Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Tapolcán Y-i 3 szobás lakás eladó KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!Eladásra kínálom Tapolcán a Kazinczy Ferenc utcában ezt a 2. emeleten található lakást. Maga a lakás 78 négyzetméter, egyedi fűtésmérővel felszerelt, így saját igényünkhöz mérten tudjuk a hőfokot szabályozni. A lakáshoz 3 szoba tartozik, egyedi elrendezésű az ingatlan. A 3 szoba mindegyike külön nyíló, 2 szobához pedig erkély is tartozik. A lakás fa nyílászárókkal ellátott, amihez redőny is felszerelésre került. Frekventált fekvésének köszönhetően sétával pár percre található óvoda, iskola, orvosi rendelő, hipermarket, illetve játszótér. Tapolca a Balaton-felvidék nyugati szélén, a Tapolcai-medence közepén helyezkedik el. A várost körülölelik a Tapolcai-medence bazalthegyei. Ahol az egykori Pannon-tenger vizéből lerakódott üledékekre szétfolyt a bazalt, megvédte azokat a szél és víz koptató munkájától. Így alakultak ki a térszín egykori magasságát „tanúsító”, kúp vagy koporsó alakú tanúhegyek.Tapolca fő látványossága a méltán híres Tavas-barlang, ahol lehetőségünk nyílik a város alatt csónakázni, illetve a látogatóközpontban a környék természeti csodáit megtekinteni. KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:Varga Krisztina Tanácsadó. A hét minden napján 9-20 óra között. 06/70-454-04-84 varga.krisztina@oc.hu

100% kényelem és minőség - eladó LAKÁS és ÜZLTHELYISÉG TAPOLCÁNA LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00070-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, TAPOLCAI LAKÁST éS ÜZLETHELYISÉGET.Tapolcai-medence központjában helyezkedik el, ez a kiváló tulajdonságokkal bíró, lakás és üzlethelyiség . Tapolca északi irányban légvonalban, 12 km-re található a Balatontól!! A város a Balaton-felvidék egyik jelentős idegenforgalmi és turisztikai központja. A gyógyhatású Tavas-barlang, mely sok érdeklődőt vonz, 100m-re található.A LIDO HOME KESZTHELY által kínált TAPOLCAI LAKÁS és ÜZETHELYISÉG jellemzői:Az ingatlanban 3 db üzlethelyiség, valamint egy lakás került kialakításra. Az épület teljes felújítása 2007-ben befejeződött, amikor a külső homlokzat szigetelésére került sor. A társasház fűtését  1  db gázkazán biztosítja. Meleg víz ellátást villanybojlerek szolgáltatják. Nettó alapterületek: I. üzlet 38,06nm , II. üzlet 29,60, nm, III. üzlet 41,28 nm, lakás 61,10 nm. Mindhárom üzlet és a lakás is utcafronti bejáratú műanyag nyílászáróval. A tetőtéri lakásba klímaberendezés került beszerelésre.Az ingatlan jellegzetessége , hogy a 3 db üzlethelyiség és a lakás is teljesen egybe nyitható, együtt hasznosítható, kiválóan alkalmas a földszint ügyféltérnek, a tetőtér irodáknak. Az ingatlan előtt ingyenes  parkolási lehetőség van több gépjármű részére.Amennyiben a 00070-es számú a LIDO HOME által kínált TAPOLCAI LAKÁS és ÜZLETHELYISÉG , vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája! 

KIZÁRÓLAG NÁLUNK!100% kényelem és minőség - eladó TÁRSASHÁZI LAKÁS TAPOLCÁNA LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00532-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű TAPOLCAI TÁRSASHÁZI LAKÁSTA LIDO HOME KESZTHELY által kínált TAPOLCAI TÁRSASHÁZI LAKÁS jellemzői:- 2006-os építésű házban, 2016-ban kialakított, részben tetőtéri  lakás- a padlás részben még kb.30m2-es lakrész kialakítási lehetőséggel (lsd.szomszéd lakás)- az alaprajzon jelölt (teakonyha-szoba) elnevezésű helyiségből lett leválasztva, gipszkarton falazattal egy kb.8m2-es hálószoba- igény szerint egyszerűen visszaalakítható- a házban 4 lakás, (első-második emelet) a földszinten két üzlet, valamint tárolók- 15m2-es tégla falazatú pincerész, mindegyik lakáshoz- tágas, világos lépcsőház, elektromos ajtónyitóval- gáz-cirkó fűtés, klímával kiegészítve, a tökéletes komfortérzetért- fa nyílászárók, velux tetőablakok, gyári külső árnyékolóval, belső sötétítő rolókkal- tágas életterek,(előszoba, nappali, konyha-étkező, hálószoba, fürdő, mosókonyha,WC)- zárt udvar, távirányítással működtető beléptetővel, saját kocsibeálló- jó beosztású lakás, vagy irodának is kitűnő választás, a város szívében- Budapest, Duna-parti lakás beszámítási lehetőség, értékegyeztetésselAmennyiben a 00532-es számú a LIDO HOME által kínált TAPOLCAI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: