.A telek 1258 nm-en, bekerített, füvesített, hatalmas ősfáival kellemes hangulatot és nyugodt pihenést biztosít kerti sütögetővel és bográcsozó hellyel.A házban villany van, a víz ciszternából nyerhető, vezetékes víz nincsen. A házikó ugyan nem téliesített, de található bent egy fatüzelésű kályha, így télen is kényelmesen használható.Megközelítése kacskaringós hegyvidéki utcákban, egy darabig aszfaltos, murvával szórt, majd földúton történik. A környéken többen állandóan kint laknak, mivel a terület infrastrukturálisan folyamatosan fejlődik, így egyre többen költöznek erre a területre. A közelben található a Szokolyai út, innen busszal pár perc alatt a központban lehetünk. Több kiránduló és turistaúton keresztül különböző nevezetességi helyekre juthatunk. A településrész nevezetességei:• A Gál-hegy lábánál, a Szuttai dűlőben található az 1955 körül épült ciszterci monostor és temploma.• A Testvér-forrás és a Riezner-forrás a Riezner utcával párhuzamosan futó patak mentén, a sárga sávjelzésű turistaútnál. A Testvér-forrás vize nem iható.• Közelében található az 1790 körül épült nagymorgói Erdészház.• Királyréti Erdei VasútJöjjön, nézze meg, bele fog szeretni! Ne hagyja ki!

06 30 8631Mutat

A béke és a nyugalom szigete! Ne keressen tovább, mert megtalálta!Most tulajdonosa lehet a lenyűgöző Dunakanyarban Kismaroson, (közigazgatásilag Szokolyához tartozik) ennek a csodálatos belterületi összkomfortos, kétszintes nyaralóháznak. A nyaralóház Kismaros egyik legkedveltebb üdülőterületi részénél helyezkedik el, patak parton. Az ingatlan 80 nm-es, téglából épült, nagyon jó állapotú, lambériázott födémmel, több szobából, több terasszal és loggiával, két szinten remek életteret kínál. A fűtése gáz cirkó, ezen kívül kémény is adott, tehát akár kandalló vagy cserépkályhás fűtést is ki lehet alakítani. Nagy teraszáról ücsörögve szívhatjuk a friss levegőt, csodálhatjuk a fenyőket, az erdőt, a patakot, ahonnan a vaddisznók és őzikék néha előbújnak. A kert közel 500 nm-es bekerített, parkosított, különleges dísznövényekkel, tujákkal, óriás fenyőkkel ültetett, kis kapun kilépve közvetlen a patak partra ülhetünk ki. Az udvarban legalább két autó kényelmesen elfér. A házat akár állandó lakóházként is használhatjuk, mert a csatornán kívül minden van, lakóingatlanná minősítéséhez minden adott. A szomszédban szinte állandó lakosok vannak. A központ és a vasútállomás kocsival pár perc alatt elérhető. Az ingatlanra hitel felvehető, de a CSOK és a Fundamenta nem igényelhető rá.Érdemes megnéznie, ne hagyja ki! Remek ár!A Börzsöny erdős tája, a területen megtalálható-, őz- és vaddisznóállomány vadászélményekben gazdag kikapcsolódást, aktív pihenést biztosít, idegenforgalmi látványosságai- Szokolya- Királyréti kisvasút, Vác, Nagymaros – mellett túrázási, horgászati lehetőség, vadles, vadászati lehetőség is adott.

06 30 8631Mutat

MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON JUTHAT HOZZÁ A GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁHOZ ÉS A LELKI NYUGALMÁHOZ!!!ELADÓ Nagymaroson a Rigóhegyi út végén egy 2273 m2-es belterületi üdülő telek egy 64 m2-es, két szintes téglaépítésű házzal. A ház téliesített villanyfűtéssel, így állandó ottlakásra is alkalmas. Rendelkezik még egy kívülről megközelíthető helységgel, ami kamrának, műhelynek, vagy akár garázsnak is használható.Az alsó szinten nappali, háló, konyha, fürdőszoba WC-vel, közlekedő és kamra helyezkedik el. A felső szint kívülről, külön közelíthető meg, így ideális lehet több generációnak is, ahol egy nagy amerikai konyhás nappali és egy kicsi fürdő található WC-vel. A házra belülről ráférne egy festés, csempézés, esetleg a nyílászárók cseréje. A képeken látható antik vadászbútor-garnitúra és a gyönyörű Biedermeier szekrény is az árban foglaltatik. A telken víz, villany és csatorna van és vezetékes telefon is be van vezetve. Káprázatos a teraszról és az összes ablakból látható örök panoráma. Csak az egyik oldalon van szomszéd, így a nyugalom garantált, a telek mögött egy kis patak is csordogál és az erdő felől néha bekandikálnak az őzikék is. Mivel alsó utcában van, nem kell magasra autózni a hegyre és 10 perc sétával elérhető a dunapart is.A kert rendezett, gyönyörű fenyőkkel és más árnyékot adó fákkal. Található a hátsó kertben még egy nagy szaletli és egy külön álló szerszámoskamra is.Érdemes személyesen is megtekintenie, hogy Ön is átérezhesse azt a békét és nyugalmat, ami most nagyon olcsón az Öné lehet. Az ár irányár.

36 (30) 872-1Mutat

ÁRCSÖKKENÉS!!!Nagymaros és Kismaros közötti területen, emelkedőmentes, télen is jól megközelíthető, közvilágítással rendelkező utcában 1116 m2-es sík telek, 2 jó műszaki állapotú, téliesített faházzal eladó! A telek zárkerti besorolású, a művelés alóli kivonása megtörtént, így megvásárlása esetén azonnal birtokba vehető, a hosszadalmas kifüggesztési eljárás nélkül. A nyaralónak használt faház 1988-ban épült, 32 m2 alapterületű, hozzá 10 m2-es fedett pihenőterasz is kapcsolódik. A folyamatosan karbantartott házban nappali, 2 hálószoba, konyha és fürdőszoba található. Az épület állandó lakhatásra is alkalmas, mivel nem csak a falszerkezetet látták el hőszigetelő anyaggal, hanem a padlásteret is. Az ablakok dupla üvegezésűek, biztonsági ráccsal szúnyoghálókkal felszereltek. Az épületbe az elektromos áram és a vezetékes ivóvíz be van vezetve, a meleg vízellátás villanybojlerről történik, a fürdőszoba zuhanykabinos. A konyhai tűzhely palackos gázról és villanyról is működtethető. Az épület fűtését korszerű norvégpanel biztosítja. A szobák PVC padlóburkolattal kialakítottak. Az épület alatt kisebb pince is helyet kapott. A másik faház is elegáns megjelenésű, 2013-ban épült korszerű hőszigeteléssel. A szoba alapterülete 12 m2, hozzá 6 m2-es terasz kapcsolódik. Jelenleg szerszámtárolónak használják, de vendégháznak is használható. Az udvarba gépkocsikkal be lehet állni. A kert szépen gondozott, parkosított, termő gyümölcsfák, díszcserjék, virágoskertek, tujasor díszíti. Az öntözéshez a fúrt kút is használható. A kertben hintaágy, padok kiépített zuhanyzó, bográcsozó is a gondtalan pihenést szolgálja. A telekről a Visegrádi vár, a Nagyvillámi kilátó és sípálya is látható. Az utcában több állandó lakó is van, ami a közbiztonság szempontjából is előnyös. Irányár: 8.000.000.- FtHelyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/ATovábbi ingatlanok megtekinthetők a www.volumeningatlan.hu weblapon.TEL : 06-30-274-1790 Herczeg Zoltán

