Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

MEGLÁTNI ÉS MEGSZERETNI!!!2018. augusztus közepén tud az eladó kiköltözni!!!Üllőn, állomás, központ közelében, IGÉNYES, akár 2 család részére is kiválóan alkalmas családi ház, EXTRÁKKAL eladó.A ház egy része rakott sárfalból épült, ehhez lett hozzáépítve 15 éve téglából, ekkor a régi rész is teljesen fel lett újítva.A földszint lakóterülete 95 m2, itt előtér, konyha-étkező, kamra, nappali, 2 szoba és fürdőszoba található.A tetőtérbe jelen pillanatban kívülről lehet felmenni, most kb. 40 m2, melyben 1 szoba és fürdőszoba van kialakítva, de ezen kívül még kb. 45 m2 beépíthető igény szerint.A házban ki van építve az automata szellőztető rendszer, így szinte nem szükséges a külön szellőztetés!A kert parkosított, öntöző rendszer van kiépítve, ami saját fúrt kútról üzemel.Kerti sütögető van kiépítve a parkosított telken.A garázs és műhely különálló, nem csatlakozik a házhoz.A fűtés gáz cirkóval és vegyes tüzelésű kazánnal is működtethető.EXTRÁK:-locsoló rendszer-klíma-automata szellőztető rendszer-hidromasszázs kád-kerti grillA konyhabútor gépekkel és beépített szekrények az árban benne vannak!OTTHONTEREMTÉSI KAMATTÁMOGATOTT HITEL, VALAMINT - használt lakásra járó - CSALÁDOK OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNYE (CSOK) FELVEHETŐ!!!DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS IRODÁNKBAN!!!NAPONTA ÉRKEZNEK ÚJABB AJÁNLATOK IRODÁNKBA, DE JELENLEG IS TÖBB MINT 300 INGATLAN KÖZÜL TUD VÁLASZTANI!TELJES INGATLAN KÍNÁLATUNKAT TEKINTSE MEG HONLAPUNKON: www.juditingatlan.hu2003 ÓTA AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!!!JUDIT INGATLAN ÉS HITELIRODA2200 MONOR, KOSSUTH LAJOS U. 72.06-30-625-5266

06-30-625-5Mutat

KÉTGENERÁCIÓS HÁZ NAGY TELEKKEL, AKÁR VÁLLALKOZÁS CÉLJÁRA IS! Eladó Gyálon, az Erdősor utca közelében egy kétgenerációs, összesen 154 m2 - es ház, amely egy 1588 m2 ? es telken áll. A két lakás külön bejáratú, a tetőtéri lakásba külső lépcső vezet. Az alsó lakrész két szoba, konyha, étkező, kamra, fürdő, WC, előszoba, közlekedő elosztású, míg a tetőtéri lakás két szobából, konyhából, előszobából, étkezőből, fürdő + WC-ből és közlekedőből áll. A házban két éve fűtés korszerűsítés történt. A gázcsöveket kicserélték, új radiátorokat szereltek be, a fűtést a gázkazán mellett egy hangulatos vízteres kandalló is biztosítja. A nyílászárók műanyagok.A ház teljes terjedelme alatt pince húzódik, ahová a földszinti lakásból is le lehet menni. A pincében négy helyiség kapott helyett, itt találjuk a kazánházat is, tárolókat, valamint a kétállásos, szerelőaknás garázst. Az ingatlan kettős vízellátással rendelkezik. Az 1588 m2-es szépen gondozott kertben egy szaletli és egy kis kör alakú medence is rendelkezésre áll, a növények locsolását fúrt kút biztosítja, kocsival a pincében lévő kétállásos garázs mellett a kertben lévő fedett beállóban is parkolhatunk. A kert a méretéből adódóan sokféle lehetőséget rejt, különféle vállalkozás céljára is alkalmas lehet. Kedvező fekvésének köszönhetően oktatási intézmények, bevásárlási és sportolási lehetőségek, orvosi rendelő, posta, polgármesteri hivatal , buszmegálló, kényelmes sétával elérhetőek.

