Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Szombathelyen kertvárosi környezetben, 13 éve épült, kitűnő adottságú, kétszintes, dupla komfortos, dupla garázsos, szép állapotú 180 m²-es családi ház eladó. A 790 m²-es telken fekvő épület új gazdája télen, nyáron a nyugalom szigetén érezheti magát. A modern stílusú ingatlanba belépve, egy tágas közlekedőből nyílik a dél-nyugati tájolású, nagy méretű étkező-nappali -konyha . A földszinten a nappalin kívül 2, az emeleten nappali+ 3 szoba található. A két szint külön fürdőszobával rendelkezik.Az ingatlanhoz egy tágas, fedett grillterasz tartozik, amely tavasztól őszig családi és baráti rendezvényeknek biztosít kiváló helyszínt, nyugati tájolású, a konyhából közelíthető meg, mellette található egy 30m²-es dupla garázs.A ház fele alápincézett, a gépészetnek adott helyet. Az egész ház napfényes, nagyon harmonikus ,tágas és jó beosztás jellemzi, a kialakításnál a kényelmes lakhatóság volt a fő szempont A mai kor elvárásának megfelelő műszaki tartalommal kulturált környezetben, rendezett szomszédokkal. A ház használható - azonnal szerethető. A közelben bevásárlóközpont. Autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető. Megegyezés szerint szombathelyi lakás beszámítása lehetséges. A ház ideális fészekrakóknak és kisgyermekes családoknak, több generáció együttélésére,vállalkozásra tökéletesen alkalmas ingatlan gyorsan birtokba vehető!

+36 30/929-4Mutat

Fészekrakó Ingatlan iroda

Modern, tágas életterek Kámonban!Kellemes családi házas környezetben, Kámonban, az iskola közelében található ez a 170nm-es, 7 szobás családi ház, melynek a felső szintjét 1995-ben alakították ki. A ház ideális választás lehet egy többgenerációs családnak is, a jó elosztás és a tágas helyiségek miatt. A telek mérete 488 m², amin 2 autó részére garázs található, és egy kicsi intim parkosított kert . Kitűnő lehetőség olyan családok számára , akiknek otthonuk mellett a munkalehetőség is adott, mivel az alsó szint vagy a pincerész vállalkozásra is alkalmas, akár ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek, szépségszalonnak, üzlethelyiségnek. Az alsó szinten nappali+ 2 szoba, a felső szinten nappali+ 3 szoba található, mindkét emeleten kialakításra került konyha és fürdőszoba. Élhető léptékű, minden részében átgondolt kényelmes otthon, két külön bejárattal rendelkezik egy közös lépcsőházból. Fűtése gáz-cirkó, mindkét szinten külön gázóráról külön kazán biztosítja a meleget, jelenleg a felső lakrész ki van adva albérletbe. 2000 és 2006-ban több felújítás történt a házon, nyílászáró csere az alsószinten, burkolatok ,fürdőszobák cseréje, fűtés korszerűsítése mindkét szinten, a riasztó kiépítve. Az ingatlan méreteinél és elrendezésénél fogva nagyobb család számára is kényelmes lakhatást biztosít. Kiemelten jó helyen, kulturált környezetben található, rendezett szomszédokkal és a mai kor elvárásainak megfelelő műszaki tartalommal rendelkezik. Kiemelten jó helyen, akár vállalkozásra is alkalmas lehetőségekkel.

+36 30/929-4Mutat

Fészekrakó Ingatlan iroda

+36 30/929-4Mutat

Fészekrakó Ingatlan iroda

+36 30/929-4Mutat

Fészekrakó Ingatlan iroda

+36 30/929-4Mutat

Fészekrakó Ingatlan iroda

+36 30/929-4Mutat

Fészekrakó Ingatlan iroda

Szombathelyen, Újperinten tulajdonostól eladó egy 856 m2-es telken álló, 2 generáció együttélésére alkalmas családi ház. A telek a ház körül gondosan parkosított, hátul gyümölcsös, illetve egy 20 m2-es kennel lett kialakítva.A ház alapterülete 254 m2.-1. lakás: földszint, 94 m2, nappali, 1 szoba, konyha-étkezővel, fürdő, wc-2. lakás: tetőtér, 66 m2, 3 szoba, konyha-étkező, fürdő, kamra-Pince: 94 m2, garázs, 4 helyiségKét bejáratának köszönhetően az ingatlan szintenként külön hasznosítható, vagy össze is nyitható. Zöldövezeti elhelyezkedésének, jó állapotának és ideális elosztásának köszönhetően vállalkozás céljára is nagyszerűen megfelel. A földszinti nappalit egy gyönyörű cserép kandalló teszi hangulatosabbá, amely akár az egész földszint fűtésére alkalmas. Mindkét szinten beépített konyhaszekrény elektromos főzőlappal, sütővel és páraelszívóval.A ház teljesen alápincézett. Itt található az utcafrontról megközelíthető dupla garázs és még 4 különálló helyiség, melyekben műhely, edzőterem, tároló is kialakítható.A fűtés BOSCH kondenzációs cirkó gázkazánnal van megoldva, mely 2017-ben lett beszerelve.A lakóterek keleti, nyugati tájolásúak, világosak.A háztól pár percre sportcentrum, bevásárlóközpontok találhatóak. Jól megközelíthető, csendes helyen fekszik, helyi- és távolsági buszjáratok megállóinak közelében.Riasztórendszerrel ellátott.

36 (20) 556-2Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!