0630/274-1Mutat

Verőce csendes utcájában, bekerített, 945 m2-es, lakóház építésére is alkalmas saroktelek, 28 m2-es faházzal eladó! Az ingatlan belterületi besorolású nyaraló, így a megvásárlásához bankkölcsön is igénybe vehető. A faház beton alapra épült, jó műszaki állapotú, a külső festése 2 éve történt meg. Az ingatlanba az elektromos áram és a vezetékes ivóvíz be van vezetve. A gázvezeték a telek közelében található, bevezethető. A házban nappali, függönnyel elválasztott hálófülkék, fürdőszoba, főzőfülke található. A fürdőszoba kádas kialakítású, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A szennyvízelvezetésről emésztő gondoskodik. Az épület ablakai dupla üvegezésűek, spalettákkal, biztonsági rácsokkal felszereltek. A kert gondozott, pázsitfű, rózsa és szőlőlugasok, virágoskertek, örökzöldek, termő gyümölcsfák díszítik. Az ingatlan közvilágítással rendelkező, kövezett, emelkedőmentes útról közelíthető meg. Az ingatlan pihenésre kiválóan alkalmas. A környezetében új építésű családi házak is épültek, a családi ház építhetőségi lehetősége miatt megfelelő ár-értékarányt képvisel! Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető! Bérlet, csere nem lehetséges. Irányár: 3.950.000.-FtHelyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/ATovábbi ingatlanok megtekinthetők a www.volumeningatlan.hu weblapon.TEL : 06-30-274-1790 Herczeg Zoltán

0630/274-1Mutat

REMEK BEFEKTETÉS.Verőce festői szépségű részén a Fehér hegyen,csodálatos panorámás kilátással a Dunakanyarra és a visegrádi várra, 1678 m²-es parkosított és gyümölcsfákkal teli ültetett zártkerti telken,30 m2-es Ytongból és téglából épített és külső szigeteléssel ellátott nyaraló eladó.Az ingatlanban kialakított konyha, szoba és és kialakítható zuhanyzóhelység található.A helyiség fűtése 8.5 kw-os hőtárolós kályhával megoldott.A telek két utcáról is megközelíthető. A berendezési tárgyak, bútorok, a vételár részét képezi. Az épület állandó lakhatásra is alkalmas. A környék közbiztonsága megfelelő, ráadásul az ingatlan riasztóval is felszerelt.! A telek nagysága miatt gazdálkodni, állatokat tartani, pihenni vagy állandó lakhelynek is ideális megoldás! Villany, 34 méter mélységű fúrt kút van.A nyaraló akár bővíthető is.Jó megközelítéssel a központtól gyalogosan 20 perc alatt érjük el a vasútállomást. A kert rendezett, a kerti bútorok és a szerszámok tárolására 20 m2-es pince lett kialakítva.Lehetőség van aktív kikapcsolódásra, sportolásra, kirándulásokra a Börzsönyben és nyári időszakban strandolás a Duna parton. Az épület Budapest belvárosától autóval mindössze 50 km-re van, a Nyugati pályaudvarról félóránként-óránként indul vonat, ami 33-42 perc között teszi meg az utat, így tavasztól őszig akár ki is lehet költözni, és innen bejárni naponta Budapestre.Ár : 4.500.000.-Ft ALKU NÉLKÜL.Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti !Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.Energetikai Tanúsítvány Készítése.további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.Tel : 06-70-558-1160 Gere GézaTel : 06-30-493-2550

