Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Szeretne Győr és Pápa közt félúton található kisvárosban élni? Téten megteheti! Hamarosan épülő gyorsforgalmi útról csak pár perc autóútra lesz mindkét nagyobb várostól.Tét csendes zsákutcájában található ez a 110 nm-es (1950ben épült, tégla) ikerház, melyhez saját, 715 nm udvar tartozik. Családosoknak ideális megoldás lehet egy nyugodt életre.A 4 szobás családi házban adott a lehetőség az új tulajnak, hogy saját igénye szerint alakítsa ki Otthonát. 1970-es években bővítést végeztek a házon, így plusz helyiséggel gazdagodott, tágasabb lett.Két éve új villanyóra lett felszerelve, a vezetékek, csövek cseréje megtörtént. Új (2016 júliusban felszerelt) 120 literes Hajdu bojler felszerelése, konyha-fürdő-WC lapozása, egy szobának a laminált padlózása megtörtént. A meleget a ház központi részén lévő konyha-étkezőben elhelyezett vízteres kandalló biztosítja radiátorokon keresztül.Az udvaron egy 40 méter mély fúrt kút és gyümölcsfák (barack, szilva) is megtalálhatóak. A bejárat mellett egy kis kerti tároló kapott helyet. Szennyvízhálózatra van csatlakozva, gáz az utcában.Téten található Gyermekorvosi Rendelő, Óvoda, Iskola, Egészségügyi Központ sok szakrendeléssel, Mentőállomás, Rendőrség. Több élelmiszerbolt és pékség is van a városban. Posta, Buszmegálló 10 percnyi sétára található az ingatlantól.Téten a Sokoró Kft.-nél munkavállalásra is van lehetőség (kb. 15 percre van az ingatlantól),és van külön Audis buszjárat.(A busz a szomszéd utcából indul)Amennyiben az ingatlan felkeltett az érdeklődését, hivatkozzon a referencia számra, és hívja a megadott közvetítőt a +36 /20 779-05-00 telefonszámon. További eladó és kiadó ingatlan kínálatunkért látogasson el a www.smartingatlan.hu weboldalra. Teljes körű ügyintézéssel - ügyvéd, hitel, biztosítás, CSOK - állunk rendelkezésére!

+06-(20) 7790Mutat

Eladásra kínálok, Téten egy 180m2-es családi házat. Az leírhatatlanul hangulatos két lakásból álló ingatlan csendes zsákutcában található, az utcára merőleges stílusban építették. A hátsó ingatlan kétszintes a 90-es években téglából építették, tágas terek és praktikus elrendezés jellemzi. Helyiségei, földszinten: előtér, nappali-étkező,2szoba, konyha, fürdő+WC, mosókonyha, kazánhelyiség, kamra, az emeleten: 2szoba és egy emeleti mini-télikert lett kialakítva. A ház teljes felújításon esett át, festés, burkolat csere és a nyílászárók cseréje is megtörtént. Az első ingatlan, közel 130 éves 50m2-es, vályogépítésű parasztház, amely a gondoskodásnak és a folyamatos karbantartásnak köszönhetően igazán remek állapotban van. A parasztház kora és állapota egyedülálló, és ha ez még számít, azon felül egyszerűen gyönyörű. A ház udvari homlokzatát a kornak megfelelően teljes hosszában boltíves tornác díszíti, itt található az ingatlan bejárata. Helyiségei: előtér, közlekedő, zuhanyzó - WC, étkező, konyha, szoba. A szoba és a konyha között van a parasztház egyik ékessége, egy búbos kemence, tojás alakú, padkája körbeöleli az egészet. Mind két épület fűtéséről egy vegyes tüzelésű kazán és két kombi cirkó gondoskodik. Az ingatlan egy 3000m2 területű gondosan rendben tartott füvesített telken helyezkedik el. A telken örökzöld facsoportok, virágos növények sokasága váltakozik a pázsitos részekkel, mint egy romantikus mini arborétum öleli át az ingatlant. Az udvaron helyet kapott egy garázs, szaletlik, kerti sütögető rész, és a fatároló mellett, egy 100 m2-es melléképület is.Elhelyezkedéséből és méretéből adódóan fantasztikus, a kíváncsi szemek elől elrejtett otthon a természetben. Tét városa mindössze19 km-re van Győrtől, 20perc autóval!!!A közelben megtalálható bolt, posta, iskola, óvoda, buszmegálló, közért. Az ingatlan per és tehermentes. Kiválóan alkalmas külföldi vendégek fogadására, de természetesen nem csak turizmussal foglalkozóknak ajánlom az ingatlant, hanem azoknak is akik szívesen élnének családjukkal, falusi, csendes, zöld, tisztlevegőjű, stressz mentes környezetben, azoknak akik szívesen foglalkoznának gazdálkodással és állattartással. Ha gyönyörű környezetben keresi, új otthonát előre egyeztetett, időpontban bármikor megtekintheti!További kérdés esetén állok rendelkezésére!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Tüzesen süt le a nyári nap sugára, az ég tetejéről erre a takaros portára.Ezen a portán azonban a leendő tulajdonosa, a nyári hőségben is kellemes hűs környezetben töltheti az idejét. Amikor pedig alábbhagyott a hőség, és a lemenő nap sugara aranyozza be a - tornácról is látható - templom tornyát, akkor már érdemes kiülni a tornácra, és ott elkölteni egy ízletes vacsorát, vagy egy pohár bor mellett elbeszélgetni a látogatóba érkezett rokonokkal, barátokkal, esetleg a szomszédokkal.A szépen gondozott, tekintélyes méretű udvarban virágok színpompájában lehet gyönyörködni az év túlnyomó részében. A virágok gondozásán kívül más elfoglaltságot is biztosít ez a kert, mert számos gyümölcsfa várja a gondos kezeket, hogy az egész évi ápolást meghálálva szebbnél szebb és finomabbnál finomabb gyümölccsel lássa el a birtok tulajdonosát. A gyümölcsök elfogyasztására pedig - a már említett tornácon kívül - számos fa árnyéka kínál kedvező lehetőséget.A tekintélyes hosszúságú épület végénél, azonban nem ér véget az Ön leendő birodalma, mert ott kezdődik csak a birtok. A területe ugyan nem mérhető össze a Prériével, de igen jelentős méretű füves terület tartozik ehhez a házhoz, ahol nagyobb helyet igényelő állatokat – pl. lovakat – is lehetne tartani. Ehhez kiváló lehetőséget biztosítana az udvarban álló egykori istálló épülete is, amelyet jelenleg tárolóként, fedett színként hasznosítanak.Ennek a birtoknak a megvásárlásakor, pedig „egyet fizet kettőt kap akció keretében”, két egymással összeépült, de ténylegesen független épületrészhez juthat hozzá. A kisebb házrész, akár falusi vendéglátás céljára is alkalmas lehet.Abban az esetben, ha olyan vidéki romantikára vágyik, amelynek során úgy érezheti magát, hogy csak a végtelen horizont jelenti az Ön számára az életterének a déli határát, de ugyanakkor a modern kor minden technikai vívmányát szeretné használni – pl. központi porszívó –, akkor ne tétovázzon, hívjon, mert rövid időn belül más fogja használni, a nyugalom szigetének is tekinthető épület és birtok által nyújtott lehetőségeket.Referencia szám: HZ351642

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: