Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladóvá vált Kaposvártól 8 km-re, Szenna egyik legkarakteresebb polgári jellegű háza a csendes, nyugodt Árpád utcában. A földszinten, 112 m2-en 4 szoba, konyha-étkező, kamra, külön WC bidével, fürdő zuhanyzóval és káddal, előszoba, kazánház található. A részben beépített tetőtérben még 2 szobával bővült a lakótér, így összesen 172 m2-es. A padlás további 52 m2-e még beépíthető. A fűtés gázkazánról vagy új vegyes tüzelésűről, illetve kombináltan is működik. A ház igen csinos, a hozzá tartozó 4656 m2 terület körbekerített, az utcafront kerítése kovácsoltvas. A házhoz téglával kirakott kocsi beálló tartozik, fúrt kút és vezetékes víz egyaránt rendelkezésre áll. Az udvarban található egy különleges kerti angol WC zuhanyzóval, egy fűthető kis szoba, továbbá a szép és nagy melléképületben pajta, garázs, ólak, füstölő, pince egy nyeregtető alatt. A területhez tartozó erdő, szántó, gyümölcsös 15 éve garantáltan vegyszermentes. Öko derítő pályázati pénzből hamarosan települ faluszerte. A közelben jól felszerelt kisbolt, 1 percre játszótér valamint buszmegálló is elérhető. Szennán kiváló 8 osztályos általános iskola, művészeti iskola működik, sportcsarnok épült, óvoda, háziorvos, védőnő van. A falu skanzenje híres, légköre nagyon barátságos, egyre nagyobb számban vonzza a néptáncosokat, hagyományőrzőket, zenészeket, kézműveseket! Gyönyörű a természeti környezet is, a tavaknál, erdőkben kitűnő kirándulási és kikapcsolódási célpontokat találunk.

Kaposvár közvetlen közelében, a városközponttól 8 km-re, a méltán kedvelt Szennában kínáljuk megvételre ezt a folyamatosan karbantartott, 75 m2 lakóterületű parasztházat. Falazata részben vályog, részben tégla, benne 3 szoba, tágas étkezős konyha kamrával, valamint fürdő és külön WC található. Bejárata előtt fedett, bekerített terasz van, ami szerves része mind a háznak, mind a kertnek. A lakótér folytatásában garázs, hátrébb fatároló lett kialakítva. Meleg vizet villanybojler ad éjszakai árammal, a fűtés részben cserépkályhával, részben pedig hőfokszabályzós elektromos rendszerrel megoldható, ami nem drágább egy átlagos gázos fűtésnél. A villanyhálózat 2010-ben teljesen fel lett újítva, és ipari áram is rendelkezésre áll. Gáz a falig be van vezetve. A ház nagyon barátságos, hangulatos, köszönhetően a jó arányoknak, a látszó gerendás mennyezetnek, az étkezőben a téglafalnak, és még több ötletes megoldásnak. A bútorok egy része maradna, az ár ezeket tartalmazza. A 1627 m2-es terület gondozott, egyenes, alkalmas konyhakertnek, gyümölcsösnek. Kút is van, amiből öntözni lehet.Szennán kiváló 8 osztályos általános iskola, művészeti iskola működik, sportcsarnok épült, óvoda, háziorvos, védőnő van. A falu skanzenje híres, légköre különösen jó, egyre nagyobb számban vonzza a néptáncosokat, hagyományőrzőket, zenészeket, kézműveseket! Gyönyörű a természeti környezet is, a tavaknál, erdőkben kitűnő kirándulási és kikapcsolódási célpontokat találunk.

Eladóvá vált Kaposvártól 8 km-re, Szenna egyik legkarakteresebb polgári jellegű háza a csendes, nyugodt Árpád utcában. A földszinten, 112 m2-en 4 szoba, konyha-étkező, kamra, külön WC bidével, fürdő zuhanyzóval és káddal, előszoba, kazánház található. A részben beépített tetőtérben még 2 szobával bővült a lakótér, így összesen 172 m2-es. A padlás további 52 m2-e még beépíthető. A fűtés gázkazánról vagy új vegyes tüzelésűről, illetve kombináltan is működik. A ház igen csinos, a hozzá tartozó 4656 m2 terület körbekerített, az utcafront kerítése kovácsoltvas. A házhoz téglával kirakott kocsi beálló tartozik, fúrt kút és vezetékes víz egyaránt rendelkezésre áll. Az udvarban található egy különleges kerti angol WC zuhanyzóval, egy fűthető kis szoba, továbbá a szép és nagy melléképületben pajta, garázs, ólak, füstölő, pince egy nyeregtető alatt. A területhez tartozó erdő, szántó, gyümölcsös 15 éve garantáltan vegyszermentes. Öko derítő pályázati pénzből hamarosan települ faluszerte. A közelben jól felszerelt kisbolt, 1 percre játszótér valamint buszmegálló is elérhető. Szennán kiváló 8 osztályos általános iskola, művészeti iskola működik, sportcsarnok épült, óvoda, háziorvos, védőnő van. A falu skanzenje híres, légköre nagyon barátságos, egyre nagyobb számban vonzza a néptáncosokat, hagyományőrzőket, zenészeket, kézműveseket! Gyönyörű a természeti környezet is, a tavaknál, erdőkben kitűnő kirándulási és kikapcsolódási célpontokat találunk. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 187974

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: