Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

VIDÉKI CSALÁDI REZIDENCIÁNAK IS ALKALMAS! Somogymeggyesen 2002-ben igényes kivitelben megépített, 310 m2-es családi ház nagy telekkel együtt eladó. A lakóház ban 4 szoba, közlekedő, vendég fürdőszoba-zuhanyzó-wc, előszoba beépített szekrényekkel, fürdőszoba-zuhanyzó-fürdőkád-wc, gardrób, tágas nappali cserépkályhával-étkező-konyha beépített bútorral, kamra, téli kert és terasz, dolgozószoba-mosókonyha, lépcsőház helyiségek találhatóak. Az alsó szinten party helyiség, kazánház-tároló, kamra és wc, továbbá fedett terasz lettek kialakítva, valamint igény esetén az épület tetőtere is beépíthető. Az épület fűtése vegyesközponti fűtés a nappaliban a party helyiségeben lévő cserépkályháról és gázközponti fűtéssel, illetve a nappalban lévő cserépkályhával megoldott. A rendezett udvaron 98 m2-es melléképület van, amelyben garázs, műhely - 380V, cserépkályha fűtés van, illetve féltető is van egy személyautó részére, valamint szőlőlugas és pince, kút és sok gyümölcsfa is található. Továbbá egy 65 m2-es vendégház is van, amelynek a belső kialakítása még vissza van, továbbá az épület alatt egy pince is található. Telek: 14.139 m2 (570)Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hivatkozzon a 570. számú ajánlatra! Irodánk címe: Kaposvár Irányi D. u. 9. Telefonszám: 82-494-218, vagy mobilon 30-9895-888, 30-348-2784 E-mail: info@bold-ing.hu

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ TÖRÖKKOPÁNYBAN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00192-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró TÖRÖKKOPPÁNYI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált TÖRÖKKOPPÁNYII CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó Gazdaház Somogy történelmi településén,Törökkoppányban, varázslatos dombok között, vadászparadicsomban. A környéket erdők, rétek tarkítják, itt a Koppány folyó völgyében.A régi ház jól megépített, tetőtől talpig téglából. Most várja új tulajdonosát, aki családja életét megalapozhatja itt.Alagsorban konyha, tároló helységek, dupla pince, Lakószinten 3 szoba, fürdőszoba található.  Ház mögött akár külön lakás is lehet, az épület végében téglaistálló. Tarthat lovat, tehenet, birkát stb. Mindez dupla telken, így 2x3617m2=7234m2 terület tartozik hozzá. Udvarban rózsák, virágok, kertben gyümölcsös.Törökkoppány gazdag falu volt: földrajzilag megtalálható az országosan is ismert Igal ( Termálfürdő) és Tamási között, mindkét város 20km-re helyezkedik el. Megyeszékhelye Kaposvár, ahova rendszeres buszjáratokkal lehet eljutni. Rendszeres buszjáratokkal juthat el a Balaton-partra is. A falu várja azokat a vállalkozókat is, akik munkahelyet teremtenek az itt élők számára. Ez a ház és a hozzátartozó terület igazán alkalmas erre, lehetne bio mintagazdaság. Amennyiben a 00192-es számú a LIDO HOME által kínált TÖRÖKKOPPÁNYI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ ANDOCSON!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00263-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró ANDOCSI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált ANDOCSI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Összkomfortos, központi fűtéses családi ház!  Dunántúli dombos vidéken, horgásztavas, híres templomos, épülő sportcsarnokos faluban eladó családi ház Andocson ( Szántód - Kaposvár között) 3 szóba összkomfort! 2008-ban felújított, igényes padló és csempeburkolat, központi fűtés: gázkazánnal és alternativan használható vegyes tüzelésűvel.Viz, villany, gáz közművekkel ellátott. A házba belépve tágas helyiségben találjuk magunkat: innét nyílik a többi helyiség: szobák, gardrób, fürdőszoba, külön wc, konyha. Hangulatos, kényelmes ház! Hozzátartozik 0,5 HA telek, melyet jelenleg birkák legelnek. Munkalehetőséget is ajánlunk, mert ha ingatlant megvásárolja, üzletet is bérelhet hozzá, mely jelenleg is működik.A faluból jól megközelíthető a Balaton, a megyeszékhely és az igali gyógyfürdő. Országos buszjárat Budapestre is. A falu jól ellátott, gyermekintézmények, sport élet, idős ellátás. orvos.Miért keres tovább? - Ezen az áron jobb házat nem talál!Amennyiben a 00263-as számú a LIDO HOME által kínált ANDOCSI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ ANDOCSON!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00217-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró ANDOCSI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált ANDOCSI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Ajánlom vadászháznak, gazdálkodó családnak, akik gyönyörű helyen szeretnék felnevelni gyermekeiket! Eladó Balatontól 25 Km-re  Andocson kúria jellegű Családi ház Kényelmes 3 lakrésszel, nagy nappalival. Ajánlom vadászoknak , vagy olyan családnak , aki vendéglátással is foglalkozna. Ideális pihenőhely, vagy kényelmes családi otthon. EGYSZINTES!Andocs híres búcsújáró hely, gyönyörű templomának védőszentje az andocsi Szűz Mária. -         szép  telek, parkos udvar a ház körül 4 kocsibeállóval. A tiszta rendezett régi pajtában garázsként is használható-          Az  árkádos terasz ról külön bejáratú lakosztályokba juthatunk be. A nagy ház kíváló elosztású lakás, tágas térkihasználással.-         I. lakás: 3 szoba, nappali konyhával, ide az első teraszról lehet bejutni.-         2db 2 szobás lakosztály fürdőszobával,-         1db  egyszobás. Mindegyikhez saját konyha és fürdőszoba.-         Fűthető gáz konvektorral, és cserép kályhával is.-         Összközműves.-         Azonnal kiadható  szálláslehetőség , egy kiváló klímájú helyen, gyönyörű parkos telekkel. Remek szállás lehetőség átutazóknak is.Andocs olyan település,  mely szabad vállalkozási zónához tartozik. Ha Ön itt indítja vállalkozását, támogatást is kaphat.Andocs Szántód és Kaposvár között elhelyezkedő község, legközelebbi városok Tab és Igal , mely helyen remek termálfürdő található télen nyáron. Szántód 25 km, Igal: 20 km, Balatonlelle 23 km Kaposvár 40 km. Országos buszjáratok Budapestre is naponta.Amennyiben a 00217-es számú a LIDO HOME által kínált ANDOCSI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Telephely, fellesztési terület, ifjúsági centrum, minta gazdaság - az Ön fantáziája szab határt!eladó CSALÁDI HÁZ ANDOCSON 1 HA területtel, mely belterületi ingatlan.. A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00910-es számú, kiváló területi tulajdonságokkal bíró autentikus falusi ANDOCSI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált ANDOCSI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó 12813 m2, belterület, központi helyen épült családi ház. A terület 12%-a udvar, 2/3-a szántó (jelenleg füves terület), 20%-a rét és árok. A telken több forrás található, nagyobb tó kialakítható.  Központi fekvésű, országútról jól megközelíthető helyen található. Autóbusszal is könnyen megközelíthető. Andocs a somogyi dombok között megbúvó falu, az M7 autópályától 18 km-re található. Balaton felől Szántódról, Balatonlelléről, Balatonszemesről is jól megközelíthető. Igali termálfürdő 14 km. (országos buszjáratok) A 30-as években épült ház autentikus megjelenésű épület, mely a faluközpontokra jellemző. Tornácos nyitott folyosó, melyről több helység nyílik. Nagy konyha, nagy méretű szobák találhatók.  Külön helység a padlásfeljáró, mely tárolóként, műhelyként is használható. A terület alkalmas telephelynek, logisztikai területnek, vendéglátásra, gazdálkodó családnak ( állattartás nincs korlátozva). Jól ellátott környék, ( közintézmények, bolt, templom, orvosi ellátás ) lehetőség sportolásra, horgászatra. Andocs jelenleg a környék fejlődő települése.Amennyiben a 00910-es számú a LIDO HOME által kínált ANDOCSI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

ÁRCSÖKKENÉS!HASZNÁLJA KI A LEHETŐSÉGET ÉS VEGYE MEG MOST KEDVEZŐBB ÁRON EZT A NÁGOCSI CSALÁDI HÁZAT!A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01490 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű NÁGOCSI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált NÁGOCSI CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖI: -A 100 nm-es családi házhoz, 1814 nm-es telek tartozik, melyhez igény szerint további 1956 nm vásárolható még és így akár két utcáról is megközelíthető lesz az ingatlan.-A ház 1972-ben épült, de 2012-ben részben felújításra került, mely során felújították a tetőt, új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Az épületre 10cm külső hőszigetelés került. Így az épület már most is D-s energetikai besorolással rendelkezik.-A családi ház belső felújítása az új tulajdonosra vár, így saját igénye és ízlése szerint tudja kialakítani a belső teret.-Az épület földszintjén jelenleg a hasznos nettó alapterület 98,7 nm, ehhez jön még hozzá a bejárat felől egy 9 nm-es terasz. A földszinten a hallból nyílik 2 egész és egy félszoba. Konyha spájzzal, fürdőszoba külön wc-vel. A lépcsőházból pedig egyrészt lejuthatunk az alagsorba, ahol garázs, műhely és pince található. Másrészt feljuthatunk a tetőtérbe, mely igény szerint még beépíthető.-Az udvar felől találunk egy nyári konyhát, a terasz alatt egy tárolót, illetve a hátsó udvar felé gazdasági épületeket és még egy dupla garázst.-Az ingatlanba víz, gáz és 3 fázisú elektromos hálózat van bekötve, szennyvízcsatorna még nincs a településen, így emésztő van a házhoz. Az öntözéshez ásott kút áll rendelkezésre.-A BALATON 23km, az M7 autópálya 17km, Igalban a gyógyfürdő 18km távolságra elérhető.-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra, akár egy nagyobb családnak is.  Ezen kívül hétégi háznak, nyaralónak is hiszen félúton van az igali termálvizes gyógyfürdő és a Balaton közt, így egész évben 20-25 perc alatt már valamelyik fürdőhelyen lehet a tulajdonos.Amennyiben a 01490 számú a LIDO HOME által kínált NÁGOCSI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!