Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Törökszentmiklós csendes utcájában a főúttól, a Kálvária-kápolnától és a kis postától nem messze eladó egy, az 1970-es években épült 75 nm nettó alapterületű tégla építésű családi ház, mely összeépítésre került a mellette lévő 45 nm nettó alapterületű melléképülettel. A teljes épület homlokzata 9 évvel ezelőtt utólagos hőszigetelést kapott, emellett pedig a fő- és melléképületbe is jó hőszigetelő képességgel rendelkező műanyag bejárati ajtón keresztül lehet bejutni.A főépület egy tágas előszobából és nappaliból, két félszobából, egy fürdőszobából, egy wc-ből, egy kazánházból és egy kamrából áll. A nappali laminált padló, a két fél szoba pedig linóleum illetve parketta burkolatot kapott. A többi helyiséget a kamrát kivéve járólap borítja. A melléképület pedig egy előszobát, egy étkező-konyhát, egy kamrának és egy műhelynek használt helyiséget foglal magába, melyek járólap és linóleum borításúak. A melléképület külön lakrésszé alakítható, így az ingatlan alkalmassá tehető akár egy kétgenerációs család számára is . A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak. Az előszobában emellett helyet kapott egy kandalló is, mely télen nem csak meleget biztosít, hanem meghitt hangulatot varázsol az ott lakók számára. A fűtési rendszer igény szerint könnyen átalakítható központi fűtéssé is, mivel a ház melegéről korábban központi fűtés gondoskodott, a csővezetékek pedig az átalakítását követően is meghagyásra kerültek. A meleg vizet egy villanybojler és egy elektromos vízmelegítő szolgáltatja.Az udvar gondozott, tartozik hozzá egy takaros előkert. A kocsibejárót virágok, cserjék és fák szegélyezik. A garázs mellett praktikus fedett tároló került kialakításra. A hátsó kertben fúrt kút és termő gyümölcsfák találhatóak. Az udvarban adottak a galambtenyésztés feltételei is. Az ingatlan törökszentmiklósi 1. - 3. emeleti lakásra cserélhető, értékegyeztetéssel!Érdemes megnézni ezt az ingatlant, könnyű beleszeretni.Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Törökszentmiklósi tanya eladó!  Az szolnoki iroda vállalkozásra is kiválóan alkalmas eladó tanyát kínál, közvetlenül a 4-es főút mellett !MEGLÁTNI ÉS MEGSZERETNI! Ha megnézi ezt a tanyát, egészen biztos, hogy magával ragadja különleges hangulata. A tanya Törökszentmiklóshatárában , a legrégebbi településrészén található, bár közigazgatásilag Tiszapüspökihez tartozik. A tanya egy 2068 nm-es telekből és különálló 5984 nm-es, jelenleg is művelés alatt álló földből áll , mely egy önellátó, családi gazdaság kialakításának lehetőségét rejti .A tanyán egy 123 nm-es , autentikus módon, a hagyományok figyelembevételével, minőségi bontott és harmonizáló új anyagokkal, rengeteg fa felhasználásával, részben felújított , egyedi hangulatú családi ház található, az alábbi jellemzőkkel:-    helyiségek:  nappali, mely a lakórészt 2 szárny ra osztja, melyekbenegy-egy szoba került kialakításra, egy-egy fürdőszobávalaz egyik szárny teljesen kész, fűtéséről egy új, igényes építésű kemence gondoskodika másik szoba kandallóval fűthető, itt a fürdő befejezése az új tulajdonosra vára nappalihoz tartozik a napfényes , 2 nagyméretű, kétszárnyú teraszajtóval ellátott konyha és a kamra külső wcaz épület végében egy különálló , két külön bejárattal rendelkező 37 nm-es!közösségi vagy klubhelyiség kapott helyetaz épületet egy bontott téglából kirakott, teljesen fedett, hatalmas méretű tornác öleli körül - ipari áram van, felújított elektromos hálózat az épületben- a gáz a telekhatáron van- több gazdasági épület teszi lehetővé az állattartást- rendkívül egyedi, a földházak hangulatát idéző megoldással kialakított, kétnagy kifutóval rendelkező, különálló istálló biztosítja a lovak elhelyezését - helyet kapott egy különleges kialakítású, kültéri fedett kemence a sütögetéshez továbbá - egy hatalmas , több személy részere kialakított, saját kályhával rendelkező dézsa, a lazuláshoz, a hangulatos fürdőzéshez, akár hóesésben isElsősorban a természetet kedvelő, a harmóniára, nyugalomra vágyók számára ajánlom, de annak is érdemes megtekinteni aki vállalkozás céljára, befektetési szándékkal keres ingatlant!Amennyiben felkeltette ajánlatom a figyelmét, hívjon bizalommal!Ha ingatlant elad vagy vesz, a számom megoldás lesz! A kereső ügyfeleink részére minden szolgáltatásunk ingyenes, és bankfüggetlen hitelügyintézést is kínálunk! Amennyiben szeretne bővebb tájékoztatást erről a tanyáról , vagy szeretne egy helyen több hasonló ingatlant  megtekinteni, kérem keressen fel a Szolnok, Baross út 16. szám alatt található Openhouse Ingatlanirodánkban! 

 Ingatlaniroda megvételre kínálja Törökszentmiklós , csendes utcájában egy exkluzív , stílusosan felújított 4 szobás , klímás és a házhoz tartozó  vendéglakkal kibővített , parkosított udvaron kerti bárpulttal , kerti tó előkészítéssel ellátott, szaunás , interneten követhető biztonsági kamerarendszerrel védett családi házat. Az egész házat a meghitt, kiegyensúlyozott, igényes kivitelezés jellemzi! - 4 egész szoba , kőburkolattal van ellátva, - az utcára néző 2 nagy szoba közül, az egyik, Wellis szauna,bárpult és egyéb kiegészítőkkel felszerelt- a 3. szoba a parkosított udvarra néz, melyben egy épített dolgozó pult lett kialakítva- a klimatizált nappali, mely a 4. szoba a ház központi része- fény és hangulatvilágítású zuhanyfülkés fürdőszoba , igényes, minőségi anyagokból lett felújítva. A fűtésrendszeren kívül, nyáron elektromosan is üzemeltethető törölközőszárító és a kézmosóval egybeépített mosógép fülkében található keskeny kivitelű mosógépet is tartalmazza az ingatlan ára.- az étkezős konyhában, a magas kategóriás konyhai gépeken kívül, épített konyhapult, garanciális új sütő és indukciós főzőlap, páraelszívó található- mindenhol rejtett fűtés cső- a ház hátsó bejáratánál a parkosított kertet és egy fedett teraszt találunk, megvilágított bárpulttal , kerti tó előkészítéssel- a kertben fúrott kút , locsolórendszer és különleges növényekkel beültetett (gránátalma, biloba,stb.)parkosítás- a ház előtt található, a térkővel kirakott, megvilágított előkert , ahol a teázó asztalnál a felfuttatott növények között lehet meghitt perceket eltölteni- elektromos kovácsoltvas kerítés - Melléképület tartalmazza:- a házzal egybeépített csempézett kazánházat , amely akár tárolónak is kiválóan funkcionál- a nyári konyhát- kerti tárolót- 50 %-os készültségben lévő vendéglakot - gépjármű részére, egy térkövezett beálló az udvaron belül- új fűtésrendszer - 2011-ben teljes körű felújításon esett át, minden cserélve lett!  Nézze meg milyen egy igazi otthon és legyen az Ön családjának a biztonságot és kényelmet adó otthona! Hívjon és tekintse meg ajánlatainkat!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!