BEKÖLTÖZÉS UTÁN AZONNALI BEVÉTEL!Eladó Ócsa központhoz közeli részén egy 1376 nm-es telken elhelyezkedő épületegyüttes, amely két önálló lakásból, két üzletből, egy garázsból, valamint két fedett kocsibeállóból áll. Az ingatlan összközműves, a gázt külön-külön, míg a vizet és a villanyt almérőkkel mérik. Lássuk a részleteket:1. házA területe 80 nm, nappali, 2 szoba, konyha + étkező, fürdő + WC, kamra, előszoba tartozik bele. A ház a 70-es években épült, stílusa ennek megfelelő, állapota felújított, szerkezete masszív, nem vizesedik, körbeszigetelt. Az ingatlan fűtéséről gázcirkó gondoskodik, a nyári hőséget klíma teszi elviselhetővé. Megegyezés szerint akár a teljes bútorzat marad, tehát a vételár részét képezi. Ez a ház jelenleg lakatlanul áll, TEHERMENTES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ. Fedett kocsibeálló tartozik hozzá. 2. házAz épület kétszintes, alapterülete 65 nm, melybe egy önálló garázs is beletartozik.A ház földszintjét egy jelenleg is működő pizzéria foglalja el. Ők lehetőség szerint az eladás után is tovább bérelnék az üzlethelyiséget, tehát az új tulajdonosnak AZONNALI BEVÉTELT jelentene.A felső szinten egy lakás helyezkedik el, amely nappali, egy szoba, konyha, fürdő, WC, előszoba elosztású. A lakásban jelenleg olyan bérlők laknak, akik rendkívül igényesek, sokat adnak a tisztaságra és a rendre. Az eladás után ők is szívesen maradnának, tehát az új tulajdonos részére egy MÁSODIK AZONNALI BEVÉTEL is biztosítva lenne.3. házAlapterülete 176 nm. Itt egy nagyon jól menő élelmiszerbolt működött, az ehhez szükséges ENGEDÉLYEK JELENLEG is ÉRVÉNYESEK. Itt a tágas, 78 nm-es eladótéren kívül irodát, személyzeti öltözőt, mosdót WC-t, szárazanyag, vegyi és konzerv palackos raktárt is találunk. Az áru kényelmes átvételét egy teherautó beállására is alkalmas parkoló, valamint egy átvevő helyiség biztosítja. Az épület hátsó részén a kuka mosó kapott helyet. Az élelmiszerbolt most nem működik, a jelenlegi bérlők másfajta (csendes) tevékenységet folytatnak itt, amit az eladás után szintén folytatnának. Akár a bérlők maradnak itt, akár az érvényes engedélyeknek köszönhetően az élelmiszerboltot kívánja újra üzemeltetni az új tulajdonos, mindenképpen egy HARMADIK, BIZTOS BEVÉTELI FORRÁST jelent. Ezen ingatlan megvásárlásával nem csak lakhatást, hanem BIZTOS MEGÉLHETÉST is biztosíthat családja részére.

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! Ócsa központi részén kínálunk eladásra egy 220 nm-es, kétgenerációs, kívül-belül igényesen felújított, szigetelt, körbejárható családi házat, mely 1079nm-es telken helyezkedik el.Az alsó szinten három szoba, nappali,- innen jutunk ki a teraszra- fürdőszoba, mosóhelység, konyha+étkező található és itt kapott helyet egy télikert is, melyben zöldellő növények pompáznak. A nappali és a fürdőszoba padlófűtéses, a többi helyiség radiátoros fűtésű. A normál belmagasságú tetőtérben amerikai konyhás nappali, valamint két szoba beépített szekrényekkel, fürdőszoba helységek kerültek kialakításra. A két szint külön-külön is megközelíthető, így kényelmesen együtt élhet két család. A fűtést több alternatívával is meg lehet oldani, cirkó és vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, valamint a nappaliban lévő kandalló barátságos meleget varázsol a hideg téli estéken.A tárolást segíti a 70nm-es pince, a házban lévő beépített szekrények, valamint a kertben lévő kedves kis faház. A szépen gondozott kert alkalmas gazdálkodásra, pihenésre, szabadidős tevékenységekre.Az ingatlan teljes közművel ellátott, ezen kívül ipari áram, fúrt kút, riasztó és megfigyelőrendszer, a kapukon elektromos kapumozgató található.A környék infrastruktúrája kiváló, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek sétatávolságban. Budapesti, valamint dabasi ingatlan beszámítás megegyezés alapján lehetséges!Amennyiben Ön egy igényes, barátságos, tágas otthont szeretne közel Budapesthez, kérem, hívjon bizalommal!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!