Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Szolnokon, a Thököly út - Csokonai út sarkán eladó egy több funkciós, üzleti tevékenység végzésére és lakhatásra egyaránt alkalmas, ill. telephelynek is ideális újszerű ingatlan, 1.077 m2-es, 60 %-ban beépíthető telekkel (jelenlegi beépítettség: 25,57 %). Az épület földszintjén 214 m2 alapterületen jelenleg is működő üzlet található, melyben üzlettér, raktár, irodák, szociális helyiségek kerültek kialakításra. Az üzlet nagy üvegportálokkal, 2 bejárattal rendelkezik, így közvetlen az utcafrontról és a parkoló-udvar felől is megközelíthető, aljzatburkolat a raktárban simított beton, az irodában, üzlettérben és egyéb helyiségekben mázas kerámia lap. Az emeleten 2 lakás található, az egyik 2004-ben, a másik 2012-ben készült el, mindkettő gázcirkó fűtéses, klimatizált, hőszigetelt nyílászárókkal ellátott, újszerű állapotú, a hálószobáik parkettával burkoltak, a nappalik és egyéb helyiségek kőporcelán padlólapot kaptak. A kisebb lakás 76 m2-es, jelenleg 2 szoba + konyhás, de kisebb átalakítással nappali + 2 hálószobássá tehető. A nagyobb lakás 220 m2 bruttó/199 m2 nettó alapterületű, 4 szoba + galériás, tágas, világos, kényelmes, kandallóval, riasztóval felszerelt. A szobák mind külön bejáratúak. Az ingatlan belső udvara alkalmas több autó megállását is biztosító, viszonylag nagyobb parkolónak, ill. anyag-, áru tárolására is. Gépkocsi-megállásra az ingatlan melletti közterületen is van lehetőség.I r á n y á r :bruttó 120 M Ft

Szolnoki ingatlaniroda megvételre kínálja a 111339-es számú, irodahelyiséget Szolnok belvárosában a József Attila úti inkubátorházban!  A SZOLNOKI IRODAHELYISÉG JELLEMZŐI:- az irodaház alsó két szintje, az 1920-as években épült, téglából - 2008-ban teljes körű felújítás történt az első emeleten, itt található a megvételre kínált irodahelyiség- 21.98 M2  ALAPTERÜLETŰ AZ IRODA- jó minőségű szalagparkettás a burkolat - műanyag hang - és hőszigetelt ablakok- klimatizált helyiség- telepített internet- az irodaházban központi fűtés van- az emeleten önálló női - és férfi mosdó  - parkolás a belső udvarban- a leendő tulajdonosok jobb kiszolgálása érdekében, a földszinten, kiváló konyhával rendelkező étterem üzemel- A MEGVÉTELRE KÍNÁLT IRODA ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZIK- nagyszerű infrastruktúra, 800 méterre a város központtól található az irodaház- AZ IRODAHELYISÉG MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ FIX KAMATOZÁSÚ, FORINT ALAPÚ VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI HITEL LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK, AKÁR ÖNERŐ NÉLKÜL IS!- AZ IRODAHELYISÉG NETTÓ IRÁNYÁRON KERÜLT HIRDETÉSREAmennyiben a 111339-es azonosító számú szolnoki irodahelyiség, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, HÍVJON A 06 20 433 11 10-ES TELEFONSZÁMON.Vásárolna,de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre. BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

Szolnokon a Rákóczi útról nyíló , csendes kis utcában értékesítésre kínálunk , 132 m2-es , 3 szintes , 4,5 szobás minőségi anyagokból épült , igényesen kivitelezett , több generációs , társas lakóházat .K- Ny - i fekvésű , napfényes egész nap .Jellemzői : földszint- tágas konyha - étkező- 2 fürdőszoba , toalett külön - gardróbszoba - hátsó kertre nyíló ajtó ( kertkapcsolat )- közvetlen átjárás a garázsba1. emelet- 2 hálószoba - 1 nappali - fürdőszoba 2. emelet - nappali - háló - gardróbszobaA földszinten kerámialappal borítottak a helyiségek , beleértve a lépcsőket is .Az első szint szobái parkettásak , a másodikon padlószőnyeggel fedettek .Bár a ház szigetelése nagyon hatékony , a fűtés 2 körön kiépített , külön vezérelt padlófűtés és külön a radiátor , mindezt Junkers Cerastár kazán üzemelteti , amihez kapcsolódik a 120 l - es melegvíz tároló .Az árba beletartozik a gépesített konyha és a 2 garázs .Amennyiben elnyertem megtisztelő figyelmét hívjon MÉG MA . "INGYENES hitel tanácsadás!BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is."ID : 184025 ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 184025

Szolnoki ingatlaniroda megvételre kínálja a 111099-es számú, irodahelyiséget Szolnok belvárosában a József Attila úti inkubátorházban!  A SZOLNOKI IRODAHELYISÉG JELLEMZŐI:- az irodaház alsó két szintje, az 1920-as években épült, téglából - 2008-ban teljes körű felújítás történt az első emeleten, itt található a megvételre kínált irodahelyiség- 21.98 M2  ALAPTERÜLETŰ AZ IRODA- jó minőségű szalagparkettás a burkolat - műanyag hang - és hőszigetelt ablakok- KLIMATIZÁLT HELYISÉG- TELEPÍTETT INTERNET- az irodaházban központi fűtés van- az emeleten önálló női - és férfi mosdó  - parkolás a belső udvarban- a leendő tulajdonosok jobb kiszolgálása érdekében, a földszinten, kiváló konyhával rendelkező étterem üzemel- a megvételre kínált iroda energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik- nagyszerű infrastruktúra, 800 méterre a város központtól található az irodaház- AZ IRODAHELYISÉG MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ FIX KAMATOZÁSÚ, FORINT ALAPÚ VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI HITEL LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK, AKÁR ÖNERŐ NÉLKÜL IS!- AZ IRODAHELYISÉG NETTÓ IRÁNYÁRON KERÜLT HIRDETÉSREAmennyiben a 111099-es számú szolnoki irodahelyiség, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 20 433 11 10-es telefonszámon.Vásárolna,de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre. BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

Szolnoki ingatlaniroda megvételre kínálja a 110700-AS SZÁMÚ, irodahelyiséget Szolnok belvárosában a József Attila úti inkubátorházban!  A SZOLNOKI IRODAHELYISÉG JELLEMZŐI:- az irodaház alsó két szintje, az 1920-as években épült, téglából - 2008-BEN TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁS TÖRTÉNT AZ ELSŐ EMELETEN, ITT TALÁLHATÓ A MEGVÉTELRE KÍNÁLT IRODAHELYISÉG- 15.51 m2  alapterületű az iroda- jó minőségű szalagparkettás a burkolat - műanyag hang - és hőszigetelt ablakok- klimatizált helyiség- telepített internet- az irodaházban központi fűtés van- az emeleten önálló női - és férfi mosdó  - parkolás a belső udvarban- a leendő tulajdonosok jobb kiszolgálása érdekében, A FÖLDSZINTEN, KIVÁLÓ KONYHÁVAL RENDELKEZŐ ÉTTEREM ÜZEMEL- a megvételre kínált iroda energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik- nagyszerű infrastruktúra, 800 méterre a város központtól található az irodaház- AZ IRODAHELYISÉG MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ FIX KAMATOZÁSÚ, FORINT ALAPÚ VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI HITEL LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK, AKÁR ÖNERŐ NÉLKÜL IS!- az irodahelyiség NETTÓ IRÁNYÁRON került hirdetésreAmennyiben a 110700-as számú szolnoki irodahelyiség, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 20 433 11 10-ES TELEFONSZÁMON.Vásárolna,de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre. BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!