06-70-558-1Mutat

Ingatlan elhelyezkedése.Az ingatlan a Dunakanyarban található, azon belül is a Duna bal partján, Nagymaroson. A várossal szemben található Visegrádra, és a Dunára gyönyörű panoráma nyílik. Budapesttől mintegy 50 km-re fekszik, ahova autóval a 12-es úton vagy az A2 autóúton, vonattal Budapest-Vác-Szob vasútvonalon, de akár hajóval is 1 órán belül eljuthatunk. Az ország egyik legszebb fekvésű települése, mely természeti értékekben és kultúrtörténeti emlékekben gazdag. A dunapart pár perc sétára van, a vonatmegálló közvetlenül az ingatlantól pár méterre helyezkedik el. Hajózási szempontból a Duna egyik fontos helyszíne (hajók érkezési és indulási pontja), de szabadidős tevékenységek terén is számos lehetőséget kínál: kirándulás, vadászat, lovaglás, hajózás, vízisí, művészeti központ. A város a művészek által közkedvelt hely (művésztelep működik), akiket főként a festői szépségű Dunakanyar adta tájkép ihleti. Az UNESCO Világörökségi helyszínek listájára jelölték.Az ingatlan leírása és történelmi áttekintéseAz épület 8000 m2 örökzöld növényekkel parkosított mészkővel támfalazott területen fekszik. Felépítését tekintve a hegyoldalba ékelődik bele és a felépítmény felsőbb szintjeiről illetve a kertből örök panoráma nyílik a Dunakanyarra és Visegrádra. Az 1860-as években épült, Dr. Willibald Ludwig tulajdona volt, aki pezsgőgyárként működtette (Préda Pezsgő). 1950-60-as években üdülő épületté alakították át, mely a rendszerváltásig üzemelt.1996-ban egy családi vállalkozás megvásárolta azzal a szándékkal, hogy luxus nyugdíjas otthont hozzon létre. Ezen terv máig érvényes (határozatlan időre szóló) építési engedéllyel rendelkezik.Az ingatlan technikai paramétereiAktuális állapotaAz ingatlan áll:- az èpület bruttó alapterülete 1.790 m2, melyben két pinceszint, földszint ès három emelet található- egy 360 m2-es melléképületből a hozzá tartozó 30 méter hosszú terméskővel kirakott pincerendszer, ahol a pezsgőgyár idejében a pezsgőt érlelték;-egy másik terméskővel kirakott 10 méter hosszú pince-valamint egy nyitott parkoló, mely kb. 50 autó parkolását biztosítja. Az ingatlan beton és vaskerítéssel van körbezárva, melynek felújításához egyedileg legyártott az épület jellegére és funkciójára utaló kovácsoltvas-kerítés készült el.Az ingatlan összközműves és kereskedelmi szálláshelyként van nyilvántartva.Megvalósítási tervekAz ingatlan tökéletes befektetése lehet:Idősek otthonának (melyre érvényes építési engedéllyel rendelkezik), privát birtoknak, szépészeti vagy magánklinikának, wellness és spa hotelnek barlangfürdővel.Készült egy tervdokumentáció is szálloda megvalósítására is (48 szoba, melyből két lakosztály, konferenciaterem, étterem, bár, szépészeti központ, spa, parkoló, parkosított kert, panorámás medence a Dunakanyarra lett tervezve).A terveket készítő építész, aki egyben a tèrséget, a várost behatóan ismerő szakember számít ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 192058

Figyelem változás! A napokban zárt kertté nyilvánított,10%-os beépithetőséggel sürgősen eladó Verőcén egy 947m2-es telken fekvő, 25m2-es felújított beton alapú, téliesített faház egy csodálatos nyugodt helyen. A közvilágítás mellett, van vezetékes víz,villany . A gázvezeték az utcában van.A Csattogó Völgy közelében fekszik a ház és egy 17 m2-es terasz tartozik hozzá ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Borbély hegyre és hallani lehet Morgó patak csörgedezésétA házban néhány éve teljes belső felújítással 1 szoba,nappali-étkezős konyha, fürdőszoba, terasz ,külső bejáratú kamra került kialakításra. Kívülről részben borovi fenyős burkolást kapott, az ablakokon rács és sötétítő zsalu található és van egy 12m2-es pince a ház alatt. Télen is lakható, mert a szigetelt házban villanyfűtés van, a meleg vizet villany bojler adja. A víz vezetékes hálózatú és van a telken egy bővizű fúrt kút is . A hely télen nyáron autóval is jól megközelíthető aszfalt és murvás úton .A központ , a vasútállomás, az orvosi rendelő,gyógyszertár,üzlet,iskola, negyed órányi távolságra van.Budapesttől mintegy 40-50 km-re van ,kb 40 perc alatt megközelíthető az M2-es úton.Mesés helyen szép kis lakás egyedülállóknak, fiatal pároknak bővíthető. A hely nem elhagyatott, mert a szomszédban állandó 7-8 éve ott lakó lakosok vannak.A lakás 1,5 szobás budapesti vagy Vác -Budapest vonalában fekvő lakásra is cserélhető

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!