Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Home and People Kft.

Kovács Szilvia

------ ÁRZUHANÁS ------20.500.000.- ról - 19.900.000.- raHoeandpeople azonosító:8665Szegeden Petőfi telepen csendes nyugott helyen 453 nm telken 3+1 szobás 100 nm es, Vegyesépítésű Családi Ház Eladó!A ház 2016 ban felújításon esett át, külső nemesvakolatot kapott, festve lett,és műszaki felújítások is voltak! A családi ház egy osztatlan telken van, de a bejárat egy szárazkapun keresztül történik ami, külön bejárattal van ellátva! Fűtése cirkó de van vegyestüzelésű kazán is ami ( 3 éves), mely rásegit a fűtésre!Szépen rendezett a ház nagyméretű Garázs van az udvaron, melyben a műhely is elfér. Hátul az udvaron tyúkóltalálható, és egy nagy fűvesitett terület! Az utcai ablakok műanyagra lettek cserélve, a házban fa nyílászárók vannak! Két nagyméretű szobája, és egy nagy étkezője van plusz egy előtér! A szobák laminált parkettásak a közlekedő, konyha , fürdő, étkező járólapos!Ha felkeltette az érdeklődését Hívjon!Iár: 20.499.000.- ft  Tel: 06703900022  Soós istván Hoeandpeople Vezető ReferensHoeandpeople azonosító:8665 Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor Hitelspecialista!A megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!  

70/390-0Mutat

Home and People Kft.

Soós István

Tisztelt Érdeklődő!Szeged-Petőfitelepen eladó ez a 199.31nm-es (alsó szint:130.6nm, garázzsal, tárolóval együtt, felső szint: 68.71nm), 6+1 szobás családi ház, 446 nm-es telken.Főbb jellemzők a teljesség igénye nélkül:- két szintes- többgenerációs családi ház- 1979-ban épült, a felső szint, teljes tetőcserével, „falmegemeléssel”, 2008-ban lett kivitelezve- az emelet szinte lépcsőház jellegűen megközelíthető (az alsó és felső lakó nem zavarja egymást)- két konyha, két fürdőszoba, duplakomfortos- gázkazán és vegyes tüzelésű kazánról cirkó fűtés- az épület kívülről hőszigetelést kapott- minden ablak hőszigetelt üveges műanyag- 3 autó beállására alkalmas garázs, plusz tárolók, de kocsibeálló van a ház előtt és az udvaron isNézze meg az alaprajzot az elrendezés miatt.Szolgáltatásaink vevőink részére díjmentesek.Iár.: 33 M FtTel: Sóti László 0630 488 8065Home and People ingatlanazonosító: 7364Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban,  érdeklődjön a 0630 488 8065-ös telefonszámon Sóti László-nál, vagy a Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt.Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztő részlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

30/488-8Mutat

Home and People Kft.

Sóti László

Ingatlan, Újpetőfitelep, Eladó, Felújított, Családi ház, 71m2, 20.500.000FtHome&People azonosító: 9196           A 2 szobát és amerikai konyhás nappalit a kádas mosdó mellett egy külön WC-bidé-mosdó-mosó helyiség, valamint a beépített verandán egy második vizesblokk egészíti ki, amely plusz mosdó-WC-tusolót tartalmaz a fali kazánon kívül. Ez a megoldás nagy kényelmet jelent az esetleg eltérő életet élő lakók számára. A veranda fogadta be még a 6 nm-es előszobát, és a 3 nm-es fűtetlen kamrát, amelyet azért felkészítettek erősáram csatlakozással egy szauna megvalósításához.           A házat még senki nem lakta, teljes lakótere vadonatúj, beleértve a teljes körű szigetelést, kondenzációs kazános padlófűtést, közműveket, nyílászárókat, burkolatokat és szanitereket. Az építési munkáknál megőrizték és korszerű kiegészítő szigeteléssel látták el a kiváló vályogfalakat és a födémet. Kifejezett cél volt az alacsony üzemeltetési költség elérése is. A padló mindenhol a trendi MagicFloor burkolatot kapta, vízhatlan szegéssel. Az összes szakipari munkát kiváló szakember végezte el.A vizes berendezés Ravak elemekből áll, fűtött törölköző tartóval. A konyha méretre gyártott bútorokkal, Miele kerámialapos főzőállomással, csúcskategóriás Wihrpool elszívóval lett felszerelve.          A telek sarki helyzetű, magas fekvésű. A tavasztól őszig zöldellő kertben és utcán gyümölcsfák, szőlőlugas alatt kerti bútor, családi méretű epres és zöldségkert.  A környék közlekedése kiváló, 200 m-re található a buszmegálló, ahonnan 10 perc alatt beérhetünk a belvárosba.             Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaHorgonyA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

30/790-1Mutat

Home and People Kft.

Tóth Dániel

Eladó, Családi ház, Újpetőfitelep, 160m2, 42.999.000 FtHome&People azonosító: 9350Szeged Újpetőfitelep csendes, frekventált városrészében eladó egy szép állapotú, rendszeresen karbantartott 2 szintes, 160 m2 hasznos alapterületű családi ház,mely egy 860 m2-es gyönyörű, rendezett, összközműves telken terül el. A ház a 90-es évek elején épült, 2002-ben széleskörű felújításon esett át. A Fedett, 4 x 5 m-es terasz dél-keleti fekvésű.A 4 szobát, valamint 2 fürdőszobát és egy garázst is magába foglaló, mázas cseréptetővel fedett tégla családi házat kiegészíti egy szintén téglából felépült, cseréptetős, műanyag nyílászárókkal ellátott, 10 x 5 m-es melléképület,mely egy nagy garázst, illetve mégegy helyiséget tartalmaz. A főépület központi fűtése vegyes tüzelésű, gázzal és fával is használható.A telek 2 külön kapubejáróval is rendelkezik, parkosított kertjében számos gyümölcsfát, kis veteményest is találunk.Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek! Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!  

„MODERN, INTELLIGENS OTTHON A FELSŐ TISZA-PART SZOMSZÉDSÁGÁBAN!MAGAS MINŐSÉGŰ KIVITELEZÉSSzeged-Petőfitelep, Felső Tisza-part szomszédságában modern 2 épületből álló 2 – 1 lakásos belső kétszintes ikerházban és egy 1 lakásos belső kétszintes családi házban önálló kerttel rendelkező emelt szintű szerkezetkész házak még leköthetőek!Fűtése: elektromos infra padlófűtés - XXI.század technológiája - sokkal több, mint egy energiatakarékos fűtésmód!A épület 1-es házrész Kedvelt környéken 174 m2-es, nappali-étkező-konyha 2 egész + 1 fél szobás, gardróbos, teraszos, erkélyes, saját KERTKAPCSOLATOS ikerházrész garázzsal eladó! A környezettel való kapcsolatot a + 25,83 m2-es terasz és a + 22,74 m2-es erkély biztosítja.Garázs: 28,85 m2 Össz alapterület: 194 m2 (1/2 terasszal, 1/2 erkéllyel, 28,85 m2-es garázzsal)A házak emelt szintű szerkezetkész állapotban kerülnek értékesítésre, de a Beruházó megrendelés esetén vállalja a megvásárolt ingatlan kulcsrakész állapotra történő kivitelezését. Emelt szintű szerkezetkész házak műszaki tartalma:Alépítményépületek alatt sávalapok vasbeton talpgerenda lábazattalFelépítménykörítő falak 38 cm vastag falazóelemekből30 cm vastag belső teherhordó falakikerháznál 30 cm-es hanggátló lakáselválasztó téglafalválaszfalak 10 cm-es válaszfallapbólmonolit vasbeton födémek erkélyek és lépcsőkAljzatokföldszinti terasz burkolható vasbeton lemezföldszinti padló vasalt aljzaton víz - és hőszigeteléssel, aljzatbetonnalközbenső födém 4+3 cm lépéshang-szigeteléssel, aljzatbetonnalTetőklapostető hő- és vízszigetelt, leterhelő kavicsréteggelmagastető fa szerkezetű cserépfedéssel, belső tetősíkban gipszkartonnal borított hőszigetelésselHomlokzatok10 cm homlokzati hőszigetelő rendszer nemesvakolattalkívül színes fóliázott 3 réteg üvegezésű homlokzati nyílászárókbejárati ajtókBelső felületképzésbelső falvakolás glettelésre és festésre előkészítveVillanyszereléselektromos áram megtáplálás kiépítése földkábellel villanyóra nélkülfőelosztó szerelése kismegszakítókkalvédőcsövek és kötésdobozok beépítése vezetékezéshezmegújuló energia telepíthetőségének előkészítéseÉpületgépészetvíz-, gáz- és csatornahálózat kiépítése berendezések csatlakozásáigpadlófűtés fektetése, osztó-gyüjtő felszereléseKülső – udvari – készültségtereprendezés, füvesítéshez termőföld terítéstérkő burkolat kiépítése2 m magas szilárd építésű zárt kerítés építése teljes telekhatár hosszánutcai nagykapu beépítéskukatárolók építéseAZ ELADÁSI EGYSÉGÁR A TELEKÁRAT IS TARTALMAZZA!Az ingatlan korszerű technológiával, műszaki tartalommal épül. A kivitelezést az igényesség és a modern stílus jellemzi. Minőségi anyagok, minőségi kivitelezés.AJÁNLOM AZOKNAK, AKIK ELEGÁNS, MODERN ÁLOMOTTHONT SZERETNÉNEK, AHOL MINDEN A MAGAS SZÍNVONALAT SUGÁROZZA!Minden további részlettel, valamint műszaki alaprajzzal, és személyes megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!

Szeged, Petőfi telepi tágas családi ház eladó.Az ingatlan Petőfi telep központi részén helyezkedik el. A telek mérete 582 nm, a rajta elhelyezkedő 1996-ban épült tetőtér beépítéses családi ház lakóterülete 170 nm. A ház elosztása rendkívül jó, családbarát. Az alsó részen a családi életterek találhatóak: szélfogó, előszoba, közlekedő, nappali, étkező, konyha, kamra, külön WC, zuhanyzós fürdőszoba, háztartási helyiség valamint a belső udvarra néző hálószoba. A nappali az étkező-konyha együttestől egy dupla szárnyas ajtóval zárható le, ez főzéskor megmenti az ételszagtól a házat. Az étkezőt a konyhától egy boltíves nyílás választja el. Az emeleti rész három szobával, egy télikerttel, egy nagy fürdőszobával /sarokkádas/, külön Wc-vel, közlekedővel rendelkezik. A szobák, ill. a kiszolgáló helyiségek tágasak, világosak.A ház központi cirkó fűtéses, az alsó szinten padlófűtéssel. A nappaliban található egy pompás vízteres kandalló, ez üzemelése során a ház fűtésére rásegít ill. azt teljesen el is látja.A 2011-es évben történt felújítás során az épület kapott egy külső hőszigetelést az északi oldalon, ill. a teljes tetőszigetelést kicserélték, a homlokzati oldalon a födém alsó részét. A tetőszigetelés a legjobb : habos szigetelési eljárást kapta, ezt a téli időszak erősen csökkent energia felhasználási mennyiség csökkenése igazolta, hogy jó döntés volt. Ekkor készült az egyedi gyártású rendkívül mutatós fa konyhabútor, melyet minőségi konyhagépekkel építettek be.A ház egészében szép márvány burkolat található, kivéve a hálószobák.Az ingatlanon található még egy 50 nm-es melléképület amely egy két autós garázzsal, egy szaunával, zuhanyzóval ill. wc-vel rendelkezik. A lépcső márvány burkolatához kitűnően illik a kovácsoltvas egyedi gyártású lépcső korlát. A melléképület és a ház közötti rész fedett, ezáltal egy nagy belső udvari, fedett terasz került kialakításra ahonnan egy második bejárati ajtón keresztül a ház közlekedőjébe lehet bemenni.A kert gondozott, benne sziklakert, kerti tó, kerti pihenő, egy szép kis faház a szerszámoknak és a tűzifának. Automata öntöző rendszerrel ellátott kert. Szép kovácsoltvas kapun juthatunk az udvarra, melyet távirányítóval nyithatunk.A telek esztétikus, kő illetve fa kerítéssel határolt. Elektromos a garázskapu nyitása is.A ház központi elhelyezkedésének köszönhetően, igen hamar beérünk a városba mint autóval mint tömegközlekedési eszközzel.

Impozáns családi ház Petőfi-telepen csendes részén!Az ingatlan 1996-ban épült minőségi anyagok felhasználásával, amikor is az építészmérnök saját részére tervezte és kivitelezte az ingatlant. A házat a világos, tágas terek és az igényesen kiválasztott nyílászárók, burkolatok (mázas parketta, csiszolt gránit) és szaniterek jellemzik.Az épület 2 szintes. Az alsó szinten a 30 nm-es hall mellett el egy hatalmas, közel 50 nm-es nappali, egy 20 nm-es hálószoba, egy 17 nm-es gépesített konyha, egy sarokkáddal felszerelt fürdőszoba és egy szeparált wc kapott helyet. A szobák parkettával burkoltak, a többi helyiség kerámia burkolatot kapott. A felső szintre egy széles falépcső vezet. Itt két nagyméretű szoba, fürdőszoba, szárító helyiség és háztartási helyiség lett kialakítva. A ház kellemes hőmérsékletéről télen a vegyes cirkó fűtés és egy kandalló, nyáron pedig a klímaberendezés gondoskodik. Ezek takarékosságáról a ház hőszigetelő vakolata biztosít minket. Az házhoz tartozik egy 87 nm-es, fagyálló burkolattal ellátott terasz, és az udvaron egy úszómedence kapott helyet. A parkolási lehetőség megoldott a távirányítós kapuval ellátott udvar erre kialakított részén, de egy garázs is található a telken. Mindemellett, ha ez még nem volna elég ok erre a pazar ingatlanra, az udvar hátsó felében egy különálló, teljesen lakható, mindennel felszerelt melléképület is az új tulajdonosok rendelkezésére áll, melyet akár vendégháznak is használhatnak!A komoly érdeklődőknek ajánlott személyesen megtekinteni, de még érdemesebb új otthonként gondolni rá!

