Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

+36-30-907-1Mutat

Gacsó Ház Kft.

Diab Nada

XVII. VONZÁSKÖRZETÉBEN ECSEREN KÍNÁLUNK KÉT EGYSZINTES ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZAT!Ecser szép családi házas övezetében eladó egy telken épülő két önálló egyszintes családi ház.Az első ház 89 nm-es nappali+3szobás kb. 375 nm-es telekkel. A ház elrendezése kiváló: előszoba,31,5 nm-es amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal, 3 szoba (2X10,5 nm és egy 12 nm), közlekedő, kádas fürdőszoba, háztartási helyiség és egy kamra található. A hátsó ház 94 nm-es nappali+3 szobás kb. 500 nm-es telekkel. A ház elrendezése kiváló: előszoba,34 nm-es amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal, 3 szoba (10,5 nm, 11,39 nm és egy 12 nm), közlekedő, kádas fürdőszoba, háztartási helyiség és egy kamra található. Az épületek korszerű anyagokból épülnek, fűtésük kondenzációs kazánról megoldott, radiátoros fűtéssel, padlófűtés kialakítása igény szerint megoldható. A burkolatokat és falszíneket, belső ajtók, szaniterek megadott áron választhatók. AZ INGATLAN CSOK-KÉPES, illeték kedvezmény igénybe vehető!Első ház kulcsrakészen: 29,9 M FtHátsó ház kulcsrakészen: ELKELT!!!Információért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk! VEVŐKÖRÜNKNEK FOLYAMATOSAN KERESÜNK ELADÓ - BÉRBEADÓ INGATLANOKAT! Ha Ön szeretné ingatlanát értékesíteni kérjük, keressen minket! TOVÁBBI TÖBB SZÁZ INGATLAN AJÁNLATUNKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!Szerződéskötéshez kiváló ügyvédi hátteret és a munkadíjból jelentős kedvezményt nyújtunk!

20/487-4Mutat

Lőrincz Ingatlan

Lőrincz Ingatlan 1

GYÖMRŐN KÍNÁLUNK ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZAKAT!Gyömrő gyors ütemben fejlődő területén kínálunk egy telekre épülő önálló és egy ikerházat. A ikerház lesz az utcafronton, és az családi ház mögötte fog elhelyezkedni.A családi ház egyszintes 97,95 nm-es+ 18 nm terasz, nappali+3 hálószobás, a hozzá tartozó telekrész: 350 nm.Az ikerház egyik fele kétszintes 94,45 nm-s+10 terasz, nappali+3 szobás összkomfortos, a hozzá tartozó telekrész: 150 nm. A másik ikerfél egyszintes 71,54 nm-es +12 nm terasz, nappali+2 szobás összkomfortos, a hozzá tartozó telekrész: 250 nm.A házak 30-as falazattal, 10 cm-es homlokzati szigeteléssel, hőszigetelt műanyag nyílászárókkal, cserépfedéssel kerülnek kivitelezésre. Az új besorolás szerinti CC energetikai osztályú épületet kap! Gyömrőn helyi buszjárat is működik, a Keleti pályaudvar vonattal mindössze félórányira van! A CSOK is igénybe vehető!Családi ház kulcsrakészen: 37.500.000 FtIkerfél kulcsrakészen: 25.900.000 Ft és 31.900.000 FtInformációért hívását hétvégén is fogadjuk!Vevőkörünknek Folyamatosan Keresünk Eladó - Bérbeadó Ingatlanokat!Ha ingatlanát szeretné értékesíteni kérjük, keressen minket!Hitelre Van Szüksége? MI Tudjuk A Megoldást! Hívjon Segítünk!Ingyenes előszűrés, hitelképesség vizsgálat, egyedi konstrukciók, személyre szabott hitelek!További Több Száz Ingatlan Ajánlatunkat Megtekintheti A Lőrincz Ingatlan Honlapján!

