Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Igényes természetközeli ház a Káli-medencében! - Eladó Szentbékkállán újszerű családi házA Casanetwork balatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja 163800502 számú családi házát Szentbékkállán a természet ölelésében.A szentbékkállai családi ház jellemzői:csodálatos körpanoráma az erkélyről a Káli-medencére2000-ben épült tájjellegű, tornácos, erkélyes ház teljeskörűen, minőségi anyagokból felújítva, duplagarázzsal és tárolóval bővítve 2013-bana nappaliban gyönyörű szemes cserépkályha egészítheti ki a külön-külön üzemelő padló és radiátoros fűtést, melyet kondenzációs gázkazán biztosít75 cm vastag, kőzetgyapottal, helyi kövekkel megvastagított falak, mellyel minimális az átlagos fűtésszámla (12eFt/hó)egyedi, háromrétegű, hő és hangszigetelt, betörésvédett fa nyílászárók kerültek beépítésre45 m fúrt kristálytiszta vizű kút és egy ásott kút is segíti a ház vezetékes vízellátásáta duplagarázs dombba süllyesztett, illetve földdel takart, így télen-nyáron jó hőérzetet biztosítnap- és szélenergia bevezetésére alkalmas rendszer becsövezvegondozott, ápolt, gyümölcsfákkal, szőlővel, fűszer- és dísznövényekkel, levendulával beültetett, körbekerített kertben gyönyörködhetünk a táj szépségébena falu lakosai kedves, vendégszerető emberek, a környéken sok színvonalas program, termelői piacok várják az idelátogatókata ház állandó lakhatásra, illetve vendéglátásra is (pl. borozó, kávéház, panzió) alkalmasAmennyiben a 163800502 számú szentbékkállai családi ház, vagy bármely kínálatunkban található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon a +3620/378-3810 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollegám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.Nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk!

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!A Káli-medence kikapcsolódásra, pihenésre leginkább alkalmas településén, Szentbékállán ajánlom figyelmébe ezt a 2014-ben befejezett 3 szintes, szintenként 110 négyzetméteres nyaralót-családi házat. A tulajdonos a 3 tágas szobával bíró nyaraló építésének minden mozzanatánál jelen volt ,annak aktív részeseként ügyelt, hogy az építkezés minden fázisa a terveknek megfelelően történjen. A 38-as Porotherm téglából készült falazatot Dryvit rendszerrel burkolták, a fa nyílászárókba hőszigetelt üveg került, az épületben klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet kánikula idején is. Az épület teljes alapterülete alatt 4 autó beállására alkalmas garázs, illetve pince húzódik. Az épület fűtéséről a pincében található vegyestüzelésű kazán gondoskodik. A tetőtér beépítésével igény szerint a lakrész újabb helyiségekkel bővíthető. Az 1386 négyzetméteres parkosított, megfelelő élettérrel rendelkező saroktelket 2 oldalról lehet megközelíteni. A nagyméretű teraszon paradicsomi körülmények között fogyaszthatja el reggeli kávéját vagy beszélgethet baráti társaságában éjszakában nyúlóan egy pohár zamatos bor mellett.A Káli-medencéhez tartozó település, a medence északi, a Boncsos-tető, a Fekete-hegy, Sátorma-hegy által körbefont térségét foglalja el, a 71-es főúttól északra. Közelében található a híres kőtenger is. A település elhelyezkedéséből nem csupán a különleges panoráma és sok természeti látnivaló adódik, hanem olyan viszonylagos éghajlati védettség is, melynek következtében évente mintegy kétezer órányit süt a nap. Viszonylag kis kiterjedésű határa körben erdős, dombos és csak dél felé nyitott, azonban ez utóbbi nagy része mocsaras. AMENNYIBEN FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT, ÚGY VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:Oláh László Tanácsadó A hét minden napján 9-20 óra között.

ÉRINTETLEN MESESZÉP KÖRNYEZETBEN, A KÁLI-MEDENCE SZÍVÉBEN, SZENTBÉKKÁLLA HEGYEKKEL ÖVEZETT BELTERÜLETI RÉSZÉN, BALATON-FELVIDÉKI HÁZ KERESI A CSENDET, NYUGALMAT KEDVELŐ, A TERMÉSZET SZÉPSÉGEIT ÉRTÉKELNI TUDÓ ÚJ TULAJDONOSÁT!Az épület kiváló alapanyagokból, jó ízléssel 2000-ben épült és 2013-ban, teljeskörű felújítása során nyerte el jelenlegi formáját. Ekkor bővült egy 50 nm-es két kocsit befogadó garázzsal és egy 52 nm-es műhely-kazánházzal amely kertkapcsolattal is rendelkezik és a kertet szegélyező Halom-dombba süllyed. Ennek teteje földtakarással a természetbe olvad, egyben az alatta lévő garázs és tároló téli-nyári temperáltsága teszi lehetővé. Az épület fűtését Immergas gázkazán a földszinten padlófűtéssel és a tetőtérben radiátorokon keresztül biztosítja.A nappaliban szemet gyönyörködtető kék szemeskályha ontja a meleget abban az esetben ha a tulajdonos nem kívánja a padlófűtést és a radiátoros fűtést igénybe venni. A jó szigetelésnek köszönhetően a tetőtéri fűtést még nem kellett bekapcsolni, így is a hőmérséklet 20-21 fok.A fűtési költség 12 000.-Ft/hó.A 38-as Porotherm tégla kívülről egy 12 cm vastag kőzetgyapot szigetelést kapott amelyet a helyi kövekből faragott 22-23 cm vastag kőburkolat fed. A falvastagság ezáltal 75 cm.A fanyílászárók hő, hang és betörésvédelemmel ellátottak. Rolós szúnyoghálóval és távirányítós motoros redőnyökkel rendelkeznek. A dupla biztonsági bejárati ajtók kerültek beépítésre.(belül 9 ponton záródó acél ajtók biztonsági zárakkal, kívül stílusos fa ajtók).A konyhában beépített egyedi fából készült parasztbútor, indukciós főzőlap, beépített hűtő-fagyasztó szekrény teszi kényelmessé és meghitté az együtt töltött étkezéseket.A ház vízellátását a vezetékes víz mellett egy tiszta vizű fúrt kút amely 45 m mélyből szállítja a friss jó minőségű vizet külön vezetéken keresztül. A kertben a locsoláshoz egy bővizű ásott kút biztosítja a megfelelő vízmennyiséget az őshonos magyar gyümölcsfák, veteményeskert, fűszernövények ápolásához.KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:Kajdel Zsuzsanna Vezető Tanácsadó +36 70 4540 486

Igényes természetközeli ház a Káli-medencében! - Eladó SZENTBÉKKÁLLÁN ÚJSZERŰ CSALÁDI HÁZBalatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja 115059 számú CSALÁDI HÁZÁT SZENTBÉKKÁLLÁN a természet ölelésében.A SZENTBÉKKÁLLAI CSALÁDI HÁZ jellemzői: * csodálatos körpanoráma az erkélyről a Káli-medencére * 2000-ben épült tájjellegű, tornácos, erkélyes ház teljeskörűen, minőségi anyagokból felújítva, duplagarázzsal és tárolóval bővítve 2013-ban * a nappaliban gyönyörű szemes cserépkályha egészítheti ki a külön-külön üzemelő padló és radiátoros fűtést, melyet kondenzációs gázkazán biztosít * 75 cm vastag, kőzetgyapottal, helyi kövekkel megvastagított falak, mellyel minimális az átlagos fűtésszámla (12eFt/hó) * egyedi, háromrétegű, hő és hangszigetelt, betörésvédett fa nyílászárók kerültek beépítésre * 45 m fúrt kristálytiszta vizű kút és egy ásott kút is segíti a ház vezetékes vízellátását * a duplagarázs dombba süllyesztett, illetve földdel takart, így télen-nyáron jó hőérzetet biztosít * nap- és szélenergia bevezetésére alkalmas rendszer becsövezve * gondozott, ápolt, gyümölcsfákkal, szőlővel, fűszer- és dísznövényekkel, levendulával beültetett, körbekerített kertben gyönyörködhetünk a táj szépségében * a falu lakosai kedves, vendégszerető emberek, a környéken sok színvonalas program, termelői piacok várják az idelátogatókat * a ház állandó lakhatásra, illetve vendéglátásra is (pl. borozó, kávéház, panzió) alkalmasAmennyiben a 115059 számú SZENTBÉKKÁLLAI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon a +3620/378-3810 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollegám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Időutazásra hívó,mézeskalács házikó a Balaton ékkövén.-ELADÓ MÓDOS PARASZT  HÁZ SZENTBÉKKÁLLÁNBalatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja a 109036 számú hagyományos építési módban épült módos paraszt házát, NAGY BIRTOKKAL SZENTBÉKKÁLLÁNA szentbékkállai  MÓDOS PARASZT HÁZ JELLEMZŐI:     .-  2035m2 két utcára nyíló sarok telek,a festői és igen életteli falucska belsejében     .-  1800 évek végén 1900 évek elején épült lakóház, főfalak,tartófalak anyaga:kő  60 cm vastagok     .-1993-tól folyamatos felújítás van,de megőrizve a népi hagyományokat     .-tetőt cseréltek,gerendát és a tetőszerkezeti faanyagot     .-  hozzá kapcsolódik egy 47.5m2 kis házikó ,szintén kőből épített  falazattal, ahol egy nappali-háló-konyha-fürdő szoba került kialakításra     .-nyílászárók, tető cseréje megtörtént korhű formában    .-  a lakó fő épülethez csatlakozik egy 162.15 m2 mellék épület /pince,kamra,pajta,istálló, itt is teljes tető szerkezet csere,külső kőporos tatarozás történt                                                                                                                                                                                        -közművek: villany, vezetékes víz van, vezetékes gázcsonk  az udvaron     .-az udvaron található egy gémes kút,melyben víz van,öntözésre ,mosakodásra alkalmas, a kút több mint 100 éves     .-  zárt szennyvíztározóba vezetik el a szennyvizet     .-  egyedi fűtése egy rakott mázas cserépkályha szintén század fordulós és működőképes     .-kapart kőporos vakolat mely korhű az épületnek     .-egy bájos kerti tó teszi hangulatossá az udvart, melyet a karsztosodó kőzeten átszivárgó víz és esővíz tölt fel     .-a telek egész hosszán 2m magas 25 cm széles kőből kirakott,fugázott kőbástya kerítés zárja el a telket     .-udvar parkosított ,nagy árnyas ősfák ,díszcserjék ,bokrok szépsége szemet gyönyörködtető nyugalmat sugároznak     .-nem messze található a nevezetes kőtenger-gyógyító rezgésével     .- hangulatos pincék várják kiváló boraikkal az ide látogatókat,kiépített bicikli út,túrázni lehet     .-itt van hazánk egyetlen lovaspóló pályájaAmennyiben a 109036 számú SZENTBÉKKÁLLI MÓDOS PARASZT HÁZ,vagy bármely kínálatunkban találhatócsaládi ház felkeltette érdeklődését,hívjon a 06 20 421 5720 számon.Vásárolna de nincs rá keret?Kollégám díjmentes bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.Bízza profikra ingatanügyeit!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: