Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Referenciaszám: H334976Szombathely belvárosában szeretne egy újszerű, tágas családi házban élni? Szeretne otthonában akár vállalkozást üzemeltetni? Szeretne külön bejárattal szeretteivel összeköltözni? ITT AZ EGYEDI KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG! Szombathely déli városrészén, piac közelében, családi házas övezetben, eladó kétszintes,183 nm újszerűen, felújított családi ház, 417 nm sarok telken.Az ingatlan mindenre kiterjedő felújítása, 2002-ben történt meg. A ház két külön bejárattal rendelkezik ebből adódóan ideális választás lehet generációk összeköltözésére is. Az alsó szinten jelenleg vállalkozás működik 75 nm-n. Itt kapott helyet külön kazánházban a gázkazán, ami a ház fűtéséről gondoskodik, és a bojler is.Felső szinten 108 nm-n van a tágas lakótér három szobával. A házat tájolásából adódóan mindig napsütötte terek jellemzik. Gondozott, szépen rendben tartott, térkövezett udvar várja a ház új tulajdonosát, garázzsal. Tovább haladva érkezünk a kert zöldövezeti részére, ahol egy barátságos, gondosan elkészített kis ház ékeskedik, ami nyáron grill partik, családi összejövetelek kiváló helyszíne lehet.Udvari bejárattal kis tárolóhelységet is találunk a ház oldalán.Amennyiben további információra lenne szüksége az ingatlannal kapcsolatban, és szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!Hitelre van szüksége?Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Referenciaszám: H320579Szombathelyen az Aréna Savaria környékén, sokféle lehetőséget magában rejtő családi házat kínálunk eladásra egy saroktelken. Az ingatlan belső kialakításában 3 részre tagolható. A lakrész 93 nm-es, 3 szobával, különleges kialakítású konyha-étkezővel, fürdővel. A szobák egyikében beépített, újszerű, cserép kandalló gondoskodik a lakrész melegéről. A lakórész teljesen alápincézett, ahol az ingatlan fűtésére szolgáló kazán is el lett helyezve. A ház egyik ékessége az egyedi kialakítású napozóterasz. Ezen kívül kis zöldterület, kert is szolgál a pihenésre kikapcsolódásra. Ezen kívül kialakításra került, egy utcai bejárattal rendelkező 26 nm-es, 3 helységből álló rész, ami közelmúltban orvosi rendelőként funkcionált. A harmadik egységében az ingatlannak egy üzlethelyiség lett kialakítva, 34 nm-en, kiszolgáló helyiséggel, raktárral, fürdővel, öltözővel.Bármelyik egység, felújítás után újra akár üzemeltethető is. Amennyiben azonban az új tulajdonos elképzelései között ilyen tervek nem szerepelnek, átalakítással gyönyörű ingatlana lehet, egy frekventált belvárosi csendes utcában. Ha felkeltettem érdeklődését az ingatlannal kapcsolatban kérem hívjon, nézzük meg együtt!!Hitelre van szüksége?Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!! KÉTGENERÁCIÓS, VAGY KÉT LAKÁSSÁ ALAKÍTHATÓ INGATLAN! Szombathelyen a Belvárostól nem messze, a Bagolyvár felé elhelyezkedő csendes utcában, zárt sorú beépítésű, hangulatos, felújított, kertes családi házat kínálok eladásra! Összeköltözőknek remek lehetőség! A 160 nm-es, 5 szobás, 2 fürdős, 2 konyhás, kétszintes ingatlanhoz 355 nm-es telek tartozik. Az ingatlanban 2 éve a nyílászárókat kicserélték műanyag, hőszigetelt szerkezetűre. A felső, tetőtéri szint beépítése 1983-ban valósult meg, jelenleg csak ez a rész lakott. Ez a szint igényes, műszaki és esztétikai szempontból is tökéletes, a mai kornak megfelelő, fiatalos, modern stílusú. Az alsó szint szorul némi "plasztikázásra", ahol a konyha és a fürdő felújítása esedékes. A tavalyi fűtéskorszerűsítés során, új Bosch kondenzációs gázkazán lett beépítve, ami a fűtést és a meleg vizet biztosítja.A ház mögött található fedett teraszról megközelíthető napsütötte kert kiváló lehetőséget nyújt pihenésre, szórakozásra, vagy akár egy meghitt családi grillezésre! Az udvaron helyet kapott egy 10 nm-es melléképület is, ezen kívül egy kis pince húzódik meg a ház alatt.Az ingatlan gyönyörű otthona lehet kisebb, és nagyobb családoknak egyaránt!További információkért és megtekintésért kérem hívjon vagy írjon e-mailt!És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: