Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Kérem, engedje meg, hogy bemutassam Önnek Üllő város legkiválóbb befektetési lehetőségét, mely hatalmas ipari komplexum formájában ölt testet.A repülőtértől csupán 10 kilométerre található az ipari létesítmény és ennél fogva könnyen megközelíthető. Benzinkút, étterem és minden más a lábai előtt hever.A robusztus épület szuterén szintjén 12 autó parkolása megoldott illetve a telken nagyjából még 110 autó parkolhat, lehetőség szerint. A kültéri parkolók még nem kerültek kialakításra.Az ingatlan adottságainak köszönhetően rengeteg lehetőséget nyújt egy vállalkozás céljára.A földszinti lakóteret hatalmas és világos recepció, két hálószoba, személyzeti fürdőszobák és toalettek, hulladéktároló helység illetve egyéb helységek alkotják.Az emeleti lakrészben található hét, különálló hálószoba, melyek közül kettő saját fürdőszobával és toalettel rendelkezik, továbbá kialakításra került még két, különálló fürdőszoba, toalettel együtt.Az épület újszerű állapotban található és egyedi stílusával illetve harmonikus kialakításával igazán nagyszerű vételi ajánlatnak minősül.Kiválóan alkalmas lehet egészségház, reptéri panzió és parkoló, akár szórakozóhely üzemeltetésére. Nyilván ezek csak opciók, amennyiben Önnek van egy szuper ötlete, mellyel Üllő városában szeretne sikereket elérni és céljai megvalósításához, ez az ingatlan lenne a megfelelő, kérem, keressen fel soron kívül. Várom hívását!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Eladó vagy kiadó Üllő város belterületén, 3.514 nm-es, teljesen körbekerített ipari ingatlan, a rajta található kb. 380 nm-es tégla épülettel együtt.Az épület belső elosztása a következőképpen néz ki:A műhely 140 nm alapterületű, amihez tartozik egy 28 nm-es raktár, illetve egy 156 nm-es teljesen fedett szín. Az iroda vagy lakás rész 72 nm + 15 nm fedett teraszból áll. Az épületben található egy váró-előszoba, egy vizesblokk: wc+zuhannyal, 3 irodahelyiség-szoba, egy konyha, és egy kisebb tároló.A műhely és az iroda épülete összeköttetésben van, tehát egybenyíló, átjárható.A területen belül az ipari áram és a vezetékes víz megtalálható, a gáz és a csatorna az utcában. A szennyvíz jelenleg emésztőbe távozik.A műhely és az iroda fűtése egyaránt központi rendszerű, a hőtermelés vegyes tüzelésű kazánnal megoldott.A 400-as út, azaz a régi 4-es út a területtől kb. 500 méterre, az M0-ás pedig kb. 1 km-re található.Buszmegálló, Tesco, benzinkút, dohánybolt szintén kb. 500 méter távolságban.Az ingatlanon jelenleg faipari tevékenység folyik, ilyen irányú elképzelés esetén a műhely akár komplett berendezéssel is megvásárolható, illetve bérelhető.Az ingatlan ára berendezés nélkül 64.000.000 Ft, a bérleti díja 400.000 Ft/hó. Érdeklődése esetén várjuk jelentkezését.TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: www.haziko.huIrodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.12 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)

GYÁLON, KÖZPONTHOZ KÖZEL ,IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ, KÉT ÜZLETTEL, MŰHELLYEL, RAKTÁRRAL, MÉLYEN ÁRON ALUL ELADÓ!KÖRNYEZET: Gyál,központhoz közel.ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: Az összesen 260 m2 alapterület elosztása: 100 m2, amelyben 2+ 1 félszoba,konyha, gardrób helyiség, fürdő WC, előszoba, kazánház lett kialakítva Vállalkozásra 160 m2: mely áll két üzlethelyiségből, műhelyből, raktárból.TELEK: 440 m2 összközműves telek.ÁLLAPOT/MŰSZAKI/ESZTÉTIKAI: 2016-ban az ingatlanon teljes műszaki, és esztétikai felújítástvégeztek. Újak a nyílászárok, hideg és meleg burkolatok,15cm-s dryvit szigetelés, cserép tető,légkondicionáló, kamera rendszer. A kertben viacolor.FŰTÉS: Cirkó vegyes tüzelésű kazán.A házban padlófűtés, a hálókban radiátor lett felszerelve. KÖLTSÉGEK: Minden fogyasztásmérő alapján történik.EGYÉB JELLEMZŐ: A ház elosztása nagyon jó, esztétikai felújítása jó ízlésre vall.Az üzlethelyiségek több éve nagyon jól működnek. Az üzletek berendezése /polcok, hűtők/ az árban benne van, az árú készlet, megállapodás kérdése. A műhely jelenleg varrodaként működik,a gépek átvehetőek.Az üzlet és a ház külön-külön is megvásárolható,az ár 24M-24M.KÖZLEKEDÉS: Több buszjárat:55-s Boráros térre, 94E,294E Határ útra, 994-s éjszakai járat.Vonattal 40 perc alatt a Nyugatinál lehetünk.PÁRATLAN LEHETŐSÉG, NE HAGYJA KI!HÍVJON AKÁR HÉTVÉGÉN IS!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!