Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00041-es számú, SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- 2009-ben gondos Német tulajdonosai felújították az ingatlant, ez alatt értve a tető és a nyílászárók cseréjét.- A három szintes családi ház szuterénjében több tárolóhelyiség illetve raktár, és két garázs is kialakításra került.- A földszinten egy nagyméretű nappali, konyha és egy közlekedő található. A bejárat egy kb. 20 m2-es teraszról közelíthető meg.- A tetőtér beosztását tekintve 3 szobából, fürdőből és egy nappaliból áll.- A három szint közötti közlekedés a belső lépcsőn lehetséges. - A 1990-ben épült házhoz 4000 m2-es, körbekerített telek tartozik, így kifejezetten ajánlom gazdálkodók figyelmébe is.- Parkolási lehetőség a két garázsban és az udvarban lehetséges.- Az ingatlan teljes bútorzattal együtt eladó.- Kedvező áron, felújított családi ház lehet az Öné! - Éljen a lehetőséggel!Amennyiben a 00041-es számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!Amennyiben a szőlősgyöröki ház, vagy bármely kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a +36-70-70-84-60-as telefonszámon.Várom jelentkezését!

+36 70 703-8Mutat

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00789-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONBOGLÁRI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- Az ingatlan vételárát a tulajdonosok Euroban kérik, mivel  német állampolgárok. A ház felújításán is tükröződik a német precizitás és a német pontosság.- Az ingatlan 3050 nm-es telken helyezkedik el. A ház falai téglából készültek, tetőszerkezete cseréppel fedett, nyílászárói műanyagok.- A házba a bejárati ajtón keresztül a nappaliba jutunk, ahonnan nyílnak a helyiségek. 2 szoba, amerikai konyha és a fürdőszoba elválasztott mellékhelyiséggel.- A ház nyugati részén terasz lett kialakítva. A ház folytatásaként építettek egy apartmant, amely áll, egy szobából, egy amerikai konyhából és egy fürdőszobából.- A kert és az udvar szépen gondozott, ízlésesen kialakított. Itt helyet kapott egy garázs is, illetve melléképületek.- A közelben találjuk a  buszmegállót, az önkormányzatot, a boltokat, az iskolát, óvodát.- Ez az ingatlan kiváló életteret biztosít az itt élőknek.- Alkalmas családi háznak vagy nyaralónak is.- A Balaton mindössze 8 km-re található, amit 10 perc autózással megtehetünk.- Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!  Ez akár két generáció együttélésére is alkalmas!Amennyiben a 00789-es számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája! 

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00704-es számú SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó a Balaton déli partjától 8 kilométerre lévő kedves községben Szőlősgyörökben, egy nem régiben teljesen felújított, praktikus beosztású, minden igényt kielégítő családi ház. Hőszigetelt vakolat, új nyílászárók, víz és elektromos vezetékek cseréje is megtörtént a felújítás során. Tágas, rendezett telken egy dupla garázsos melléképület, mely műhelynek is kitűnő lehetőség. Az öntözést fúrt kút segíti.A ház központi helyisége a nappali, innét egy közlekedőből nyílnak a lakószobák, a konyha, mely a háziasszonyok álma, a fürdőszoba, valamint a hátsó bejárathoz tartozó kisebb közlekedő. Akár családi háznak, akár nyaralónak is rendkívüli lehetőség kedvező áron. A közelben található az autópálya lehajtó, bevásárlási lehetőségek, autóbusz megálló, orvosi rendelő, gyógyszertár. A község a dél balatoni borút részét képezi, kiépített kerékpárúton kerekezhetünk. A boros pincékben a gazdák invitálnak bor kóstolásra. Borongós időben ellátogathatunk a híres búcsú helyre Gyugyra vagy a csisztai termálfürdőbe.Amennyiben a 00704-es számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00143-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:ELADÓ  Balatonboglár mellett  Szőlősgyörökön újszerű Családi ház.Alapszinten Nappali,  amerikai konyha, étkező egy légtérben, ezenkívül fürdőszoba található. Emeleten 3 szoba , előkészített fürdőszoba.Nagy teraszok, szép kilátással. Igényes  kerámiaburkolatok , praktikus elosztás. Alagsorban, tárolóhelységek, nagy terem biliárdszobának, vagy wellness blokknak, ezenkívül boros  pince , háztartási  helység . Garázs külön épületben található, ahol szintén van fürdőszoba, a tetőterében lakószoba. Fatároláshoz, a garázs mögötti épület használható. Rendezett szép  udvar , pihenőhelyekkel, épített grillezővel.Jelenleg 2700 m2 telek tartozik hozzá, ön választhat, hogy az egész telekkel, vagy csak egy 900m2-es, vagy 1700 m2-es telekkel szeretné a házat megvásárolni. Hőtechnikailag kiváló.  Hőszigetelt nyílászárok,  padlófűtés azonkívül légteres kandallóból,   légcsatornákon keresztül gazdaságosan fűthető. ,Balatontól  8 km-re , autópályától 6 km-re. találhatóÚj házas környék, igényes szomszédok, állandó lakók is. A somogyi dombokon kívül, a túlsó parti hegyeket is lehet látni.Közelben bolt, közintézmények. A  közeli Jankovics-kastély parkjában különleges fák találhatók. Szőlősgyörök Balatonboglár melletti település. Széleskörű intézmények: iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, mellette könyvtár és e-pont is rendelkezésre áll az itt élők és ide látogatók számára. A kulturális élet is nagyon sok változatosságot, érdekes programot tartalmaz, melyeknek helyszíne a Művelődési Ház és a Sportpálya. A borászat az egyik legjellemzőbb e településre, Buszjáratok Balatonboglárra, Lengyeltótiba.Amennyiben a 00143-as számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00700-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált ZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó a Balaton déli partjától tíz kilométerre lévő nagyközségben, annak frekventált utcájában lévő, két generáció együtt élésére alkalmas kitűnő állapotú családi ház. Parkosított térkövezett udvarról nyílik a bejárat a két ingatlanba. Fedett terasz, /télikert/, ahol téliesíthetjük virágainkat, innét egy előszobából nyíló étkező és minden igényt kielégítő konyha /kamrával/, valamint egy hatalmas ízlésesen berendezett nappali, fürdőszoba és külön mellékhelyiség alkotják a földszint helyiségeit. Az ingatlan fűtése gáz konvektorokkal és egy gyönyörű egyedi építésű, vízteres cserépkályhával történik.A tetőtérbe egy egyedi, kényelmes lépcsőn jutunk fel. Itt három szoba, fürdőszoba és egy erkély található. Az ingatlan különlegessége egy szabadtéri mégis fedett konyha, ahol partikat, baráti összejöveteleket tarthatunk. Kemence, grill sütő található itt. A hátsó összkomfortos épületben egy tágas szoba, konyha, kamra, és egy fürdőszoba található. Kedves leendő vásárló! Ennél ideálisabb helyet nem talál egy család egyesítésre.Kedvező hely, kedvező vételár, csendes, nyugodt környezet, mindez a Balaton közelében elérhető áron!Amennyiben a 00700-as számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00206-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó Szőlősgyörökön, Balatonboglártól 8 km-re, 3 szobás lakóház.Teraszról nappaliba lépünk, onnét nyílik a 3 hálószoba és egy kamra. Konyha, fürdőszoba külön bejáratú.Udvaron garázs, és egyéb téglaépület, valamint garázs szerelőaknával.  