Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladó vagy Csere cserélnénk 28-37 m2 Tóalmási lakható kertes házat Budapestire (XVII., X., XVIII. kerület - esetleg máshol)Bp. Stadiontól közvetlen buszjárat vagy Keleti pu-tól vonattal Tápiószecsőig onnan VOLÁN busz. Gk-val 40 perc Bp.Adunk: kis rezsijű, központtól és strandtól 1 csendes utcára (zsákutcában) tóalmási házat, cserébe minden megoldás érdekel Budapest XVII., XVIII., X. kerületben (esetleg még ezekhez közel bármi) - felújítandó is.Óvodás gyerekkel laktunk, lakunk 3-an a házban, elfértünk, mivel a padláson is lehet pakolni. (Eredetileg 1 szoba +2 félszobás volt, ez látszik is a fotókon.)Téliesített: padló-, fal-, tető-szigetelés (kőzetgyapot, hungarocel).Ház alapja: 37,093 m2 Lakórész: 28,423 m2Padlás (rengeteg pakolási lehetőség): 45 m2 - ép, fiatal tető szerkezet!Fűtendő rész: 25,695 m2Fal: betonit, kőzetgyapot, hungarocell hőszigetelésHasználható, új kémény is van.Előszoba, konyha, étkező, hálószoba, nappali, „spejz”, fürdőszoba öblítős wc-vel és káddal, előkert, hátsó kert, garázs, kinti wc, több tároló, emésztő, vízakna, teljesen bekerített terület, kerti csap, hintaállvány.Fűtés: kandalló (van), kialakítandó cserép kályha, villany fűtés lehetséges. Főzés: gázpalack (van), villany.Tehermentes, azonnal intézhető az adás-vétel.Csak jóindulatú szomszédok, utca szomszédok és a környék is biztonságos. A központ 200 méterre van gyalog: posta, 2 közért, pékség, buszmegálló minden irányba (Budapest, Gödöllő, és a szomszéd településre, ahol a vonat jár: Tápiószecsőre). Gyalogosan megközelíthető: strand (7 perc), másik nagy bolt (10 perc), vasbolt, dohánybolt, könyvtár, általános iskola (7 perc), óvoda (15 perc), védőnői szolgálat (7 perc), 2 orvosi rendelő (5-7 perc), fogászat, családsegítő szolgálat és pszichológus, piac, gyógyszertár (7 perc), cukrászdák, nagy zöldséges, helyi feldolgozású húsok boltja, horgásztó. A ház BERENDEZVE cserélendő: kandalló (1 télen használt), gáztűzhely, asztal, nagy szekrény (tolóajtós). Csatorna nincs, olcsó a víz, gazdaságos emésztővel! Természetesen van villany és vezetékes víz is (a házban bent, bekötve).Internet: UPC-nk van, házi (video) használatra is tökéletes, olcsó (2180 Ft/hó), Digi lehetőség is van az utcában. Kb. 10 tv csatorna ingyen, kialakított tetőtéri antennával.Költségek: éves kommunális tizenezer Ft (70 év felett már ez sincs), szemétszállítás havi ezerpárszáz vagy kettőezerpárszáz. Nyaraló övezet, állandó és tartózkodási lakcím és kérhető (nekünk is ez van).

