Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Tolna megye, Szekszárd az 56-os számú főút mellett a Béri Balogh Ádám utca és a Dobó utca kereszteződésénél , többszintes társasházi lakásokhoz csatlakozva saroktelken található egy 3 szintes, társasházzá alakított üzlet és irodaház. Az ingatlan a városközponttól 800m távolságra forgalmas helyen található , két oldalról is jól megközelíthető, 15 gépkocsi kapacitású parkoló is tartozik az épülethez. A földszinten található egy évek óta kialakított profillal és vevőkörrel működő 124,4 nm üzlet és mellékhelyiségei. A bérleti díj biztos és rendszeres bevételi forrást jelent az ingatlan megvásárlójának. A földszinten került kialakításra 10 helyiségből álló iroda és mellékhelyiségek. Az első emeleten található 9 , a 2. emeleten 5 helyiségből álló iroda és mellékhelyiségei találhatóak. Mindhárom szinten levő irodák szabályos alaprajzúak, jól bútorozhatóak. Az üzlet és az irodaház mind a 4 egységében található vizesblokk. A teljes ingatlan fűtése a szuterin szinten elhelyezett gázkazánnal és radiátorokkal biztosított. A meleg víz ellátás villanybojlerekkel történik. 1213 m2-en található 606nm irodaház 14 db irodával, továbbá légkondicionált tárgyalóval, páncélszekrénnyel ellátott pénztárhelyiséggel, részben bútorozott - beépített szekrényekkel - külön irattár részleggel ideális lehetőség lehet üzleti befektetés céljából megvásárolni , vállalkozás székhelyeként kialakítani az alábbi tevékenységekre: ügyvéd, ügyviteli vagy egyéb szolgáltatás, könyvelés, utazási iroda, oktatási központ, orvosi rendelők, fitness studió, szépségszalon, stb. Ha jó helyen szeretne vállalkozni vagy tartós befektetési lehetőséget keres, hívjon.

70/439-8Mutat

OTP Ingatlanpont

Nagy Jánosné

Befektetők, Vállalkozók Figyelmébe ! Tolna város belterületén, zöldövezeti környezetben 4634 nm telken található két szintes 990 nm hasznos alapterületű több funkciós ingatlan eladó. Jelenleg egy vállalkozás kereskedelmi célú telephelyeként működik, irodákkal, bemutatóteremmel, lakórészekkel, feldolgozóval, raktárakkal, szálláshelyekkel. Az épület és a zöldövezeti környezete alkalmas 60 férőhelyes szállás vagy apartmanok kialakítására, idősek otthonának stb. A Paksi bővítéssel felmerülő szállásigényekhez rugalmasan alkalmazható. Az épületet tulajdonosai teljesen felújították, kezdve a közüzemi és gépészeti rendszerektől, egészen a hőszigetelő beruházásig, mely a homlokzat szigetelésen túl teljes nyílászáró cserét is jelent. A teljes fűtésrendszer is korszerű, új. A ház saját transzformátorról kapja a villamos energiát. Az ingatlan megosztása: Földszint 463nm, emelet 481 nm és külön épületként egy raktár, és a trafóház található. A tetőtér is beépíthető, erre vonatkozóan tervek is készültek. A telephely családi házas övezetben található, 600 nm kerítéssel körülzárt, továbbá 500 nm térburkolat és számos parkolási lehetőség növeli a forgalmi értékét. Ha szeretne befektetni egy értékálló ingatlanba, ne keressen tovább, most a 21 5M Ft-os hivatalos értékbecslés szerinti ingatlant a meghirdetett áron megveheti. Minden további információval rendelkezésre állok, ha hív, vagy e-mailt ír.

Eladásra kínálunk egy Bonyhád központjában található, 2003-ban épült Völgység Üzletház I. emeletén lévő kereskedelmi célú épületrészt. Korábban sportcentrumként volt ismert. Az ingatlan 317 m2 alapterületű, klimatizált, mely jelenleg zárva van, de üzemkész állapotban. Az alaprajzon látható a helyiségek elhelyezkedése. Jelenleg üres állapotú. Tökéletesen alkalmas sport, wellness, logisztikai, egészségügyi vagy oktatási központnak, ügyvédi irodának, bemutatóteremnek, raktárnak. Az épületrészben található egy szauna és különböző méretű termek, illetve az előzőekben felsorolt tevékenységek kiszolgálására alkalmas szociális, öltöző, iroda helyiségek. A homlokzati nyílászárók 6 légkamrás,műanyag hőszigeteltek, követve az épület homlokzatának építészeti elvárásait. Fűtése házközponti gázkazánnal megoldott. Az épület frekventált, forgalmas helyen található. Földszinten Spar és Euronics üzletek működnek. Emeleti részen található egy kávézó is. Parkolási lehetőség az épület mellett kialakított (ingyenes) parkoló helyeken biztosított. A fotókon látható gépek, berendezési tárgyak, bútorok nem képezik az értékesítés részét.Az ingatlan irányára 16.500.000 Ft + ÁFA !Lehetőség van az ingatlan hosszútávú bérbevételére is,ez esetben a bérleti díj 160.000 Ft + ÁFA / hó.Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését,keressen bizalommal!Fodor Erzsébet ingatlan tanácsadó +36 70 454 5134 telefonszámon.UZ005400OCUZ005400

Tolna megye, Szekszárd frekventált központjában a Tinódi utcában eladó egy 144,2 nm bruttó alapterületű üzlethelyiség ? hivatalos alapterület 106 nm -, mely alkalmas irodának , rendelőnek csakúgy mint lakás céljára vagy vegyes funkcióra is. A tégla ház felső szintjén található az ingatlan , jelenleg felújítás alatt áll, 90 %-os készültségi állapotú. Minden irodahelyiség új gipszkarton elemekkel burkolt a ferde falsíkoknál, melyek gletteltek, csak a festés van vissza, mely az új tulajdonos ízléséhez tud igazodni. A vizes helyiségek 1,6 m magasságig csempeburkolattal ellátottak. Az irodahelyiségek jelenleg aljzatbetonosak, csak a burkolás van vissza. Az előtér mészkő-lappal, a terasz mettlachi lappal burkolt, a vizes helyiségekbe kerámia lap burkolat került. A fűtés és a meleg víz ellátás kazánházban elhelyezett 2 db cirko gázkazán segítségével is megoldható, de a felújítással egyidejűleg 10 év jótállással Hitachi osztott típusú beltéri és kültéri légkondicionáló került becsövezésre . Ez a fűtés-hűtés technológia kifejezetten költségtakarékos. A nyílászárók hőszigeteltek. A Tinódi utcai társasházak földszintjén üzletek és irodák találhatók, az emeleten és a tetőtérben pedig vegyesen lakások és irodák találhatók. Ebben a lakóövezetben jellemzően belvárosi tömbházak épültek. A központ és a szolgáltató egységek, az iskolák, a busz-és vasútállomás közelsége nagyon felértékeli az itteni ingatlanokat, keresett a befektetők között, csakúgy mint a vállalkozók és a lakást keresők körében. A vételárat ÁFA is növeli, ezért elsősorban vállalkozóknak ajánlom. Ha a vételhez hitelre is szüksége lenne, díjmentesen segítünk.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!