„MODERN, INTELLIGENS OTTHON A FELSŐ TISZA-PART SZOMSZÉDSÁGÁBAN!MAGAS MINŐSÉGŰ KIVITELEZÉSSzeged-Petőfitelep, Felső Tisza-part szomszédságában modern 2 épületből álló 2 – 1 lakásos belső kétszintes ikerházban és egy 1 lakásos belső kétszintes családi házban önálló kerttel rendelkező emelt szintű szerkezetkész házak még leköthetőek!Fűtése: elektromos infra padlófűtés - XXI.század technológiája - sokkal több, mint egy energiatakarékos fűtésmód!A épület1-es házrészKedvelt környéken 114,99 m2-es, nappali-étkező-konyha 2 egész + 1 fél szobás, gardróbos, teraszos, erkélyes, saját KERTKAPCSOLATOS ikerházrész garázzsal eladó!A környezettel való kapcsolatot a + 25,83 m2-es terasz és a + 22,74 m2-es erkély biztosítja.Garázs: 28,85 m2Össz alapterület: 192,41 m2 (1/2 terasszal, 1/2 erkéllyel, 28,85 m2-es garázzsal)A házak emelt szintű szerkezetkész állapotban kerülnek értékesítésre, de a Beruházó megrendelés esetén vállalja a megvásárolt ingatlan kulcsrakész állapotra történő kivitelezését.Emelt szintű szerkezetkész házak műszaki tartalma:Alépítményépületek alatt sávalapok vasbeton talpgerenda lábazattalFelépítménykörítő falak 38 cm vastag falazóelemekből30 cm vastag belső teherhordó falakikerháznál 30 cm-es hanggátló lakáselválasztó téglafalválaszfalak 10 cm-es válaszfallapbólmonolit vasbeton födémek erkélyek és lépcsőkAljzatokföldszinti terasz burkolható vasbeton lemezföldszinti padló vasalt aljzaton víz - és hőszigeteléssel, aljzatbetonnalközbenső födém 4+3 cm lépéshang-szigeteléssel, aljzatbetonnalTetőklapostető hő- és vízszigetelt, leterhelő kavicsréteggelmagastető fa szerkezetű cserépfedéssel, belső tetősíkban gipszkartonnal borított hőszigetelésselHomlokzatok10 cm homlokzati hőszigetelő rendszer nemesvakolattalkívül színes fóliázott 3 réteg üvegezésű homlokzati nyílászárókbejárati ajtókBelső felületképzésbelső falvakolás glettelésre és festésre előkészítveVillanyszereléselektromos áram megtáplálás kiépítése földkábellel villanyóra nélkülfőelosztó szerelése kismegszakítókkalvédőcsövek és kötésdobozok beépítése vezetékezéshezmegújuló energia telepíthetőségének előkészítéseÉpületgépészetvíz-, gáz- és csatornahálózat kiépítése berendezések csatlakozásáigpadlófűtés fektetése, osztó-gyüjtő felszereléseKülső – udvari – készültségtereprendezés, füvesítéshez termőföld terítéstérkő burkolat kiépítése2 m magas szilárd építésű zárt kerítés építése teljes telekhatár hosszánutcai nagykapu beépítéskukatárolók építéseAZ ELADÁSI EGYSÉGÁR A TELEKÁRAT IS TARTALMAZZA!Az ingatlan korszerű technológiával, műszaki tartalommal épül. A kivitelezést az igényesség és a modern stílus jellemzi.Minőségi anyagok, minőségi kivitelezés.AJÁNLOM AZOKNAK, AKIK ELEGÁNS, MODERN ÁLOMOTTHONT SZERETNÉNEK, AHOL MINDEN A MAGAS SZÍNVONALAT SUGÁROZZA!Minden további részlettel, valamint műszaki alaprajzzal,és személyes megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!