Az ingatlan környezetének jellemzése:Tóalmás egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. Gödöllő és Budapest közelsége miatt igen kedvelt a vidékre települők körében, de strand és gyógyfürdője miatt is sokan felkeresik. A településen óvoda, általános iskola, sportcsarnok és aktív művelődési központ várja a gyermekes családokat, a közeli Nagykáta és Jászberény városokban pedig több középiskola és főiskola közül választhatnak a továbbtanulók. Tóalmás tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így vasúton a szomszédos Tápiószecső állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal.Az ingatlan jellemzése:A 2160 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, előkertje parkosított, családi ház építésére alkalmas telekrész, míg hátsó udvara kertként művelt, háztáji gazdálkodásra, kertészkedésre alkalmas, jelenleg gyümölcsfákkal beültetett. Az épület csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. A lakóház teherhordó szerkezete beton alapra épített szigetelt fa falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel, redőnyökkel és biztonsági fémrácsokkal ellátva. A lakótér teljes értékű fűtését egy kandalló szolgálja, meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott.Az ingatlan belterének jellemzése:A féltetővel fedett bejárat a konyha/étkezőbe nyílik, mely helyiség az előkert felől kapja természetes fényellátását. Az épület észak-nyugati sarkában került kialakításra a zuhanyzós fürdőszoba, melyben helyet kapott a WC. A konyhából balra kis közlekedőn át érjük el a nappali szobát, melynek egy légterű, középső szakasza nagyobb létszámú családi összejövetelek esetén étkezőnek, társalgónak alkalmas. A nappaliból induló falépcsőn érhető el a beépített tetőtér, ahol egy légtérben, tágas, világos, szépem kialakított hálószobában akár négy fő is kényelmesen pihenhet. A tetőtér méretéből és ablakkiosztásából adódóan alkalmas kettő kisebb szobára való tagolásra.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 50% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlását követően, családi ház építése esetén a 10 millió Forint összegű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:Tóalmás egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. Gödöllő és Budapest közelsége miatt igen kedvelt a vidékre települők körében, de strand és gyógyfürdője miatt is sokan felkeresik. A településen óvoda, általános iskola, sportcsarnok és aktív művelődési központ várja a gyermekes családokat, a közeli Nagykáta és Jászberény városokban pedig több középiskola és főiskola közül választhatnak a továbbtanulók. Tóalmás tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így vasúton a szomszédos Tápiószecső állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal.Az ingatlan jellemzése:A 318 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara növényzettel borított. A lakóház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület első felének teherhordó szerkezete tégla alapra épített vályog falazat, míg a hátsó épületszárny beton alapra épített, tégla falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése egy kémény által biztosított, meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. A felújított elektromos hálózat 3x20A.Az ingatlan belterének jellemzése:A kiskaputól, kiváló természetes árnyékolást biztosító diófa alól indul egy rövid járda, mely a bejárathoz vezet. A lakótér egy szélfogó előszobával indít, melyből a ház központi része a konyha, étkező érhető el. A konyhából az utca front felé tágas, laminált parketta borítású szoba nyílik, míg az épület hátsó traktusában kialakított hálószoba és zuhanyzós fürdőszoba a pincefödém miatt pár lépcsőfokkal magasabb padlószinten fekszenek. A lakóépületen túl az udvarról elérhető egy 10 m2 alapterületű pince és összesen 20 m2 alapterületen gazdasági épületek.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:Tóalmás egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. Gödöllő és Budapest közelsége miatt igen kedvelt a vidékre települők körében, de strand és gyógyfürdője miatt is sokan felkeresik. A településen óvoda, általános iskola, sportcsarnok és aktív művelődési központ várja a gyermekes családokat, a közeli Nagykáta és Jászberény városokban pedig több középiskola és főiskola közül választhatnak a továbbtanulók. Tóalmás tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így vasúton a szomszédos Tápiószecső állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal.Az ingatlan jellemzése:Az 1200 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara parkosított. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű, a központi csatornára való kiépítés folyamatban van. Az épület teherhordó szerkezete beton és terméskő alapra épített blokk falazat, beton födémmel, nyereg tetővel, zsindely fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gázcirkós központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, meleg víz ellátása villanybojlerrel megoldott. A kert locsolása fúrt kútról biztosított.Az ingatlan belterének jellemzése:Az akár két generáció együtt élését is biztosító épület az utcával párhuzamosan futó szintek eltolásával épült. A földszinten található az egy autó beállását biztosító garázs és egy tároló szoba/műhely, melyből nyílik a fél ház alatt húzódó pince és kazánház. A garázsból és két külső teraszról érhető el a magasföldszint. A kiskapuval szemben található nagyobb teraszról az előszobába léphetünk. Az előtérből jobb kézre a nappali nyílik, mögötte a tágas konyha/étkező található, melyből egy kisebb teraszon át megvalósul a közvetlen kert kapcsolat. Az előszobából egy belső lépcső vezet az emeletre, mely épületszint újra az utca front felé esik. Itt két hálószoba, egy kádas fürdőszoba és egy önálló WC helyiség érhető el. Az épület következő szintjei jelenleg nincsenek beépítve, de további 140 m2 alapterülettel bővíthető a lakótér, melynek elérése akár egy külső lépcsőházzal is megvalósítható.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. A hirdetésben kínált ingatlan esetén 5.9 millió Forint önerő megléte mellett a szükséges 14 millió Forint hitel havi törlesztő részlete megközelítőleg 112e Forint/hó, húsz éves futamidőt feltételezve. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:Tóalmás egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. Gödöllő és Budapest közelsége miatt igen kedvelt a vidékre települők körében, de strand és gyógyfürdője miatt is sokan felkeresik. A településen óvoda, általános iskola, sportcsarnok és aktív művelődési központ várja a gyermekes családokat, a közeli Nagykáta és Jászberény városokban pedig több középiskola és főiskola közül választhatnak a továbbtanulók. Tóalmás tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így vasúton a szomszédos Tápiószecső állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal.Az ingatlan jellemzése:A 2813 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara parkos, gyümölcsfákkal, haszonnövényekkel ültetett. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete tégla alapra épített vályog falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtés lehetősége egy kémény által biztosított, meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. A kert locsolását ásott kút szolgálja.Az ingatlan belterének jellemzése:A 2006-ban gépészetileg és belső tereiben felújított épület lakótere egy letisztult, minden túlzástól mentes, szép polgári otthon képét mutatja, annak ellenére, hogy az alap épület vélhetően a paraszti világból megmaradt, tehetősebb család otthona lehetett, melynek nyomait a szépen munkált belső ajtótokon, a gerendázaton és a magasabbra húzott falakon lehet tetten érni. Az épület utca fronti szobái, önálló bejárttal az előtérből és a hallból nyílnak, majd a lakótér középső szektorában fürdőszoba, hátsó traktusában tágas konyha és étkező került kialakításra. A lakóépület mögött 50 m2 alapterületű, fűthető, közművekkel ellátott garázs és műhely található, mely igény esetén apartmannak átalakítható.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:Tóalmás egy csendes, nyugodt kis település Pest megye keleti részén. Gödöllő és Budapest közelsége miatt igen kedvelt a vidékre települők körében, de strand és gyógyfürdője miatt is sokan felkeresik. A településen óvoda, általános iskola, sportcsarnok és aktív művelődési központ várja a gyermekes családokat, a közeli Nagykáta és Jászberény városokban pedig több középiskola és főiskola közül választhatnak a továbbtanulók. Tóalmás tömegközlekedés tekintetében a helyi és távolsági autóbusz forgalomra támaszkodik, így vasúton a szomszédos Tápiószecső állomásról érhető el a Budapest - Újszász - Szolnok vonal.Az ingatlan jellemzése:Az 1438 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű, a központi főcsatornára való csatlakozás lehetősége udvaron belül található. Az épület teherhordó szerkezete tégla és beton vegyes alapra épített vályog és tégla vegyes falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel ellátva. Fűtése egy gázkémény és egy vegyes tüzelésre kiépített kémény által biztosított, jelenleg fűtőtestek nélkül, meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. A kert locsolását ásott kút szolgálja. A rézzel újra húzott elektromos áram ellátása 32A.Az ingatlan belterének jellemzése:Az épület bejárata a korábbi gang beépítéséből és kiszélesítéséből nyert előszobába nyílik, melyből a beépített tornác részen tovább haladva a konyha, majd a fürdőszoba egységei érhetők el. A bejárattal szemben húzódó, étkezőnek is kiválóan alkalmas hallból kettő, önálló bejáratú, laminált parketta borítású szoba nyílik, utcafronti és kertre tekintő ablakokkal szerelve.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!