Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Távol a város zajátólSzékesfehérváron, a Maroshegy zöldövezeti részén, két szobás, 57 nm-es lakás eladó.A lakás ötszintes, csúsztatott zsalus építési móddal épült épületben, az 5. emeleten található.A lakás a két szobán kívül, az 57 m2-en magában foglal még egy előszoba-közlekedőt, egy konyha-étkezőt, egy fürdőszobát és egy mellékhelyiséget. A lakáshoz tartozik még egy kb. 3 m2-es saját tároló.A lakásban egyedi, gáz konvektoros fűtés van. A régi konvektorok a lakásban néhány évvel ezelőtt újakra lettek cserélte. Szintén néhány évvel ezelőtt a konyhába új konyhabútor került beépítésre. Az ablakokon redőny és szúnyogháló található. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó.A nappaliban és a szobában laminált padló, a konyha-étkezőben, az előszoba-közlekedőben, a fürdőszobában, valamint a mellékhelyiségben pedig járólap burkolat található.Az épület csúsztatott zsalus építési móddal épült, jól karbantartott, megtörtént a tető szigetelése, valamint a nyílászárók cseréje. A nyílászárókat a lépcsőházban is kicserélték, így mind a lakásban, mind a lépcsőházban hőszigetelt üvegezésű, műanyag nyílászárók találhatók. A közös költség 9480 forint havonta.KörnyékCsendes, társasházas övezet, főúthoz, autóbuszmegállóhoz és egy korszerű játszótérhez közel. Az infrastruktúra kiváló, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárló központok, kisebb szolgáltató egységek, a háztól rövid időn belül elérhetők.MegközelíthetőségA lakás elhelyezkedésének köszönhetően autóval, valamint tömegközlekedési eszközzel, autóbusszal is nagyon könnyen megközelíthető.

+36707168Mutat

Értékálló lakást keres? Akkor megtalálta…Székesfehérváron, a belváros peremén eladó egy második emeleti, 138 m2-es téglalakás. Tágas terek, jó elosztás található a nappali + étkező-hall + 3 szobás lakásban. A belmagasság 3 m, a szobák parkettával burkoltak, a többi helyiség járólapos. A fürdőszobában – mely két irányból is megközelíthető – sarokkád és zuhanyzó is található. A lakásban plusz egy WC is van. A tágas konyhában egyedi tervezésű bútor került beépítésre, praktikus konyhasziget megoldással. Pár lépéssel egy spájz is található mely nélkülözhetetlen egy mai lakásban.A lakást egy külső függőfolyosón keresztül közelíthetjük meg. Összközműves, fűtés cirkó kazánnal. Saját tároló tartozik a lakáshoz. A legkisebb szobában a beépített bútorok maradnak, illetve a bárszekrény is a hallban.Az épület mögött zárt udvar található, mely parkolási lehetőséget biztosít.Hangulatos színvilágú, tágas, egyedi kialakítású kényelmes lakás, mely az Öné lehet. A belváros pár perc sétával elérhető, de mégis csendes a környék.A lakás alkalmas ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek, könyvelő irodának….stbI.ár: 39.5 m FtÉrd: 20/323-0220Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek : ingyenes CSOK és hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében, ügyvédi közreműködésben.Nézze meg további kínálatunkat : www.feherhazingatlan.hu web oldalunkon

20/323-0Mutat

Álmaink otthonaSzékesfehérváron, a Szedreskerten, 1+3 félszobás, 61 m2-es, franciaerkélyes, teljes körűen felújított lakás eladó.A lakás négyemeletes panelépület 4. emeletén található, DK-i tájolású, alacsony rezsijű.A 61 m2-en a lakás a nappalin és a 3 félszobán kívül magában foglal egy előszoba-közlekedőt, egy konyha-étkezőt, egy fürdőszoba-mellékhelyiséget, valamint egy francia erkélyt.A lakás 2015-ben egy teljes körű felújításon esett át: megtörtént a villany- és vízvezeték rendszer teljes cseréje, minden helyiségbe új beltéri ajtók, valamint padlóburkolatok kerültek, a fürdőszobába, valamint a konyhába pedig új beépített bútorokat építettek be. Minden helyiségben új lapradiátorok találhatók. Az előszoba-közlekedő, a konyha-étkező, a fürdőszoba-mellékhelyiség járólappal, a nappali, illetve a három szoba pedig laminált padlóval burkolt.Négyemeletes, jól karbantartott, távfűtött panelépület, amely a panelprogramon már átesett. Ennek során megtörtént a ház külső hőszigetelése, a nyílászárók cseréje, valamint a tető szigetelése. Ennek a költségeit tulajdonos már kifizette, a közös költség 10.350 forint havonta. A lakás tulajdonosa használhat egy alagsori közös pincét, valamint egy földszinti közös tárolót.KörnyékCsendes, társasházas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, kisebb szolgáltató egységek, a háztól gyalogosan mind pár perc alatt elérhetőek. A nagy bevásárló központok közül a Spar található a legközelebb.MegközelíthetőségA lakás elhelyezkedésének köszönhetően autóval és tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető.

+36707168Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!