Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Az ingatlan környezetének jellemzése:Tóalmás egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. Gödöllő és Budapest közelsége miatt igen kedvelt a vidékre települők körében, de strand és gyógyfürdője miatt is sokan felkeresik. A településen óvoda, általános iskola, sportcsarnok és aktív művelődési központ várja a gyermekes családokat, a közeli Nagykáta és Jászberény városokban pedig több középiskola és főiskola közül választhatnak a továbbtanulók. Tóalmás tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így vasúton a szomszédos Tápiószecső állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal.Az ingatlan jellemzése:Az 1264 m2 terület nagyságú porta három oldalról kerített, udvara fűvel és örökzöldekkel borított. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, beton födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Fűtése gázcirkós központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése cserépkályhával biztosított, meleg víz ellátása gázcirkóról és villanybojlerról is megoldott.Az ingatlan belterének jellemzése:Az épület udvar felőli főbejáratán belépve az egy légterű előszoba, étkező, konyha együttese fogad, mely tágas, természetes fénnyel jól megvilágított tér, egyben a lakás központi helyisége. Az étkezőből további térnövelő hatást eredményező nappali szoba nyílik, majd további kettő, önálló bejáratú hálószoba érhető el, mely szobák mázas kerámia burkolattal ellátott, előkertre tekintő ablakokkal szerelt, világos helyiségek. Az épület hátsó traktusában kádas fürdőszoba és WC került kialakításra, teljesé téve a háztartás komfortját.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése: Tóalmás egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. Gödöllő és Budapest közelsége miatt igen kedvelt a vidékre települők körében, de strand és gyógyfürdője miatt is sokan felkeresik. A településen óvoda, általános iskola, sportcsarnok és aktív művelődési központ várja a gyermekes családokat, a közeli Nagykáta és Jászberény városokban pedig több középiskola és főiskola közül választhatnak a továbbtanulók. Tóalmás tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így vasúton a szomszédos Tápiószecső állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal.Az ingatlan jellemzése:Az 1080 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara füves. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése a központi csatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete tégla alapra épített vályog falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok. Fűtése kályhával biztosított, meleg víz ellátása villanybojlerrel megoldott. A kert locsolását ásott kút szolgálja.Az ingatlan belterének jellemzése: A ház lakóterét a kert felől, a főtető által fedett tornácról érjük el. A bejárat előterében, az utolsó oszlopközök beépítésével kialakított, kis háztartási tároló helyiség található. Az ajtón belépve az előszoba fogad, melyből jobb kézre zuhanyzós fürdőszoba és WC érhető el. Az előtérből bal kézre, utcára és kertre tekintő ablakkal szerelt szoba nyílik. Az épület hátsó traktusában kapott helyet a konyha/étkező, melynek természetes fényellátása a kert felé tekintő ablak által biztosított. A lakóházon felül, a kert végében egy jó minőségű, alápincézett melléképület található, mely a tároló funkción túl kiváló lehetőséget biztosít akár műhelynek vagy szerszámos kamrának.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése: Tóalmás egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. Gödöllő és Budapest közelsége miatt igen kedvelt a vidékre települők körében, de strand és gyógyfürdője miatt is sokan felkeresik. A településen óvoda, általános iskola, sportcsarnok és aktív művelődési központ várja a gyermekes családokat, a közeli Nagykáta és Jászberény városokban pedig több középiskola és Főiskola közül választhatnak a továbbtanulók. Tóalmás tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági buszforgalomra támaszkodik, így vasúton a szomszédos Tápiószecső állomásról érhető el a Szolnok - Budapest vonal. Az eladásra kínált ingatlan kastély parkra néző, családi házas övezetben, csendes utcában fekszik, tizenöt perc sétára található élelmiszer üzlet, tíz perc bicikli útra van hentesüzlet, italbolt és egyéb, Tóalmás központjában található szolgáltatók, pl. étterem, pizzéria stb. Az ingatlan jellemzése: A két lakásos, hegyvidéki vendégházat idéző épület egy 539 m2-es telekre épült, melynek beépítettsége közel 80 m2. A portán két 60 m2 -es alapterületű, három szintes, külön bejáratú, külön komfortos lakóépület rész épült. A épület teherhordó szerkezete tégla, beton födémes, nyereg tetős, pala héjalással. Nyílászárói fa keretes ajtók és ablakok, külső nyílászárói hőszigetelt üveggel ellátottak. Kerítettsége négy oldali, udvara rendezett, domboldali, parkosított. Csapadék víz elvezetése csatornával, szennyvíz elvezetése utcai, központi fő csatornával megoldott. Teljes közmű bekötve, lakásonként külön mérőórával. A meleg víz ellátást villany bojler szolgálja, a gáz fűtés konvektor fűtőtestekkel megoldott. Mind a ház, mind a porta rendszeresen karbantartott, azonnal költözhető állapotban van.Az épület belső tereinek jellemzése:  A lakásokba egy közös, földszinti, betonozott udvarból léphetünk be. A lakóterek tükörképei egymásnak, csupán belső építészeti kialakítása, bútorozottsága miatt mutat eltérést. A bejárati ajtón belépve egy kis előtérbe jutunk, melyből keskeny, rövid folyosó nyílik, jobb kézre az utcafront felé a konyha, majd az étkező és egy kis spájz/tároló. A konyhával szemben lépcső indul az emeletre, ahol nappali és egy zuhanyzós fürdőszoba található wc-vel. A lépcsőn tovább haladva a tetőtérben tágas hálószoba lett kialakítva, innen nyílik egy külön wc és egy beépített gardrób szekrény.   

Az ingatlan környezetének jellemzése:Tóalmás egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. Gödöllő és Budapest közelsége miatt igen kedvelt a vidékre települők körében, de strand és gyógyfürdője miatt is sokan felkeresik. A településen óvoda, általános iskola, sportcsarnok és aktív művelődési központ várja a gyermekes családokat, a közeli Nagykáta és Jászberény városokban pedig több középiskola és főiskola közül választhatnak a továbbtanulók. Tóalmás tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így vasúton a szomszédos Tápiószecső állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal.Az ingatlan jellemzése:Az 1200 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara parkosított. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű, a központi csatornára való kiépítés folyamatban van. Az épület teherhordó szerkezete beton és terméskő alapra épített blokk falazat, beton födémmel, nyereg tetővel, zsindely fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gázcirkós központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, meleg víz ellátása villanybojlerrel megoldott. A kert locsolása fúrt kútról biztosított.Az ingatlan belterének jellemzése:Az akár két generáció együtt élését is biztosító épület az utcával párhuzamosan futó szintek eltolásával épült. A földszinten található az egy autó beállását biztosító garázs és egy tároló szoba/műhely, melyből nyílik a fél ház alatt húzódó pince és kazánház. A garázsból és két külső teraszról érhető el a magasföldszint. A kiskapuval szemben található nagyobb teraszról az előszobába léphetünk. Az előtérből jobb kézre a nappali nyílik, mögötte a tágas konyha/étkező található, melyből egy kisebb teraszon át megvalósul a közvetlen kert kapcsolat. Az előszobából egy belső lépcső vezet az emeletre, mely épületszint újra az utca front felé esik. Itt két hálószoba, egy kádas fürdőszoba és egy önálló WC helyiség érhető el. Az épület következő szintjei jelenleg nincsenek beépítve, de további 140 m2 alapterülettel bővíthető a lakótér, melynek elérése akár egy külső lépcsőházzal is megvalósítható.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. A hirdetésben kínált ingatlan esetén 5.9 millió Forint önerő megléte mellett a szükséges 14 millió Forint hitel havi törlesztő részlete megközelítőleg 112e Forint/hó, húsz éves futamidőt feltételezve. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!