Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Az ingatlan környezetének jellemzése:Tóalmás egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. Gödöllő és Budapest közelsége miatt igen kedvelt a vidékre települők körében, de strand és gyógyfürdője miatt is sokan felkeresik. A településen óvoda, általános iskola, sportcsarnok és aktív művelődési központ várja a gyermekes családokat, a közeli Nagykáta és Jászberény városokban pedig több középiskola és főiskola közül választhatnak a továbbtanulók. Tóalmás tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így vasúton a szomszédos Tápiószecső állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal.Az ingatlan jellemzése:A 479 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara parkosított, szépen gondozott. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, beton födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, szúnyoghálóval és árnyékoló zsalugáterekkel ellátva. Fűtése egy kémény által biztosított, meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Telefon, internet, kábeltévé szolgáltatáshoz kábel behúzva, riasztórendszer kiépítve, három fázis elektromos áram ellátás és vezetékes víz közmű elérhető.Az ingatlan belterének jellemzése:A nyaraló lakóterét a féltetővel fedett teraszról érjük el, mely teraszról szép panoráma tárul elénk a kertre és a nyaraló övezet egy részére. A bejárati ajtón belépve tágas, természetes fénnyel jól megvilágított nappali fogad, melyből kettő, önálló bejáratú szoba nyílik, hátsókertre tekintő ablakokkal szerelve. A szobák előterében zuhanyzós fürdőszoba és WC helyiség található, majd az épület északi sarkában a konyha került kialakításra, teraszra, kertre néző ablakkal. A nappaliból egy lépcső biztosítja a déli tájolású tetőtéri háló és az erkélyes északi fekvésű szoba elérhetőségét. A folyamatos lakhatásra alkalmas nyaralóházon túl, 12 m2 alapterületű szuterén pince és 15 m2 alapterületű melléképület biztosítja a kerti szerszámok és javak tárolását.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:Tóalmás egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. Gödöllő és Budapest közelsége miatt igen kedvelt a vidékre települők körében, de strand és gyógyfürdője miatt is sokan felkeresik. A településen óvoda, általános iskola, sportcsarnok és aktív művelődési központ várja a gyermekes családokat, a közeli Nagykáta és Jászberény városokban pedig több középiskola és főiskola közül választhatnak a továbbtanulók. Tóalmás tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így vasúton a szomszédos Tápiószecső állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal.Az ingatlan jellemzése:Az 584 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara parkosított. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített Ytong falazat, fa födémmel, alacsony dőlésszögű mediterrán tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és szúnyoghálókkal ellátva. Fűtése kandalló és fa tüzelésű kályha, meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Az épület riasztórendszerrel és klímával felszerelt, a kert automata locsolórendszerrel telepített.Az ingatlan belterének jellemzése: A gondos tervezői munkát követően 2005-ben épült iker nyaraló, kiváló minőségű, újszerű állapotú épület, mely folyamatos lakhatásra alkalmas. A nyaralóház jobb és bal fele tükörképei egymásnak, helyiségkiosztás szempontjából hasonló elrendezésűek, a nappali/étkezőből egymásból is nyíló terekkel rendelkeznek. Mindkét nyaralórészben kialakításra került önálló fürdőszoba, konyha, hálószoba, egy légterű nappali és étkező helyiség, fedett autóbeálló, kémény, villanyóra, klíma. A nyaralóegységek közös használatában áll egy 40 m2 alapterületű terasz, szerszámtároló, riasztó, kerti locsoló rendszer.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése: Tóalmás egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. Gödöllő és Budapest közelsége miatt igen kedvelt a vidékre települők körében, de strand és gyógyfürdője miatt is sokan felkeresik. A településen óvoda, általános iskola, sportcsarnok és aktív művelődési központ várja a gyermekes családokat, a közeli Nagykáta és Jászberény városokban pedig több középiskola és főiskola közül választhatnak a továbbtanulók. Tóalmás tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így vasúton a szomszédos Tápiószecső állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal.Az ingatlan jellemzése:Az 500 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara füvesített. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű. Az épület teherhordó szerkezete betoncölöp alapra épített fa falazat, fa födémmel, alacsony dőlésszögű nyereg tetővel, pala fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, biztonsági ráccsal és zsalugáterekkel ellátva. Fűtése gázsziesztával vagy elektromos hősugárzóval megoldható, meleg víz ellátása vízátfolyásos villany üzemű készülékről biztosított.Az ingatlan belterének jellemzése: A 20 m2 alapterületű nyaralóház minden négyzetmétere remekül ki lett használva a helyiségek tervezésekor. A beépített terasz előszoba funkciót tölt be. Az előtérből elérhető a vizesblokk és a lakótér közlekedője, melyből bal kézre kettő félszoba nyílik, jobb kézre a tárolószekrényeket követően a konyha érhető el.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához egy belterületi lakóingatlan fedezet mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:Tóalmás egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. Gödöllő és Budapest közelsége miatt igen kedvelt a vidékre települők körében, de strand és gyógyfürdője miatt is sokan felkeresik. A településen óvoda, általános iskola, sportcsarnok és aktív művelődési központ várja a gyermekes családokat, a közeli Nagykáta és Jászberény városokban pedig több középiskola és főiskola közül választhatnak a továbbtanulók. Tóalmás tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így vasúton a szomszédos Tápiószecső állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal.Az ingatlan jellemzése:A 450 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara parkosított. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, szigetelt fa födémmel, alpesi stílusú nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, redőnnyel és biztonsági ráccsal ellátva. Fűtés kialakításához szükséges gázcsonk az udvarban van. Meleg víz ellátása villanybojlerrel megoldott.Az ingatlan belterének jellemzése: A nyaralóház lakóterét a féltetővel fedett teraszról érjük el. A bejárati ajtón belépve a tágas, szellős nappali fogad, melyből bal kézre a konyha és spájz helyiségek nyílnak. A konyhát követően a tetőtéri szobák elérhetőségét biztosító lépcső következik, majd a kádas fürdőszoba és WC. A nappaliból elérhető egy keskeny, hosszú tárolóhelyiség, melynek végében helyet kapott a bojler. A tetőtérben kialakított hajópadló borítású szobák egyike nyitott, társalgó hangulatú helyiség, hátsó kertre tekintő ablakkal szerelve, míg az utca frontra tekintő szoba önálló bejáratú, zárt terű háló.Az ingatlan finanszírozása:A nyaraló megvásárlásához egy belterületi, fedezetként felajánlott ingatlan megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: