Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Kizárólagos Jogú Megbízás! A Balatontól 8 km-re, Tapolcán ajánlom figyelmükbe ezt a tégla építésű társasházi lakást. A város csendes, kedvelt részén közel bolthoz, iskolához orvosi rendelőhöz. Felújított, keleti fekvésű, erkélyes. Fűtése közös kazánnal megoldott, kedvező rezsi költséggel.-három szobás-erkélyes, keleti fekvéssel-kedvező rezsi költség-kiváló állapotú-harmadik emelet, jó lakó közösséggelTapolca a Balaton-felvidék nyugati szélén, a Tapolcai-medence közepén helyezkedik el. A várost körülölelik a Tapolcai-medence bazalthegyei. Ahol az egykori Pannon-tenger vizéből lerakódott üledékekre szétfolyt a bazalt, megvédte azokat a szél és víz koptató munkájától. Így alakultak ki a térszín egykori magasságát „tanúsító”, kúp vagy koporsó alakú tanúhegyek. A várost délről elkerüli a Veszprém-Lesencetomaj közötti 77-es főút. A város vasútállomása a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk- és a Székesfehérvár–Tapolca-vasútvonalak csomópontja.1966. március 31-én a települést ismét várossá avatták, és még ebben az évben a bakonyi bauxitbányászat központja lett. Ekkor a város fejlődése új lendületet vett, kiépült az Y-házairól ismert Bauxitváros lakóterület, új üzemek épültek, (például bazaltgyapot-gyár), szélesedett a kereskedelem, kiépült az iskolahálózat, és közművelődési létesítményeket hoztak létre. A város a Balaton-felvidék jelentős ellátásszervező kisvárosává vált.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal:Vasas AndrásVezető Tanácsadó06 70 454 0467Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Kizárólagos Jogú Megbízás! A Balatontól 8 km-re, Tapolcán ajánlom figyelmükbe ezt a tégla építésű társasházi lakást. A város csendes, kedvelt részén közel bolthoz, iskolához orvosi rendelőhöz. Kiváló állapotú, konvektoros fűtéssel. A nappaliban egy tetszetős, hangulatos kandalló teszi a fűtést még gazdaságosabbá. Három szobás, praktikus elrendezésű. Kedvező ár-érték arány!-három szobás-nyugati fekvésű, erkéllyel-kedvező rezsi költség-kiváló állapotú-harmadik emelet, jó lakó közösséggel-konvektoros fűtés, egyedi kandallóvalTapolca a Balaton-felvidék nyugati szélén, a Tapolcai-medence közepén helyezkedik el. A várost körülölelik a Tapolcai-medence bazalthegyei. Ahol az egykori Pannon-tenger vizéből lerakódott üledékekre szétfolyt a bazalt, megvédte azokat a szél és víz koptató munkájától. Így alakultak ki a térszín egykori magasságát „tanúsító”, kúp vagy koporsó alakú tanúhegyek. A várost délről elkerüli a Veszprém-Lesencetomaj közötti 77-es főút. A város vasútállomása a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk- és a Székesfehérvár–Tapolca-vasútvonalak csomópontja.1966. március 31-én a települést ismét várossá avatták, és még ebben az évben a bakonyi bauxitbányászat központja lett. Ekkor a város fejlődése új lendületet vett, kiépült az Y-házairól ismert Bauxitváros lakóterület, új üzemek épültek, (például bazaltgyapot-gyár), szélesedett a kereskedelem, kiépült az iskolahálózat, és közművelődési létesítményeket hoztak létre. A város a Balaton-felvidék jelentős ellátásszervező kisvárosává vált.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal:Vasas AndrásVezető Tanácsadó06 70 454 0467Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

KIZÁRÓLAGOS JOGÚ MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!Értékesítésre kínálunk Tapolcán, a keleti városrészben egy földszinti, társasházi 57 nm -es, "Y" házi, 2 és fél szobás lakást. A lakáshoz egy közös tároló és egy 7 nm-es erkély illetve még egy ugyanekkora függő folyosó tartozik , ahol kedvére olvashat ,beszélgethet vagy gyönyörködhet a Tapolcai-medencét körbeölelő tanúhegyek,látványában.Ingatlan leírása:-57 nm-es alapterület, hatalmas erkéllyel- a lakás déli oldala 10 cm-es szigetelést kapott - burkolata laminált parketta illetve járólap-két egész és egy félszoba, konyha, fürdőszoba és külön wc-A fűtést a házközponti fűtéses gázkazán biztosítja ami nagyon gazdaságos a lakók részére.-rendezett tulajdonviszonyok-a lakás pár éve felújításon esett át-a lakáshoz közös tároló tartozik- a lakás nagy előnye, hogy külön bejárata van ami csak ehez a lakáshoz tartozik. Főleg a bevásárlásnál jelent hatalmas segítséget.Környák leírása: Tapolca a Balaton-felvidék nyugati szélén, a Tapolcai-medence közepén helyezkedik el. A várost körülölelik a Tapolcai-medence bazalthegyei. Nevezetességei: Tavas-barlang teljes hossza 3280 méter, mélysége a bejárattól számítva 16 méter valamint a Malom-tó, ahol hangulatos környezetben sétálhat vagy vehet részt a nyári időszakban rendezett programokon.Az ingatlant magába foglaló épület, elhelyezkedését tekintve kifejezetten ideális akár kisgyermekes családok ,akár a nyugalmat kereső egyedülállók részére.Közel van az óvoda , iskola , játszótér , bevásárlóközpontok illetve a jó tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően pár perc alatt a belváros is elérhető. A lépcsőház ajtaján kilépve 300 méterre indul a kerékpárút, ahol biztonságban biciklizhet vagy sétálhat akár Tapolca-Diszelig a Csobánc-hegy lábához. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon vagy írjon!Üdvözlettel:Péter Bertold+36 70 454 0481

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!