Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Szomódon található egy ingatlan, mely távolról nézve kicsi, de közelről nézve elsőre meglepetést okoz, mert rögtön a tető az ami vonzza a szemet. A tető az amit feltétlen le kell szedni, vigyázva a cserepekre mert azok még a régi jó minőségű tatai cserepek, és új gerendákat, tetőléceket rakva, vissza rakni rá a cserepeket, és ezzel a ház már is szebb képet mutat. A vakolatot már néhol levetette magáról, így látszik, hogy kő és tégla vegyesen alkotják a falazatot. A régi építési módot követve ez egy egy szoba konyhás lakás. A közművek a telken belül vannak, de a házban még nincsen bevezetve, csupán a villany, na meg a gáz, de az most jelenleg ki van jelentve, mivel az ingatlant nem lakják..A telek adottságai számtalan lehetőséget kínálnak annak, aki abban a szerencsében részesül, hogy ő lehet az új tulajdonos. Az első, hogy teljesen körbe van kerítve, és így a melléképületek fala már adott. A ház egy része alápincézett, ami egy falusi háznál nagy kincs. A telek szélessége lehetőséget ad arra, hogy bővíteni lehessen a házat, akár oldal - és hátra felé is. A telek teraszos kiképzésű, így a kert tervezéshez is nagyon jó alap. Van egy ásott kút is az udvaron, melyből a vizet hidrofor segítségével lehet, felhozni. A kút lágy vizű, ezért ha ügyes szakember szereli akkor akár a mosógéphez is ezt a vizet lehet használni mely jótékony hatású a vízkő ellen.A ház egyéb adottságokkal is rendelkezik, alapvetően száraz, igaz, felújításra szorul, de pozitívum, hogy bontani nem kell, csupán építeni. Mert nincs fürdőszobája, csupán a hely adott a fürdőszoba kialakítására. Összegezve kedves érdeklődő aki olvasod ezt a hirdetést, és kíváncsi lennél arra, hogy mit is lehet ebből a területből kihozni, hát nézd meg, és csukd be a szemed és álmodj, de előtte hívj fel hogy meg tudjam mutatni számodra ezt a ritka lehetőséget, nagyon kedvező áron. Ne késlekedj hívj most!

FIGYELEM!!!!!!ÁRCSÖKKENÉS!!!!!1 MILLIÓ FORINTTAL MÁR CSÖKKENTETTÜK AZ ÁRAT,JÖJJÖN NÉZZE MEG EZT A CSALÁDI HÁZAT ÉS TEGYEN AJÁNLATOT!!!!   Falusi környezetben kényelmes méretekhez adott fantázia=csodálatos otthon-eladó CSALÁDI HÁZ SZOMÓDON. Tatai ingatlaniroda eladásra kínálja a 119021-es számú,jó adottságokkal rendelkező,felújítandó CSALÁDI HÁZÁT.A SZOMÓDI CSALÁDI HÁZ jellemzői:   -1963-as építésű,majd 1974-ben tovább épített   -a ház falazata vegyes,kőből és téglából   -egymástól függetlenül működtethető,három fűtési rendszer   -a 3. fűtési rendszert 2000-ben alakították ki-gázkonvektorok   -a nyílászárók fából készültek,a tetőt cseréppel fedték   -a szobák burkolata magas kopás állóságú faparketta   - a tágas belső elrendezés jó lehetőség az alakíthatóságra   -a házhoz kapcsolódik a két beállásos garázs   -az udvarban fúrt kút oldja meg a locsolást   -az udvar füvesített,szépen gondozott   -a kertben magasművelésű szőlő és gyümölcsfák teremnek az egészségesebb életért   -biztonságos,családias környék a nyugodt mindennapokértAmennyiben a 119021-es számú SZOMÓDI CSALÁDI HÁZ,vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését,hívjon bármikor.Vásárolna,de nincs rá keret?Kollégám díjmentes,bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!!!Horváth Ildikó  x

Eladásra kínálunk Szómódon egy 104 m2-es, 3+1 szobás új építésű családi házat, 882 m2-es telekkel. Az ingatlan kulcsra kész állapotban kerül átadásra.Az épület körültekintő pontossággal, és szakértelemmel lett megtervezve és kivitelezve, odafigyelve a mai kor követelményere és elvárásaira.Az alsó szinten nappali-étkező, konyha, fürdő, WC, egy hálószoba és egyéb helyiségek kerületek kialakításra, az emeleten pedig két hálószoba és egy fenti fürdő+WC kaptak még helyet. Itt az emeleten rendelkezésre áll még egy 28 m2-es extra padlástér, mely tárolásra kiválóan alkalmas, gardróbként kerülhet kialakításra.A házhoz egy fedett kocsibeálló lett tervezve úgy, hogy azt bármikor garázzsá lehessen alakítani.A másik oldalon pedig egy hasonló fedett terasz található, melynek beépítésével szintén lehetőség nyílik az esetleges lakótér bővítésére.Az ingatlan fűtése vegyes tüzelésű kazánról lesz megoldva padlófűtésen és radiátorokon keresztül.Az ingatlan kulcsra kész állapotban, körbekerítve, térkövezve kerül majd új tulajdonosainak átadásra.Információkért kérem, hívjon bizalommal!Az Otthon Centrum irodánkban Önnek 20 bank és pénzintézet ajánlata közül választjuk ki a legideálisabbat. Amennyiben új, vagy használt lakást vásárolna, de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hiteltanácsadónk először felméri hitelképességét. Majd megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára. CSOK igénylésében is tudunk segíteni Önnek.Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még annál is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása. Az Otthon Centrum Hitel Center nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást. A hitel kiválasztását követően ismertetik Önnel, hogy milyen dokumentumok kitöltésére illetve beszerzésére lesz szükség. A hitelkérelmi csomag összeállításban kollégáink mindenben segítségére lesznek, majd az elkészült dokumentációt eljuttatják a bankba. Ha kérdése merül fel, hívjon bizalommal!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: