Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Művészetek völgyében eladó egy bővitett és részben felujitott falusi udvarház szép erdős környezetben.A ház két részből áll: egy régi 50 éves kőház, fagerendás mennyezettel, majd a folytatásában egy nagyon szép , tájbaillő stilusban hozzáépitett kétszintes új ház kő lábazattal.A két házrész együttesen 130 nm alapaterületű + az új rész tetőtere 45 nm.A régi részben normál belmagassággal - nappali, konyha-étkező, fürdőszoba és előszoba van. Az új részen nappali, hálószoba, fürdő, külön WC, közlekedő van. Az új részen a mennyezet már vasbeton gerendából készült, igy sikerült felette egy tágas tetőteret is kialakítani .A tetőtérben egy műteremnek is kitünő nagy tér van, mely még csak szerkezetkész de a közművek fenn vannak, és a feljárás az emelkedő terepszintnek megfelelően kívülről megoldott.A házban a nyilászárók igényes faanyagból készültek, az új részen hőszigetelt külső nyilászárók vannak beépítve.A régi és az új házrész külön önálló bejárattal rendelkezik, kétgenerációs nyaralónak is nagyszerü. A régi rész felujitását is tartalmazza a terv, de ez még csak részben valósult meg.A telken van egy romos kis fészer, mely kiemelt szerepet kapott a felujitási tervben, érdemes megvalósítani.A ház teljesen száraz, a nedvesség elleni védelmet korszerüen megoldották , a ház körbe van véve kavics-réteg alatt elhelyezett dryvit-csőrendszerrel az alapok szintjénél mélyebbre helyezve, mely elvezeti az összegyűlt csapadékvizet a háztól.Közművekkel jól ellátott: ivóviz, villany, a melegvizet villanyboyler biztosítja, gáz a telekhatáron, csatorna bevezetése már folyamatban van, a házban 2 kémény is van a fütéshez, az udvarban egy jó vizhozamú mély ásott kút is van.A házból szép panoráma nyílik a környező tájra.Ennek a tájnak egy izgalmas jelensége az is, hogy a művészvilágból sokan birtokolnak itt nyaralót, igy az itteni élet tele van szines eseményekkel és információkkal.

Kedvező áron eladó! Művészetek Völgyében, Taliándörögdön eladó egy kétszintes lakótérrel és pinceszinttel is rendelkező családi ház 1230 nm-es telken. A ház kiválóan alkalmas kétgenerációs család részére is, vagy pedig - a környék adta lehetőségek kiaknázására - a tetőtérben egy külső bejárattal rendelkező önálló lakótér kialakitására . A lakószintek alatt 100 nm-es pince van, melynek különleges hangulata akár egy képgaléria vagy retro hangulatú bár kialakitására is lehetőséget nyújt.Helyiségek: a magasföldszinti 100 nm-es lakótérrel rendelkező alsó lakószinten tágas belépő hall, 3 napfényes parkettás hálószoba, nagyméretű konyha külön kamrával, elegáns fürdőszoba, külön WC található, továbbá ezen a szinten a bejárati oldalon egy 12 nm-es fedett teraszt is kialakítottak.A konyhában nagyon finom pasztell szinü Greschem-lapokkal burkolt járófelület van, az oldalfalak is márvány-mintázatú csempével vannak burkolva. A konyhában a közmű kiállások ki vannak alakítva, a konyhabútor már az új tulajdonos feladata.A fürdőben kád, mosdó van nagyon elegáns modern hangvételű megjelenéssel.A felső szint még befejezetlen, de beépitése könnyű, mivel belmagassága megfelelő és az ablakok is beépitésre kerülte nettó 70 nm-es lakótér kialakítására alkalmas.. Belső és külső feljárat egyaránt kialakítható.A ház alsó szintjén lévő 100 nm-es pince egyben garázs céljára is szolgál.Közművek: víz, villany, csatorna bekötve, a gáz pedig az utcában van.Fütés: vegyestüzelésű kazánról működő radiátoros központi fűtés.A kert szépen gyepesitett, nagyon hangulatos módon kapcsolódik a környezetében lévő ingatlanokhoz.Fontos tudni, hogy Taliándörögd az utóbbi néhány évben egyre keresettebb pihenőhelynek számít, dinamikusan felfutó ingatlanforgalom mellett. Befektetésnek is kitünő lehetőség!

ELADÓ VESZPRÉM MEGYE TALIÁNDÖRÖGD CSALÁDI HÁZEladásra kínálom a Művészetek Völgyében, Taliándörögd szívében ezt a három szobás, összkomfortos családi házat.A telek 1163 nm, amin két garázs és melléképület is található. A ház melegéről gázkonvektor és cserépkályha gondoskodik. A villanyvezetékek cserélve lettek. A fürdőszoba és a wc megújult. Egy kis felújítással jó hangulatú otthont kaphatunk ezen a csendes, idillikus településen. A faluban iskola, óvoda, bolt és orvos is található. Taliándörögd a Dörögdi-medence nyugati szélén a Dél-Bakony lábánál fekszik. Zsákközség. A mai falu a Tik-, és a Baksa-hegy közötti völgyben terül el. Ma, a falun végigsétálva, a 18. század végén épült kis parasztházak hangulatos utcasorain figyelhetjük meg a népi építészet remekműveit. A környező településekhez hasonlóan Taliándörögdön is élénken ápolják a helyiek hagyományaikat: megtalálhatunk itt mindenféle mesterember: kévekötőt, kosárfonót, kovácsmestert. Alkotásaikat megcsodálhatjuk többek között a Művészetek Völgye rendezvényen. A nyugodt falusi környezetben a helyiek által termel szőlőből készült bort kortyolgathatunk tradicionális kecskesajtból és túróból készült ételeik mellé. A 8-as főútról Ajkánál letérve, vagy a 84-es főútról Tapolcánál lekanyarodva érhetjük el autóval. Helyközi és távolsági buszokkal is megközelíthető a falu.Kérdés esetén keressen bizalommal!

Kedvező ár mellett eladó! Művészetek Völgyében, Taliándörögdön, eladó egy kétszintes lakótérrel és pinceszinttel is rendelkező családi ház 1230 nm-es telken. A ház kiválóan alkalmas kétgenerációs család részére is, vagy pedig - a környék adta lehetőségek kiaknázására - a tetőtérben egy külső bejárattal rendelkező önálló lakótér kialakitására is. A lakószintek alatt 100 nm-es pince van, melynek különleges hangulata akár egy képgaléria vagy retro hangulatú bár kialakitására is lehetőséget nyújt.Helyiségek: a magasföldszinti 100 nm-es lakótérrel rendelkező alsó lakószinten tágas belépő hall, 3 napfényes parkettás hálószoba, nagyméretű konyha külön kamrával, elegáns fürdőszoba, külön WC található, továbbá ezen a szinten a bejárati oldalon egy 12 nm-es fedett teraszt is kialakítottak.A konyhában nagyon finom pasztell szinü Greschem-lapokkal burkolt járófelület van, az oldalfalak is márvány-mintázatú csempével vannak burkolva. A konyhában a közmű kiállások ki vannak alakítva, a konyhabútor már az új tulajdonos feladata.A fürdőben kád, mosdó van nagyon elegáns modern hangvételű megjelenéssel.A felső szint még befejezetlen, de teljes emeletnek számit mivel a belmagassága megfelelő és az ablakok is beépitésre kerültek. Belső és külső feljárat egyaránt kialakítható.A ház alsó szintjén 100 nm-es pince van, mely egyben garázs céljára is szolgál.Közművek: víz, villany, csatorna bekötve, a gáz pedig az utcában van.Fütés: vegyestüzelésű kazánról működő radiátoros központi fűtés.A kert szépen gyepesitett, nagyon hangulatos módon kapcsolódik a környezetében lévő ingatlanokhoz.Fontos tudni, hogy Taliándörögd az utóbbi néhány évben egyre keresettebb pihenőhelynek számít, dinamikusan felfutó ingatlanforgalom mellett. Befektetésnek is kitünő lehetőség!Az ár irányár.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: