Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

JT Capital Hungary Kft.

Szegedi Anita

JT Capital Hungary Kft.

Szegedi Anita

Eladásra kínáljuk a Malomliget Társasház lakásait. Három ütemben épülő házak első üteme 80%-os készültségben van. SZÉKESFEHÉRVÁR belvárosától néhány perces sétára, területfejlesztés előtt álló helyen. A közkedvelt "Bregyó" közelében található ÚJ ÉPÍTÉSŰ TETŐTÉRI LAKÁS 99 nm. * a tetőtéri lakásban nappali-konyha-étkező három hálószoba, két fürdő, WC, háztartási helyiség és hatalmas terasz található * az 1.8 méter alatti terület mindössze négy nm! * az épület modern kialakítású, korszerű anyagokkal kerül kivitelezésre, különös hangsúlyt fektetve a környezettudatos építési rendszerek használatára * 25-ös kerámia teherhordó falazat, 15 cm-es Dryvit hőszigetelés * hideg és meleg burkolatok bruttó 4.000.- Ft/m2 összeghatárig * 3 rétegű műanyag külső nyílászárók * korszerű anyaghasználat mellett, alacsony energia igényű kombinált fűtési rendszer kerül kialakításra, mely biztosítja a hatékony és költség takarékos fűtés és melegvíz ellátást * lélegző gipsz válaszfalak, a közös helyiségek és lakások között hanggátló falak * garázs és/vagy gépkocsibeálló korlátozott számban vásárolhatóIrodánkban a teljes társasházi projektről, árakról, lakásokról, elosztásokról, lehetséges változtatásokról részletes tájékoztatót kaphat. Előzetes bejelentkezés szükséges! Kérésre 3D-s képet készítünk leendő otthonáról.  Hívjon most!

+36 70/633 0Mutat
+36707168Mutat

Távol a város zajátólSzékesfehérváron, a Maroshegy zöldövezeti részén, két szobás, 57 nm-es lakás eladó.A lakás ötszintes, csúsztatott zsalus építési móddal épült épületben, az 5. emeleten található.A lakás a két szobán kívül, az 57 m2-en magában foglal még egy előszoba-közlekedőt, egy konyha-étkezőt, egy fürdőszobát és egy mellékhelyiséget. A lakáshoz tartozik még egy kb. 3 m2-es saját tároló.A lakásban egyedi, gáz konvektoros fűtés van. A régi konvektorok a lakásban néhány évvel ezelőtt újakra lettek cserélte. Szintén néhány évvel ezelőtt a konyhába új konyhabútor került beépítésre. Az ablakokon redőny és szúnyogháló található. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó.A nappaliban és a szobában laminált padló, a konyha-étkezőben, az előszoba-közlekedőben, a fürdőszobában, valamint a mellékhelyiségben pedig járólap burkolat található.Az épület csúsztatott zsalus építési móddal épült, jól karbantartott, megtörtént a tető szigetelése, valamint a nyílászárók cseréje. A nyílászárókat a lépcsőházban is kicserélték, így mind a lakásban, mind a lépcsőházban hőszigetelt üvegezésű, műanyag nyílászárók találhatók. A közös költség 9480 forint havonta.KörnyékCsendes, társasházas övezet, főúthoz, autóbuszmegállóhoz és egy korszerű játszótérhez közel. Az infrastruktúra kiváló, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárló központok, kisebb szolgáltató egységek, a háztól rövid időn belül elérhetők.MegközelíthetőségA lakás elhelyezkedésének köszönhetően autóval, valamint tömegközlekedési eszközzel, autóbusszal is nagyon könnyen megközelíthető.

+36707168Mutat

Kiváló adottságokkal!Székesfehérváron, a belváros közelében, 1. emeleti, három szobás, erkélyes téglalakás eladó. A 61 m2 hasznos lakóterű lakás DNY-i tájolású és középső elhelyezkedésű.A három szobán kívül a lakás magában foglal még egy tágas előszoba-közlekedőt, egy kellemes méretű konyha-étkezőt, egy fürdőszobát, egy mellékhelyiséget, valamint egy kb. 2 m2-es erkélyt.A lakásban néhány éve megtörtént az elektromos rendszer felújítása, minden helyiségbe új burkolatok kerültek: a szobákban laminált padló, a többi helyiségben pedig járólap burkolat található. A lakás gáz konvektoros fűtésű, a meleg vizet pedig gázkazán szolgáltatja.Az épület három emeletes, jól karbantartott téglaépület, a közös költség a lépcsőház tervezett felújítása miatt 11.400 Ft.A lakás elhelyezkedésének, fekvésének köszönhetően irodának is kiválóan alkalmas, jelenleg is irodaként funkcionál, valamint az irodává való átminősítése megtörtént.Központi fekvésű társasházas övezet, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek, könyvtár a háztól gyalogosan mind pár perc alatt elérhetők. A nagy bevásárló központok közül a házhoz az Plaza és a Tesco található a legközelebb.A belváros közeli fekvés, az első emelet, a kellemes méretű erkély és a kedvező tájolás, mind kiemeli ezt a lakást a városi kínálat sokaságából! Győződjön meg erről személyesen! Szívesen megmutatom Önnek is!

+36707168Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!