Kertben gyümölcsfák: alma, szilva,cseresznye, körte, veteményes kert. Kisebb rész akáccal betelepített, melyet pár év múlva kivágni lehet. A házban tágas napfényes szobák, használható fürdőszoba, konyha, kamra. Jelenlegi állapotában is lakható. Fűthető konvektorral, illetve kályha, kandalló is betehető.Fiataloknak olcsó családi ház vásárlási lehetőség önálló életkezdéshez. Hitelfelvételhez profi ügyintézőnk nyújt díjmentes segítséget.Napi több buszjárat, legközelebbi vasútállomás Balatonboglár ( Budapest-Nagykanizsa) illetve Lengyeltóti ( Fonyód-Kaposvár)Amennyiben a 00206-os számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00208-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Összkomfortos családi ház Két lakásos, nagy terasszal eladó!Eladó  felújított  családi ház  Balatontól 8 km-re,  ahonnét biciklivel is bemehet a boglári strandra. Ha a környéken szeretne élni, pillanatok alatt 3 városba is eljuthat. A ház teljes mértékben felújított. Új ví z, villany és gázvezeték. Belül új burkolatok, új víz, villany és gázvezeték .   Amit lát a képeken: az valóság, nem csalás, nem ámítás.Külön bejárattal mögötte külön lakás: szoba konyha fürdőszoba, ez a lakrész 60m2-es. Mindkét lakrész cirkó fűtéses, a nagyobbik lakásban cserépkályha is ad meleget. Ház mögött  téglaistálló, jelenleg garázsként funkcionál. Itt lehetne műhely, vagy galéria is. Ha lovakat szeretne tartani, az is lehetséges. Udvaron ásott kút.Külső festés nemsokára elkészül. A szomszéd telekkel együtt eladó, ahol jelenleg gazdasági épület áll.  Engedje szabadon fantáziáját, itt megvalósíthatja álmait! Telek tiszta, rendezett, az utcában átmenő forgalom nincs, szomszédok portája is rendezett. Szőlősgyörök jól ellátott falu, Balatonboglár  mögött. Sok külföldi is szeret itt élni. Csodás fekvés, jó levegő!Amennyiben a 00208-as számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME BALATONBOGLÁR eladásra kínálja a 00774-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- Az ingatlan Szőlősgyörök legmagasabb részén helyezkedik el. Az udvarról gyönyörű panoráma tárul elénk. Innen élvezhetjük a tiszta levegőt, a szép tájat, a csendet és a nyugalmat.- A házat 2006-ban építették téglából, a tető fedése cserép, a falakat Dryvit hőszigetelő rendszerrel szigetelték. Már csak a színezés hiányzik.- A ház keleti és déli oldalát körbeöleli egy 35 m2-es terasz. Innen jutunk be a ház földszintjére. A közlekedőből nyílik a kellemes méretű nappali, a konyha étkezővel, egy spájz, a fürdőszoba és az emeleti lépcső.- A nappaliban beépítésre került egy kandalló, ami biztosítja a földszint fűtését.- A konyhában méretre készített bútorokat találunk, kerámia főzőlappal, elektromos sütővel és szagelszívóval.- Az emeleten kialakításra került négy szoba és egy fürdőszoba. A szobák laminált padlósak, a fürdőszoba burkolása még hiányzik.- Az egész házban kiépítették a központi fűtést, csak a radiátorok hiányoznak és a kazán. A meleg vizet bojler biztosítja.- A telek gyönyörűen parkosított. A kerítés mellett körben sok - sok tuját, a kertben termő gyümölcsfákat találunk. Az udvaron kiépített grillsütő biztosítja a kikapcsolódást.- A tulajdonosok a családi házat csak nyaralónak használták, de alkalmas állandó otthonnak is.- A Balaton közelsége, a csendes, békés környék, kellemes pihenést biztosít az ide költözőknek. Amennyiben a 16270774-es számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00797-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- A felújítás érintette a belső és külső burkolatokat, vezetékezést, a cseréptető t is.- A több, mint 1600 m2-es telken fekvő, 90 m2 alapterületű lakóépület ből, garázs ból és nyári konyhá ból álló melléképületből, valamint jól kialakított borospincé ből álló ingatlan a település központjától mintegy ötperces gyalogútra, a Balaton-part tól 9 km-re, vagyis 10 perces autóútra található.- A falu dombos, lankás részén fekszik csendes, erdős, természetközeli környezetben.- Az utcáról egy rövid sétával juthatunk el a főépülethez, ahol egy széles teraszról léphetünk a ház ba.