Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

+36 30/929-4Mutat

Fészekrakó Ingatlan iroda

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!!!Szombathely déli kertvárosi részén, Gyöngyöshermán csendes mellékutcájában kínálok egy szép állapotú, folyamatosan karbantartott, tágas, háromszintes ( Fsz. + emelet + tetőtér) családi házat, terasszal, erkéllyel, 2 garázzsal. A nappali mellett 3 hálószoba, fürdő, 2 wc található, ezen kívül a tetőtérben egy szinte önálló lakrészként/apartmanként is használható konyha-nappali-szoba + fürdő-wc-vel , így akár többgenerációs keresőknek is bátran a figyelmébe ajánlom! Az ingatlan 1983-ban épült, szépen parkosított telek tartozik hozzá, melynek mérete:1997 nm!A fűtésről egy gázkazán felel, kiegészítő lehetőségként a nappaliban elhelyezkedő, kellemes hőérzetet biztosító, ízléses kandalló a megoldás. A szabadon álló házat gyümölcsfák, örökzöldek, díszcserjék, sövényszerű tuják ölelik körül, intim, kellemes zöld környezetet biztosítva az itt élőknek. A képek magukért beszélnek! A gyermekek sem unatkoznak itt, a tágas udvar alkalmas, játékra, sportolásra, a felnőttek grillezhetnek, kertészkedhetnek is. Az ingatlant a telek hátsó végében folyó Gyöngyös patak teszi hangulatosabbá.Abszolút alkalmas kikapcsolódásra, feltöltődésre! Vállalkozóknak, építkezésben gondolkodóknak is ajánlanám, mivel a telek adottságai miatt leválasztható, így a hátsó részén különálló házat/ikerházat is lehet építeni.Amennyiben egy hangulatos, tágas, meleg családi fészekre vágyik, ezt a lehetőséget kár lenne kihagyni! Bele fog szeretni! Nagyobb családoknak, csodás OTTHONA lehet!További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!Referencia szám: HZ409260

+36-(30) 6335Mutat

Duna House Ingatlaniroda

Volner Szilveszter

+36 30/929-4Mutat

Fészekrakó Ingatlan iroda

Szombathelyen kertvárosi környezetben, 13 éve épült, kitűnő adottságú, kétszintes, dupla komfortos, dupla garázsos, szép állapotú 180 m²-es családi ház eladó. A 790 m²-es telken fekvő épület új gazdája télen, nyáron a nyugalom szigetén érezheti magát. A modern stílusú ingatlanba belépve, egy tágas közlekedőből nyílik a dél-nyugati tájolású, nagy méretű étkező-nappali -konyha . A földszinten a nappalin kívül 2, az emeleten nappali+ 3 szoba található. A két szint külön fürdőszobával rendelkezik.Az ingatlanhoz egy tágas, fedett grillterasz tartozik, amely tavasztól őszig családi és baráti rendezvényeknek biztosít kiváló helyszínt, nyugati tájolású, a konyhából közelíthető meg, mellette található egy 30m²-es dupla garázs.A ház fele alápincézett, a gépészetnek adott helyet. Az egész ház napfényes, nagyon harmonikus ,tágas és jó beosztás jellemzi, a kialakításnál a kényelmes lakhatóság volt a fő szempont A mai kor elvárásának megfelelő műszaki tartalommal kulturált környezetben, rendezett szomszédokkal. A ház használható - azonnal szerethető. A közelben bevásárlóközpont. Autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető. Megegyezés szerint szombathelyi lakás beszámítása lehetséges. A ház ideális fészekrakóknak és kisgyermekes családoknak, több generáció együttélésére,vállalkozásra tökéletesen alkalmas ingatlan gyorsan birtokba vehető!

+36 30/929-4Mutat

Fészekrakó Ingatlan iroda

+36 30/929-4Mutat

Fészekrakó Ingatlan iroda

Modern, tágas életterek Kámonban!Kellemes családi házas környezetben, Kámonban, az iskola közelében található ez a 170nm-es, 7 szobás családi ház, melynek a felső szintjét 1995-ben alakították ki. A ház ideális választás lehet egy többgenerációs családnak is, a jó elosztás és a tágas helyiségek miatt. A telek mérete 488 m², amin 2 autó részére garázs található, és egy kicsi intim parkosított kert . Kitűnő lehetőség olyan családok számára , akiknek otthonuk mellett a munkalehetőség is adott, mivel az alsó szint vagy a pincerész vállalkozásra is alkalmas, akár ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek, szépségszalonnak, üzlethelyiségnek. Az alsó szinten nappali+ 2 szoba, a felső szinten nappali+ 3 szoba található, mindkét emeleten kialakításra került konyha és fürdőszoba. Élhető léptékű, minden részében átgondolt kényelmes otthon, két külön bejárattal rendelkezik egy közös lépcsőházból. Fűtése gáz-cirkó, mindkét szinten külön gázóráról külön kazán biztosítja a meleget, jelenleg a felső lakrész ki van adva albérletbe. 2000 és 2006-ban több felújítás történt a házon, nyílászáró csere az alsószinten, burkolatok ,fürdőszobák cseréje, fűtés korszerűsítése mindkét szinten, a riasztó kiépítve. Az ingatlan méreteinél és elrendezésénél fogva nagyobb család számára is kényelmes lakhatást biztosít. Kiemelten jó helyen, kulturált környezetben található, rendezett szomszédokkal és a mai kor elvárásainak megfelelő műszaki tartalommal rendelkezik. Kiemelten jó helyen, akár vállalkozásra is alkalmas lehetőségekkel.

+36 30/929-4Mutat

Fészekrakó Ingatlan iroda

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!