Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

„MODERN, INTELLIGENS OTTHON A FELSŐ TISZA-PART SZOMSZÉDSÁGÁBAN!MAGAS MINŐSÉGŰ KIVITELEZÉSSzeged-Petőfitelep,Felső Tisza-part szomszédságában modern 2 épületből álló 2 – 1 lakásos belső kétszintes ikerházban és egy 1 lakásos belső kétszintes családi házban önálló kerttel rendelkező emelt szintű szerkezetkész házak még leköthetőek!Fűtése: elektromos infra padlófűtés - XXI.század technológiája - sokkal több, mint egy energiatakarékos fűtésmód!B épület Kedvelt környéken 104/95 m2-es, nappali-étkező-konyha 1 egész + 1 fél szobás, gardróbos, teraszos, saját KERTKAPCSOLATOS családi ház eladó! A környezettel való kapcsolatot a +23,81 m2-es terasz biztosítja.Össz alapterület: 128/107 m2 (1/2 terasszal)A házak emelt szintű szerkezetkész állapotban kerülnek értékesítésre, de a Beruházó megrendelés esetén vállalja a megvásárolt ingatlan kulcsrakész állapotra történő kivitelezését. Emelt szintű szerkezetkész házak műszaki tartalma:Alépítményépületek alatt sávalapok vasbeton talpgerenda lábazattalFelépítménykörítő falak 38 cm vastag falazóelemekből30 cm vastag belső teherhordó falakikerháznál 30 cm-es hanggátló lakáselválasztó téglafalválaszfalak 10 cm-es válaszfallapbólmonolit vasbeton födémek erkélyek és lépcsőkAljzatokföldszinti terasz burkolható vasbeton lemezföldszinti padló vasalt aljzaton víz - és hőszigeteléssel, aljzatbetonnalközbenső födém 4+3 cm lépéshang-szigeteléssel, aljzatbetonnalTetőklapostető hő- és vízszigetelt, leterhelő kavicsréteggelmagastető fa szerkezetű cserépfedéssel, belső tetősíkban gipszkartonnal borított hőszigetelésselHomlokzatok10 cm homlokzati hőszigetelő rendszer nemesvakolattalkívül színes fóliázott 3 réteg üvegezésű homlokzati nyílászárókbejárati ajtókBelső felületképzésbelső falvakolás glettelésre és festésre előkészítveVillanyszereléselektromos áram megtáplálás kiépítése földkábellel villanyóra nélkülfőelosztó szerelése kismegszakítókkalvédőcsövek és kötésdobozok beépítése vezetékezéshezmegújuló energia telepíthetőségének előkészítéseÉpületgépészetvíz-, gáz- és csatornahálózat kiépítése berendezések csatlakozásáigpadlófűtés fektetése, osztó-gyüjtő felszereléseKülső – udvari – készültségtereprendezés, füvesítéshez termőföld terítéstérkő burkolat kiépítése2 m magas szilárd építésű zárt kerítés építése teljes telekhatár hosszánutcai nagykapu beépítéskukatárolók építéseAZ ELADÁSI EGYSÉGÁR A TELEKÁRAT IS TARTALMAZZA!Az ingatlan korszerű technológiával, műszaki tartalommal épül. A kivitelezést az igényesség és a modern stílus jellemzi. Minőségi anyagok, minőségi kivitelezés.AJÁNLOM AZOKNAK, AKIK ELEGÁNS, MODERN ÁLOMOTTHONT SZERETNÉNEK, AHOL MINDEN A MAGAS SZÍNVONALAT SUGÁROZZA!Minden további részlettel, valamint műszaki alaprajzzal, és személyes megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!

20/403-3Mutat

Szeged, Petőfi telepi tágas családi ház eladó.Az ingatlan Petőfi telep központi részén helyezkedik el. A telek mérete 582 nm, a rajta elhelyezkedő 1996-ban épült tetőtér beépítéses családi ház lakóterülete 170 nm. A ház elosztása rendkívül jó, családbarát. Az alsó részen a családi életterek találhatóak: szélfogó, előszoba, közlekedő, nappali, étkező, konyha, kamra, külön WC, zuhanyzós fürdőszoba, háztartási helyiség valamint a belső udvarra néző hálószoba. A nappali az étkező-konyha együttestől egy dupla szárnyas ajtóval zárható le, ez főzéskor megmenti az ételszagtól a házat. Az étkezőt a konyhától egy boltíves nyílás választja el. Az emeleti rész három szobával, egy télikerttel, egy nagy fürdőszobával /sarokkádas/, külön Wc-vel, közlekedővel rendelkezik. A szobák, ill. a kiszolgáló helyiségek tágasak, világosak.A ház központi cirkó fűtéses, az alsó szinten padlófűtéssel. A nappaliban található egy pompás vízteres kandalló, ez üzemelése során a ház fűtésére rásegít ill. azt teljesen el is látja.A 2011-es évben történt felújítás során az épület kapott egy külső hőszigetelést az északi oldalon, ill. a teljes tetőszigetelést kicserélték, a homlokzati oldalon a födém alsó részét. A tetőszigetelés a legjobb : habos szigetelési eljárást kapta, ezt a téli időszak erősen csökkent energia felhasználási mennyiség csökkenése igazolta, hogy jó döntés volt. Ekkor készült az egyedi gyártású rendkívül mutatós fa konyhabútor, melyet minőségi konyhagépekkel építettek be.A ház egészében szép márvány burkolat található, kivéve a hálószobák.Az ingatlanon található még egy 50 nm-es melléképület amely egy két autós garázzsal, egy szaunával, zuhanyzóval ill. wc-vel rendelkezik. A lépcső márvány burkolatához kitűnően illik a kovácsoltvas egyedi gyártású lépcső korlát. A melléképület és a ház közötti rész fedett, ezáltal egy nagy belső udvari, fedett terasz került kialakításra ahonnan egy második bejárati ajtón keresztül a ház közlekedőjébe lehet bemenni.A kert gondozott, benne sziklakert, kerti tó, kerti pihenő, egy szép kis faház a szerszámoknak és a tűzifának. Automata öntöző rendszerrel ellátott kert. Szép kovácsoltvas kapun juthatunk az udvarra, melyet távirányítóval nyithatunk.A telek esztétikus, kő illetve fa kerítéssel határolt. Elektromos a garázskapu nyitása is.A ház központi elhelyezkedésének köszönhetően, igen hamar beérünk a városba mint autóval mint tömegközlekedési eszközzel.

70/944-4Mutat

„MODERN, INTELLIGENS OTTHON A FELSŐ TISZA-PART SZOMSZÉDSÁGÁBAN!MAGAS MINŐSÉGŰ KIVITELEZÉSSzeged-Petőfitelep, Felső Tisza-part szomszédságában modern 2 épületből álló 2 – 1 lakásos belső kétszintes ikerházban és egy 1 lakásos belső kétszintes családi házban önálló kerttel rendelkező emelt szintű szerkezetkész házak még leköthetőek!Fűtése: elektromos infra padlófűtés - XXI.század technológiája - sokkal több, mint egy energiatakarékos fűtésmód!A épület 1-es házrész Kedvelt környéken 114,99 m2-es, nappali-étkező-konyha 2 egész + 1 fél szobás, gardróbos, teraszos, erkélyes, saját KERTKAPCSOLATOS ikerházrész garázzsal eladó! A környezettel való kapcsolatot a + 25,83 m2-es terasz és a + 22,74 m2-es erkély biztosítja.Garázs: 28,85 m2 Össz alapterület: 192,41 m2 (1/2 terasszal, 1/2 erkéllyel, 28,85 m2-es garázzsal)A házak emelt szintű szerkezetkész állapotban kerülnek értékesítésre, de a Beruházó megrendelés esetén vállalja a megvásárolt ingatlan kulcsrakész állapotra történő kivitelezését. Emelt szintű szerkezetkész házak műszaki tartalma:Alépítményépületek alatt sávalapok vasbeton talpgerenda lábazattalFelépítménykörítő falak 38 cm vastag falazóelemekből30 cm vastag belső teherhordó falakikerháznál 30 cm-es hanggátló lakáselválasztó téglafalválaszfalak 10 cm-es válaszfallapbólmonolit vasbeton födémek erkélyek és lépcsőkAljzatokföldszinti terasz burkolható vasbeton lemezföldszinti padló vasalt aljzaton víz - és hőszigeteléssel, aljzatbetonnalközbenső födém 4+3 cm lépéshang-szigeteléssel, aljzatbetonnalTetőklapostető hő- és vízszigetelt, leterhelő kavicsréteggelmagastető fa szerkezetű cserépfedéssel, belső tetősíkban gipszkartonnal borított hőszigetelésselHomlokzatok10 cm homlokzati hőszigetelő rendszer nemesvakolattalkívül színes fóliázott 3 réteg üvegezésű homlokzati nyílászárókbejárati ajtókBelső felületképzésbelső falvakolás glettelésre és festésre előkészítveVillanyszereléselektromos áram megtáplálás kiépítése földkábellel villanyóra nélkülfőelosztó szerelése kismegszakítókkalvédőcsövek és kötésdobozok beépítése vezetékezéshezmegújuló energia telepíthetőségének előkészítéseÉpületgépészetvíz-, gáz- és csatornahálózat kiépítése berendezések csatlakozásáigpadlófűtés fektetése, osztó-gyüjtő felszereléseKülső – udvari – készültségtereprendezés, füvesítéshez termőföld terítéstérkő burkolat kiépítése2 m magas szilárd építésű zárt kerítés építése teljes telekhatár hosszánutcai nagykapu beépítéskukatárolók építéseAZ ELADÁSI EGYSÉGÁR A TELEKÁRAT IS TARTALMAZZA!Az ingatlan korszerű technológiával, műszaki tartalommal épül. A kivitelezést az igényesség és a modern stílus jellemzi. Minőségi anyagok, minőségi kivitelezés.AJÁNLOM AZOKNAK, AKIK ELEGÁNS, MODERN ÁLOMOTTHONT SZERETNÉNEK, AHOL MINDEN A MAGAS SZÍNVONALAT SUGÁROZZA!Minden további részlettel, valamint műszaki alaprajzzal, és személyes megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!

20/403-3Mutat

Szegeden, a Felső Tisza part szomszédságában, nagyon közel a belvároshoz eladó ez az ízléses, nappali + 2 szobás, autóbeállóval rendelkező sorház.Az épület 2012-ben épült, 4 lakás van benne összesen. Homlokzata újszerű, kitűnő állapotban van. Az ingatlanba egy elektromos kapun keresztül egy közös udvarból léphetünk be. Egy kellemes kis előtérbe jutunk, ahonnan továbblépve elénk tárul a kellemes, hangulatos, fiatalos amerikai-konyhás nappali. Ez a központi része a háznak, mely rengeteg üvegfelülettel rendelkezik, így nagyon kellemes, világos része az ingatlannak. A nappali és a konyha, valamint az étkezőrész egy légtérben van. A konyhabútor nagyon szép, fiatalos, megkímélt állapotú, mely konyhagépekkel marad is a házban. A konyha mellett kapott helyet az étkező rész, melyben kényelmesen egy 6 személyes étkező garnitúra elfér. Innen léphetünk ki a zárt, saját kis kertrészünkbe, mely egy igazi kis pihenőteraszként funkcionálhat.A földszinten elhelyeztek még egy vendég WC-t is.Az emeletre a bejárattal szemben lévő, masszív, beton lépcső vezet fel, ahol egy előtérbe érkezünk. Innen nyílik a két külön bejárattal rendelkező hálószoba, melyekről egy nagyméretű erkélyre léphetünk ki, amire a tulajdonos redőnyt szerelt fel.A fürdőszoba tágas, káddal felszerelt, természetes, ablakos szellőzése van.Az egész házban padló-, és radiátoros fűtés található, a kombi kazán a földszinten lett elhelyezve.Az ingatlan esztétikailag és műszakilag is kifogástalan állapotú, azonnal költözhető.A lakáshoz autóbeálló is tartozik.

Csendes környék, saját udvar, erkély, terasz, nappali + 2 szoba, tároló, garázs... ... és mindez egy 2008.ban épült Újpetőtelepi otthonban!A karbantartott lakóházat körbeszigetelték, a jó levegőről, és a hűtésről 3 db Samsung klíma gondoskodik.Az ingatlanban a vizes helyiségben és a nappali konyha étkező részbenpadlófűtés van, melyről nagy teljesítményű BAXI kazán gondoskodik, a szobák és a közlekedő radiátoros fűtésű.Az előszobából balra a kazán helyiségébe léphetünk, ahol a beépített szekrények segítik a tárolást. Itt találhatjuk a fürdőszobát, ahol akár egy sarokkádban fürödhetünk, vagy a tusolhatunk. A WC bidés..Az előtérből lépünk a nagy nappali-konyha-étkező részbe, amely kertkapcsolatos, így a 13,6 m2 terasz, amely igényes fagyálló burkolattal készült, szinte a nappalink része lehet. A konyha 12 terítékes mosogatógéppel felszerelt, elektromos tűzhely és sütő könnyíti a háziasszony életét.Kis közlekedőből léphetünk be a jobbról és balról nyíló szobákba, melyek 11 m2.esek, az egyikhez közel 7 m2 erkély loggia tartozik.Mindenütt mobil szúnyogháló, redőny, a terasz árnyékolásról napvédő rológondoskodik.A szépen gondozott kertben fúrt kút van, melynek vizét az előkerti csaphoz is átvezették, így a ház előtti locsolás is onnan történik.A lakószobák alatti szinten van egy 10 m2 tároló helyiség, és az ingatlanhoz tartozik a fűtött 20 m2-es garázs, melynek ára további 3 millió ft. A garázs és a kertkapu elektromos, Hörmann típusú.Az utcán díszburkolatos parkolót, fedett kukatárolót, rendezett előkertet alakítottak ki a tulajdonosok, akik kérésére duplán szigetelt padlás födém, valamint a garázs .A lakást és a garázst együtt vásárolhatja meg, így minden igényt kielégítő otthona lehet!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!