20/487-4Mutat

Lőrincz Ingatlan

Lőrincz Ingatlan 1

2011-es építésű, 84 m2-es, 4 szobás társasházi lakás, befektetői áron.Vecsésen, csendes utcában, bevásárláshoz, közlekedéshez közel, kizárólagos kínálatunkból eladó egy befektetői árú ingatlan, mely rendkívül impozáns és kimondottan nagy alapterületű, 3 szoba + nappalis társasházi lakás.Néhány éves építése lévén az ingatlan rendkívül vigyázott és kimondottan újszerű állapotban van, padlásán tárolási lehetőséggel és a padlástér felől dupla szigeteléssel, gazdaságos, cirkós padlófűtéssel, riasztóval. Az ingatlanhoz tartozik egy 4 m2-es tároló, fúrt kút, erkély, terasz, valamint egy fedett gépkocsibeálló is.Az épület belső kialakítása kiváló, az alsó szinten a konyha egy hatalmas térré lett kiépítve a kivitelezés során, de akár plusz egy szobává megvalósítható a terület, viszont ha valakinek a 3 szoba elegendő a felső szinten, akkor a konyha, minden berendezésével, beépített bútoraival, gépesítve, mosogatógéppel, grátiszban hasznos konyhamalaccal együtt eladó az árban alku nélkül. A fürdőszoba bútorai is maradnak.Mindenképp egy megfontolandó ajánlat, kizárólag irodánk kínálatából, várjuk érdeklődését egy személyes megtekintéssel kapcsolatban.TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: www.haziko.huIrodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.12 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)

06 30 960 57Mutat

Házikó Land Ingatlaniroda Kft

Dankó András

GYÖMRŐN KÍNÁLUNK ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZAKAT!Gyömrő gyors ütemben fejlődő területén kínálunk egy telekre épülő önálló és egy ikerházat. A ikerház lesz az utcafronton, és az családi ház mögötte fog elhelyezkedni.A családi ház egyszintes 97,95 nm-es+ 18 nm terasz, nappali+3 hálószobás, a hozzá tartozó telekrész: 350 nm.Az ikerház egyik fele kétszintes 94,45 nm-s+10 terasz, nappali+3 szobás összkomfortos, a hozzá tartozó telekrész: 150 nm. A másik ikerfél egyszintes 71,54 nm-es +12 nm terasz, nappali+2 szobás összkomfortos, a hozzá tartozó telekrész: 250 nm.A házak 30-as falazattal, 10 cm-es homlokzati szigeteléssel, hőszigetelt műanyag nyílászárókkal, cserépfedéssel kerülnek kivitelezésre. Az új besorolás szerinti CC energetikai osztályú épületet kap! Gyömrőn helyi buszjárat is működik, a Keleti pályaudvar vonattal mindössze félórányira van! A CSOK is igénybe vehető!Családi ház kulcsrakészen: 34.990.000 FtIkerfél kulcsrakészen: 25.900.000 Ft és 31.900.000 FtInformációért hívását hétvégén is fogadjuk!Vevőkörünknek Folyamatosan Keresünk Eladó - Bérbeadó Ingatlanokat!Ha ingatlanát szeretné értékesíteni kérjük, keressen minket!Hitelre Van Szüksége? MI Tudjuk A Megoldást! Hívjon Segítünk!Ingyenes előszűrés, hitelképesség vizsgálat, egyedi konstrukciók, személyre szabott hitelek!További Több Száz Ingatlan Ajánlatunkat Megtekintheti A Lőrincz Ingatlan Honlapján!

20/487-4Mutat

Vecsésen csodaszép Mediterrán sorházi lakás,lakóparkban eladó, saját kertel.Eladó Vecsésen csendes, nyugodt környezetben, egy 2009-ben épült 45 m2, 1+1 szobás amerikai konyhás sorházi lakás gyönyörű állapotban. Az ingatlan 8 cm dryvit szigetelést kapott. A lakáshoz elektromos kapun keresztül jutunk be amit kizárólag az ott élő lakók használnak. A lakás kiváló, csak jó minőségű alapanyagokból készült. A precíz tulaj mindenre odafigyelt, hogy a legminőségibb szaniterek, burkolatok, konyhabútor kerüljön be és még sorolhatnám, amik emelik a lakás értékeit. Fűtése cirkóról üzemel ami a használati meleg vizet is csinálja. Minden nyílászáró redőnnyel és rolós szúnyoghálóval felszerelt, még a teraszajtón is egy szúnyoghálós ajtó is van.Kialakítását tekintve : előszoba , fürdőszoba, félszoba, amerikai konyhás nappali, spejz és egy 60 nm saját leválasztott telekrész. A lakáshoz riasztó rendszer is tartozik, ami mobil telefonról is vezérelhető.Klíma helye kialakítva , igény szerint beszerelhető.A lakáshoz tartozik 2 db autó számára elzárt parkoló ami az árban benne van. A csodaszép, minőségi konyhabútor, beépített sütő, főzőlap ,hűtőszekrény ,illetve a hálószobában a franciaágy,gardróbszekrény, előszobában elhelyezkedő beépített gardróbszekrény a nappaliban lévő fekete-bézs ülőgarnitúra az ár részét képezi megegyezés alapján! Ebbe a lakásba csak be kell költözni ,pár hónapja tisztasági festést is kapott. A 16 nm járólappal burkolt teraszon a közös családi ebédet is megtarthatunk, a terasz felett kitekerős napernyő véd a nagy napsütés ellen. A zöldellő kertben törpetuják és gyepszőnyeg van letéve.Ami nagyon Fontos: közös költség nincs.Rezsije nyáron kb 13-15 ezer ft, télen 25 ezer, a fűtéssel együtt. Szinte az egész lakás felett padlás van , tehát akár a téli-nyári ruháinkat is fel tudjuk tenni, pakolás szempontjából!Az utcában Játszótér, zárt kis focipálya, kosárlabda pálya. Az utca végén Aldi, CBA, ,benzinkút számos bevásárlási lehetőség, Hotel Stáció wellness központ!Pár percre buszmegálló, illetve Market Central bevásárló központ is elérhető.IRODÁNK SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS DÍJMENTES HITEL ÜGYINTÉZÉSÉVEL VÁRJA ÜGYFELEIT!

06203556Mutat

Vecsésen, csendes utcában, bevásárláshoz, közlekedéshez közel, kizárólagos kínálatunkból eladó egy rendkívül impozáns és kimondottan nagy alapterületű, 3 szoba + nappalis társasházi lakás.Néhány éves építése lévén az ingatlan rendkívül vigyázott és kimondottan újszerű állapotban van, padlásán tárolási lehetőséggel és a padlástér felől dupla szigeteléssel, gazdaságos, cirkós padlófűtéssel, riasztóval.Az ingatlanhoz tartozik egy 4 m2-es tároló, fúrt kút, erkély, terasz, valamint egy fedett gépkocsibeálló is.Az épület belső kialakítása kiváló, az alsó szinten a konyha egy hatalmas térré lett kiépítve a kivitelezés során, de akár plusz egy szobává megvalósítható a terület, viszont ha valakinek a 3 szoba elegendő a felső szinten, akkor a konyha, minden berendezésével, beépített bútoraival, gépesítve, mosogatógéppel, grátiszban hasznos konyhamalaccal együtt eladó az árban alku nélkül. A fürdőszoba bútorai is maradnak.Mindenképp egy megfontolandó ajánlat, kizárólag irodánk kínálatából, várjuk érdeklődését egy személyes megtekintéssel kapcsolatban.TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: www.haziko.huIrodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.12 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)

06 30 960 57Mutat

Eladó Üllő kertvárosában 103 nm- es, CSOK 10+10 támogatásnak is megfelelő, újépítésű, közös fal nélküli ikerház mindkét fele. Az épületek szintén új építésű házak szomszédságában, kellemes és fiatalos lakókörnyezetben épülnek meg.Mindkét ház beton sávalapra épül, 30 cm- es Porotherm főfalakkal, a válaszfalak szintén Porotherm (10 cm) téglából. A falakon 10 cm dryvit szigetelés, hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók, beton Bramac cserépfedés.A fűtés és a meleg víz előállítása kondenzációs kombi gázkazán segítségével történik, a hálószobákban radiátoros, a többi helyiségben padlófűtés. Kiépített riasztórendszer ügyel a biztonságra.Egészen egyedi tervezés és kivitelezés, formabontó, teljesen újszerű homlokzati elemek, pazar szín és különleges formavilág jellemzi az épületeket.Helyiségek: nappali, amerikai jellegű konyha-étkező, 3 egész hálószoba, fürdőszoba, wc-mosdó, előszoba, közlekedő. A nappaliból 13 nm- es terasz nyílik.A kivitelezésnél figyelembe vesszük a leendő tulajdonos igényeit, ötleteit és közösen egyeztetve valósítjuk meg álmai otthonát.A kert mérete: 400 nm/iker fél, itt térkövezett gépkocsi beálló és járda, az utcafronton Semmelrock kőkerítés nyújt remek látványt.A közeli erdő friss levegőt és rengeteg szabadidős lehetőséget biztosít, de a buszmegálló is elérhető néhány perc kényelmes gyaloglással.Amennyiben valóban karakteres, stílusos otthonra vágyik, ne szalassza el és kérem hívjon bizalommal, akár hétvégén is.Árak: bal oldal: 25.9 millió Ft, jobb oldal: 26.9 millió Ft.

+36-20-507-86Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!