Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Budapesttől 30 km-re, Szigetszentmártonban eladó egy téglából épült kétszintes, dupla komfortos családi ház. Csendes, rendezett, átmenő forgalomtól mentes utcában, a település központjától mindössze pár perc sétára található. A tehermentes ingatlanhoz fákkal, örökzöldekkel beültetett, minden oldalról kerítéssel védett 792m2 nagyságú udvar tartozik. A jó elosztású, 137 m2 hasznos alapterületű ház alsó szintjén egy tágas, világos szinteltolásos nappali, egyedi kialakítású, különleges hangulatú, nagy belső térrel rendelkező étkező, konyha, hálószoba, és az udvar felé néző nagy méretű terasz került kialakításra. A felső szintre egy kényelmesen járható,széles kőlépcsőn juthatunk. Itt 3 hálószoba és egy második fürdőszoba található, ezen helyiségek között - egyedi építészeti megoldásként - egy hídon járhatunk át. A ház teljes területe alatt garázsként, tárolóként is használható pince található. Az összközműves, csatorna hálózatra is rákötött ház fűtése gáz- és vegyes tüzelésű kazánról működik, de akár kandallós fűtés is egyszerűen megoldható. Kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően - a település központja 200 méterre található - az élelmiszerbolt, iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő pár perc sétával elérhető. A fürdésre, vízi sportokra és horgászatra is kiválón alkalmas Ráckevei (Soroksári) Duna szabad strandja 500 méterre fekszik. A fővárosba utazás a Rákóczi hídhoz közlekedő ráckevei HÉV-vel, vagy akár Volánbusszal is megoldható, személyautóval mindössze 40 perc alatt Budapestre juthatunk. Igény esetén hitel és CSOK ügyintézésben is segítséget nyújtunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!

+36 20 954 4Mutat

Eladó, esetleg bérbeadó Szigetszentmártonban egy jelenleg alkotótáborként működő ingatlan.A két egymás melletti telek közül az egyik beépítetlen, összközműves 1438 nm értéke 5 M Ft.Ha külön szeretné megvásárolni csak az üres telket.A másik 80 cm-el magasabban lévő telek is összközműves 2177 nm ,melyen a főépület található alapterülete 300 nm, a tetőtérben 9 szoba van, vizesblokkok kiépítésével 3-4 lakás alakítható ki.A földszinten működési engedéllyel rendelkező büfé+raktár+iroda+2 mosdó blokk van 110 nm-en.Szintén a földszinten, szintén működési engedéllyel rendelkező étterem és konyha blokk van 165 nm-en .A konyha alkalmas közétkeztetésre.Illetve nagyobb csoportok ellátására és kiszolgálására.Az ebédlő,éttermi rész kb. 60 -100 Fő befogadására alkalmas.Az épület földszinti része esküvők és más nagyobb rendezvények helyszíne is lehet.A két blokk által közrezárt területen (L alakú épület) 60 nm-es, köríves veranda található, innen nyílik az épületbe 2 vizesblokk 25 nm-en. A pince 100 nm-es, ablakos, tehát részben van a föld alatt (régebben gondnok lakás volt). A pinceszinten, a veranda alatt, a szintén 60 nm-es, úgynevezett „agora” található, szerkezetkész állapotban.Ugyanezen a telken van még egy 60 nm-es alapterületű kis ház (vendég ház), szerkezetkész állapotban, a földszintjén, amerikai konyhás nappali+szoba+ fürdő-wc, az emeleten 2 hálószoba+előtér+kilépő a teraszra.Külön garázzsal rendelkezik,telek adottságai tekintve teljesen külön bejárattal.Ezek az ingatlan részek jól elszeparálhatóak, köszönhetően az épület 3 bejáratának és a kertek 4 kapujának.Hasznosíthatóság:Az épület földszinti része esküvők és más nagyobb rendezvények helyszíne is lehet.Az emeleti rész pedig motel,panzió kialakítására alkalmas.De akár táboroztatást is meg lehet valósítani,rengeteg lehetőség van benne. Jelenleg táborként, művésztelepként működik.Kiválóan alkalmas szociális otthonnak, vagy ifjúsági tábor részére a helységen belüli központi elhelyezkedésénél, adottságainál és megközelíthetőségénél fogva. A meleg konyha adott, vendéglátósegységként is üzemeltethető, de ha családi házként szeretné megtartani, akkor is fantasztikus otthon alakítható ki belőle. A telkek külön-külön is megvásárolhatóak. A felépítményt is tartalmazó ingatlan irányára önálló megvásárlás esetén 40 millió forint, a kisebbik, telek ingatlan irányára 5 millió forint. Ha további kérdése van, kérem hívjon bizalommal!Az ingatlant esetleg bérbe is lehet venni,erről bővebb tájékoztatást is kérhet a megadott telefonszámon vagy email címen.(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Szigetszentmárton festői, sokszínű - közel 750 éves - kis település, a Csepel-sziget szívében.Szomszédos települések: Szigetcsép, Szigetújfalu, Ráckeve Keletről a Kis-Duna határolja.Megközelíthető: A Ráckevei HÉV-vel a budapesti Közvágóhíd végállomástól Szigetszentmárton-Szigetújfalu nevű állomásig kell utazni.Közúton Volánbusz autóbuszokkal vagy személygépkocsival Budapestről kb. 1 óra alatt lehet elérni a Csepel-szigeten keresztül, vagy az M0-s autóútról. Az 51-es főúton keresztül Lacháza-Árpád híd-Ráckeve útvonalon is megközelíthető.Szigetszentmárton központjában eladó egy igényesen kialakított 98 m2 –es alapterületű, 6 szinteltolásos , 200 m2 –es hasznos területű családi ház! 629 nm-es sarki telek.Elosztás: előszoba, nappali – étkező, konyha, 5 szoba, Fürdőszoba, 2 WC, spejz, garázs, üzlethelyiség, pinceA lakásba sok beépített szekrény, konyhabútor van, mely a lakás tartozéka.A fűtés gáz és vegyes tüzelésű kazánnal működik .A lakásban padlófűtés, a többi helyen radiátoros fűtés van. Szintenként le lehet zárni a fűtést.3 szobába lég kondi található.3 fázisos villany, mely külön-külön mérőórával rendelkezik a lakás és a műhely között.Az alsó részen található üzlethelyiségben a villany külön mérőórás, hideg meleg vizes blokk kiépített.A nyílászárók műanyagok, szúnyog hálóval, redőnnyel felszerelt.A lakás tégla és gáz szilikátból épült, melyre szigetelt perlites vakolat került.110 m2-es 2 részből álló műhely, alatta pince és a kazánház található. A műhely előtt egy nagy fedett kocsi beálló, vasanyag tároló van, mely teljesen kivilágított. 2 db tolós nagykapuval lehet megközelíteni.Kovácsolt vas kerítés és kapuk.A családi ház elhelyezkedése miatt alkalmas vállalkozásra, üzletek kialakítására.Közel van iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség.Gépkocsival, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető Budapest!ÉRDEMES MEGNÉZNI, KERESSEN, MEGOLDÁST MEGTALÁLJUK!!!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!