Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Székesfehérvár-Kisfaludon eladóvá vált egy 2015-ben, saját részre, professzionálisan megépített, nappali+ 3,5 szobás, egyszintes, dupla komfortos, kondenzációs kazánról működő padló- és mennyezetfűtésű, dupla garázsos családi ház, 900 m2-es, fúrt kúttal, locsolórendszerrel ellátott telken. A falazat 38-as Porothermből készült, az északi oldalon 12 cm, a többin 8 cm grafitos kültéri szigeteléssel. A vasbeton födémen 30 cm kőzetgyapot, az aljzatbeton alatt 10 cm EPS, a szerelőbeton alatt pedig 8 cm XPS táblák adják a tökéletes hőszigetelést a háznak, így nyáron nincs szükség hűtésre, a fűtés költsége pedig minimális (10.000 Ft/hó átalány).A teljesség igénye nélkül, néhány további információ:- Egyedi, méretre gyártott, gőzölt bükk beltéri ajtók- 3 rétegű, 5 kamrás Schüco kültéri nyílászárók- 3x20 A + vezérelt áram- Tégla kályha- Központi porszívó- TEKA beépített konyhagépek- Hőszigetelt, távirányítós, alumínium redőnyök, rejtett szúnyoghálóval- Saválló acél kerítés tartó elemek, kezelt fa lécekkel, Travertin mészkőlap burkolatú lábazattal és oszlopokkal.- 17 m3-es, földbe ásott, saválló esővízgyűjtő tartály- Fénycsatorna a közlekedőben- A 43 m2-es, különálló garázs is 38-as téglából készült, 5 cm kültéri és mennyezeti szigeteléssel, beton födémmel, nagy műanyag ablakkal, gres lappal burkolva, távirányítós Hörmann kapuval, vizesblokkal- Infra kamerás megfigyelő- és riasztórendszer.Amennyiben érdeklődik az ingatlan iránt, előzetes egyeztetés után meggyőződhet az ingatlan különleges értékeiről. Székesfehérvári lakás vagy telek beszámítása lehetséges. 30/348-9098Referencia szám: HZ419968

+36-(30) 3489Mutat

A székesfehérvári ingatlaniroda eladásra kínálja ÚJ ÉPÍTÉSŰ, MEDITERRÁN MEGJELENÉSŰ CSALÁDI HÁZAT!A város kedvelt és frekventált környékén, Öreghegyen épül.  - kétlakásos, emeletes lakóház, kertvárosi környezet,- a két lakrész egy-egy KÉTÁLLÁSOS GARÁZSNÁL kapcsolódik csak össze, így külön lakóegységként kezelhető,- a földszinten nappali-konyha étkező, kamra, fürdőszoba. háztartási helyiség, wc helyiségek kerülnek kialakításra,- az emeleti szinten hálószobák és fürdőszoba helyiségek lesznek,- földszinti hasznos alapterület: 147 nm, emeleti hasznos alapterület 43,19 nm,- kétállásos garázs és terasz fokozza kényelmet,- praktikus belső elrendezés, modern külső megjelenés,- a fűtést kondenzációs gázkazán biztosítja,- tágas nappaliban még egy kandalló is beépítésre kerül, fokozva az otthon melegét- magas minőségű építőanyagok kerülnek beépítésre,- beltéri ajtókat, hideg és meleg burkolatokat, falszíneket Ön választhatja ki a saját ízlésének megfelelően,- a megfelelő hőszigetelést Porotherm téglafalak, 15 cm hőszigetelés és 5 légkamrás műanyag nyílászárók biztosítják,- nappaliból nyíló teraszon keresztül a saját 766 nm-s kertrészbe jutunk,- várható kulcsátadás 2018 ősz! A részletes műszaki tartalom,tervdokumentációk és bővebb információk az irodánkban megtekinthetőek.Kedvező ügyvédi díjakkal, díjmentes  CSOK és hitel ügyintézéssel kapcsolatosan is állunk rendelkezésére. Kerüljön az Ön családja kezébe ennek szép és modern otthonnak a kulcsa!

Az ingatlan 1994-ben épült, tiszta Porotherm 38-as téglából, síkbeton alapozásra. Az építmény összkomfortos, fűtése gázkazánnal megoldott, lapradiátor hő leadókkal, tovább 2 db fa tüzelésű kandallóval is rendelkezésre áll kiegészítésként. A tetőszerkezet fa szelemenes többfordulós nyeregtető, sátortetős elő tetővel, cserép héjalással. A födémek vasbeton szerkezetűek, a tetőtér beépített. A belső burkolatok funkciók szerint váltakoznak. Az épületben a külső nyílászárók fa, hőszigetelt szerkezetűek,a belső nyílászárók szerkeze jellemzően fa. Az építmény összközműves, jó állapotú.Az ingatlan hasznos lakóterülete 333 m2, melynek jelenlegi kialakításának köszönhetően 2 generációs ingatlanként funkcionál.Az egyik lakrészben, mely teljesen a földszinten helyezkedik el, a következő helyiségekkel rendelkezik: 2 hálószoba, előszoba, közlekedő, nappali-étkező, konyha, kamra, kazánház, fürdőszoba WC-vel és egy vendég WC található. A nappaliból egy 10 m2-es panorámás teraszra juthatunk ki.A másik lakrész /mely már 2 szintes/ a következőképpen lett kialakítva:A földszinten egy nappali, előszoba, közlekedő, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba WC-vel és a kazánház, illetve az emeleten 4 hálószoba, egy nappali és egy fürdőszoba WC-vel található.A telek 1107 m2-es, teljes egészében körülkerített beton alapú tégla kerítéssel. A telek végén található egy könnyű szerkezetes faház tároló is. Az ingatlan Székesfehérváron, a település központjától nem túl távol, az Öreghegy városrészén található, mely a város legpreferáltabb része. Az ingatlan megközelítése pormentesített, aszfaltozott útburkolaton keresztül lehetséges. A telek enyhén leejtős domborzatú, nem megosztható, összközműves. A környező ingatlanok jellege családi ház. A telek nagy része lerakott térkő burkolattal rendelkezik, továbbá a telken ki lett alakítva egy nagy méretű úszómedence is, a hozzá tartozó gépészettel együtt. A front oldali kerítés beton alapzatú- téglakitöltéssel rendelkezik, kapui kovácsoltvasból készültek. A telken továbbá megtalálható 1 db, 14 méter mély fúrt kút is.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!