Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Művészetek Völgyében, Taliándörögdön, eladó egy kétszintes lakótérrel és pinceszinttel is rendelkező családi ház 1230 nm-es telken. A ház kiválóan alkalmas kétgenerációs család részére is, vagy pedig - a környék adta lehetőségek kiaknázására - a tetőtérben egy külső bejárattal rendelkező önálló lakótér kialakitására is. A lakószintek alatt 100 nm-es pince van, melynek különleges hangulata akár egy képgaléria vagy retro hangulatú bár kialakitására is lehetőséget nyújt.Helyiségek: a magasföldszinti 100 nm-es lakótérrel rendelkező alsó lakószinten tágas belépő hall, 3 napfényes parkettás hálószoba, nagyméretű konyha külön kamrával, elegáns fürdőszoba, külön WC található, továbbá ezen a szinten a bejárati oldalon egy 12 nm-es fedett teraszt is kialakítottak.A konyhában nagyon finom pasztell szinü Greschem-lapokkal burkolt járófelület van, az oldalfalak is márvány-mintázatú csempével vannak burkolva. A konyhában a közmű kiállások ki vannak alakítva, a konyhabútor már az új tulajdonos feladata.A fürdőben kád, mosdó van nagyon elegáns modern hangvételű megjelenéssel.A felső szint még befejezetlen, de teljes emeletnek számit mivel a belmagassága megfelelő és az ablakok is beépitésre kerültek. Belső és külső feljárat egyaránt kialakítható.A ház alsó szintjén 100 nm-es pince van, mely egyben garázs céljára is szolgál.Közművek: víz, villany, csatorna bekötve, a gáz pedig az utcában van.Fütés: vegyestüzelésű kazánról működő radiátoros központi fűtés.A kert szépen gyepesitett, nagyon hangulatos módon kapcsolódik a környezetében lévő ingatlanokhoz.Fontos tudni, hogy Taliándörögd az utóbbi néhány évben egyre keresettebb pihenőhelynek számít, dinamikusan felfutó ingatlanforgalom mellett. Befektetésnek is kitünő lehetőség!Az ár irányár.

Művészetek Völgyében, Taliándörögdön eladó egy kétszintes lakótérrel és pinceszinttel is rendelkező családi ház 1230 nm-es telken. A ház kiválóan alkalmas kétgenerációs család részére is, vagy pedig - a környék adta lehetőségek kiaknázására - a tetőtérben egy külső bejárattal rendelkező önálló lakótér kialakitására . A lakószintek alatt 100 nm-es pince van, melynek különleges hangulata akár egy képgaléria vagy retro hangulatú bár kialakitására is lehetőséget nyújt.Helyiségek: a magasföldszinti 100 nm-es lakótérrel rendelkező alsó lakószinten tágas belépő hall, 3 napfényes parkettás hálószoba, nagyméretű konyha külön kamrával, elegáns fürdőszoba, külön WC található, továbbá ezen a szinten a bejárati oldalon egy 12 nm-es fedett teraszt is kialakítottak.A konyhában nagyon finom pasztell szinü Greschem-lapokkal burkolt járófelület van, az oldalfalak is márvány-mintázatú csempével vannak burkolva. A konyhában a közmű kiállások ki vannak alakítva, a konyhabútor már az új tulajdonos feladata.A fürdőben kád, mosdó van nagyon elegáns modern hangvételű megjelenéssel.A felső szint még befejezetlen, de teljes emeletnek számit mivel a belmagassága megfelelő és az ablakok is beépitésre kerültek. Belső és külső feljárat egyaránt kialakítható.A ház alsó szintjén lévő 100 nm-es pince egyben garázs céljára is szolgál.Közművek: víz, villany, csatorna bekötve, a gáz pedig az utcában van.Fütés: vegyestüzelésű kazánról működő radiátoros központi fűtés.A kert szépen gyepesitett, nagyon hangulatos módon kapcsolódik a környezetében lévő ingatlanokhoz.Fontos tudni, hogy Taliándörögd az utóbbi néhány évben egyre keresettebb pihenőhelynek számít, dinamikusan felfutó ingatlanforgalom mellett. Befektetésnek is kitünő lehetőség!Az ár irányár.

Művészetek völgyében eladó egy bővitett és részben felujitott falusi udvarház szép erdős környezetben.A ház két részből áll: egy régi 50 éves kőház, fagerendás mennyezettel, majd a folytatásában egy nagyon szép , tájbaillő stilusban hozzáépitett kétszintes új ház kő lábazattal.A két házrész együttesen 130 nm alapaterületű + az új rész tetőtere 45 nm.A régi részben normál belmagassággal - nappali, konyha-étkező, fürdőszoba és előszoba van. Az új részen nappali, hálószoba, fürdő, külön WC, közlekedő van. Az új részen a mennyezet már vasbeton gerendából készült, igy sikerült felette egy tágas tetőteret is kialakítani .A tetőtérben egy műteremnek is kitünő nagy tér van, mely még csak szerkezetkész de a közművek fenn vannak, és a feljárás az emelkedő terepszintnek megfelelően kívülről megoldott.A házban a nyilászárók igényes faanyagból készültek, az új részen hőszigetelt külső nyilászárók vannak beépítve.A régi és az új házrész külön önálló bejárattal rendelkezik, kétgenerációs nyaralónak is nagyszerü. A régi rész felujitását is tartalmazza a terv, de ez még csak részben valósult meg.A telken van egy romos kis fészer, mely kiemelt szerepet kapott a felujitási tervben, érdemes megvalósítani.A ház teljesen száraz, a nedvesség elleni védelmet korszerüen megoldották , a ház körbe van véve kavics-réteg alatt elhelyezett dryvit-csőrendszerrel az alapok szintjénél mélyebbre helyezve, mely elvezeti az összegyűlt csapadékvizet a háztól.Közművekkel jól ellátott: ivóviz, villany, a melegvizet villanyboyler biztosítja, gáz a telekhatáron, csatorna bevezetése már folyamatban van, a házban 2 kémény is van a fütéshez, az udvarban egy jó vizhozamú mély ásott kút is van.A házból szép panoráma nyílik a környező tájra.Ennek a tájnak egy izgalmas jelensége az is, hogy a művészvilágból sokan birtokolnak itt nyaralót, igy az itteni élet tele van szines eseményekkel és információkkal.

A Művészetek Völgye egyik különleges falvában, 30 km-re a Balatontól, egy csendes kis faluban, igényes utcában, kedves szomszédokkal és panorámával vár ez az ingatlan! :)A háromszintes épület a 90-s évek elején épült és rengeteg lehetőséget rejt magában. Az alsó pince szinten szerelőaknás garázs, műhely 380V-os árammal ellátva, mosókonyha, gardrób, fatározó és még egy külön helyiség található (itt van egy plusz kémény is.) A középső szint, mely azonnal költözhető, lakható, 90,6 m2 alapterületű, itt 2 hálószoba, 1 nagy nappali, külön fürdőszoba, wc, konyha, kamra, előtér/étkező található. A burkolatok, járólapok másfél éve lettek lerakva! A középső szintről mind a garázs, mind a tetőtér megközelíthető. Továbbá itt található a nagy terasz is, ahonnan gyönyörű a panoráma a környékre.A tetőtérbe a víz és a csatorna fel lett köttetve, kialakítása az új tulajdonosra vár. A kilátás az ablakokból csodálatos. (Akár vidéki szálláshely is kialakítható itt, amely a Művészetek Völgye fesztivál alatt elég jó bevételt is hozhat.)A fűtés központi rendszerrel, egy vegyestüzelésű kazánnal megoldott (a gáz az udvarban van). A melegvizet egy kiemelten energiatakarékos, hőszivattyús bojler biztosítja. A kert 1000 m2, egy nagy ringló fa, egy szilva, valamint egy cseresznye fa, illetve két éve ültetett kisebb gyömölcsfák találhatóak benne. A ház előtt két szép meggyfa áll. A díszkert kialakítását elkezdtük, a terület füvesítve lett.A falu nagyon élhető, kedves település postával, három vegyesbolttal, dohánybolttal, kocsmával, ajándékbolttal (környékbeli termelők termékeivel), óvodával, általános iskolával, rengeteg gyerekprogrammal, sportpályával, lovaglási lehetőséggel, több szállással. Heti 3 alkalommal orvos, illetve gyógyszertár is üzemel a faluban.Mi sem megyünk el, csak az állataink miatt egy nagyobb telkű házba költözünk. További kérdésekre szívesen válaszolok e-mailben! Ingatlanos van a családunkban, így köszönöm szépen a megkereséseket, de nem élnék többel!

A mellékelt fotók csak egy kis kóstolót nyújtanak, az igazi hangulatért el kell látogatni Taliándörögdre és személyesen meggyőződni a különleges varázsról!Amennyiben Önnek fontos a természeti környezet, szívesen ébred a csicsergő madarakra, az aktív és nyugodt pihenést is előnyben részesíti, ebben az esetben ez a ház és a Dörögdi-medence a legmegfelelőbb választás az Ön számára, mert itt lehet kerékpározni, futni, hegyet mászni, lovagolni, bort kóstolni, minőségi ételek fogyasztani és még a Balaton is egy ugrásra található!!! A fedett teraszon lehetőség nyílik a barátaival, grillezni, bográcsozni, egy pohár bor mellett nagyokat beszélgetni. Csendes, nyugodt környezetben, 2003-ban épült családi ház tulajdonostól eladó, 5346 nm-es telken Taliándörögdön.A ház per-, költség-, illeték-, és tehermentes. Bútorozva vagy részben bútorozva is eladó.Az ingatlan központi porszívóval, napkollektorral, elektromos kapuval felszerelt, gáz cirkó és cserépkályha fűtési lehetőséggel.A telken fekszik egy kerti tó (kb 80nm felület), gyermek játszótér amely egy hatalmas fűzfa árnyéka alatt pihen. Kerti faház a szerszámoknak, pince a terményeknek, istálló a lónak valamint egy kb 80 nm szerelőbeton szintig elkészült épület, mely akár vendégház kialakítására is alkalmas, ezekkel rendelkezik az ingatlan.A kertben többféle gyümölcsfák találhatóak, valamint bogyós gyümölcs bokrok.Az ingatlan mérete ideális mezőgazdasági, állattenyésztési vagy üzleti célokra is. További fotókért, tájékoztatásért kérem a mellékelt elérhetőségeken keresni szíveskedjen

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: