Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KIZÁRÓLAGOS JOGÚ MEGBÍZÁS!A Balaton déli partján, Szöllösgyörökön ajánlom figyelmükbe, ezt a négy szobás, kettő fürdőszobás családi házat. Tégla építésü,cseréptető fedéssel.Praktikus elosztású,két cserépkályhás, plusz gázkonvektorok biztosítják az otthon melegét.Az autópálya lehajtó 5 km-re található.Akár két generáció számára is ideális.Gazdálkodásra és kikapcsolódásra egyaránt alkalmas. posta, orvosi rendelő iskola,sportolási lehetőségA Balatontól 9–10 km-re található egy völgyben megbújva, a legközelebbi városok: Lengyeltóti, Bala-tonboglár, Balatonlelle és a járásszékhely Fonyód. A település a Balatonboglári borvidék részét képe-zi.[3]Története[szerkesztés]Szőlősgyörökről 1327-ből maradt fenn az első okleveles adat, ekkor a helység lelkészét említették. Neve az 1332-1337. évi pápai tizedjegyzékben Gereg, Goreg alakokban volt írva. 1465 és 1492 között az Ujlaki család birtokában volt, az 1536. évi adólajstrom szerint pedig már Móré László volt a földesu-ra. Az 1573-1575. évi török kincstári adólajstromban Szilös-Gyög alakban, 10 házzal jegyezték fel. 1563-ban I. Ferdinánd király Tahy Ferencnek adományozta, de mivel a vármegyének ez a része már akkor a török hódoltsághoz tartozott, a beiktatás csak 1564 húsvét hetében, Marcaliban történt meg. Tahy Ferenc Margit nevű leánya Orsich Kristófhoz ment nőül, egy Ilona nevű leánya volt, aki Pribérdi Jankovics György neje lett. E házasságból származott Jankovics János, aki 1642-ben nemességújító címeres nemeslevelet nyert, és ő lett a helység földesura. Fia, Péter, 1676 februárjában itteni jobbág-yait Vörös Pál csobáncvári kapitánynak kötötte le.1701-1703-tól a település Jankovics István birtoka volt. 1715-ben 14 háztartását írták össze. 1767-ben Jankovics Antal özvegye, Fekete Julianna birtoka volt, az 1900-as évek elején pedig gróf Jankovics Tivadar volt a legnagyobb birtokosa, akinek itt szép kastélya is volt. A községbeli templomot is a Janko-vics család építtette.1848 őszén a magyar nemzetőrök és a horvátok között itt kisebb összeütközés volt, mely a magyarok győzelmével végződött.A 20. század elején Somogy vármegye Lengyeltóti járásához tartozott.1910-ben 1287 lakosából 1261 magyar volt. Ebből 1236 római katolikus, 18 református, 33 izraelita volt.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal!Horváth EditIngatlan Tanácsadó+36 70 454 0468

+36703885Mutat

KÍZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!!!! Szőllősgyörök legfrekventáltabb utcájában eladó, ingatlan mely felújítás után barátságos otthonná varázsolható. Ez a nagyon kedvező árban lévő ház Szőllősgyörök legkedveltebb utcájában, a központban található.A déli part egyik legmozgalmasabb városa Balatonlelle közelében, amely mindössze 5-6 perc autóval. Gazdálkodásra, és kikapcsolódásra ideális. Az autópálya lehajtó 1-2 perc. Az otthon melegét, cserépkályha, és gázkonvektor biztosítja.A TULAJDONVISZONYOK RENDEZETTEK, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!HA FELKELTETTEM AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT,KÉREM HÍVJON!A Balatontól 9–10 km-re található egy völgyben megbújva, a legközelebbi városok: Lengyeltóti, Bala-tonboglár, Balatonlelle és a járásszékhely Fonyód. A település a Balatonboglári borvidék részét képe-zi.[3]Története[szerkesztés]Szőlősgyörökről 1327-ből maradt fenn az első okleveles adat, ekkor a helység lelkészét említették. Neve az 1332-1337. évi pápai tizedjegyzékben Gereg, Goreg alakokban volt írva. 1465 és 1492 között az Ujlaki család birtokában volt, az 1536. évi adólajstrom szerint pedig már Móré László volt a földesu-ra. Az 1573-1575. évi török kincstári adólajstromban Szilös-Gyög alakban, 10 házzal jegyezték fel. 1563-ban I. Ferdinánd király Tahy Ferencnek adományozta, de mivel a vármegyének ez a része már akkor a török hódoltsághoz tartozott, a beiktatás csak 1564 húsvét hetében, Marcaliban történt meg. Tahy Ferenc Margit nevű leánya Orsich Kristófhoz ment nőül, egy Ilona nevű leánya volt, aki Pribérdi Jankovics György neje lett. E házasságból származott Jankovics János, aki 1642-ben nemességújító címeres nemeslevelet nyert, és ő lett a helység földesura. Fia, Péter, 1676 februárjában itteni jobbág-yait Vörös Pál csobáncvári kapitánynak kötötte le.1701-1703-tól a település Jankovics István birtoka volt. 1715-ben 14 háztartását írták össze. 1767-ben Jankovics Antal özvegye, Fekete Julianna birtoka volt, az 1900-as évek elején pedig gróf Jankovics Tivadar volt a legnagyobb birtokosa, akinek itt szép kastélya is volt. A községbeli templomot is a Janko-vics család építtette.1848 őszén a magyar nemzetőrök és a horvátok között itt kisebb összeütközés volt, mely a magyarok győzelmével végződött.A 20. század elején Somogy vármegye Lengyeltóti járásához tartozott.1910-ben 1287 lakosából 1261 magyar volt. Ebből 1236 római katolikus, 18 református, 33 izraelita volt.Horváth Editingatlan tanácsadó+36 70 454 0468

+36703885Mutat

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00208-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Összkomfortos családi ház Két lakásos, nagy terasszal eladó!Eladó  felújított  családi ház  Balatontól 8 km-re,  ahonnét biciklivel is bemehet a boglári strandra. Ha a környéken szeretne élni, pillanatok alatt 3 városba is eljuthat. A ház teljes mértékben felújított. Új ví z, villany és gázvezeték. Belül új burkolatok, új víz, villany és gázvezeték .   Amit lát a képeken: az valóság, nem csalás, nem ámítás.Külön bejárattal mögötte külön lakás: szoba konyha fürdőszoba, ez a lakrész 60m2-es. Mindkét lakrész cirkó fűtéses, a nagyobbik lakásban cserépkályha is ad meleget. Ház mögött  téglaistálló, jelenleg garázsként funkcionál. Itt lehetne műhely, vagy galéria is. Ha lovakat szeretne tartani, az is lehetséges. Udvaron ásott kút.Külső festés nemsokára elkészül. A szomszéd telekkel együtt eladó, ahol jelenleg gazdasági épület áll.  Engedje szabadon fantáziáját, itt megvalósíthatja álmait! Telek tiszta, rendezett, az utcában átmenő forgalom nincs, szomszédok portája is rendezett. Szőlősgyörök jól ellátott falu, Balatonboglár  mögött. Sok külföldi is szeret itt élni. Csodás fekvés, jó levegő!Amennyiben a 00208-as számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00700-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált ZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó a Balaton déli partjától tíz kilométerre lévő nagyközségben, annak frekventált utcájában lévő, két generáció együtt élésére alkalmas kitűnő állapotú családi ház. Parkosított térkövezett udvarról nyílik a bejárat a két ingatlanba. Fedett terasz, /télikert/, ahol téliesíthetjük virágainkat, innét egy előszobából nyíló étkező és minden igényt kielégítő konyha /kamrával/, valamint egy hatalmas ízlésesen berendezett nappali, fürdőszoba és külön mellékhelyiség alkotják a földszint helyiségeit. Az ingatlan fűtése gáz konvektorokkal és egy gyönyörű egyedi építésű, vízteres cserépkályhával történik.A tetőtérbe egy egyedi, kényelmes lépcsőn jutunk fel. Itt három szoba, fürdőszoba és egy erkély található. Az ingatlan különlegessége egy szabadtéri mégis fedett konyha, ahol partikat, baráti összejöveteleket tarthatunk. Kemence, grill sütő található itt. A hátsó összkomfortos épületben egy tágas szoba, konyha, kamra, és egy fürdőszoba található. Kedves leendő vásárló! Ennél ideálisabb helyet nem talál egy család egyesítésre.Kedvező hely, kedvező vételár, csendes, nyugodt környezet, mindez a Balaton közelében elérhető áron!Amennyiben a 00700-as számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00795-ös számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- A 70-es években épült téglaépítésű ház at 2012 körül részben felújított ák - új műanyag nyílászárók at, burkolatokat kapott, a fűtési rendszer és radiátorok cseréje történt.- A ház jelenleg is lakható , használható.- A déli tájolású fedett teraszon található bejáraton léphetünk az épület nappali-étkezőjébe, ahonnan konyha, két szoba, fürdő és kamra nyílik.- A teraszról nyílik továbbá egy külön kazánház és tároló, innen vezet a padlástérbe a lépcső.- A fűtést vízteres vegyes tüzelésű kazán biztosítja, emellett egy működő cserépkályha és egy kisebb vaskályha van a házban.- Gáz az ingatlanon belül található, így a gázcirkós fűtés is kivitelezhető.Az eladó ingatlan on található még egy gazdasági épület, ásott kút szivattyúval öntözéshez, csaknem 3000 m2 területű, termő gyümölcsfákkal részben beültetett kert .- Ez a ház jó állapot a és megkezdett felújítása révén jó lehetőség, hogy jó áron megvéve és befejezve igazi modern otthonná váljon a Balaton közelségében, mégis csendes, falusias környezetben. Gazdálkodásra, kerti zöldség és gyümölcstermesztésre is tökéletesen alkalmas, de nyaraló nak is remekül használható. Amennyiben a 00795-ös számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00206-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó Szőlősgyörökön, Balatonboglártól 8 km-re, 3 szobás lakóház.Teraszról nappaliba lépünk, onnét nyílik a 3 hálószoba és egy kamra. Konyha, fürdőszoba külön bejáratú.Udvaron garázs, és egyéb téglaépület, valamint garázs szerelőaknával.  Kertben gyümölcsfák: alma, szilva,cseresznye, körte, veteményes kert. Kisebb rész akáccal betelepített, melyet pár év múlva kivágni lehet. A házban tágas napfényes szobák, használható fürdőszoba, konyha, kamra. Jelenlegi állapotában is lakható. Fűthető konvektorral, illetve kályha, kandalló is betehető.Fiataloknak olcsó családi ház vásárlási lehetőség önálló életkezdéshez. Hitelfelvételhez profi ügyintézőnk nyújt díjmentes segítséget.Napi több buszjárat, legközelebbi vasútállomás Balatonboglár ( Budapest-Nagykanizsa) illetve Lengyeltóti ( Fonyód-Kaposvár)Amennyiben a 00206-os számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

ÁRCSÖKKENÉS!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00797-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- A felújítás érintette a belső és külső burkolatokat, vezetékezést, a cseréptetőt is.- A több, mint 1600 m2-es telken fekvő, 90 m2 alapterületű lakóépületből, garázsból és nyári konyhából álló melléképületből, valamint jól kialakított borospincéből álló ingatlan a település központjától mintegy ötperces gyalogútra, a Balaton-parttól 9 km-re, vagyis 10 perces autóútra található.- A falu dombos, lankás részén fekszik csendes, erdős, természetközeli környezetben.- Az utcáról egy rövid sétával juthatunk el a főépülethez, ahol egy széles teraszról léphetünk a házba.- Itt két szobát, konyhát, fürdőt és étkezőt találunk, a berendezés és a burkolatok mind hagyományos, vidékies stílusúak.- A főépület mellett van a kisebb, nyári konyhát és garázst magába foglaló ház .- Emellett egy földalatti, több boroshordó és üvegek tárolására, valamint szőlő feldolgozására alkalmas munkatérrel rendelkező pince van.- A szépen rendezett, parkosított kertben a dísznövények szinte arborétum benyomását keltik.- A kertben ásott kút is található.- A település a Balaton vonzáskörzetében található, az itt és a környékbeli városokban számos fontos intézmény és szórakozási lehetőség lelhető. A környéken számos borászat található, a közelben gyógyfürdők , lovassportés túrázási lehetőségek.- Az M7 autópálya felől gépkocsival, valamint tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.Amennyiben a 00797-es számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00143-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:ELADÓ  Balatonboglár mellett  Szőlősgyörökön újszerű Családi ház.Alapszinten Nappali,  amerikai konyha, étkező egy légtérben, ezenkívül fürdőszoba található. Emeleten 3 szoba , előkészített fürdőszoba.Nagy teraszok, szép kilátással. Igényes  kerámiaburkolatok , praktikus elosztás. Alagsorban, tárolóhelységek, nagy terem biliárdszobának, vagy wellness blokknak, ezenkívül boros  pince , háztartási  helység . Garázs külön épületben található, ahol szintén van fürdőszoba, a tetőterében lakószoba. Fatároláshoz, a garázs mögötti épület használható. Rendezett szép  udvar , pihenőhelyekkel, épített grillezővel.Jelenleg 2700 m2 telek tartozik hozzá, ön választhat, hogy az egész telekkel, vagy csak egy 900m2-es, vagy 1700 m2-es telekkel szeretné a házat megvásárolni. Hőtechnikailag kiváló.  Hőszigetelt nyílászárok,  padlófűtés azonkívül légteres kandallóból,   légcsatornákon keresztül gazdaságosan fűthető. ,Balatontól  8 km-re , autópályától 6 km-re. találhatóÚj házas környék, igényes szomszédok, állandó lakók is. A somogyi dombokon kívül, a túlsó parti hegyeket is lehet látni.Közelben bolt, közintézmények. A  közeli Jankovics-kastély parkjában különleges fák találhatók. Szőlősgyörök Balatonboglár melletti település. Széleskörű intézmények: iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, mellette könyvtár és e-pont is rendelkezésre áll az itt élők és ide látogatók számára. A kulturális élet is nagyon sok változatosságot, érdekes programot tartalmaz, melyeknek helyszíne a Művelődési Ház és a Sportpálya. A borászat az egyik legjellemzőbb e településre, Buszjáratok Balatonboglárra, Lengyeltótiba.Amennyiben a 00143-as számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Csendes, nyugodt környezet hosszútávra, de akár nyaralónak is tökéletes! A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Szőlősgyörökön új lakóövezetben található, tégla építésű családi házat, mely 2006-ban épült. 1000 m2-es telken helyezkedik el a 130 m2-es alapterületű, két szintes családi ház, melyet terasz vesz körül. Az alsó szinten található egy konyha étkezővel, amiből egy kamrarész nyílik. Innen a hátsó teraszra lehet kijutni, ahol egy fedett kinti asztal padokkal biztosítja a kényelmet. Ezen a szinten található még egy tágas, fényes nappali, ahol kandallóval lehet fűteni, és egy fürdőszoba wc-vel. A fűtést jelenleg fatüzelésű kandalló biztosítja, de a központi fűtés kialakításához minden rendelkezésre áll (radiátorok, stb.). Az emeletre egy fa szerkezetű lépcsőn jutunk fel, ahol egy előtér, 4 szoba, és egy fürdőszoba található. A fürdőszoba még nem készült el, de ahogy a központi fűtésnél, itt is minden adva van a befejezéshez (csempe, masszírozós kád). A ház téliesített, külső hőszigeteléssel ellátott. Az udvarra telepített tuják és gyümölcsfák remek összképet adnak. A telken található még egy kerti sütésre, bográcsozáshoz kialakított rész. A telek szép, rendezett állapotban van. Az udvarban akár több gépkocsi parkolására is van lehetőség. NE FELEDJE NÁLUNK, ÖN AZ ELSŐ!30%-OS VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL HOZZÁSEGÍTJÜK ÁLMAI OTTHONÁHOZ!További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. /Sió Pláza -1 szint/8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: