Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A feltüntetett ár nettó ár.Az ingatlan Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Vasvári Pál utcában lévő társasház 4 szintjén elhelyezkedő, hat helyrajzi szám alatt nyilvántartott, természetben jelenleg egy egységet alkotó üzleti célú, tulajdoni lap szerint üzlethelyiség, egyéb helyiség és lakás megnevezésű egységek. A ház az 1990-es évek elején épült. A Koronázó tér közelében elhelyezkedő társasház pince, - földszint, - egy emelet, + beépített tetőtér szintkialakítású, utcai bejáratos. A hat ingatlan jelenleg egy bejárattal közelíthető meg, a szintek közötti átjárás korlátlan. A környéken változó korú társasházak, az utcai szinten üzletek, irodák, intézmények találhatók. A belvárosi elhelyezkedésre való tekintettel az ingatlanok értékében hosszútávon jelentős visszaesés nem várható.Szintkialakítása pince + földszint + emelet + tetőtér. Jogilag társasház. Az épület földszintjén két utcai bejáratos üzlethelyiség kialakított, melyből az egyik működő antikvárium, a társasház további 6 egysége a meghirdetett ingatlan. Az épület az 1990-es évek elején téglából épült, monolit födémekkel, klinker téglás utcai homlokzattal, fa nyílászárókkal. A tető egyedi tervezésű faszerkezet, cserépfedéssel. Az ingatlan közműellátottságára vonatkozóan pontos információnk nincs, az épületegyüttesben egy-egy víz, gáz- és villanyóra található. A jogilag 6 különálló ingatlan jelenleg egy közös utcai bejáratról érhető el, a szintek között szabad átjárás van, a felső szintek közös lépcsőről érhetők el.Azonosító: NRB006Hívását munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között tudjuk fogadni, amennyiben egyéb elfoglaltság miatt nem tudjuk felvenni a telefont, a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt!

+36706222Mutat

LAKÁS, MUNKAHELY EGY HELYEN !AKARJA, HOGY INGYEN LEGYEN A HÁZ REZSIJE ?Eladó Budai úton a Halesz parkkal szemben lévő Halesz Söröző, üzlethelyiség, (bérlővel együtt), valamint a mellette lévő 5 szobás, gardróbos, dupla komfortos extrán felújított tetőtér beépítéses családi ház. Az üzlethelyiség (kb.40nm) a sörözőtől (kb.70nm.) jelenleg fallal leválasztott, de bármikor egybe nyitható. Tartozik hozzá kerthelyiség, valamint saját parkoló. A Halesz sörözőnek már múltja van, hozzátartozik a város történetéhez. Jelenleg is bérlővel üzemel. A tetőtér beépítése lehetséges, már építési tervek is készültek.A 117nm-s családi ház 2001-es építésű, 2011-ben teljesen átalakított, vezetékileg is minőségileg felújított. Földszintjén amerikai étkezős-nappali, dolgozó szoba, zuhanyzó, WC, kamra valamint a konyha található. Innen jutunk a fedett térköves teraszra. Az emeleten 3 szoba, gardrób és egy tágas fürdőszoba-WC található. Az emeleti szobákat hangulatos erkély díszíti. A hálóba hatalmas gardróbszekrény került beépítésre. Az egész lakás burkolata minőségi járólap. Az emelet és a földszint padlófűtésű. A kő tulajdonsága, hogy tartja a hőmérsékletet, így nyáron hűt, télen „fűt”, meleg. A nagy hidegben a kellemes hangulatot árasztó kandalló segít a fűtésben. A beltéri ajtók eredeti tölgyfából készültek. A konyha átalakított, új (cseresznye) bútorral, minőségi gépekkel (mosogatógép, villanysütő és főzőlap) felszerelt. A házban riasztó és klíma működik. A kerti kapu elektromosan, távirányítóval nyílik. A térkövezett udvart virágos kert díszíti, fedett és nyitott autóbeállásra van lehetőség. Nem messze a belvárostól, kórház, park szomszédságában. Kiváló közlekedési lehetőséggel. Iár: 89mFt. Tel.: 20-399-3600 számon egész nap !

Ip-001989. Ipari-kereskedelmi célra is hasznosítható terület Székesfehérváron az M7 mellett eladó amely jelenleg lovardaként üzemelA terület kb.15 ha, de ez csökkenthető igény szerint (ebből az épületek kb. 2 ha-on találhatóak). Aszfaltos bevezető úton közelíthető meg a 63-as főközlekedési útról az M7-től 500 m-re. A területen összesen kb. 5350 m2 fedett/zárt csarnok és raktárépület található.1 db 1800 m2 csarnok, gerincmagasság 10m, vállmagasság 3,5 m1 db 1000 m2 csarnok, gerincmagasság 7 m, vállmagasság 4 m1 db 500 m2 oldalt nyitott, de fedett csarnok2 db 800 m2 raktár2 db 250 m2 raktár1 db 200 m2 műhelyA terület zárt, körbekerített, távirányítású kapuval, portaépülettel rendelkezik.Az ingatlanon - 2 db saját fúrt kút van, vízjogi engedéllyel ellátott, ivóvíz minőség, 2x60 l/perc kapacitással (mangán és vas szűrővel)- saját, 2016-ban beszerelt trafó (380 v, 3x80A)- 2016-ban átadott 80 fős melegkonyhás korszerű étterem- 2 db kb. 2x0,5 ha halastó- aszfaltos út, térköves felületek, közvilágítás, csapadékvíz elvezetés, térfigyelő kamerarendszer- 3 db 1-2 szobás összkomfortos lakás- 2 db 36 m2-es faház (kulturált, lakható)- 2 db nádtetős szaletli kb. 2x50 m2Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonjogú, magánszemély a tulajdonos. Lehetőség van az ingatlan lényegi részét tulajdonló társaság megvásárlására is, a szükséges garanciák eladói oldalról történő vállalása mellett. Irányár: 600MFt+áfaHa felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!