- Itt két szobát, konyhát, fürdőt és étkezőt találunk, a berendezés és a burkolatok mind hagyományos, vidékies stílusúak.- A főépület mellett van a kisebb, nyári konyhát és garázs t magába foglaló ház .- Emellett egy földalatti, több boroshordó és üvegek tárolására, valamint szőlő feldolgozására alkalmas munkatérrel rendelkező pince van.- A szépen rendezett, parkosított kert ben a dísznövények szinte arborétum benyomását keltik.- A kertben ásott kút is található.- A település a Balaton vonzáskörzet ében található, az itt és a környékbeli városokban számos fontos intézmény és szórakozási lehetőség lelhető. A környéken számos borászat található, a közelben gyógyfürdők , lovassportés túrázási lehetőségek.- Az M7 autópálya felől gépkocsival, valamint tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető .Amennyiben a 00797-es számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBENA LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00194-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Felújított, családi ház, kellemes környezetben  eladó.  Balatonboglár közelében.Ára berendezés nélkül : 18,5 Mft ! Eladó precíz belső  felújítású összkomfortos, cirkofűtéses, parasztházBalatontól 8 km-re, ahonnét biciklivel is bekarikázhat a boglári strandra. Új burkolatok, új víz, villany és gázvezeték . Ára teljes berendezéssel együtt értendő!  Amit lát a képeken: berendezett konyha, berendezett hálószobák, tágas nappali, igényes fürdőszoba. A ház elöl 2 hálószoba, nappali, fürdőszoba, ez a lakrész 155 m2.  Külön bejárattal mögötte külön lakás: szoba konyha fürdőszoba, ez a lakrész 50m2-es. Mindkét lakrész cirkó fűtéses, a nagyobbik lakásban cserépkályha is ad meleget. Ház mögött téglaistálló, jelenleg garázsként funkcionál. Itt lehetne műhely, vagy galéria is. Ha lovakat szeretne tartani, az is lehetséges. Udvaron ásott kút.Telek tiszta, rendezett, az utcában átmenő forgalom nincs, szomszédok portája is rendezett.  telek: 2053 m2Szőlősgyörök jól ellátott falu, Balatonboglár közelében.   Sok külföldi is szeret itt élni. Csodás fekvés, jó levegő! Amennyiben a 00194-es számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00795-ös számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- A 70-es években épült téglaépítésű ház at 2012 körül részben felújított ák - új műanyag nyílászárók at, burkolatokat kapott, a fűtési rendszer és radiátorok cseréje történt.- A ház jelenleg is lakható , használható.- A déli tájolású fedett teraszon található bejáraton léphetünk az épület nappali-étkezőjébe, ahonnan konyha, két szoba, fürdő és kamra nyílik.- A teraszról nyílik továbbá egy külön kazánház és tároló, innen vezet a padlástérbe a lépcső.- A fűtést vízteres vegyes tüzelésű kazán biztosítja, emellett egy működő cserépkályha és egy kisebb vaskályha van a házban.- Gáz az ingatlanon belül található, így a gázcirkós fűtés is kivitelezhető.Az eladó ingatlan on található még egy gazdasági épület, ásott kút szivattyúval öntözéshez, csaknem 3000 m2 területű, termő gyümölcsfákkal részben beültetett kert .- Ez a ház jó állapot a és megkezdett felújítása révén jó lehetőség, hogy jó áron megvéve és befejezve igazi modern otthonná váljon a Balaton közelségében, mégis csendes, falusias környezetben. Gazdálkodásra, kerti zöldség és gyümölcstermesztésre is tökéletesen alkalmas, de nyaraló nak is remekül használható. Amennyiben a 00795-ös számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00225-ös számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Csinos és kényelmes! ELADÓ Balatontól 8 km-re Szőlősgyörökön remekül megkomponált családi ház.2002-ben épült, harmonikus , jó beosztású.  A házba belépve olyan  látvány tárul elénk, melyet sok vevőnk keres.A ház körbetájolt , minden napszakban világos. Tágas nappaliban hangulatos cserépkályha, melyet csak a tűz élményért gyújtanak be a központi fűtés mellett.Igényesen berendezett konyha, kényelmes szobák. Mindegyik fürdőszobában kád és zuhany is található. Fűtése rehau rendszerben kiépített központi fűtés. Ablakok, ajtók kömmerling profilból dupla üvegezéssel kerültek beépítésre.Szép udvara fűvel, és néhány fával dí szített. Hangulatos terasz, napernyővel.Környezetében a hangulatos somogyi dombok.Szőlősgyörök jól ellátott falu, Balatonboglár mellett. Ideális pihenő és élhető hely. Jó infrastruktúra, óvoda, iskola idős ellátás. Szép és egészséges hely kisgyermekek felneveléséhez is.Amennyiben a 00225-ös számú a LIDO HOME által kínáltSZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Csendes, nyugodt környezet hosszútávra, de akár nyaralónak is tökéletes!A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Szőlősgyörökön új lakóövezetben található, tégla építésű családi házat, mely 2006-ban épült.1000 m2-es telken helyezkedik el a 130 m2-es alapterületű, két szintes családi ház, melyet terasz vesz körül. Az alsó szinten található egy konyha étkezővel, amiből egy kamrarész nyílik. Innen a hátsó teraszra lehet kijutni, ahol egy fedett kinti asztal padokkal biztosítja a kényelmet. Ezen a szinten található még egy tágas, fényes nappali, ahol kandallóval lehet fűteni, és egy fürdőszoba wc-vel. A fűtést jelenleg fatüzelésű kandalló biztosítja, de a központi fűtés kialakításához minden rendelkezésre áll (radiátorok, stb.).Az emeletre egy fa szerkezetű lépcsőn jutunk fel, ahol egy előtér, 4 szoba, és egy fürdőszoba található. A fürdőszoba még nem készült el, de ahogy a központi fűtésnél, itt is minden adva van a befejezéshez (csempe, masszírozós kád).A ház téliesített, külső hőszigeteléssel ellátott. Az udvarra telepített tuják és gyümölcsfák remek összképet adnak. A telken található még egy kerti sütésre, bográcsozáshoz kialakított rész. A telek szép, rendezett állapotban van. Az udvarban akár több gépkocsi parkolására is van lehetőség.NE FELEDJE NÁLUNK, ÖN AZ ELSŐ!30%-OS VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL, HOZZÁSEGÍTJÜK ÁLMAI OTTHONÁHOZ!További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. /Sió Pláza földszint/8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

KIZÁRÓLAG A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE INGATLANIRODA KÍNÁLJA ELADÁSRA SZŐLŐSGYÖRÖKÖN,  a település külterületén, a KIS-BANYÁSZÓ-HEGY en lévő, jó állapotú, PANORÁMÁS ZÁRTKERTI INGATLANT, SZŐLŐVEL, PINCÉVEL. A TELEK és épületrész pihenőhelyként, hobbiteleknek, akár gazdálkodási célra is alkalmas.A szőlősgyöröki zártkerti ingatlan főbb jellemzői:-  Művelés alól kivett zártkerti ingatlan, azonnal birtokba vehető- A BALATON-PART tól mintegy 9 km-re, gépkocsival 10-15 percre, a KIS - BANYÁSZÓ - HEGY-EN TALÁLHATÓ - VILLANY KÖZMŰVEL RENDELKEZIK- az ELADÓ INGATLAN kiváló lehetőség ha a BALATON elérhető közelségében keres jó áron megvehető szőlőkertet-  Az ingatlanon található egy PRÉSHÁZ, melynek alsó szintjén PINCE, felső részén egy szoba található, emellett egy külön kis épületben szerszámos-tároló.Az épület mellől SZÉP KILÁTÁS és PANORÁMA nyílik SZŐLŐSGYÖRÖKre, valamint a háttérben a BADACSONYra és a BALATONra. A telken található szőlő nagyrészt Királyleányka borszőlő, néhány tőke csemegeszőlővel.Ha érdekli, tekintse meg személyesen is, hívjon a 0670 600 0847-es telefonszámon!INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE:KEDVEZMÉNYES ÜGYVÉDI KÖLTSÉG, INGYENES TANÁCSADÁS, ÉRTÉKBECSLÉS, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ELKÉSZÍTÉSE!HITELFELVÉTELI ÉS BIZTOSÍTÁSI LEHETŐSÉG EGYEDI, KEDVEZŐ KONSTRUKCIÓKKAL KIFEJEZETTEN AZ OPENHOUSE ÜGYFELEI SZÁMÁRA!HÍVJON BÁRMIKOR BIZALOMMAL, HÉTVÉGÉN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: