Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ÖRÖK PANORÁMÁS három szintes ház eladó Tihany egyik legfrekventáltabb , Óvári részén a visszhang domb mellett.A tihanyi Óvár terület a Balaton talán legértékesebb és egyedülálló része. Emberek ezrei csodálják évről-évre azt az egyedüli panorámát amit Tihany nyújt, de csak egy tucatnyian mondhatják el, hogy mind ezt a saját házukból élvezhetik! Csodálatos elvehetetlen panoráma Balatonfüredre, Csopakra, Világosra és Siófok aranypartra. Az 1986-ban épült házat őt évvel ezelőtt átépítettük mivel erre a csodálatos helyre szerettünk volna költözni. Ekkor az emeleti rész új falazatot kapott Wienerberger 38-as téglából, 10cm külső hőszigetelés, teljes tetőszerkezet csere, hódfarkú Csornai cserép, kőzetgyapot hőszigetelés. A külső Salamander nyílászárók aranytölgy színűek, ezeken motoros mozgatású alumínium redőnyök vannak. A ház alsó szintjén megmaradt a tihanyi kő, ez az épület belső részén helyenként visszaköszön. A ház első emeleti ill. tetőtéri része teljesen elkészült, kulcsrakész állapotú. Ezen részeket infra fűtéssel lehet télen fűteni, de ha ez nem tetszene a cirkó fűtés is kiépítésre került csak a radiátorok nem lettek felszerelve. Az emeleti részben egy kis háló, egy nagyobb balatoni panorámás szoba, egy külön WC, és egy fürdőszoba kapott helyet. A fürdőszobában öntött üveg mosdó, gőz-masszázs-zuhatag funkcióval rendelkező kabin lett beépítve. Az "ékszer" a legfelső rész! Az egész egy nagy légterű lakrész maradt, a hátsó részében egy zuhanyzós fürdőszobával,WC-vel amin ülve csodálatos panorámában részesülünk. Ezt nem sokan mondhatják el magukról. És akkor ennek a lakrésznek az elejéről: a látvány! Talán a szomszédban lévő Echo étteremé a versenytárs. Fekvésének és a szigetelésnek köszönhetően csak a legfelső rész kapott egy nagy teljesítményű hűtő-fűtó klímát.Az épület minden szintjéről gyönyörű balatoni panoráma tárul elénk a keleti medencére.Az ingatlanhoz aszfaltozott út vezet, amely zsákutca, így átmenő forgalom nincs. A nagyon kevés ingatlanok egyike, amely „kivett lakóház, udvar, gazdasági épület, gyümölcsös” besorolással rendelkezik, ezért nincs az ingatlanra építési korlátozás, tiltás. A telek mérete 440nm2, ez pont elég arra amire itt szükség van, megtalálható még egy a hegy oldalban lévő kisebb garázs méretű pince. Az épület előtt elhelyezkedő terasz nem túl nagy de akár 100nm2-esre bővíthető. Az alsó szint még nincs kész, a kialakítása az új tulajdonos feladata, az Ő igényei alapján fejezhető be. És amit feltétlenül meg kell említenem-nekem fontos szempont volt- az az, hogy a házat szinte teljesen erdő veszi körbe, csend, nyugalom, és diszkréció alig egy perc sétányira a nyári szokásos nyüzsitől.

A City Cartel Ingatlaniroda egyedülálló presztízzsel rendelkező ingatlant ajánl figyelmébe a történelmi emlékű tihanyi Óvár területén.Óvár terület a Balaton talán legértékesebb és egyedülálló része. Ezen belül is az ajánlott ingatlan az egyik, hanem a legértékesebb és legjobb adottságú telek, mivel 180 fokos örökpanorámával rendelkezik a Balaton keleti medencéjére. Ezen a területen azon kevés ingatlanok egyike, amelynek  besorolását tekintve: " kivett lakóház, udvar, gazdasági épület, gyümölcsös", így nincs, és nem is lehet  az ingatlanra építési korlátozás, és tiltás. A telek mérete 3557 m2, parkosított, térvilágítással, 400 m2 térburkolattal, 72 m2-es, 2,5 m-ig mélyülő medencével, egy gyermek medencével, fedett kerti sütődével, kiépített konyhapulttal, hozzákapcsolt, burkolt, nyitott terasszal, panorámával a Balatonra. Az épület három szintes, 385 m2, 5 lakó szobával + nappalival, fürdőkkel, konyhával, hobbyszobával nagy teraszkapcsolattal, mely lélegzetelállító élményt nyújt panorámájával. Az épület alatt borospince, nyári konyha, pince tároló található. Tartozik hozzá egy 63 m2-es gondnoki lakás, 30 m2-es garázs, és további 6 gépkocsi beállási lehetőség.  A ház téliesített, fűtését elektromos hőtárolós kályhával oldották meg. A Tihanyi-félsziget a Balaton, de talán nem túlzás, Magyarország egyik legszebb vidéke, számtalan geológiai, természeti, földrajzi és történelmi emlékkel, az 1055-ben alapított Tihanyi apátsággal, melynek belső restaurálása 1992-ben indult, és 1996-ban fejeződött be, majd megkezdődött a kolostor teljes felújítása. Tihany megközelítése: M7 Balatonfüred irányából, a Balaton északi partján 71-es út, a déli parton M7 Siófok, Szántód-Tihany között közlekedő  menetrendszerinti kompjárattal, 8-as főút Veszprém körgyűrű Balatonalmádi, Balatonfüred, Tihany-Óvár.Amennyiben ez az egyedül álló ajánlat felkeltette érdeklődését, úgy várom jelentkezését elérhetőségeimen.Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza)8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

A City Cartel Ingatlaniroda egyedülálló presztízzsel rendelkező ingatlant ajánl figyelmébe a történelmi emlékű tihanyi Óvár területén.Óvár terület a Balaton talán legértékesebb és egyedülálló része. Ezen belül is az ajánlott ingatlan az egyik, hanem a legértékesebb és legjobb adottságú telek, mivel 180 fokos örökpanorámával rendelkezik a Balaton keleti medencéjére. Ezen a területen azon kevés ingatlanok egyike, amelynek  besorolását tekintve: " kivett lakóház, udvar, gazdasági épület, gyümölcsös", így nincs, és nem is lehet  az ingatlanra építési korlátozás, és tiltás. A telek mérete 3557 m2, parkosított, térvilágítással, 400 m2 térburkolattal, 72 m2-es, 2,5 m-ig mélyülő medencével, egy gyermek medencével, fedett kerti sütődével, kiépített konyhapulttal, hozzákapcsolt, burkolt, nyitott terasszal, panorámával a Balatonra. Az épület három szintes, 385 m2, 5 lakó szobával + nappalival, fürdőkkel, konyhával, hobbyszobával nagy teraszkapcsolattal, mely lélegzetelállító élményt nyújt panorámájával. Az épület alatt borospince, nyári konyha, pince tároló található. Tartozik hozzá egy 63 m2-es gondnoki lakás, 30 m2-es garázs, és további 6 gépkocsi beállási lehetőség.  A ház téliesített, fűtését elektromos hőtárolós kályhával oldották meg. A Tihanyi-félsziget a Balaton, de talán nem túlzás, Magyarország egyik legszebb vidéke, számtalan geológiai, természeti, földrajzi és történelmi emlékkel, az 1055-ben alapított Tihanyi apátsággal, melynek belső restaurálása 1992-ben indult, és 1996-ban fejeződött be, majd megkezdődött a kolostor teljes felújítása. Tihany megközelítése: M7 Balatonfüred irányából, a Balaton északi partján 71-es út, a déli parton M7 Siófok, Szántód-Tihany között közlekedő  menetrendszerinti kompjárattal, 8-as főút Veszprém körgyűrű Balatonalmádi, Balatonfüred, Tihany-Óvár.Amennyiben ez az egyedül álló ajánlat felkeltette érdeklődését, úgy várom jelentkezését elérhetőségeimen.Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. /Sió Pláza földszint/8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

2 az 1-ben, ideális otthon, üzleti lehetőség!Tihany déli felén, erdős környezetben, 2005-ben épült vendégház/családi ház eladó! A telek mérete 1500nm, a ház összesen200nm. A ház bejárata a teraszról egy konyhával egybeépített étkező előtérbe nyílik, és innen indul a lépcsőzet is a tetőtérbe. A földszinten 3 szoba van, mindegyik terasz-kapcsolattal, fürdőszobával rendelkezik. A tetőtérbe vezető lépcső közlekedő-társalgóba vezet, melyből további 4 szoba nyílik. A szobák erkélyesek, fürdőszoba tusolóval wc-vel, mini konyhával felszereltek. Az egész házra jellemző az igényesség, a jól átgondolt praktikusság, panzióként kényelmes a vendégeknek, de lakó-nyaraló házként is kitűnő otthona lehet több generációs családnak is! A ház építésekor teljes körű szigetelést kapott, ablakok szúnyoghálósak, hőszigeteltek. Az ingatlan összközműves, fűtését egyedi gázkazán adja radiátoros és padlófűtéses rendszerben, az épület légkondicionált! A szépen kialakított kertben kültéri medence, napozó hely, grillező, és parkolási lehetőség adott. A vállalkozás folytatható, a tulajdonos átadja vendégkörrel együtt. A bútorzat külön megegyezés alapján megvásárolható! Természet közeli környezet, kitűnő horgászati lehetőség 400m-re, strandolás 800m-re, jöjjön, győződjön meg róla!Irodai referenciaszám: Cf 703 ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 90086

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!