Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Az ingatlan környezetének jellemzése:Tápiószecső nagyközség Pest megyében a Nagykátai kistérségben, a Gödöllői-dombság nyúlványainak tövében húzódik meg, erdők által övezett, szép természeti környezetben. A település mintegy 6000 főt számlál. A Budapest elővárosi agglomerációjába tartozó Tápiószecső tömegközlekedés tekintetében, a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra és menetrend szerinti autóbusz forgalomra támaszkodik. A település dél-keleti részén található a vasútállomás, valamint a napi szükségletek beszerzését kínáló főbb élelmiszerboltok és húsüzlet, de a településközpont felé haladva egyre több kereskedelmi egységet és szolgáltatót érhetünk el. A nagyközségben óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő és fogászat is működik.Az ingatlan jellemzése:Az 1439 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése jelenleg ülepítős rendszerű, a központi főcsatornára való csatlakozás folyamatban van. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített vályog és tégla vegyes falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése a konyhában cserépkályha, a lakótér többi helyiségében további kettő kémény által biztosított, meleg víz ellátása villany bojlerról megoldott.Az ingatlan belterének jellemzése:A kettő generációssá alakítható épület lakóterét az udvar felőli homlokzaton kettő önálló bejáraton át érhetjük el. Az épület utcafronti első részén egy előszobából léphetünk a hallba, melyből egy hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba és egy háztartási tárolóhelyiség érhető el. Az épület közepén a hallból és a verandán keresztül is megközelíthető hálószoba húzódik, az épület hátsó traktusában pedig konyha, étkező került kialakításra, mely egy 15 m2 alapterületű, fűtetlen, a fő épülethez csatolt féltetős előszobából érhető el. A lakóépület mögött a háztáji gazdálkodáshoz szükséges kamra és gazdasági épületek megtalálhatók.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése:Tápiószecső nagyközség Pest megyében a Nagykátai kistérségben, a Gödöllői-dombság nyúlványainak tövében húzódik meg, erdők által övezett, szép természeti környezetben. A település mintegy 6000 főt számlál. A Budapest elővárosi agglomerációjába tartozó Tápiószecső tömegközlekedés tekintetében, a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra és menetrend szerinti autóbusz forgalomra támaszkodik. A település dél-keleti részén található a vasútállomás, valamint a napi szükségletek beszerzését kínáló főbb élelmiszerboltok és húsüzlet, de a településközpont felé haladva egyre több kereskedelmi egységet és szolgáltatót érhetünk el. A nagyközségben óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő és fogászat is működik.Az ingatlan jellemzése:Az 1200 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara zöld növényzettel borított, ápolt, hangulatosan parkosított. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, beton födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gázcirkós központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése kettő kémény által biztosított, meleg víz ellátása kombicirkóról megoldott. A kert locsolását fúrt kút szolgálja.Az ingatlan belterének jellemzése:A szinteltolással épült családi ház földszintjén utcafrontról elérhető garázs, magasföldszintről belső lépcsőn és az udvar felől is megközelíthető kazánház és kamra, majd egy szép, kisméretű téglával burkolt, szuterén szintre süllyesztett borospince található. A magasföldszinti lakótér főbejárata egy 25 m2 alapterületű, déli tájolású teraszról nyílik, melyről a galériás hallba léphetünk. Az előtérből jobbra az utca front felé vendégszoba érhető el, balra pedig kertre tekintő ablakokkal szerelt, tág terű, természetes fénnyel jól megvilágított nappali található. A hallból induló lépcső a félemeleten egy a magasföldszint felé nyitott közlekedőbe torkollik, melynek utcafronti végén hálószoba, fürdőszoba és önálló WC helyiség található, míg az épület hátsó traktusa felé a konyha, étkező és spájz együttese következik.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

Tápiószecsőn, a fővárostól mintegy ötven kilométernyire fekvő jó levegőjű, vidéki hangulatú nagyközségben kínálok 755 nm-es telken álló 68 nm-es, tégla falazatú, fafödémes házat 20 nm-es borospincével. Az ingatlan saroktelek, a garázs felőli oldal utcafrontja 20 m széles.A szép korú épületre ráfér a megújulás, 1943-as építése óta őrzi eredeti formáját, ahogy a nyílászárók és burkolatok is a múltat idézik. A ház különlegessége, hogy az épület alatti 20 nm-es pincébe az épület közepéből, a közlekedő-étkezőből lehet lejutni.A nagyméretű telek kitűnő lehetőség egészséges élelmiszer termelésére, vagy éppen szőlőtermesztésre, ne kongjanak üresen a patinás hordók. Békés, vidéki életre vágyóknak ajánljuk az ingatlant, azoknak, akik számára öröm a ház körüli munka.A 31-es számú főútvonalról, illetve a Budapest-Nagykáta elővárosi vasútvonalon is elérhető, mintegy 6100 fős településen két óvodai körzetben két-két tagóvoda, általános és alapfokú művészeti iskola fogadja a gyermekeket. Az alapszintű szolgáltatások keretében két felnőtt és egy gyermek háziorvosi körzetben, továbbá fogászati rendelőben biztosított a betegellátás, valamint igénybe vehető az idősebbek számára biztonságot jelentő házi segítségnyújtás.Megtekintésére hétvégén is van lehetőség. A hirdetéseket kizárólag irodánk kínálatában találja meg, ahol szívesen segítünk a vásárláshoz kapcsolódó ügyek intézésében és hitel felvétel kapcsolatos információkkal. Várjuk érdeklődését akkor is, ha önnek eladó ingatlana van: szívesen keressük meg az Ön vásárlóját is.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!