Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Tulajdonosa megválik ettől a Szigetszentmártonban, 1939-ben épült és 1977-ben nagy felújításon és hozzáépítésen átesett családi házától. A ház eredetileg vályogból, beton alapon, a hozzáépített fürdőszoba pedig téglából lett megépítve. A telek óriási 2309 nm-s összközműves. Méretéből adódóan alkalmas többlakásos ház építésére is. A ház némi szépészeti beavatkozást kíván, de egyébként teljesen elfogadható állapotban van. A tetőszerkezete cseréppel fedett is szintén jó állapotban van. A házba egy 6 nm-s teraszon belépve egy hagyományos konyha-étkezőbe jutunk. Innen nyílik a kamra, melyből a pincébe (kb 10 nm) és a tetőtérbe is be lehet jutni. A fürdőszoba hagyományos kialakítású, Wc, kézmosó és káddal van felszerelve. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Ugyan csak a konyhából nyílik egy 16 nm-s szoba amelyből egy másik, 25 nm-s szobába juthatunk. A ház mögött találhatóak a melléképületek és kerti Wc. A kertben több fa és hatalmas terület ad lehetőséget kertészkedésre. A község központjának közelsége miatt pár perces sétával elérhetjük a közértet, iskolát, Önkormányzatot és különböző vendéglátóhelyeket. A Duna partja is közel van, ahol lehetőség van pecázni vagy fürödni a Dunában. Ajánljuk, családoknak is akik szeretnének egy nagyon jó helyen lévő otthonban élni. A főváros 25 km-re van és hévvel, buszokkal hamar elérhető. A községben iskola óvoda, a közelben lévő Ráckevén pedig gimnázium is található.Amennyiben megtetszett az ingatlan és további kérdései vannak, keresse, és szívesen megválaszolom őket. Amennyiben hitelre van szüksége, úgy cégünk hitelügyintézői hatalmas tapasztalattal állnak rendelkezésükre a megfelelő konstrukció kiválasztásához.

Budapesttől 30 km-re, Szigetszentmártonban eladó egy téglából épült összkomfortos,felújított családi ház. Aszfaltozott utcában, a település központjától mindössze pár perc sétára található. A ingatlanhoz szépen gondozott -fákkal,bokrokkal beültetett- minden oldalról kerítéssel védett 540 m2 nagyságú udvar tartozik. A jó elosztású, 83 m2 hasznos alapterületű házba egy fedett teraszról lépünk,ahol előszoba nappali,két hálószoba,konyha+étkező,fürdőszoba és kamra került kialakításra.A hátsó hálószobából kis ráfordítással kétfelé választva igény esetén egy harmadik hálószoba is kiépíthető. A 2003-ban történt felújítás során egy külön bejáratú, az udvar felé néző fedett teraszt is építettek. Az ingatlanhoz garázs, melléképület és pince is tartozik. Az összközműves, csatorna hálózatra is rákötött ház fűtése gázkonvektorral illetve fatüzelésű kályhával, kandallóval megoldott. Kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően - a település központja 200 méterre található - az élelmiszerbolt, iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő pár perc sétával elérhető. A fürdésre, vízi sportokra és horgászatra is kiválón alkalmas Ráckevei (Soroksári) Duna szabad strandja 500 méterre fekszik. A fővárosba utazás a Rákóczi hídhoz közlekedő ráckevei HÉV-vel, vagy akár Volánbusszal is megoldható, személyautóval mindössze 40 perc alatt juthatunk Budapestre. Igény esetén hitel és CSOK ügyintézésben is segítséget nyújtunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!

Eladó, esetleg bérbeadó Szigetszentmártonban egy jelenleg alkotótáborként működő ingatlan.A két egymás melletti telek közül az egyik beépítetlen, összközműves 1438 nm értéke 5 M Ft.Ha külön szeretné megvásárolni csak az üres telket.A másik 80 cm-el magasabban lévő telek is összközműves 2177 nm ,melyen a főépület található alapterülete 300 nm, a tetőtérben 9 szoba van, vizesblokkok kiépítésével 3-4 lakás alakítható ki.A földszinten működési engedéllyel rendelkező büfé+raktár+iroda+2 mosdó blokk van 110 nm-en.Szintén a földszinten, szintén működési engedéllyel rendelkező étterem és konyha blokk van 165 nm-en .A konyha alkalmas közétkeztetésre.Illetve nagyobb csoportok ellátására és kiszolgálására.Az ebédlő,éttermi rész kb. 60 -100 Fő befogadására alkalmas.Az épület földszinti része esküvők és más nagyobb rendezvények helyszíne is lehet.A két blokk által közrezárt területen (L alakú épület) 60 nm-es, köríves veranda található, innen nyílik az épületbe 2 vizesblokk 25 nm-en. A pince 100 nm-es, ablakos, tehát részben van a föld alatt (régebben gondnok lakás volt). A pinceszinten, a veranda alatt, a szintén 60 nm-es, úgynevezett „agora” található, szerkezetkész állapotban.Ugyanezen a telken van még egy 60 nm-es alapterületű kis ház (vendég ház), szerkezetkész állapotban, a földszintjén, amerikai konyhás nappali+szoba+ fürdő-wc, az emeleten 2 hálószoba+előtér+kilépő a teraszra.Külön garázzsal rendelkezik,telek adottságai tekintve teljesen külön bejárattal.Ezek az ingatlan részek jól elszeparálhatóak, köszönhetően az épület 3 bejáratának és a kertek 4 kapujának.Hasznosíthatóság:Az épület földszinti része esküvők és más nagyobb rendezvények helyszíne is lehet.Az emeleti rész pedig motel,panzió kialakítására alkalmas.De akár táboroztatást is meg lehet valósítani,rengeteg lehetőség van benne. Jelenleg táborként, művésztelepként működik.Kiválóan alkalmas szociális otthonnak, vagy ifjúsági tábor részére a helységen belüli központi elhelyezkedésénél, adottságainál és megközelíthetőségénél fogva. A meleg konyha adott, vendéglátósegységként is üzemeltethető, de ha családi házként szeretné megtartani, akkor is fantasztikus otthon alakítható ki belőle. A telkek külön-külön is megvásárolhatóak. A felépítményt is tartalmazó ingatlan irányára önálló megvásárlás esetén 40 millió forint, a kisebbik, telek ingatlan irányára 5 millió forint. Ha további kérdése van, kérem hívjon bizalommal!Az ingatlant esetleg bérbe is lehet venni,erről bővebb tájékoztatást is kérhet a megadott telefonszámon vagy email címen.(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Szigetszentmárton festői, sokszínű - közel 750 éves - kis település, a Csepel-sziget szívében.Szomszédos települések: Szigetcsép, Szigetújfalu, Ráckeve Keletről a Kis-Duna határolja.Megközelíthető: A Ráckevei HÉV-vel a budapesti Közvágóhíd végállomástól Szigetszentmárton-Szigetújfalu nevű állomásig kell utazni.Közúton Volánbusz autóbuszokkal vagy személygépkocsival Budapestről kb. 1 óra alatt lehet elérni a Csepel-szigeten keresztül, vagy az M0-s autóútról. Az 51-es főúton keresztül Lacháza-Árpád híd-Ráckeve útvonalon is megközelíthető.Szigetszentmárton központjában eladó egy igényesen kialakított 98 m2 –es alapterületű, 6 szinteltolásos , 200 m2 –es hasznos területű családi ház! 629 nm-es sarki telek.Elosztás: előszoba, nappali – étkező, konyha, 5 szoba, Fürdőszoba, 2 WC, spejz, garázs, üzlethelyiség, pinceA lakásba sok beépített szekrény, konyhabútor van, mely a lakás tartozéka.A fűtés gáz és vegyes tüzelésű kazánnal működik .A lakásban padlófűtés, a többi helyen radiátoros fűtés van. Szintenként le lehet zárni a fűtést.3 szobába lég kondi található.3 fázisos villany, mely külön-külön mérőórával rendelkezik a lakás és a műhely között.Az alsó részen található üzlethelyiségben a villany külön mérőórás, hideg meleg vizes blokk kiépített.A nyílászárók műanyagok, szúnyog hálóval, redőnnyel felszerelt.A lakás tégla és gáz szilikátból épült, melyre szigetelt perlites vakolat került.110 m2-es 2 részből álló műhely, alatta pince és a kazánház található. A műhely előtt egy nagy fedett kocsi beálló, vasanyag tároló van, mely teljesen kivilágított. 2 db tolós nagykapuval lehet megközelíteni.Kovácsolt vas kerítés és kapuk.A családi ház elhelyezkedése miatt alkalmas vállalkozásra, üzletek kialakítására.Közel van iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség.Gépkocsival, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető Budapest!ÉRDEMES MEGNÉZNI, KERESSEN, MEGOLDÁST MEGTALÁLJUK!!!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Megválik gazdája ettől a Budapesttől 25 km-re Szigetszentmárton egyik fő útján található, 1084 nm-s összközműves telken, épült 88 nm-s hasznos lakóterű, nagyon szépen karbantartott és felújított háztól. A ház vegyes, tégla és vályogból épült. 1998-ban majd 2008-ban teljes felújításon ment keresztül, melynek során 10 cm-s hőszigetelést és zsindelyes tetőfedést is kapott. A fő házhoz lett építve egy 4 X 15 nm-s melléképület, melyben kamra, nyári konyha és telephely engedélyezett műhely kapott helyett. Az ingatlanhoz tartozik még egy különálló nagy műhelyépület is, mely alkalmas bármiféle ipari tevékenységre, autószerelő műhelynek, kereskedésnek, stb. A közművek: víz, villany, ipari áram, csatorna és gáz. A ház fűtését gáz és vagy vegyestüzelésű kazánnal oldották meg. A telken fúrt kút is található, mely nem csak a kertben megépített öntözőrendszert, de a ház vízellátását is képes ellátni. A kert gondozott és kellemes látványt nyújt az ott lakóknak. A bejutásról automata kapu, a gépkocsi tárolásához térköves beálló lett kialakítva. Az épület a távfelügyelethez bekötött riasztóval van ellátva. A házba két bejáraton is bejuthatunk. A 10 nm.s teraszon bejutva egy 10 nm-s konyha-étkezőbe jutunk, ahol igényes konyhabútor fogadja a ház asszonyát. Itt található egy kamra is. Három lakó illetve hálószoba ( 12,2 13, 8 és 16,4 nm)lett kialakítva, melyből az egyikből nyílik a 4,5 nm-s fürdőszoba, Wc-l. Az étkező részből lehet egy 6 nm-s folyosón, mely most tárolóként van hasznosítva, eljutni a ház utcafronti bejáratához. Az egész ingatlanon látszik, hogy egy pillanatig sem felejtették el a gondozást és így kellemes otthont nyújt a tulajdonosának. A község jól el van látva bevásárlási lehetőséggel és a közelben lévő Ráckevén nagyobb üzletek, szórakozási és tanulási lehetőségeket találni.Ajánljuk olyan családoknak, akik egy gyönyörű Duna menti kisközségben szeretnének otthonra lelni és amennyiben vállalkozó kedvet éreznek magukban, a saját vállalkozásukat elindítani.Amennyiben felkeltette érdeklődésüket az ingatlan, hívjon bizalommal és ha a megvásárláshoz hitelhez van szüksége, cégünk tapasztalt ügyintézői örömmel segítenek az intézésében.

A Csepel-sziget egyik legfestőibb és kedvelt településén, Szigetszentmárton vált eladóvá ez a nagyon hangulatos, körbenapozott, kandallós, garázsos, 2 hálószobás családi ház. Az ingatlan 2000-ben épült, acélvázas könnyűszerkezetes technológiával. Lakóterülete 72 nm, ezen felül még a garázs 20 nm. Tökéletes állapotú a családi ház, amely egy 859 nm-es, összközműves, szépen gondozott telken található. A telek részben virágos kerttel, részben termő gyümölcsfákkal és szőlővel, veteményessel rendelkezik. Az öntözés fúrt kút segítségével lehetséges. Autóval a ház részét képező garázsba állhatunk be, amely elektromos garázskapuval felszerelt, szépen járólapozott, így könnyen tisztán tartható. A garázsból az előszobába be is léphetünk, amelybe egy gardróbszekrényt igény szerint be lehet még építeni. A nappali-konyha-étkező egy légtérben található, a konyhabútor a vételár részét képezi. A nappali szobák felőli sarkában egy kandalló lett beépítve, amellyel az egész ház kifűthető. A 2 hálószoba mellett egy sarokkádas fürdőszoba található, valamint egy külön WC. A fűtést, meleg vízellátást kombi cirkó biztosítja, radiátoros hőleadással. A padlásra a garázsból juthatunk fel, amely ledeszkázott, így pakolható, járható. A nyílászárók műanyagból készültek, minden ablakra redőny lett felszerelve. A HÉV megálló 1,2 km, negyed óra séta, a Volánbusz megálló néhány száz méter. Családoknak ideális választás, ha elég a 2 hálószoba. Tehermentes, viszonylag gyorsan költözhető ingatlan és nagyon szép környezetben van. I.ár: 19.900.000.- Ft

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!