Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Lakás Családi Ház IngatlanKft

Léczfalvy Csaba Irodavezető Székesfehérvár

Városi Ingatlaniroda

Borsos Irén

Ráchegyen, egyedi kivitelezésű 1732 m2-es (megosztható) összközműves parkosított telken, teljesen felújított önálló családi ház eladó!A 170 m2 alapterületű ingatlanban 3 szoba + nappali étkező, spájz valamint két fürdőszoba került kialakításra. A különnyíló szobák burkolata laminált parkettás a többi helyiség igényes járólappal burkolt. A konyhabútor szerelvényezése kialakításra került a konyhabútor beépítése az új tulajdonosra vár. A ház ebben az évben teljes felújításon esett át, mely a műszaki felújítást is magában foglalja. Melyek a következők: nyílászárok, komplett tető, szaniterek, burkolatok teljes cseréje, szigetelés, parkosítás, víz, villany, gázvezetékek cseréje. Egyedi kialakítású két bejáratú pince is felújításra került, melyben új víz, villanyrendszer is kiépített. A ház két külön bejárattal rendelkezik, mindegyike a teraszról nyílik, így könnyen különválasztható két lakrésszé az ingatlan. A ház fűtése gázcirkó kazánnal biztosított, új lapradiátoros hő leadással, valamint igény szerint alternatív fűtés is kivitelezhető. A telken felépítésre került egy 18 m2-es elektromos ajtóval szerelt garázs, valamint az udvaron több gépkocsi számára is biztosított a parkolás. A kertben ősfák, valamint termő gyümölcsfák lettek ültetve. A pihenő kertben bográcsozó, szalonnasütő, kerti kiülő került kiépítésre. A telek adottsága végett a közeljövőben új utca nyitására kerül sor így a telek megoszthatóvá válik, mely egy értékesítéssel jelentős plusz bevételt képezhet. Az ingatlan teljesen körbekerített, az utcafront tizenhat méter széles, a főbejárati kapu igényes kovácsoltvasból készült mely elektromosan távvezérelt. A kerítés egyedi terméskőből valamint egyedi tégladíszítésekkel kivitelezett az utcafrontot igényes díszburkolat kialakítást kapott.Ha valóban teljes mértékben, egyedien felújított, igényes, minőségi anyagokkal kivitelezett otthonra vágyik, és nem akar a felújításokkal bajlódni akkor ez a ház az Ön otthona lehet.Kérésére további képeket e- mailben küldök!Székesfehérvári újszerű téglalakás beszámítható.Irányára: 85.000.000 FtVideó link: https://www.youtube.com/watch?v=1ijiVvMECiM

20/569-5Mutat

Ujingatlanbolt

Unger Regina

A képen látható családi ház eladó tulajdonostól. Székesfehérvár, Maros hegyen csendes utcában, buszmegálló cca 200 méter. Balatoni úti Interspar, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta 2km en belül van. A ház blokk téglából van 4 éve szigetelve kívülről, terméskő lábazattal, fa nyílászárókkal, redőnnyel 4 éve cserélt cseréptetővel. Fűtés vegyes tüzelésű kazánról történik, cirkó gázkazán beépítve, de nincs használatban, rendelkezésre áll plusz kémény is kandalló cserépkályha kialakítása is lehetséges. Alsó nappali konyha folyósok burkolata járólap, szobák parketta, de szőnyegpadló van rajta, felső nappali szőnyegpadló. Elosztás pince: 39,9m2 egy légtér jelenleg garázsként funkcionál és itt található a vegyes tüzelésű kazán is, itt hosszában akár két autó is elfér, 8,2m2 tűzifa tároló itt található a cirkó gázkazán, és 11,3m2 tároló. összesen: 59,4m2. a pince megközelíthető kívülről egy kétszárnyas garázsajtón keresztül, és belülről egy lépcső lejáron keresztül. Elosztás alsó szint: 2 tágas szoba egyenként 19m2, nappali étkező 18,6m2, előszoba 4,1m2, konyha 6,9m2, fürdő wc 8,9m2, fedett terasz 13,5m2, nyitott terasz 8,6m2Elosztás felső szint: 2 szoba normálméretű egyenként 15,2m2, nappali 25,5m2, fürdő wc 3,9m2, erkély 2,8m2 A szobák minden esetben külön nyílóak. A lakásban két klímaberendezés van alsó és felső szinten 1-1, a lakás és pince riasztóval szerelt. Az alsó és felső szint igény esetén külön bejáratura is könnyen alakítható. A széles utcafrontnak köszönhetően két külön kocsibejáró van, a ház mindkét oldalán. Egyik kocsi beálló a ház alatti garázsba vezet, a másik a külső garázsba. A telken még található melléképület cca 20m2 a külső garázson kívül. A külső garázs szerelőaknás, kémény van benne igény esetén műhely kialakítható. A melléképület téglából készült. A telek 1080m2 es, pince 59,4m2, alsó szint 98,6m2, felső szint 62,6 adottságokat nézve alkalmas akár kétgenerációs illetve két külön lakásos háznak is. Az udvar füves, gyümölcsfák találhatóak, fúrt kút van, és ipari áram 380V. Csatornahálózat kiépítve. Kérem ingatlan közvetítő, tanácsadó, ügynök ne hívjon!

06302557Mutat

SZÉKESFEHÉRVÁRI ingatlaniroda eladásra kínálja a 115127-es számú, új építésű, exkluzív kivitelezésű CSALÁDI HÁZÁT SZÉKESFEHÉRVÁRON.Álmodott egy otthont? Fejben már megjelent többször, de még nem tudta lerajzolni? Mi most megtettük Önnek!  Tágas térkihasználású, kitűnő elrendezésű, maximális kényelmi funkciókkal rendelkező tervezés! 174.5 nm hasznos alapterülethez, emeleti és földszinti terasz összesen 52 nm-en és 45 nm-es dupla garázs tartozik a házhoz a 476 nm-es telken. * 476 nm-es telek, 226 nm-es pompás palota * beton sávalap, 30 cm-es vázkerámia falazóblokk falak, A homlokzaton 18 és 19 cm EPS hőszigetelés készül, az ablakok közötti antracit színű betéteknél 16 cm EPS hőszigetelés kerül beépítésre.  A lapostetőkön EPS hőszigetelés készül 2%-os lejtésben vágva. A garázs felett a hőszigetelés vastagsága: 25-40 cm. A bejárati rész felett: 40-46 cm. Emeleti zárófödémen: 30-50cm. Az emeleti terasz padló hőszigetelése 1%-os lejtésben vágva készül, vastagsága: 19-22cm. * Három rétegű, hő és hangszigetelt műanyag ablakok a hétköznapi nyugalomért hőszigetelt, szekcionált garázsajtó, a belső ajtók utólagosan beépíthető fa/laminált nyílászárók * magyar szabványnak megfelelő öt ponton záródó műanyag bejárati ajtó a biztonságért * a  vizes  helyiségekben  min.  8  mm  vastag csúszásmentes  kerámia  lapburkolat , kültérben fagyálló csúszásmentes kerámia burkolat, a szobákban alátét filcre fektetett laminált padló burkolatot kapnak. * dupla légterű nappali, galériával a szabadság érzésével * három egész és egy félszoba *  két fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, mindkettő dupla mosdókagylóval és wc-vel, valamint plusz egy  vendég wc a földszinten * dupla garázs közvetlen bejárattal a házba * terasz, közvetlen kertkapcsolattal * a hőigényeket melegvízfűtés elégíti ki. A hőtermelő 1 db 24 kW-os kondenzációs turbó gázkazán, mely tartalmazza a keringető szivattyút és a tágulási tartályt.A tervezés és kivitelezés során az igényes, színvonalas családi otthon kialakítás a cél. Minőségi alkotóelemekkel, kiemelkedő műszaki tatalommal,  hagyományos falazott szerkezetű, a kor követelményeinek minden szempontból megfelelő lakóház terve jött létre. Ne késlekedjen, részletes információért keressen bizalommal!  Amennyiben a 115127-es számú SZÉKESFEHÉRVÁRI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS, HÁZ felkeltette érdeklődését, vagy szeretné ingatlanát értékesíteni, hívjon bizalommal a 06-70/633-0048-as telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

+36 70/633 0Mutat

Igényes kialakítású nappali +4 szobás, összközműves, alápincézett családi ház eladó az Őrhalmi szőlők városrészben.A ház mögötti külön épület nettó 80m2-es, kialakítható itt egy külön lakrész (így KÉT GENERÁCIÓ is élhet egymás mellett), vagy műhelynek, garázsnak is alkalmas.Az egész ház alatti pince szinten finn szauna, zuhanyzó +WC, kazánház és egy jelenleg irodának kialakított helyiség található, de konditeremnek vagy szabadidős tevékenységekre is kiváló. Külön udvari bejárata van, de a lakásból is van lejárat.A földszinti és a tetőtéri falak égetett téglából falazottak, a szerkezeten belüli két réteg polisztirol hőszigeteléssel, két oldali vakolattal. A teherhordó falak a pincében 46cm, a földszinten és a tetőtérben 30cm, a belső falak 10 és 15cm vastagságúak. Beton födémes, beton cserép látható a tetőn.Egyedi, minőségi, hőszigetelt fa nyílászárókat építettek be.A fűtés számlából látszik, hogy kiváló a szigetelése, átalányban csak 15EFt a havi gázszámla a meleg vízzel együtt úgy, hogy a cserépkályhát is használják.2011-ben készült a szép konyhabútor, teljesen felújították a fürdőszobát és a szobákat.Gázkazán melegíti a tetőtéri és pinceszinti radiátorokat, a földszinten padlófűtés van.A nappaliból nyílik egy terasz és az egyik tetőtéri szoba erkélyes.A családi ház hasznos alapterülete a három szinten összesen 205m2. Az udvar egy része füvesített.Egy jól megépített, kényelmes, barátságos otthon lehet az Öné!

20/265-9Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!