Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KIZÁRÓLAG A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE INGATLANIRODA KÍNÁLJA ELADÁSRA SZŐLŐSGYÖRÖKÖN,  a település külterületén, a KIS-BANYÁSZÓ-HEGY en lévő, jó állapotú, PANORÁMÁS ZÁRTKERTI INGATLANT, SZŐLŐVEL, PINCÉVEL. A TELEK és épületrész pihenőhelyként, hobbiteleknek, akár gazdálkodási célra is alkalmas.A szőlősgyöröki zártkerti ingatlan főbb jellemzői:-  Művelés alól kivett zártkerti ingatlan, azonnal birtokba vehető- A BALATON-PART tól mintegy 9 km-re, gépkocsival 10-15 percre, a KIS - BANYÁSZÓ - HEGY-EN TALÁLHATÓ - VILLANY KÖZMŰVEL RENDELKEZIK- az ELADÓ INGATLAN kiváló lehetőség ha a BALATON elérhető közelségében keres jó áron megvehető szőlőkertet-  Az ingatlanon található egy PRÉSHÁZ, melynek alsó szintjén PINCE, felső részén egy szoba található, emellett egy külön kis épületben szerszámos-tároló.Az épület mellől SZÉP KILÁTÁS és PANORÁMA nyílik SZŐLŐSGYÖRÖKre, valamint a háttérben a BADACSONYra és a BALATONra. A telken található szőlő nagyrészt Királyleányka borszőlő, néhány tőke csemegeszőlővel.Ha érdekli, tekintse meg személyesen is, hívjon a 0670 600 0847-es telefonszámon!INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE:KEDVEZMÉNYES ÜGYVÉDI KÖLTSÉG, INGYENES TANÁCSADÁS, ÉRTÉKBECSLÉS, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ELKÉSZÍTÉSE!HITELFELVÉTELI ÉS BIZTOSÍTÁSI LEHETŐSÉG EGYEDI, KEDVEZŐ KONSTRUKCIÓKKAL KIFEJEZETTEN AZ OPENHOUSE ÜGYFELEI SZÁMÁRA!HÍVJON BÁRMIKOR BIZALOMMAL, HÉTVÉGÉN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!

Csendes, nyugodt környezet hosszútávra, de akár nyaralónak is tökéletes!A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Szőlősgyörökön új lakóövezetben található, tégla építésű családi házat, mely 2006-ban épült.1000 m2-es telken helyezkedik el a 130 m2-es alapterületű, két szintes családi ház, melyet terasz vesz körül. Az alsó szinten található egy konyha étkezővel, amiből egy kamrarész nyílik. Innen a hátsó teraszra lehet kijutni, ahol egy fedett kinti asztal padokkal biztosítja a kényelmet. Ezen a szinten található még egy tágas, fényes nappali, ahol kandallóval lehet fűteni, és egy fürdőszoba wc-vel. A fűtést jelenleg fatüzelésű kandalló biztosítja, de a központi fűtés kialakításához minden rendelkezésre áll (radiátorok, stb.).Az emeletre egy fa szerkezetű lépcsőn jutunk fel, ahol egy előtér, 4 szoba, és egy fürdőszoba található. A fürdőszoba még nem készült el, de ahogy a központi fűtésnél, itt is minden adva van a befejezéshez (csempe, masszírozós kád).A ház téliesített, külső hőszigeteléssel ellátott. Az udvarra telepített tuják és gyümölcsfák remek összképet adnak. A telken található még egy kerti sütésre, bográcsozáshoz kialakított rész. A telek szép, rendezett állapotban van. Az udvarban akár több gépkocsi parkolására is van lehetőség.NE FELEDJE NÁLUNK, ÖN AZ ELSŐ!30%-OS VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL, HOZZÁSEGÍTJÜK ÁLMAI OTTHONÁHOZ!További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. /Sió Pláza földszint/8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Eladó TÉGLA építésű, 3 szobás családi ház 2148 m2-es telekkel, KELLEMES nyugodt KÖRNYÉKEN, széles SZÉP utcában Szőlősgyörökön. Lankás dombokon elterülő falu, borászok paradicsoma, KERÉKPÁRÚT Balatonboglárig, országos buszjáratokkal könnyen eljuthat Budapestre és az ország bármely részére. Autópálya 5 perc (8 km).Napi több buszjárat, legközelebbi vasútállomás Balatonboglár ( Budapest-Nagykanizsa) illetve Lengyeltóti ( Fonyód-Kaposvár)A 70-es években épült téglaház, ma is jó állapotú.  Így, ahogy van lakható. Kényelmes, konvektoros fűtésű, a cserépkályha is használható. Két nagy szoba, egy kisebb udvari, előtér, beépített terasz, fürdőszoba. Melléképületben pince, kamra. Udvaron a bejárattal szemben garázs. Rendezett telek. Füves udvar. Udvar mögötti telek lucernás, melyet továbbra is művelnek, ha Ön tudja nélkülözni.   Összközműves (víz, villany gáz, csatorna.) Telefon is be volt kötve, vezetékes internet, kábel TV lehetőség. Faluban óvoda, jó iskola, idős gondozás. Boltok. A ház: 3 szoba, konyha, fürdőszoba, garázs, tégla építésű melléképületek. Kút. Az ingatlan tehermentes.ÉRDEKLŐDNI:     +36-70-418-3401 VIGH MÁRIAINGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE: Kedvezményes ügyvédi költség, energetikai tanúsítvány készítés, értékbecslés, lakberendezési tanácsadás. HITELFELVÉTELI és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten ügyfeleink számára! VÁRJUK SZERETETTEL  BALATONBOGLÁRI IRODÁNKBAN IS, előzetesen egyeztetett időpontban  állunk rendelkezésére!

Kizárólag irodánkat bízták meg.A 114504 számú családi ház Szőlősgyörökben található.Csendes utcában, nagy udvarral, állattartásra alkalmas melléképületekkel és ásott kúttal.A 114504 számú családi ház jelenlegi állapotában költözhető ráfordítás nélkül.A fűtés két fűtési rendszerrel is megoldható. A házban két cserépkályha található, ezen kívül a konvektoros fűtés is használható.A 114504 számú családi házba két bejáraton át juthatunk be, az egyik a nappaliba nyílik,a másik az étkezőbe.A 114504 számú családi ház kiváló választás, ha a Balaton közelében keres házat, de mégis nyugodt helyen szeretne lakni.Itt gazdálkodhat, tarthat állatokat is.A házba lépve a nappaliból négy szoba és a fürdő nyílik, egy közlekedőn át a konyha-étkezőbe juthatunk.Amennyiben bővítené a lakóteret, a felső szint beépíthetősége lehetőséget nyújt erre is.AMENNYIBEN A 114504 SZÁMÚ CSALÁDI HÁZ, VAGY BÁRMELY INGATLANUNK FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT, KÉREM HÍVJON A 0670/703-8460-AS TELEFONSZÁMON!INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE: KEDVEZMÉNYES ÜGYVÉDI KÖLTSÉG, INGYENES TANÁCSADÁS, DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS, ÉRTÉKBECSLÉS, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ELKÉSZÍTTETÉSE! HITELFELVÉTELI ÉS BIZTOSÍTÁSI LEHETŐSÉG EGYEDI, KEDVEZŐ KONSTRUKCIÓKKAL KIFEJEZETTEN AZ  OPENHOUSE  ÜGYFELEI SZÁMÁRA!  IRODA : 8630 BALATONBOGLÁR DÓZSA GYÖRGY U 9. VÁRJUK ÜGYFELEINKET ELŐZETESEN EGYEZTETETT IDŐPONTBAN!

KIZÁRÓLAG A MI KÍNÁLATUNKBAN SZEREPEL EZ A CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBEN 113701 SZÁMON! A 113701 számú családi ház két szintes.Az alsó szinten található egy szoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba.A felső szinten két szoba, amelyet egy közlekedő köt össze, valamint egy fürdőszoba került kialakításra.Az alsó szintről egy falépcsőn juthatunk az emeletre.Központi fűtés biztosítja a meleget, amely kiegészül kandallós fűtéssel. A kandalló az alsó szinten a nappaliban található.A gáz egy udvaron elhelyezett gáztartályból jut el a házba. A 113701 SZÁMÚ CSALÁDI HÁZBA ÚGY KÖLTÖZHET BE, HOGY EGY FILLÉRT SEM KELL KÖLTENIE A FELÚJÍTÁSRA!Az udvar szépen gondozott, gyümölcsfák sorakoznak rajta.A ház mellett lévő garázsban tarthatja autóját.Az udvaron még egy pince is található.Szinte azonnal költözhető!AMENNYIBEN A 113701 SZÁMÚ CSALÁDI HÁZ, VAGY BÁRMELY INGATLANUNK FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT, KÉREM HÍVJON A 0670/703-8460-AS TELEFONSZÁMON!INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE: KEDVEZMÉNYES ÜGYVÉDI KÖLTSÉG, INGYENES TANÁCSADÁS, DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS, ÉRTÉKBECSLÉS, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ELKÉSZÍTTETÉSE! HITELFELVÉTELI ÉS BIZTOSÍTÁSI LEHETŐSÉG EGYEDI, KEDVEZŐ KONSTRUKCIÓKKAL KIFEJEZETTEN AZ  OPENHOUSE  ÜGYFELEI SZÁMÁRA!  IRODA : 8630 BALATONBOGLÁR DÓZSA GYÖRGY U 9. VÁRJUK ÜGYFELEINKET ELŐZETESEN EGYEZTETETT IDŐPONTBAN!

KIZÁRÓLAG NÁLUNK.A balatonboglári Openhouse kizárólagos megbízásában eladó a 112548-as számú, jó állapotú, 922m2 -es telken fekvő családi ház Szőlősgyörökben! Szőlősgyörökben, csendes utcában, 2 szintes, jó állapotú családi ház eladó! A tégla építésű családi ház egy 922m2-es telekre épült 1995-ben. A házba érkezve egy tágas nappaliba lépünk, ahonnan a konyha-étkező, spejz illetve az emeletre vezető lépcső található. A földszinti helyiségek melegét gázkonvektor biztosítja. Balra egy tágas hálószoba fogad minket, melynek melegéről cserépkályha gondoskodik. A nappaliból egy folyosót alakítottak ki, ahonnan még egy hálószoba elérhető és egy fürdőszoba wc-vel, ami könnyen leválasztható és külön bejáratúvá tehető.Az emeletre érve egy kis előtér található, ahonnan egy nagy nappaliba érkezünk, amelynek fűtéséről egy hangulatos kandalló gondoskodik. A nappaliból egy konyha, fürdőszoba és 2 hálószoba nyílik. A ház tetőszerkezete nagyon jó minőségű anyagokból készült és nagyon jó hőszigeteléssel rendelkezik. A házból nyílik ajtó a nyári konyhába és a garázsba, melyeknek az alapja a ház alapjával együtt készült. A garázsban kialakított a tulajdonos egy szerelő aknát is. Kiemelten ajánlom azoknak, akik Balatonhoz közeli településen szeretnének élni és egy jó állapotú családi házat keresnek, elérhető áron!Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése, díjmentes hitel ügyintézés!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!AMENNYIBEN EZ AZ INGATLAN FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT, A +36-70/703-84-60-AS TELEFONSZÁMON VÁROM HÍVÁSÁT!

ELADÓ VIDÉKI STÍLUSÚ, FELÚJÍTOTT HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBEN!A balatonboglári Openhouse ingatlaniroda kizárólagos megbízással kínálja megvételre ezt a múlt század első felében épült, és 2000 körül FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ at. A felújítás érintette a belső és külső burkolatokat, vezetékezést, a CSERÉPTETŐ t is.A több, mint 1600 m2-es telken fekvő, 90 m2 alapterületű LAKÓÉPÜLET ből, GARÁZS ból és NYÁRI KONYHÁ ból álló melléképületből, valamint jól kialakított BOROSPINCÉ ből álló INGATLAN a település központjától mintegy ötperces gyalogútra, a BALATON-PART tól 9 km-re, vagyis 10 perces autóútra található. A falu dombos, lankás részén fekszik CSENDES, ERDŐS, TERMÉSZETKÖZELI KÖRNYEZETBEN .Az utcáról egy rövid sétával juthatunk el a főépülethez, ahol egy széles teraszról léphetünk a HÁZ ba. Itt két szobát, konyhát, fürdőt és étkezőt találunk, a berendezés és a burkolatok mind hagyományos, VIDÉKIES STÍLUSÚ ak. A főépület mellett van a kisebb, nyári konyhát és GARÁZS t magába foglaló HÁZ . Emellett egy földalatti, több boroshordó és üvegek tárolására, valamint szőlő feldolgozására alkalmas munkatérrel rendelkező PINCE van. A szépen rendezett, PARKOSÍTOTT KERT ben a dísznövények szinte arborétum benyomását keltik. A kertben ÁSOTT KÚT is található.A település a BALATON VONZÁSKÖRZET ében található, az itt és a környékbeli városokban számos fontos intézmény és szórakozási lehetőség lelhető. A környéken számos borászat található, a közelben GYÓGYFÜRDŐK , LOVASSPORT és túrázási lehetőségek. Az M7 autópálya felől gépkocsival, valamint tömegközlekedéssel is KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ .Ha érdekli ez a NYARALÓ ként és CSALÁDI HÁZ ként egyaránt használható KIS BIRTOK A BALATON KÖZELÉBEN ebben a HANGULATOS KIS FALU ban, hívjon és tekintse meg személyesen is bármikor!06 70 389 0398Látogassa meg a www.balatonboglar.oh.hu és a www.siofok.oh.hu oldalakat további ajánlatokért! INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE: KEDVEZMÉNYES ÜGYVÉDI KÖLTSÉG, INGYENES TANÁCSADÁS, PARTNERBANKJAINK KIHELYEZETT FOGADÓ ÓRÁI, ÉRTÉKBECSLÉS, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ELKÉSZÍTTETÉSE! HITELFELVÉTELI ÉS BIZTOSÍTÁSI LEHETŐSÉG EGYEDI, KEDVEZŐ KONSTRUKCIÓKKAL KIFEJEZETTEN AZ OPENHOUSE ÜGYFELEI SZÁMÁRA! HÍVJON BÁRMIKOR BIZALOMMAL! NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!

KIZÁRÓLAG   a BOGLÁR-LELLEI Openhouse Ingatlaniroda megvételre kínál SZŐLŐSGYÖRÖK központjához közel egy teljesen felújított családi házat.Az ingatlan fizethetjük Euroban is, mivel a tulajdonosok német állampolgárok. A ház felújításán is tükröződik a német precizitás és a német pontosság.ÁRA: 59000 € Az ingatlan 3050 nm-es telken helyezkedik el. A ház falai téglából készültek, tetőszerkezete cseréppel fedett, nyílászárói műanyagok. A házba a bejárati ajtón keresztül a nappaliba jutunk, ahonnan nyílnak a helyiségek. 2 szoba, amerikai konyha és a fürdőszoba elválasztott mellékhelyiséggel.A ház nyugati részén terasz lett kialakítva. A ház folytatásaként építettek egy apartmant, amely áll, egy szobából, egy amerikai konyhából és egy fürdőszobából. A kert és az udvar szépen gondozott, ízlésesen kialakított. Itt helyet kapott egy garázs is, illetve melléképületek.A közelben találjuk a  buszmegállót, az önkormányzatot, a boltokat, az iskolát, óvodát. Ez az ingatlan kiváló életteret biztosít az itt élőknek. Alkalmas családi háznak vagy nyaralónak is. A Balaton mindössze 8 km-re található, amit 10 perc autózással megtehetünk.Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!  Ez akár két generáció együttélésére is alkalmas!Ha a fenti ingatlannal felkeltettem érdeklődését, hívjon az alábbi telefonszámon, akár hétvégén és ünnepnapokon is:+36-70-703-84-60Hívjon bizalommal!Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!Nálunk Ön az első! 

ELADÓ JÓ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBEN!A Boglár-Lelle Openhouse ingatlaniroda kínálja eladásra  ezt a SZŐLŐSGYÖRÖK ben található egyszintes, két szobával rendelkező CSALÁDI HÁZ at.A 70-es években épült TÉGLAÉPÍTÉSŰ HÁZ at 2012 körül RÉSZBEN FELÚJÍTOTT ák - új MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK at, burkolatokat kapott, a fűtési rendszer és radiátorok cseréje történt. A HÁZ jelenleg is LAKHATÓ , használható.A déli tájolású fedett teraszon található bejáraton léphetünk az épület nappali-étkezőjébe, ahonnan konyha, két szoba, fürdő és kamra nyílik. A teraszról nyílik továbbá egy külön kazánház és tároló, innen vezet a padlástérbe a lépcső. A fűtést vízteres vegyes tüzelésű kazán biztosítja, emellett egy működő cserépkályha és egy kisebb vaskályha van a házban. Gáz az ingatlanon belül található, így a gázcirkós fűtés is kivitelezhető.Az ELADÓ INGATLAN on található még egy GAZDASÁGI ÉPÜLET , ÁSOTT KÚT SZIVATTYÚVAL öntözéshez, csaknem 3000 m2 területű, TERMŐ GYÜMÖLCSFÁK kal részben beültetett KERT .Ez a HÁZ JÓ ÁLLAPOT a és megkezdett felújítása révén jó lehetőség, hogy jó áron megvéve és befejezve igazi modern otthonná váljon a BALATON KÖZEL ségében, mégis csendes, falusias környezetben. GAZDÁLKODÁSRA , kerti zöldség és gyümölcstermesztésre is tökéletesen alkalmas, de NYARALÓ nak is remekül használható. TEHERMENTES .Hívjon a 0670-389-0398 telefonszámon és tekintse meg!Látogassa meg a www.balatonboglar.oh.hu és siofok.oh.hu oldalakat további ajánlatokért!INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE:KEDVEZMÉNYES ÜGYVÉDI KÖLTSÉG, INGYENES TANÁCSADÁS, PARTNERBANKJAINK KIHELYEZETT FOGADÓ ÓRÁI, ÉRTÉKBECSLÉS, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ELKÉSZÍTTETÉSE!HITELFELVÉTELI ÉS BIZTOSÍTÁSI LEHETŐSÉG EGYEDI, KEDVEZŐ KONSTRUKCIÓKKAL KIFEJEZETTEN AZ OPENHOUSE ÜGYFELEI SZÁMÁRA!NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!

ÖSSZKOMFORTOS CSALÁDI HÁZ KÉT LAKÁSOS, NAGY TERASSZAL ELADÓ!ELADÓ  FELÚJÍTOTT  CSALÁDI HÁZ  BALATONTÓL 8 KM-RE,  AHONNÉT BICIKLIVEL IS BEMEHET A BOGLÁRI STRANDRA. HA A KÖRNYÉKEN SZERETNE ÉLNI, PILLANATOK ALATT 3 VÁROSBA IS ELJUTHAT.  A HÁZ TELJES MÉRTÉKBEN FELÚJÍTOTT. ÚJ VÍ z, villany és gázvezeték. Belül új burkolatok, új víz, villany és gázvezeték .   AMIT LÁT A KÉPEKEN: AZ VALÓSÁG, NEM CSALÁS, NEM ÁMÍTÁS. KÜLÖN BEJÁRATTAL MÖGÖTTE KÜLÖN LAKÁS: SZOBA KONYHA FÜRDŐSZOBA, EZ A LAKRÉSZ 60M2-ES. MINDKÉT LAKRÉSZ CIRKÓ fűtéses, a nagyobbik lakásban cserépkályha is ad meleget. Ház mögött  TÉGLAISTÁLLÓ, JELENLEG GARÁZSKÉNT  FUNKCIONÁL. ITT LEHETNE MŰHELY, VAGY GALÉRIA IS. HA LOVAKAT SZERETNE TARTANI, AZ IS LEHETSÉGES. UDVARON ÁSOTT KÚT. Külső festés nemsokára elkészül. A szomszéd telekkel együtt eladó, ahol jelenleg gazdasági épület áll.  Engedje szabadon fantáziáját, itt megvalósíthatja álmait! Telek tiszta, rendezett, az utcában átmenő forgalom nincs, szomszédok portája is rendezett. SZŐLŐSGYÖRÖK JÓL ELLÁTOTT FALU, BALATONBOGLÁR  MÖGÖTT. SOK KÜLFÖLDI IS SZERET ITT ÉLNI. CSODÁS FEKVÉS, JÓ LEVEGŐ!  ÉRDEKLŐDNI:     +36-70-418-3401 VIGH MÁRIA INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE: Kedvezményes ügyvédi költség, energetikai tanúsítvány készítés, értékbecslés, lakberendezési tanácsadás. Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az OPENHOUSE   Országos ingatlan hálózat ügyfelei számára!  VÁRJUK SZERETETTEL  MÁR BALATONBOGLÁRI IRODÁNKBAN IS,  hétvégén előzetesen egyeztetett időpontban is állunk rendelkezésére!

A BOGLÁR-LELLEI OPENHOUSE INGATLANIRODA megvételre kínál a Balatonhoz közeli, csendes kis faluban, egy új építésű családi házat. Az ingatlan SZŐLŐSGYÖRÖK legmagasabb részén helyezkedik el. Az udvarról gyönyörű panoráma tárul elénk. Innen élvezhetjük a tiszta levegőt, a szép tájat, a csendet és a nyugalmat.A házat 2006-ban építették téglából, a tető fedése cserép, a falakat Dryvit hőszigetelő rendszerrel szigetelték. Már csak a színezés hiányzik.A ház keleti és déli oldalát körbeöleli egy 35 m2-es terasz. Innen jutunk be a ház földszintjére. A közlekedőből nyílik a kellemes méretű nappali, a konyha étkezővel, egy spájz, a fürdőszoba és az emeleti lépcső. A nappaliban beépítésre került egy kandalló, ami biztosítja a földszint fűtését. A konyhában méretre készített bútorokat találunk, kerámia főzőlappal, elektromos sütővel és szagelszívóval.Az emeleten kialakításra került négy szoba és egy fürdőszoba. A szobák laminált padlósak, a fürdőszoba burkolása még hiányzik.Az egész házban kiépítették a központi fűtést, csak a radiátorok hiányoznak és a kazán. A meleg vizet bojler biztosítja.A telek gyönyörűen parkosított. A kerítés mellett körben sok - sok tuját, a kertben termő gyümölcsfákat találunk. Az udvaron kiépített grillsütő biztosítja a kikapcsolódást.A tulajdonosok a családi házat csak nyaralónak használták, de alkalmas állandó otthonnak is.A Balaton közelsége, a csendes, békés környék, kellemes pihenést biztosít az ide költözőknek. Ha meghitt, zöldövezeti otthonra vágyik, vagy szívesen töltené szabadságát távol a város zajától, hívjon bizalommal az alábbi telefonszámon: 06-70-703-84-60Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!Nálunk Ön az első! 

ELADÓ  Balatonboglár mellett  Szőlősgyörökön a Boglár-Lelle Openhouse ingatlaniroda kínálatában újszerű CSALÁDI HÁZ. Alapszinten NAPPALI,  amerikai konyha, étkező egy légtérben, ezenkívül fürdőszoba található. Emeleten 3 SZOBA , előkészített fürdőszoba. Nagy teraszok, szép kilátással. IGÉNYES  KERÁMIABURKOLATOK , praktikus elosztás. Alagsorban, tárolóhelységek, nagy terem biliárdszobának, vagy wellness blokknak, ezenkívül BOROS  PINCE , HÁZTARTÁSI  HELYSÉG . Garázs külön épületben található, ahol szintén van fürdőszoba, a tetőterében lakószoba. Fatároláshoz, a garázs mögötti épület használható. Rendezett SZÉP  UDVAR , pihenőhelyekkel, épített grillezővel. Jelenleg 2700 m2 telek tartozik hozzá, ön választhat, hogy az egész telekkel, vagy csak egy 900m2-es, vagy 1700 m2-es telekkel szeretné a házat megvásárolni.  HŐTECHNIKAILAG KIVÁLÓ.  Hőszigetelt nyílászárok,  padlófűtés  azonkívül LÉGTERES KANDALLÓBÓL,   LÉGCSATORNÁKON KERESZTÜL GAZDASÁGOSAN FŰTHETŐ. ,BALATONTÓL  8 KM-RE , autópályától 6 km-re. találhatóÚj házas környék, igényes szomszédok, állandó lakók is. A somogyi dombokon kívül, a túlsó parti hegyeket is lehet látni. Közelben bolt, közintézmények. A  közeli Jankovics-kastély parkjában különleges fák találhatók. Szőlősgyörök Balatonboglár melletti település. Széleskörű intézmények: iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, mellette könyvtár és e-pont is rendelkezésre áll az itt élők és ide látogatók számára. A kulturális élet is nagyon sok változatosságot, érdekes programot tartalmaz, melyeknek helyszíne a Művelődési Ház és a Sportpálya. A borászat az egyik legjellemzőbb e településre, Buszjáratok Balatonboglárra, Lengyeltótiba.Vígh Mária +36-70-418-3401További ajánlataink www.balatonboglar.oh.hu és a www.siofok.oh.hu !Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!Nálunk Ön az első!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: