Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladó Vácdukán egy 123 m2-es családi ház és saját helyrajzi számú, teljes értékű építési telekként is hasznosítható, 800m2-es közművesített kert. A teljes telekméret 1767 m2, a családi házhoz tartozó telekrész 967 m2. A családi ház alsószintjének alapterülete kb. 64 m2, melyen található a konyha ,kamra,étkező, egy szoba ,WC , egy 15,7 m2 -es fűtött garázs és egy 14m2-es terasz A felső szint hasznos alapterülete 74 m2 ,melyen 3 szoba és egy fürdőszoba van. A ház alatt található egy 23 m2-es belső megközelítésű pince, ahol a vegyes tüzelésű kazán található.A ház fűtési rendszere 2008-ban lett korszerűsítve, melynek keretein belül a radiátorok egy része, a gáztüzelésű turbós gázcirkó és a vegyes tüzelésű kazán lettek lecserélve. A két fűtési mód átkapcsolás nélkül használható saját keringető szivattyúkkal és visszacsapó szelepekkel ellátva. Az ablakok többsége 2005-ben műanyagra lett cserélve. A meleg vizet gázbojler biztosítja, de tartalékként egy elektromos bojler is fel van szerelve. A ház szerkezete megengedi a tetőtér beépítését . A ház mellett található egy fedett, de minden oldalról nyitott, 30 m2 méretű, viacolor burkolatú kocsibeálló, ami két autó részére biztosít parkolási lehetőséget. A ház mögött kap helyet egy 13 m2 méretű műhely, teljes egészében alápincézett 13 m2-es kamra,14 m2-es tároló, 12 m2-es egyik oldalról nyitott fatároló és egy 17 m2 összterületű állattartásra alkalmas szintén téglafalazatú gazdasági épület. A hátsó telek (kert) 800 m2-es (18 m-es utcafront) építési telekként saját helyrajzi számon szerepel és egy enyhe lejtésű zsákutcából is megközelíthető. Jelenleg gyümölcsfák (körte, alma) állnak még rajta, a talaj teljesen füves a képeken látható gondozott állapotban.A csatorna, víz és gáz közművek a telken belül találhatóak, a villany a telek sarkán lévő oszlopról köttethető be. Az utca csendes, közvilágítással rendelkezik és szilárd útburkolatú. Az itt épült házakat erdős-fás területek veszik körül, a kilátás zavartalan a környező dombokra, színes szántókra és fenyvesekre.A telek kerítéssel és zárható kapuval rendelkezik, beépíthetősége 30 %, a megengedett beépítési mód szerint szabadon álló és oldalhatáron álló épület egyaránt építhető rá.A hátsó telek ára 7,2 milló Forint (a házzal együtt is megvásárolható). Az utcában óvoda és általános iskola is található. A háztól Vác (8 km) 10 perc alatt, Veresegyház (15 km) 15-20 perc alatt, Budapest (M2 autóúton 30 km) 25-30 perc alatt elérhető; rendszeres a buszközlekedés egész nap (Vác belváros 15 perc), buszmegálló gyalog 6 percre a telektől; Budapest-Nyugati pályaudvar váci átszállással 40 perc.

Vácduka délfelé néző domboldalán (a sport pálya feletti részen) 1996-ban épült, 83 nm alapterületű + beépített tetőteres családi ház ÁRON ALUL eladó 300 négyszögöles telken, csendes utcában (zsákutca). A kert rendezett, fiatal gyümölcsfák és kis fenyők lettek telepítve. Az alsó szinten egy nagy konyha-étkező, tároló, új fürdőszoba és külön wc, nappali (melyből, könnyen szoba is kialakitható), egy nagy és egy kis szoba található. A házban új gáz központi fűtés van, nagy teljesítményű gáz cirkóval. Igény esetén a hagyományos kémény is jól használható állapotú. Falak fehérre festve. Néhány éve a kültéri és beltéri ajtók, kapcsolók, lámpák is cserélve lettek. A felső szint kialakításra vár (Itt jelenleg két kis szoba van (+ két normál méretű szoba kialakítható) egy fürdőszobának kialakított helységgel (víz van) a kert és utca felé is egy-egy nagy terasszal. A falak vakoltak és festettek, villany beszerelve, működő kapcsolókkal. A gáz kiállások is már fent vannak.)A felső szintről gyönyörű panoráma nyílik a falura. A telek mögött önkormányzati, zöld terület, melyen keresztül gyalogosan a falu központja 3 perc (egészségház, polgármesteri hivatal, bolt). A faluban óvoda és iskola is van. A házra természetesen még költeni kell : pl.: a nyílászárókat (néhány kivételével) cserélni kell. A ház kívülről vakolt de nincs beszínezve. A szobákban padlószőnyeg volt, a konyhában előkészített padloponos aljzat, a folyosón és a nappaliban a régi hidegburkolatok találhatóak. ÉRDEKLŐDNI a 30 532 3162 vagy a 30 570 5737-es telefonszámon és email-ben lehet (vargamariaberta@gmai.com)

Vácduka új építésű részén eladóvá vált egy 916 nm-es telken álló, 2014-ben épült, 110 nm-es, 2+2 szobás, befejezésre váró, igényesen kialakított családi ház. A hátralévő munkák: két szoba burkolat, teraszburkolat, redőnyök, kandalló beépítése, tetőtér beépítése, pinceszint hasznosítása.A házat átölelő 55 nm-es, teraszra, mindhárom hálószobából és a nappaliból is kijárási lehetőség nyílik, ahonnan páratlan kilátás tárul elénk a környékbeli hegyekre. A 45 m2-es rendkívül hangulatos egyedi belső kialakítású nappali – konyha – étkező egy tökéletes családi helyiségként szolgál, ami napkeltétől napnyugtáig természetes fényt kap. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően, amelyek aranytölgy fóliázású műanyag nyílászárók, az egész ház világos és napos, a hálószobákat is beleértve. A nappaliból a terasz felé nyíló tolóajtó egy egyedi kialakítású és méretű három réteges üveggel készült tolóajtó, amely nyáron a nappalit és a teraszt szinte egybenyitja. A ház fűtését és a meleg vizet kondenzációs gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A ház fűtése automata váltó rendszerrel van felszerelve, így a két fűtési mód között kényelmes a váltás, ugyanez igaz a meleg víz ellátásra is. Duplakürtős Schiedel kémény került beépítésre, így a kandallót csak be kell kötni. A kővel burkolt részeken padlófűtés növeli komfort érzetünket a radiátorok mellett. Az épület Wienerberger 38-as N+F téglából készült és 6 cm-es Baumit grafitos szigetelést kapott, színezése pedig Baumit nemes vakolat.A terasz alatt egy 25 nm-es tároló helységet találunk.Autónkat egy 20 nm-es garázsban helyezhetjük el, amely Hörmann kapuval és automatikával felszerelt.A buszmegálló 5 perces sétára található, mellyel Vác és Budapest is megközelíthető. A Főváros 35 perc autóval, az M2-es felhajtója 7 percre van a háztól.

ÁRCSÖKKENÉS!!!Vácduka belterületén 2490 m2-es, panorámás telek, 60 m2-es parasztházzal eladó! A ház külső felújítását már megkezdték, a belső munkálatok befejezésre várnak. A tető cserépborítású, jó állapotú, mivel az épület új tetőszerkezetet kapott, melyek szarufái a verandára is kinyúlnak. Ereszcsatorna is kialakításra került. A ház alapját betonszerkezettel megerősítették. Az utcai homlokzat esztétikus színezése elkészült. A házban egész és félszoba, előszoba, fürdőszoba, konyha található. A szobák mennyezetei eredeti fagerendás kialakításúak. Az épület stílusához illeszkedően az utcafrontra új, hőszigetelt üvegezésű, faszerkezetű ablakokat építettek be. Az épület mellé 40 m2-es fedett pihenőteraszt építettek. A pihenőrész alá borospincét is kialakítottak. Az ingatlanba a vezetékes ivóvíz, villany be van vezetve, az udvarban található szennyvízcsatornára rá lehet csatlakozni, mivel már az emésztő szükségtelenné vált. A gázcsonk is a telken belül található. Az épületnek két használható kéménye van, a kályhás fűtés használatához. A fürdőszoba kádas kialakítású, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az ingatlant a tulajdonosa nyaralónak akarta használni, de állandó lakhatásra is kialakítható. Az udvarba gépkocsival be lehet állni. A kert gondozott, pázsitfű és gyümölcsfák díszítik. A település jó autóbusz közlekedéssel rendelkezik, Váctól mindössze 8 km-re, az M2 autóút 6 km-re található, Budapest fél óra alatt elérhető. Irányár: 9.800.000 Ft. Bérlet, csere nem lehetséges! Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/ATovábbi ingatlanok megtekinthetők a www.volumeningatlan.hu weblapon.TEL : 06-30-274-1790 Herczeg Zoltán

Vácdukán 526 m2-es bekerített, panorámás telek, 80 m2-es, felújított parasztházzal eladó! A vegyes falszerkezetű ház felújítását 2014-ben kezdték el, a belső munkálatok már elkészültek. A külső felújítása folyamatban van, a vakolása megtörtént, a veranda újrabetonozása, lapozása, illetve az ereszdeszkák és az esőcsatorna felszerelése van hátra. A belső felújítás során a régi aljzatbetonok el lettek távolítva, új alzatbetonok, falak kerültek beépítésre. Az elektromos és vízhálózat is új, esztétikus padlólapokkal, csempékkel. A házban nagyszoba, félszoba, konyha, fürdőszoba, WC került kialakításra. Az utcafrontra néző nagyszoba északkeleti tájolású, a mennyezete fagerendás. Az épületbe az elektromos áram, vezetékes ivóvíz és a szennyvízcsatorna be van vezetve, a gázvezeték az utcáról bevezethető. A konyha és a nagyszoba közé beépített vízteres cserépkályha fűti a házat, a központi fűtés radiátorai ide kapcsolódnak. A meleg vízellátást villanybojler biztosítja, mely éjszakai mérőről üzemel. A cserépkályha mindkét oldalán rejtett, felnyitható tároló is található, melyben a tüzelőt is tárolják. Az épület kéménye az alaptól újra lett építve. A fürdőszoba sarokkádas kialakítású, a WC külön helyiségben lett elhelyezve. A nyílászárók fa alapanyagúak, hőszigetelt üvegezéssel rendelkeznek. A tető hódfarkú, műemlék jellegű cserepekkel lett burkolva. Az épület a külső munkálatokat és vakolatfestéseket követően hangulatos lesz. Az udvarba gépkocsival be lehet állni, garázs a tárolók helyén kialakítható. A telek hátsó részébe zsalukőből kialakított támfalat építettek, erre a telekrészre betonlépcső vezet fel. A támfalból nyílik a kőboltozatú borospince. A kert öntözésére a gyűrűskút is használható. Az ingatlan nem csak lakóháznak, hanem nyaralónak is használható. A település jó autóbusz közlekedéssel rendelkezik, Váctól mindössze 8 km-re, az M2 autóút 6 km-re található, Budapest fél óra alatt elérhető. A konyhabútor és a beépített kerámialapos tűzhely a vételár részét képezi. Irányár: 11.950.000.-Ft. Bérlet csere nem lehetséges! Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/ATovábbi ingatlanok megtekinthetők a www.volumeningatlan.hu weblapon.TEL : 06-30-274-1790 Herczeg Zoltán

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: