Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Szegeden, Újszeged-Szőreg határán eladó kétszintes családi ház. Az ingatlan csendes utcában, nyugodt környéken található. A ház nappali + 4 szobás, 150 m2-es, Teljes KÖrŰen FelÚjÍtott. Jellemzői: rendkívül tágas, kényelmes, barátságos, világos. A földszinten tágas előszoba, nappali, felszerelt konyha, étkező és kamra, valamint hálószoba és fürdőszoba található. Az emeleten 2 szoba - izgalmas terekkel, fürdőszoba valamint egy tároló helyiség került kialakításra. A kert gondozott, gyümölcsfákkal. A házhoz 2 terasz kapcsolódik, az egyik a bejáratnál, a másik kertre nézően. Az ingatlan gyermekes családoknak ajánlott, azonnal beköltözhető, per- és tehermentes. Az ingatlan vételára a kiválasztott nemes vakolat (Polifarbe; A-B-C) árát tartalmazza.Felújítási munkák:tetőszerkezet teljes felújítása (cseréplécezés, szigetelés, cserepezés, csatornázás)2 terasz kialakításanyílászárók cseréje (Rehau)10 cm-es szigetelőrendszer (Polifarbe)víz- gázrendszer teljes cseréje, Baxi kazánnalvillanyhálózat teljes cseréje, mindenhol LED-es világítássalburkolások (hideg, illetve laminált)belső nyílászárók cseréjefestés, mázolásutcafront (kerítés, autóbeálló)Helyiségek területe, földszint:Háló 15,29Nappali 19,29Tároló 1,20Fürdőszoba 9,11Előtér 16,17Konyha 11,02Kamra 1,80Helyiségek területe, emelet:Szoba utcafront 30,56Szoba közép 13,41Fürdőszoba 12,43Tároló 5,60Folyosó 8,31Folyosó 3,57Lépcsőház: 3,00

(30) 064-3Mutat
+36309136Mutat

Már épülő, modern stílusú, Újszegeden FÖLDSZINTES, bruttó 123 nm + 20 nm teraszos ikerház szerkezetkész állapotban eladó! Az ingatlan egy 740 nm-s telken fekszik. A ház Porotherm okostéglából épült, a külső részére 15cm-es hőszigetelés került, a nyílászárók három rétegezésű minőségi profilozású anyagból készültek. A lakrészeket a Porotherm család speciális hanggátló falazata választja el egymástól! A belső válaszfalazat Ytong téglából készült. Ezzel az ingatlannal minőségi anyagokat veszünk szemben a sok gipszkartonos olcsó falazatúaktól. Az elosztása : előszoba, amerikai-konyhás nappali + 3 hálószoba +gardrób ,fürdőszoba WC_vel, háztartási helyiség, külön mosdós WC. Az elrendezése az ingatlannak praktikus, hiszen a belső udvarra néző nappali, és a lakás másik felében elhelyezett hálószobák elszeparálásával az életterek jól elkülönülnek egymástól.Az előszobában egy nagyobb beépített szekrény kialakítására is lehetőségünk van, szemben vele mosdó található WC-vel, tovább haladva innen nyílik a közösségi tér, a kényelmes méretű konyha-étkező és nappali. Egyedi jellegzetessége a háznak, hogy a legnagyobb alapterületű nappali étkező konyha hármasnak a belmagassága nagyobb mint általában. Emiatt az egybefüggő tér nem nyomott hatású. Mivel a benapozottsága nagyon jó ezért állandóan világos a ház a különböző napszakokban. A nagyméretű (20nm) terasz remek helyszínt biztosít a családi, baráti összejöveteleknek, a pihenésnek. A ház másik végében a hálószobák mellett, a gardrób és a fürdőszoba, lesz kialakítva. Az egész házat a nyitott és napfényes terek jellemzik. Ajánlom azoknak akik csendes, kertvárosias környezetben keresik új otthonukat. A közelben buszmegálló, bevásárlóközpont. Várható átadás 2017. tavasz. Az épület előtt autó beállók kerülnek kialakításra. Egyedi igényeket még meg lehet valósítani.Természetesen Csok-ra alkalmas!

Újszeged csendes, zöldövezeti részén, a Vöcsök utcában eladó ez a 189 m2-es, kiváló adottságú családi ház, mely 720 m2-es telken fekszik. A ház előkertes, az utcáról nyílik a 16 m2-es garázs, mely előtt még egy autó beállására van lehetőség. A ház két szintes, igény esetén két önálló lakrész kialakítására is mód nyílhat. A ház nagy előnye, hogy a földszinten a tágas és világos nappalin kívül még két hálószoba is található, így akár két nemzedék külön lakrészének kialakítása is lehetséges. A konyha külön helyiségben van,közvetlen kijárattal a teraszra. Az étkezőt egy boltív választja el a nappalitól, itt egy hatalmas tér van, mely akár egy nagy létszámú család együttlétéhez is elég helyet biztosít. Mindkét szinten találhatunk fürdőszobát, ahol kádat és tusolót is igénybe vehetünk. Az emeleten további 3 szobát találunk, de a padlástér is további lehetőségeket tartogat. Szükség esetén ide is felhozható egy konyha, így tényleg teljesen önálló lakrészként használhatjuk a felső szintet. Akár teljesen szeparálható a két szint, mert lehetőség volna kialakítani a külön bejáratot is. A ház a 90-es években épült, de folyamatos csinosítást végeztek a tulajdonosok. A ház külső vakolata frissen van festve, bent is kiváló, tiszta állapotban van. A házban egyedi cirkófűtést alakítottak ki, melyet a hidegburkolatos helyiségben padlófűtés, a szobákban pedig radiátor biztosít. A szobákban faparketta van, a többi helyiség hidegburkolatos. A ház 38-as téglából épült. A kert füvesített, fákkal beültetett, a tágas teraszról szép látványt nyújt.A ház nagyon jó választás lehet akár nagyobb létszámú családoknak, vagy több generációs együttélés számára is kiválóan alkalmas. Szeged legkedveltebb városrészének csendes, zöldövezeti részén fekszik, így igazi családi fészek lehet.

Újszegeden, a Fürj utcában, sarki telken lévő kétszintes családi ház eladó! A telek kitűnően alkalmas akár több generáció együtt élésére, akár családi vállalkozásnak oly módon, hogy a telekre felépíthető, használati megosztással egy másik magánház is.A már meglévő, kétszintes családi házat a jelenlegi tulajdonosok építették 1981-ben, majd 2009-ben korszerűsítették a házat: az akkori legkorszerűbb, 8 cm-es hőszigeteléssel burkolták be az épületet, és a nyílászárókat is új, műanyag szerkezetűre cserélték, ezzel sokkal gazdaságosabbá téve a fenntartást.A két szint teljes alapterülete 124 m2, melynek elosztása minden igényt kielégít. A földszinten a nappali mellett található a konyha-étkező, hozzá saját kamra, ami egyre fontosabb tényezőt jelent a mai háziasszonyoknak is. Emellett az alsó szinten is kialakítottak egy kádas fürdőszobát, illetve egy külön helyiségben lévő toalettet. A garázs az épületen belül található, így onnan is közvetlenül be lehet jutni a házba, ami esős időben nagy segítség a csomagok kipakolásában. A garázs mellett található egy hobbiszoba is. Az emeleti részen került kialakításra egy 18 m2-es és egy 15 m2-es hálószoba, egy gardróbszoba (ami akár dolgozó vagy plusz hálószobává is átalakítható), és egy tusolófülkés fürdőszoba, toalettel. A földszinti lakószobák burkolata parketta, az emeleten lévők hajópadló burkolatúak, a többi helyiség pedig járólapos.A ház fűtése egyedi: konvektorokkal biztosított, de tökéletes kiegészítést és egyedi hangulatot nyújt az előszobában lévő fatüzelésű kandalló. A főépület mellett van egy kb. 15 m2-es kerti tároló, ahol szerszámokat, kerékpárokat stb. lehet kényelmesen tárolni. Ezen kívül a kertben rendelkezésre áll fúrt kút, mely gazdaságosabbá teszi a kertgondozást, illetve 3 fázisú elektromos áram is biztosított. Használati megosztással a telekre akár egy másik családi ház is felépíthető. A telekre vonatkozó építési előírások: - kertvárosias lakóterület,- a beépítési módot a már kialakult adottságoktól függően kell megállapítani,- a legkisebb kialakítható telekméretet a környezetben, illetve a telken már kialakult beépítési módtól függően kell megállapítani,- legnagyobb beépítettség 50%,- legkisebb zöldfelületi fedettség 50%,- homlokzatmagasság max. 6,5 m.Az eladók a vételárba ÚJSZEGEDI, nappali + 2 szobás, erkélyes téglalakást is beszámítanak, de max. 1. emeletig. Az ideális csere a kertkapcsolatos lakás lenne!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!