Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Hivatkozási szám: 00169Eladóvá vált Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Tállyán egy nagyon hangulatos, 99.3 m2-es családi ház, 519 m2-es telken. Már az utcán érződik, a kerítést látva, hogy nem mindennapi ingatlanba lépünk be. Maga a ház az 1930-as években épülhetett, kőből. Fő és közfalai 70 cm-esek, ami nyáron kellemes hűs érzést áraszt, télen viszont meleget. Fa a födémszerkezet, cseréppel van fedve. Jelenlegi tulajdonosa, 2000-től folyamatosan építi, újítja a házat és a portát. A lakó ház L alakban helyezkedik el a telken és az egyik oldalon a tetőt 2005-ben teljesen újra cserélték. Ebben az időszakban került kialakításra a harmadik szoba, a tároló, ill. a tornác rész és a fedett terasz is ekkor nyerte el jelenlegi állapotát.. A falak festettek, az ajzat hajópadlóval, járólappal burkolt. A mennyezet 2 szobákban eredeti, jó állapotban lévő gerenda, a harmadik szobában meg újonnan készült gerenda van. A hidegebb időszakban a gyönyörű cserépkályhák biztosítják a meleget. Az fedett terasz, a csodálatosan karbantartott, parkosított udvar, a kemence, grillező, szalonna sütő, kiülő......mind, mind a leendő tulajdonos kényelmét és kellemes szabadidő eltöltését hivatott ellátni. Ha valakinek felkeltette az érdeklődését ez a nagyon jó elrendezésű sarok telken lévő ház, kérem hívjon.....van mit látni.Helyiség lista: Szoba 1: 28.5 m2Szoba 2: 23 m2Szoba 3: 13.3 m2Előszoba: 9.2 m2Fürdőszoba: 6.6 m2Konyha: 13.3 m2Spájz: 5.4 m2Zárt terasz: 3.6 m2Fedett terasz: 6.2 m2Tároló: 15.8 m2

Tágas terek, tágas udvar! - ELADÓ CSALÁDI HÁZ MEGYASZÓN .Miskolci ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 108592-es sorszámú CSALÁDI HÁZAT MEGYASZÓ településen!A MEGYASZÓI CSALÁDI HÁZ jellemzői: - rendezett falu, csendes kis utca, nyugodt környék, barátságos szomszédok - 2008-ban teljesen felújított, azóta is folyamatosan karbantartott - LINDAB tetőcseréppel ellátott tökéletes állapotú tetőszerkezet, még évtizedekig költségmentes - műanyag ablakok, homlokzati szigetelés segíti a fűtésszámla csökkentését - gázfűtés és vegyes tüzelésű kazán is biztosítja az otthon melegét - 4300 m2 telek, melyen megtermelheti saját zöldségeit, gyümölcsit - a házhoz tartozik 3 db garázs, tároló helyiségek is találhatóak, ahol könnyen elfér minden szerszám ami egy családi házhoz szükséges - 50 db termő gyümölcsfa, melyeknek zamatos gyümölcse a család egészséges életét biztosítja - tágas udvar, filagória a hétvégi kikapcsolódáshoz a kellemes vendégfogadáshoz - riasztóval ellátott - elektromos kapu - tehermentes - a 108526 kódszámú megyaszói családi házzal együttesen megvásárolva 35 000 000 Ft a két ingatlan áraAmennyiben a 108592-es számú MEGYASZÓI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!  

Már csak a beköltözéssel kell foglalkoznia! - ELADÓ CSALÁDI HÁZ MEGYASZÓN .Miskolci ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 108526-os sorszámú CSALÁDI HÁZAT MEGYASZÓ településen!A MEGYASZÓI CSALÁDI HÁZ jellemzői: - rendezett falu, csendes kis utca, nyugodt környék, barátságos szomszédok - a ház a falu frekventált helyén helyezkedik el: iskola, óvoda, polgármesteri hivatal, bevásárlási lehetőség pár percnyire - 2004-ben épült, folyamatosan karbantartott, évekig költségmentes, kiváló állapotban lévő családi ház - tágas nappali és étkező a családi együttlétekért, az étkezőben egyedi nagyságú asztal teszi sajátossá a helyiséget - tágas laminált parkettás szobák, így mindenkinek jut hely a családban - tölgyfából készült egyedi konyhabútor - műanyag ablakok, homlokzati szigetelés segíti a fűtésszámla csökkentését - gázfűtés és vegyes tüzelésű kazán is biztosítja az otthon melegét - a ház alá van pincézve, rengeteg tárolóhellyel, akár edzőterem, sportszoba is kialakítható - az udvaron szalonnasütő a hétvégi kikapcsolódáshoz a kellemes vendégfogadáshoz - elektromos vaskapu - riasztóval ellátott, így a biztonság is garantált - tehermentes - a 108592 kódszámú megyaszói családi házzal együttesen megvásárolva 35 000 000 Ft a két ingatlan áraAmennyiben a 108526-os számú megyaszói CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!  

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!