Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Ráchegyen, egyedi kivitelezésű 1732 m2-es (megosztható) összközműves parkosított telken, teljesen felújított önálló családi ház eladó!A 170 m2 alapterületű ingatlanban 3 szoba + nappali étkező, spájz valamint két fürdőszoba került kialakításra. A különnyíló szobák burkolata laminált parkettás a többi helyiség igényes járólappal burkolt. A konyhabútor szerelvényezése kialakításra került a konyhabútor beépítése az új tulajdonosra vár. A ház ebben az évben teljes felújításon esett át, mely a műszaki felújítást is magában foglalja. Melyek a következők: nyílászárok, komplett tető, szaniterek, burkolatok teljes cseréje, szigetelés, parkosítás, víz, villany, gázvezetékek cseréje. Egyedi kialakítású két bejáratú pince is felújításra került, melyben új víz, villanyrendszer is kiépített. A ház két külön bejárattal rendelkezik, mindegyike a teraszról nyílik, így könnyen különválasztható két lakrésszé az ingatlan. A ház fűtése gázcirkó kazánnal biztosított, új lapradiátoros hő leadással, valamint igény szerint alternatív fűtés is kivitelezhető. A telken felépítésre került egy 18 m2-es elektromos ajtóval szerelt garázs, valamint az udvaron több gépkocsi számára is biztosított a parkolás. A kertben ősfák, valamint termő gyümölcsfák lettek ültetve. A pihenő kertben bográcsozó, szalonnasütő, kerti kiülő került kiépítésre. A telek adottsága végett a közeljövőben új utca nyitására kerül sor így a telek megoszthatóvá válik, mely egy értékesítéssel jelentős plusz bevételt képezhet. Az ingatlan teljesen körbekerített, az utcafront tizenhat méter széles, a főbejárati kapu igényes kovácsoltvasból készült mely elektromosan távvezérelt. A kerítés egyedi terméskőből valamint egyedi tégladíszítésekkel kivitelezett az utcafrontot igényes díszburkolat kialakítást kapott.Ha valóban teljes mértékben, egyedien felújított, igényes, minőségi anyagokkal kivitelezett otthonra vágyik, és nem akar a felújításokkal bajlódni akkor ez a ház az Ön otthona lehet.Kérésére további képeket e- mailben küldök!Székesfehérvári újszerű téglalakás beszámítható.Irányára: 85.000.000 FtVideó link: https://www.youtube.com/watch?v=1ijiVvMECiM

20/569-5Mutat

Ujingatlanbolt

Unger Regina

Igényes kialakítású nappali +4 szobás, összközműves, alápincézett családi ház eladó az Őrhalmi szőlők városrészben.A ház mögötti külön épület nettó 80m2-es, kialakítható itt egy külön lakrész (így KÉT GENERÁCIÓ is élhet egymás mellett), vagy műhelynek, garázsnak is alkalmas.Az egész ház alatti pince szinten finn szauna, zuhanyzó +WC, kazánház és egy jelenleg irodának kialakított helyiség található, de konditeremnek vagy szabadidős tevékenységekre is kiváló. Külön udvari bejárata van, de a lakásból is van lejárat.A földszinti és a tetőtéri falak égetett téglából falazottak, a szerkezeten belüli két réteg polisztirol hőszigeteléssel, két oldali vakolattal. A teherhordó falak a pincében 46cm, a földszinten és a tetőtérben 30cm, a belső falak 10 és 15cm vastagságúak. Beton födémes, beton cserép látható a tetőn.Egyedi, minőségi, hőszigetelt fa nyílászárókat építettek be.A fűtés számlából látszik, hogy kiváló a szigetelése, átalányban csak 15EFt a havi gázszámla a meleg vízzel együtt úgy, hogy a cserépkályhát is használják.2011-ben készült a szép konyhabútor, teljesen felújították a fürdőszobát és a szobákat.Gázkazán melegíti a tetőtéri és pinceszinti radiátorokat, a földszinten padlófűtés van.A nappaliból nyílik egy terasz és az egyik tetőtéri szoba erkélyes.A családi ház hasznos alapterülete a három szinten összesen 205m2. Az udvar egy része füvesített.Egy jól megépített, kényelmes, barátságos otthon lehet az Öné!

20/265-9Mutat

A képen látható családi ház eladó tulajdonostól. Székesfehérvár, Maros hegyen csendes utcában, buszmegálló cca 200 méter. Balatoni úti Interspar, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta 2km en belül van. A ház blokk téglából van 4 éve szigetelve kívülről, terméskő lábazattal, fa nyílászárókkal, redőnnyel 4 éve cserélt cseréptetővel. Fűtés vegyes tüzelésű kazánról történik, cirkó gázkazán beépítve, de nincs használatban, rendelkezésre áll plusz kémény is kandalló cserépkályha kialakítása is lehetséges. Alsó nappali konyha folyósok burkolata járólap, szobák parketta, de szőnyegpadló van rajta, felső nappali szőnyegpadló. Elosztás pince: 39,9m2 egy légtér jelenleg garázsként funkcionál és itt található a vegyes tüzelésű kazán is, itt hosszában akár két autó is elfér, 8,2m2 tűzifa tároló itt található a cirkó gázkazán, és 11,3m2 tároló. összesen: 59,4m2. a pince megközelíthető kívülről egy kétszárnyas garázsajtón keresztül, és belülről egy lépcső lejáron keresztül. Elosztás alsó szint: 2 tágas szoba egyenként 19m2, nappali étkező 18,6m2, előszoba 4,1m2, konyha 6,9m2, fürdő wc 8,9m2, fedett terasz 13,5m2, nyitott terasz 8,6m2Elosztás felső szint: 2 szoba normálméretű egyenként 15,2m2, nappali 25,5m2, fürdő wc 3,9m2, erkély 2,8m2 A szobák minden esetben külön nyílóak. A lakásban két klímaberendezés van alsó és felső szinten 1-1, a lakás és pince riasztóval szerelt. Az alsó és felső szint igény esetén külön bejáratura is könnyen alakítható. A széles utcafrontnak köszönhetően két külön kocsibejáró van, a ház mindkét oldalán. Egyik kocsi beálló a ház alatti garázsba vezet, a másik a külső garázsba. A telken még található melléképület cca 20m2 a külső garázson kívül. A külső garázs szerelőaknás, kémény van benne igény esetén műhely kialakítható. A melléképület téglából készült. A telek 1080m2 es, pince 59,4m2, alsó szint 98,6m2, felső szint 62,6 adottságokat nézve alkalmas akár kétgenerációs illetve két külön lakásos háznak is. Az udvar füves, gyümölcsfák találhatóak, fúrt kút van, és ipari áram 380V. Csatornahálózat kiépítve. Kérem ingatlan közvetítő, tanácsadó, ügynök ne hívjon!

06302557Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!